Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες!Ας μαζευτούμε εδώ όσες περιμένουμε τα μωράκια μας τον Ιούλιο του 2025!Σημερα πήρα τα αποτελέσματα της χοριακης και σύμφωνα και με την τελευταία μου περίοδο είμαι 5 εβδομάδων!Ευχομαι να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας με την βοήθεια της Παναγίας! ❤️

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Γεια σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες!Ας μαζευτούμε εδώ όσες περιμένουμε τα μωράκια μας τον Ιούλιο του 2025!Σημερα πήρα τα αποτελέσματα της χοριακης και σύμφωνα και με την τελευταία μου περίοδο είμαι 5 εβδομάδων!Ευχομαι να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας με την βοήθεια της Παναγίας! ❤️

Καλησπέρα @kerasia93 και με το καλό το μωράκι σου! Κι εγω έμαθα πριν λίγες μέρες ότι είμαι έγκυος! Εγω είμαι 4 εβδομάδων! Μακάρι να μαζευτούμε και να λέμε τα νέα μας!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Μετά από ένα θετικό τεστ και δύο καλές χοριακές,περιμένω κι εγώ το δεύτερο μωράκι μου τον Ιούλιο του 2025! 🤱🏼 Εύχομαι καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες μας!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!Μα τι ωραία νέα είναι αυτα!!

Εγώ την Πέμπτη έχω το πρώτο μου ραντεβού με την γιατρό και εύχομαι να είναι όλα καλά αυτή τη φορά γιατί τον Μάιο είχα μία παλίνδρομη.

Έχω και ένα κοριτσάκι τεσσάρων χρονών!

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Με το καλό σε όλες μας! Εμένα θα ειναι το τρίτο μου! 😆 Κι εμένα μου είπε ο γιατρός μου να κλείσω την έπομενη εβδομάδα ραντεβού να με δει για πρώτη φορά!

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

6 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Συγχαρητήρια και σε εσένα!

Ηράκλειο είμαι εσύ;

Ααα αγαπημένη Κρήτη!

Εγω είμαι από Σερρες.Ηράκλειο έρχομαι τα τελευταία χρόνια 2-3 φορες το χρόνο 

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!

Μπηκα βγήκα αρκετές φορές πριν αποφασίσω να μπω κι εγω στην ομάδα. Ειχα μια παλινδρομη πριν 4 μήνες και είναι ακόμα φρεσκος ο εφιάλτης και φοβάμαι αρκετά. Αλλα, ειπα να ξορκίσω το κακό και πως οτι ειναι να γίνει, θα γίνει.

Ειμαι σε πολυ πρώιμη εγκυμοσύνη. 4+3 Με θετικα τεστ και 2 χοριακες όπου η 2η, τετραπλασιάστηκε και απλά ελπίζω, πως αυτη τη φορά το μωρακι μου ηρθε για να μείνει.

Ειμαι φοβισμένη αλλα και ευτυχισμένη. Εκανα τεστ μάλιστα 4 ημέρες πριν την περιοδο (χθες θα αδιαθετουσα κανονικά) και στην αρχή φαινόταν αρνητικό. Μετα απο 5' που ειδα θετικό, τα έχασα. Δεν το πίστευα.

Τέλος πάντων! Εύχομαι καλη εγκυμοσύνη σε ολες μας με τελειομηνα μωρα!

Απο συμπτώματα, το μόνο που έχω ειναι πόνους χαμηλα και που και που, λιιιγο ευαίσθητο στήθος. Αλλα στην 4η βδομάδα εδω που τα λεμε,δεν περίμενα και τπτ παραπάνω.

Ηθελα να ρωτήσω ουτροτζεσταν, παίρνει καμία;

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

19 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!

Μπηκα βγήκα αρκετές φορές πριν αποφασίσω να μπω κι εγω στην ομάδα. Ειχα μια παλινδρομη πριν 4 μήνες και είναι ακόμα φρεσκος ο εφιάλτης και φοβάμαι αρκετά. Αλλα, ειπα να ξορκίσω το κακό και πως οτι ειναι να γίνει, θα γίνει.

Ειμαι σε πολυ πρώιμη εγκυμοσύνη. 4+3 Με θετικα τεστ και 2 χοριακες όπου η 2η, τετραπλασιάστηκε και απλά ελπίζω, πως αυτη τη φορά το μωρακι μου ηρθε για να μείνει.

Ειμαι φοβισμένη αλλα και ευτυχισμένη. Εκανα τεστ μάλιστα 4 ημέρες πριν την περιοδο (χθες θα αδιαθετουσα κανονικά) και στην αρχή φαινόταν αρνητικό. Μετα απο 5' που ειδα θετικό, τα έχασα. Δεν το πίστευα.

Τέλος πάντων! Εύχομαι καλη εγκυμοσύνη σε ολες μας με τελειομηνα μωρα!

Απο συμπτώματα, το μόνο που έχω ειναι πόνους χαμηλα και που και που, λιιιγο ευαίσθητο στήθος. Αλλα στην 4η βδομάδα εδω που τα λεμε,δεν περίμενα και τπτ παραπάνω.

Ηθελα να ρωτήσω ουτροτζεσταν, παίρνει καμία;

Καλησπέρα!

με το καλό εύχομαι. Είχα και εγώ παλίνδρομη τον Μάιο οπότε καταλαβαίνω την αγωνία σου.

Αυτή τη φορά το πήρα πιο χαλαρά και τα κάνω όλα με κάποια καθυστέρηση.

Και εγώ έχω πρησμένο στήθος και ευαισθησία. Τίποτα άλλο.

Ούτε στην πρώτη αλλά ούτε και τώρα σε αυτήν παίρνω ουτροτζεστάν.

Μου είχε δώσει η γιατρός στην 2η γιατί ξεκίνησα να έχω καφέ υγρά.

Εσύ παίρνεις;

4 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλησπέρα!

Δεν έχω κάτι τέτοιο εγώ.

• Λουλούδια 1

vEsSp3.png 

7 ώρες πρίν, Relief είπε:

Δυστυχώς ούτε εγώ έχω..

@kerasia93 σ'ευχαριστώ! Επίσης ❤️

Κι εμενα τελη Μαϊου έμεινα έγκυος κ Ιούλιο εκανα την απόξεση. Προσπαθώ κι εγω να είμαι πιο ψύχραιμη αλλα φοβάμαι..

Ποσών εβδομάδων είσαι;

yplDp3.png

20 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Δυστυχώς ούτε εγώ έχω..

@kerasia93 σ'ευχαριστώ! Επίσης ❤️

Κι εμενα τελη Μαϊου έμεινα έγκυος κ Ιούλιο εκανα την απόξεση. Προσπαθώ κι εγω να είμαι πιο ψύχραιμη αλλα φοβάμαι..

Ποσών εβδομάδων είσαι;

Ευχαριστώ πολύ!❤️5+2 είμαι εγώ

Στην 6η εβδομάδα δηλαδή.

Την Πέμπτη έχω το πρώτο ραντεβού.

vEsSp3.png 

4 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!❤️5+2 είμαι εγώ

Στην 6η εβδομάδα δηλαδή.

Την Πέμπτη έχω το πρώτο ραντεβού.

Αντε με το καλο!! 4+5 εγώ μόλις...

Στον γιατρό θα παω μετα την 6η. Προς 7η,οποτε έχω ακόμα καπου 2 βδομάδες!!

Σήμερα εκανα αλλη μια χοριακή. Και ολα καλα. Δεν ξανα κανω αλλη γιατι κι αυτη η αναμονή δεν παλεύεται.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...