Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Κύηση και καφέ υγρά

Recommended Posts

Κορίτσια καμία συμβουλή; Είμαι στην 6η εβδομάδα και από προχθές έχω καφέ βλέννη ..όχι πολλά πράγματα και ούτε κάθε μέρα …μίλησα με τον γιατρό και εκτός απ τα ουτροτζεσταν πρωι βράδυ,μου είπε να κάνω για 7 μέρες ενέσεις prolutex …είχε καμία παρόμοια εμπειρία ;;;

Διαφημίσεις

Γειά σου  Ειρήνη μου...νομίζω πως οι περισσότερες κοπέλες έχουν δει..μήπως κάνατε και υπέρηχο κολπικό???εγώ μέχρι και την 12η εβδομάδα πάντα ειχα μετά τον υπέρηχο για μια δυο μέρες καφέ...είναι ξεραμενο αιμα που βγαίνει και με τα κολπικά είναι πιο συχνό.. την προγεστερόνη σου την αυξησε για προστασία φαντάζομαι....όλα καλά θα είναι μην αγχώνεσαι καθόλου...

πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου  Ειρήνη μου...νομίζω πως οι περισσότερες κοπέλες έχουν δει..μήπως κάνατε και υπέρηχο κολπικό???εγώ μέχρι και την 12η εβδομάδα πάντα ειχα μετά τον υπέρηχο για μια δυο μέρες καφέ...είναι ξεραμενο αιμα που βγαίνει και με τα κολπικά είναι πιο συχνό.. την προγεστερόνη σου την αυξησε για προστασία φαντάζομαι....όλα καλά θα είναι μην αγχώνεσαι καθόλου...

Κολπικά υπέρηχο έκανα την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στον γιατρό ωστόσο μετά από τον υπέρηχο δεν είχα τίποτα … τώρα έχω τρεις μέρες που το έχω … 

Καλησπέρα κι από εμένα! Εγω έκανα σήμερα το πρωί τεστ 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο καθώς είχα συμπτώματα και ήμουν υποψιασμένη και βγήκε θετικό! Το θέμα είναι ότι από το μεσημέρι και μετά έχω λίγο καφε! Είχα βέβαια και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες λίγο καφέ στην αρχή! Στην πρώτη μου είχε δώσει κι εμένα ο γυναικολόγος μου προληπτικά utrogestan στην δεύτερη δεν μου είχε δώσει τίποτα! Τώρα δεν τον έχω ενημερώσει ακόμα λέω από βδομάδα να μιλήσω μαζί του κι αν όλα καλά να κλείσω και ραντεβού! Αλλά όσο και να πεις αγχώνομαι κι εγω με αυτά τα καφε κι ας το ‘χω ξαναζήσει!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα! Εγω έκανα σήμερα το πρωί τεστ 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο καθώς είχα συμπτώματα και ήμουν υποψιασμένη και βγήκε θετικό! Το θέμα είναι ότι από το μεσημέρι και μετά έχω λίγο καφε! Είχα βέβαια και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες λίγο καφέ στην αρχή! Στην πρώτη μου είχε δώσει κι εμένα ο γυναικολόγος μου προληπτικά utrogestan στην δεύτερη δεν μου είχε δώσει τίποτα! Τώρα δεν τον έχω ενημερώσει ακόμα λέω από βδομάδα να μιλήσω μαζί του κι αν όλα καλά να κλείσω και ραντεβού! Αλλά όσο και να πεις αγχώνομαι κι εγω με αυτά τα καφε κι ας το ‘χω ξαναζήσει!

Αυτό είναι το θέμα το άγχος …που σου λένε ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι ..πως είναι δυνατόν; Εμένα η προηγούμενη ήταν παλινδρόμηση και τώρα προφανώς αγχώνομαι μην ειναι ξανά τα ίδια ..

Διαφημίσεις

Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν βλέπεις αιμα η καφέ να αγχώνεσαι και να ανησυχείς...αλλά γενικά αν δεν δεις αιμα καθαρό αλλά βλέπεις μόνο καφέ και δεν έχεις και πόνο είναι παλιό αιμα που φεύγει..και ένα παραπάνω όταν βάζεις υποθετα...

πρίν από 7 λεπτά , *Vasoula είπε:

Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν βλέπεις αιμα η καφέ να αγχώνεσαι και να ανησυχείς...αλλά γενικά αν δεν δεις αιμα καθαρό αλλά βλέπεις μόνο καφέ και δεν έχεις και πόνο είναι παλιό αιμα που φεύγει..και ένα παραπάνω όταν βάζεις υποθετα...

Χάπι προγεστερονης παιρνω … πονάκια έχω τα κλασσικά της περιόδου …ποτέ πιο έντονα ποτέ όχι …δεν έχω μόνιμο πόνο … 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...