Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Κι εγώ πάνω από 7μιση έχω ακούσει ότι είναι καλό και προχωράς κανονικά! Δες τα αποτελέσματα σου αύριο και πότε δεν ξέρεις.. ελπίζω να μη χρειαστείς αντιβίωση και να προχωρήσεις αυτό το μήνα και να χεις κι εσύ το χριστουγεννιάτικο δωράκι σου 🙂

Οι βλαστοκυστες που εχω να βαλω ειναι και οι δυο 4ΑΑ (Εχω κι αλλες στην κρυοσυντηρηση αλλα οχι τοσο καλες), ειχα πει στον γιατρο μου οτι θα τις βαλω με τουλαχιστον 7.5 κ πανω ενδιμητριο, για να μην τις χαραμισω! Και μου ειπε οτι θελει να ειναι πανω απο 7, αλλα οτι δεν παιζει μονο ρολο αυτο αλλα και η ιδια η εικονα του ενδομητριου (νομιζω πρεπει να ειναι 3 ζωνες ευδιακριτες.. κατι τετοιο).. κι οτι κι αυτος δεν θελει να χαραμισουμε τις βλαστοκυστες. Ωστοσο ηθελα να περασει ενα τριμηνο με καλη διατροφη.. διακοπη καπνισματος.. βιταμινες.. κτλ για να παω πιο ετοιμη. Ενω τωρα εχει περασει μονο ενας μηνας που τα ξεκινησα. Αντε και λιγο ακομα μεχρι να τα βαλω (αν παω τελικα τωρα εννοω). Λεω.. αντε.. δεν πειραζει.. Πραγματικα δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο. Το σιγουρο ειναι.. οτι ειναι αγχωτικο!

Χαμομήλι σε 1 μηνός μωρό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, elenakipi είπε:

Καλησπέρα, εσείς δώσατε χαμομήλι στο μωρό σας ; Γιατί πλέον οι παιδίατροι δεν το συνιστούν!  

Καλησπέρα και σε σένα!Κάποιοι παιδίατροι το συστήνουν,κάποιοι όχι,δεν είναι στανταρ αυτό.Και δεν έχει να κάνει με την ηλικία,γιατί το έχω διαβάσει και αυτό στο φόρουμ.Ο δικός μας νέος είναι και μας είχε πει να δίνουμε όταν χρειάζεται.Καποιες φορές,εβαζα λίγο χαμομήλι στο γάλα που αντλούσα με το θηλαστρο,όταν η μπέμπα μου πονούσε πολυ λόγω της δυσκοιλιότητας.Την βοηθούσε πολύ,μαλακωναν τα κακα της και ηρεμούσε.Το θέμα είναι να μην αντικαταστήσει το χαμομήλι κάποιο γεύμα.Να σου ζήσει το μωράκι❤️

πρίν από 59 λεπτά , elenakipi είπε:

Καλησπέρα, εσείς δώσατε χαμομήλι στο μωρό σας ; Γιατί πλέον οι παιδίατροι δεν το συνιστούν!  

οχι σε κανενα απο τα δυο,κ η μεγαλη ειναι 10χρ

Το χαμομηλι ειναι δυνητικα επικινδυνο. Δεν συστηνεται απο κανεναν ενημερωμενο επιστημονα πλεον εκτος κ αν ειναι εξαιρετικα μεγαλη αναγκη (αρρωστα βρεφη που δε δεχονται γαλα θελουν ενυδατωση κτλ). Τα αφεψηματα απαγορευονται πριν τους 6 μηνες και δεν συστηνονται γενικα μεχρι τα 2 ετη.

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...