Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Τροφή νεογεννητου

Recommended Posts

Καλησπέρα σ όλη την ομάδα!! Είμαι η κοπέλα που είχα πολλά θέματα στην αρχή της εγκυμοσύνης μου! Πλέον έχω στην αγκαλιά μου το αγοράκι μου!

θα ήθελα την βοήθεια σας κ πάλι κορίτσια μου! Τα χω κάνει όλα λάθος!

γεννησα με καισαρική 27/10 αλλά επειδή από τις ναρκωσεις δεν ήμουνα καλά και το παιδί την πρώτη μέρα έμεινε στον θάλαμο ! Δυσκολευόμουν με τον θηλασμό τη δεύτερη μέρα με όρους φτάνουμε στην Τρίτη μέρα που βγήκαμε έξω και μου είπε η παιδίατρος 30μλ θε τ δίνεις ! Δεν ήταν πολύ ομιλητική 

φτανουμε στη 2η εβδομάδα έκλαιγε όλη μέρα ο μικρός αλλά με αγκαλιές κ πιπίλα κοιμόταν 12 με 3 ξανά ξυπνούσε πάλι έδινα 30μλ άρχισα ν καταλαβαίνω κ του δινα 2πλη φορά 30 μλ κ ξανά κοιμόταν 

μην σας τα πολυλογώ γιατί δεν ήξερα τι μου γίνεται πήγαμε στην παιδίατρο κ μ είπε από 3.100 πήγε 2800 τ παιδί! Κ όλα αυτά από δικά μπυ λαθη

τωρα πλέον από την Πέμπτη δίνω 90 ml κ προσπασθω κ λίγο στήθος με ψευδοθηλη! Κανένα 10 λεπτό ! Άμα πεινάει δεν το θέλει καθολου

Σήμερα Κυριακή που ζυγιστήκαμε κομπογιαννίτικα στην δικη μου ζυγαριά στο σπίτι το παιδί από 2.800 πήγε 3.050

αλλα τ πρόβλημα μου είναι το πρωί θηλάζει  κ μισή ώρα στην κάθε θηλή που ναι μισοκοιμισμενος δίνω κ τα 90μλ κ κοιμάται! Σε 3 ώρες που ξανά ξυπνάει μπορεί κ 4  θ δώσω τα 90μλ αλλά δν κοιμάται ούτε ηρεμεί κ με αγκαλιά ή μαρσιπο κ τ κάνω κ αλλά 30μλ 

τ λάθη κάνω πιστευετε;;;;; Θα ξαναπάω παιδίατρο όλα λάθος τ χω κάνει….

το βράδυ χθες κοιμήθηκε 12 με 6 τρόμαξα αλλά δν ξύπνησε από μόνος του

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nanouka8900 είπε:

Καλησπέρα σ όλη την ομάδα!! Είμαι η κοπέλα που είχα πολλά θέματα στην αρχή της εγκυμοσύνης μου! Πλέον έχω στην αγκαλιά μου το αγοράκι μου!

γεννησα με καισαρική 27/10 αλλά επειδή από τις ναρκωσεις δεν ήμουνα καλά και το παιδί την πρώτη μέρα έμεινε στον θάλαμο ! Δυσκολευόμουν με τον θηλασμό τη δεύτερη μέρα με όρους φτάνουμε στην Τρίτη μέρα που βγήκαμε έξω και μου είπε η παιδίατρος 30μλ θε τ δίνεις ! Δεν ήταν πολύ ομιλητική 

φτανουμε στη 2η εβδομάδα έκλαιγε όλη μέρα ο μικρός αλλά με αγκαλιές κ πιπίλα κοιμόταν 12 με 3 ξανά ξυπνούσε πάλι έδινα 30μλ άρχισα ν καταλαβαίνω κ του δινα 2πλη φορά 30 μλ κ ξανά κοιμόταν 

μην σας τα πολυλογώ γιατί δεν ήξερα τι μου γίνεται πήγαμε στην παιδίατρο κ μ είπε από 3.100 πήγε 2800 τ παιδί! Κ όλα αυτά από δικά μπυ λαθη

τωρα πλέον από την Πέμπτη δίνω 90 ml κ προσπασθω κ λίγο στήθος με ψευδοθηλη! Κανένα 10 λεπτό ! Άμα πεινάει δεν το θέλει καθολου

Σήμερα Κυριακή που ζυγιστήκαμε κομπογιαννίτικα στην δικη μου ζυγαριά στο σπίτι το παιδί από 2.800 πήγε 3.050

αλλα τ πρόβλημα μου είναι το πρωί θηλάζει  κ μισή ώρα στην κάθε θηλή που ναι μισοκοιμισμενος δίνω κ τα 90μλ κ κοιμάται! Σε 3 ώρες που ξανά ξυπνάει μπορεί κ 4  θ δώσω τα 90μλ αλλά δν κοιμάται ούτε ηρεμεί κ με αγκαλιά ή μαρσιπο κ τ κάνω κ αλλά 30μλ 

Καταρχάς μέχρι περίπου να σαραντησει το παιδί θα το ξυπνάς στο 3ωρο να το ταισεις πρωί βράδυ. Όταν το παιδί κλαίει ή θα πεινάει ή θα πονάει ή θα θέλει αλλαγμα . Όταν ακούς κλάμα θα τα δοκιμάζεις όλα. 

