Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Αιμορραγία και πιθανή κύηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας καθώς είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να γίνω μανούλα και είναι όλα πολύ μπερδεμένα. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 13/10, είχα επαφές κατά τις γόνιμες μέρες, και συμπτώματα λίγες μέρες μετά όπως κράμπες χαμηλά στην κοιλιά, ζαλάδες, πρωινή ναυτία αλλά και καθυστέρηση 4 μέρες. Και εκεί που ήμουν χαρούμενη ότι όλα πάνε καλά, τσουπ είδα αίμα χθες και λέω ήρθε η περίοδος. Ωστόσο δεν μοιάζει σαν την κλασσική περίοδο που έχω. Λιγότερο αίμα, άλλες φορές πιο κόκκινο άλλες πιο ροζ το οποίο κυρίως το βλέπω στην τουαλέτα κατά την ούρηση και όταν κινουμε.. θεωρώ πως είναι περίοδος αλλά μάλλον πολύ διαφορετική. Από γνωστές ωστόσο έμαθα ότι η αιμορραγία μπορεί να συμβεί...

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Bik 199 είπε:

Καλησπέρα.. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας καθώς είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να γίνω μανούλα και είναι όλα πολύ μπερδεμένα. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 13/10, είχα επαφές κατά τις γόνιμες μέρες, και συμπτώματα λίγες μέρες μετά όπως κράμπες χαμηλά στην κοιλιά, ζαλάδες, πρωινή ναυτία αλλά και καθυστέρηση 4 μέρες. Και εκεί που ήμουν χαρούμενη ότι όλα πάνε καλά, τσουπ είδα αίμα χθες και λέω ήρθε η περίοδος. Ωστόσο δεν μοιάζει σαν την κλασσική περίοδο που έχω. Λιγότερο αίμα, άλλες φορές πιο κόκκινο άλλες πιο ροζ το οποίο κυρίως το βλέπω στην τουαλέτα κατά την ούρηση και όταν κινουμε.. θεωρώ πως είναι περίοδος αλλά μάλλον πολύ διαφορετική. Από γνωστές ωστόσο έμαθα ότι η αιμορραγία μπορεί να συμβεί...

Τεστ ή χοριακη έχεις κάνει ? 

πρίν από 1 λεπτό , Bik 199 είπε:

Έκανα τεστ κύησης προχθές αλλά ήταν αρνητικό...

Ε τότε ήρθε περίοδος . 

Αλλάζει καμιά φορά το αίμα μπορεί να ήταν ένας περίεργος κύκλος 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Τεστ ή χοριακη έχεις κάνει ? 

Έκανα τεστ κύησης προχθές και βγήκε αρνητικό..

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ε τότε ήρθε περίοδος . 

Αλλάζει καμιά φορά το αίμα μπορεί να ήταν ένας περίεργος κύκλος 

Με τόσα συμπτώματα; Πολύ περίεργο μου φαίνεται.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Bik 199 είπε:

Έκανα τεστ κύησης προχθές και βγήκε αρνητικό..

Με τόσα συμπτώματα; Πολύ περίεργο μου φαίνεται.. 

Εάν δεν είσαι σίγουρη ότι είναι σωστό Κ δεν θες να κάνεις χοριακη απλά πάρε δύο τεστ διαφορετικής εταιρείας Κ καντα τώρα ώστε να σου εξαφανιστεί κάθε αμφιβολία. 

Καμιά φορά Κ η περίοδος φέρνει συμπτώματα περίεργα . 

Καμιά φορά Κ απτό ανχος . Πάντως τα συμπτώματα εγκυμοσύνης να ξέρεις έρχονται συνήθως στις 10 μέρες καθηστερησης 

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

Εάν δεν είσαι σίγουρη ότι είναι σωστό Κ δεν θες να κάνεις χοριακη απλά πάρε δύο τεστ διαφορετικής εταιρείας Κ καντα τώρα ώστε να σου εξαφανιστεί κάθε αμφιβολία. 

Μάλλον μια χοριακη ή ένα τεστ ακόμα να με διαφωτίσει.. ευχαριστώ!

1 hour ago, linaa είπε:

Καμιά φορά Κ απτό ανχος . Πάντως τα συμπτώματα εγκυμοσύνης να ξέρεις έρχονται συνήθως στις 10 μέρες καθηστερησης 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...