Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Korinaaaa είπε:

Καλησπέρα. Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ. Έκανα την πρώτη μου ετ με δύο πολύ καλές βλαστοκυστες 5 ημερών με δανεικά ωάρια. Αύριο κάνω την πρώτη μου χοριακη και τρέμω από φόβο.😰😰😰😰 Εύχομαι όμως σε όλες μας καλές και τεράστιες χοριακες❤️❤️❤️❤️

Αχ κορίτσι μου εύχομαι μια τεράστια χωριακη να έχεις περιμένουμε νέα σου 🥰🥰🥰

Κύηση και καφέ υγρά

Eirini_dr.

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

@Eirini_dr. ελπίζω όλα να σου πάνε καλά! Στείλε να μας πεις τι έγινε! Εγω έχω ακόμα αυτά τα καφέ! Δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό μου! Θα μιλήσω σήμερα η αύριο λογικά θα μου πει να πάω την επόμενη εβδομάδα γιατί τώρα ακόμα είναι νωρίς!

Σου ευχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου …εγω δυστυχώς απέβαλα… είναι το δεύτερο που χάνω σε λίγους μήνες …Δευτέρα θα με δει πάλι ο γιατρος και μετά θεωρώ θα ξεκινήσουμε να ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει… φτάνει το έμβρυο 6 εβδομάδων και σταματάει να μεγαλώνει … 😭😭 κάθε εμπόδιο για καλο όμως … ελπίζω το επόμενο να έρθει και να μείνει 😇

5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Κορίτσι μου πηγες σήμερα???ελπίζω να είναι όλα καλά!!

δυστυχώς απέβαλα… είναι το δεύτερο που χάνω σε λίγους μήνες …Δευτέρα θα με δει πάλι ο γιατρος και μετά θεωρώ θα ξεκινήσουμε να ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει… φτάνει το έμβρυο 6 εβδομάδων και σταματάει να μεγαλώνει … 😭😭 κάθε εμπόδιο για καλο όμως … ελπίζω το επόμενο να έρθει και να μείνει 😇

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πολύ κοριτσι μου! @Eirini_dr. σύντομα θα έρθει είμαι σίγουρη! Είχες από την αρχή καφέ υγρά η ξαφνικά όταν φτάνεις σε αυτή την εβδομάδα εμφανίζονται;

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Λυπάμαι πολύ κοριτσι μου! @Eirini_dr. σύντομα θα έρθει είμαι σίγουρη! Είχες από την αρχή καφέ υγρά η ξαφνικά όταν φτάνεις σε αυτή την εβδομάδα εμφανίζονται;

Σε ευχαριστώ παρά πολύ ❤️… στην πρώτη την παλινδρόμη δεν είχα κανένα σύμπτωμα αποβολης…τώρα ξεκίνησα με καφέ υγρά και πονους περιόδου..και όσο πέρναγαν οι μέρες δυνάμωσαν οι πόνοι και είχα αίμα… όσο έβγαζα καφέ όμως μου είπε ο γυναικολόγος μου είναι φυσιολογικό απλά μου αύξησε προγεστερονη …. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι ..μέχρι να πας στον γιατρό σου … σου ευχομαι να πάνε όλα υπέροχα..και να εχεις μια τέλειομηνη εγκυμοσύνη σου στέλνω αγκαλιά σφιχτή 🙏

1 hour ago, Eirini_dr. είπε:

Σου ευχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου …εγω δυστυχώς απέβαλα… είναι το δεύτερο που χάνω σε λίγους μήνες …Δευτέρα θα με δει πάλι ο γιατρος και μετά θεωρώ θα ξεκινήσουμε να ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει… φτάνει το έμβρυο 6 εβδομάδων και σταματάει να μεγαλώνει … 😭😭 κάθε εμπόδιο για καλο όμως … ελπίζω το επόμενο να έρθει και να μείνει 😇

δυστυχώς απέβαλα… είναι το δεύτερο που χάνω σε λίγους μήνες …Δευτέρα θα με δει πάλι ο γιατρος και μετά θεωρώ θα ξεκινήσουμε να ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει… φτάνει το έμβρυο 6 εβδομάδων και σταματάει να μεγαλώνει … 😭😭 κάθε εμπόδιο για καλο όμως … ελπίζω το επόμενο να έρθει και να μείνει 😇

Λυπάμαι τόσο πολυ κορίτσι μου...πόσο  ψυχοφθορο αυτό που περνάς....ψάξτε το Ειρήνη μου...και το επομενο θα έρθει και θα μείνει σίγουρα!!!!

• Ευχή 1

πρίν από 59 λεπτά , *Vasoula είπε:

Λυπάμαι τόσο πολυ κορίτσι μου...πόσο  ψυχοφθορο αυτό που περνάς....ψάξτε το Ειρήνη μου...και το επομενο θα έρθει και θα μείνει σίγουρα!!!!

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Μακαρι 🙏😇😇❤️❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...