Πάρε ζηγαρια για μωρά για να μην παιδευεσε δεν είναι τόσο τρομερό έξοδο Κ θα είσαι πιο ήρεμη. Το παιδί πρέπει να βρέχει ορισμένες πάνες μέσα στην μέρα . Πάρε ημερολόγιο Κ σημείωνε τις πάνες του. Σημείωσε τις απορίες σου σε ένα τετράδιο Κ πάρε την παιδίατρο τηλέφωνο είναι λογικό να μην ξέρεις τι Κ πώς στην αρχή . Το λάθος σου είναι που δεν ρωτάς συνέχεια την παιδίατρο . Το παιδί τώρα δεν έχει πρόγραμμα οπότε κλαίει θα ταιζεις. Τώρα για το θηλασμό πρέπει να ακούς ότι πίνει αλλιώς το έχει μόνο για πιπίλα το στήθος Κ πίνει μόνο μερικές σταγόνες . Αν θέλεις να προσπαθήσεις ζητά να έρθει στο σπίτι κάποια σύμβουλος θηλασμού να σου δείξει κάποια πράγματα.

Δοκίμασε Κ να βγάζεις γάλα με θηλαστρο γιατί αυτή την στιγμή λογικά με τόσο λίγο που το βάζεις το στήθος σου δεν θα έχει σχεδόν τίποτα .

Επίσης την πιπίλα θα την χρησιμοποιείς όταν ξέρεις για πιο λόγο κλαίει το παιδί Κ όχι απλώς για να σταματήσει να κλαίει. Η πιπίλα είναι ηρεμιστικό όπως το στήθος αλλά πρώτα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι το παιδί είναι χορτασμένο ότι δεν έχει κάτι παθολογικό Κ απλώς κλαίει γιατί νυστάζει.  

• Μου αρέσει 2

Νομιζω πως η καθοδήγησή της παιδιατρου ηταν μηδαμινη.. Ολες οι πρωτομαμαδες τα Εχουμε χαμένα στην αρχή.. Αν μπορείς να πάρεις μια σύμβουλο θηλασμού ( πίστεψε με το καλύτερο δώρο που θα κανεις στον ευατο σου), θα σου λύσει απορίες, θα δει πως βαζεις το παιδί στο στήθος κ θα σου εξηγήσει οτι σε προβληματίζει.. Πιπιλα εμάς μας ειχε πει ο παιδιατρος πριν τις 40 μερες να μην δώσουμε γτ πολλα παιδάκια μπερδευονται ή κουραζονται κ δεν τρώνε μετα.. Επισης αν η παιδιατρος δεν σε καλύπτει να αλλαξεις.. Ο γιατρος πρέπει να σου προσφέρει ασφάλειά και να εχεις μια καλή σχεση.. Να σου ζήσει το μωρακι σου !!! 

3 ώρες πρίν, Nanouka8900 είπε:

Να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Τραγική η παιδίατρος... 30 ml εμένα ήπιαν μόνο την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Από την επόμενη έπιναν 40-50. Οκ, ήταν φαγανά τα δικά μου, ήταν και προωακια, οπότε μάλλον βοηθούσε η φύση στο να αναπτυχθούν, αλλά θέλω να σου πω, ότι τα παιδιά δεν είναι ρομποτάκια. Άλλο θα φάει λίγο πιο πολύ, άλλο λίγο πιο λίγο.. 

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, τώρα έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει κάτι. Άλλαξε παιδίατρο, και να μην φοβάσαι να ρωτάς το γιατρό σου οτιδήποτε!!! 

Σε γενικές γραμμές, στα είπαν και οι προηγούμενες κοπέλες, το παιδί τόσο μικρό ή θα πεινάει ή θα θέλει αλλαγμα ή αγκαλιά. Ψυχραιμία, όλες τα περάσαμε αυτά στην αρχή!

Συμφωνω με τις κοπελες. Εγω θα σου ελεγα για αρχη να ηρεμησεις και να μη στεναχωριεσαι. Πολλες περναμε απο αυτο το συναισθημα οτι τα κανουμε ολα λαθος ομως στην πραγματικοτητα προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο για τα μωρακια μας. Γενικα οι παιδιατροι δε βοηθανε καθολου στο κομματι του θηλασμου οποτε μια συμβουλος θηλασμου ειναι καλη ιδεα. Εγω 2 φορες την καλεσα σπιτι και με βοηθησε αρκετα. Ωστοσο θα πορευτεις με βαση αυτο που σου δειχνει το παιδι. Εμενα πχ μου ελεγαν να δινω λιγα ml αλλα επειδη δεν ειχα πολυ γαλα στο στηθος το παιδι δε χορταινε και δεν ηρεμουσε με τιποτα και του εδινα παραπανω. Οταν πηγαμε στην παιδιατρο ειχε παρει λιγο παραπανω βαρος απο το αναμενομενο οκ αλλα σιγα σιγα βρηκαμε τους ρυθμους μας και ολα πηραν τον δρομο τους. Παντως οι 40 μερες ειναι πολυ δυσκολες. Οταν μου ελεγαν οτι μετα τια 40 μερες θα δεις θα στρωσουν τα πραγματα δεν το πιστευα κι ομως ετσι ειναι τελικα οποτε υπομονη και ολα καλα θα πανε. Να σου ζησει το μωρακι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...