Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Λαγοχειλο και νοητική υστέρηση

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι ! Εγώ ειμαι ! Η κοπέλα που είχα ανεβάσει για το παιδί με λαγοχειλο .. έκανα τελικα και τον επεμβατικό έλεγχο και έδειξε πως έχει ένα μικρό χρωμωσωματικο έλλειμμα και ο γυναικολόγος μου το ξέκοψε ορθά κοφτά ότι θα έχει σίγουρα νοητική υστέρηση .. μίλησα και ένα γενετιστή και μου είπε ότι κανένας δεν μπορεί να μας πει με σιγουριά τι θα αποκτήσει το παιδι.. είτε είχε χρωμωσωμικα ελληματα είτε Οχι .. μπορεί να μην έχει τίποτα μπορεί να έχει ήπια νοητική υστέρηση η μπορεί να είναι και βαριάς μορφής .. ειμαι πολύ στεναχωρημένη γιατι ειμαι πολύ μικρή σε ηλικία (21 χρόνων) και αυτο που έχει το παιδί μας είναι πολύ σπάνιο (δεν υπάρχουν πολλές αναφορές) είχα και μια παλινδρομη πριν από 2 χρόνια έκανα όλες τις εξετάζεις και για θρομβοφιλια και όλα ήταν καλά !! 

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, Kikitsa2404 είπε:

Γεια σας και πάλι ! Εγώ ειμαι ! Η κοπέλα που είχα ανεβάσει για το παιδί με λαγοχειλο .. έκανα τελικα και τον επεμβατικό έλεγχο και έδειξε πως έχει ένα μικρό χρωμωσωματικο έλλειμμα και ο γυναικολόγος μου το ξέκοψε ορθά κοφτά ότι θα έχει σίγουρα νοητική υστέρηση .. μίλησα και ένα γενετιστή και μου είπε ότι κανένας δεν μπορεί να μας πει με σιγουριά τι θα αποκτήσει το παιδι.. είτε είχε χρωμωσωμικα ελληματα είτε Οχι .. μπορεί να μην έχει τίποτα μπορεί να έχει ήπια νοητική υστέρηση η μπορεί να είναι και βαριάς μορφής .. ειμαι πολύ στεναχωρημένη γιατι ειμαι πολύ μικρή σε ηλικία (21 χρόνων) και αυτο που έχει το παιδί μας είναι πολύ σπάνιο (δεν υπάρχουν πολλές αναφορές) είχα και μια παλινδρομη πριν από 2 χρόνια έκανα όλες τις εξετάζεις και για θρομβοφιλια και όλα ήταν καλά !! 

Αυτά είναι τυχαία Κ συμβαίνουν περισσότερο συχνά από ότι νομίζεις. Η απόφαση είναι δική σας Κ επειδή όπως είπες είσαι πολύ μικρή σε ηλικία πρέπει να είσαι ανακουφισμένη . Θα κάνετε ένα καρυότυπο ζεύγους Κ γενικά στην επόμενη εγκυμοσύνη απλώς θα κάνετε περισσότερες εξετάσεις από την αρχή η ηλικία σου είναι Κ αυτό που σου δίνει την σιγουριά ότι σίγουρα θα κάνεις ένα υγιέστατο παιδάκι σύντομα.  

Καλημερα ! Σε ευχαριστω για την απάντηση σου .. εγώ ακόμα δεν το συζήτησα με τον γυναικολόγο γιατι περιμένει και τον καρυοτυπο ζεύγους πριν προχωρήσουμε .. εγώ αυτο που με αγχώνει τωρα είναι η όλη διαδικασία γιατι ειμαι ήδη 21+4

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...