Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Αρνητικό τεστ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, 

καναμε την πρώτη εξωσωματική εγώ 28 ετών ο σύντροφος μου 34. Υπήρχε θέμα με τις σάλπιγγες όπου αφαιρέθηκαν λαπαροσκοπικά τον Σεπτέμβριο και προχώρησα με εξωσωματική τον Οκτώβριο! 
ολα πήγαν καλά με τις ενέσεις πήραμε 14 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 10 7 από αυτά έγινα να βλαστοξυστες από τις οποίες κρατήσαμε 5. Τα 2 τα οποία ήταν αρίστης ποιότητας 4ΑΑ τα κάναμε έμβρυο μεταφορά με φρέσκα ωάρια η οποία δυστυχώς δεν έδωσε το αναμενόμενο αποτέλεσμα! 
εχουμε στην κατάψυξη ακόμα 3 βλαστοκυστες 2 καλής ποιότητας και 1 μέτριας ποιότητας και θα παμε για  έμβρυο μεταφορά με φυσικό κύκλο και παρακολουθηση ωορηξιας στον επόμενο κυκλο χωρίς ορμόνες μόνο με λίγη προγεστερονη!  
τι μπορεί να πήγε λάθος θεωρείτε; Έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου και η ψυχολογία μου δεν είναι καλή με την αποτυχία αυτή 😭

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Dust είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

καναμε την πρώτη εξωσωματική εγώ 28 ετών ο σύντροφος μου 34. Υπήρχε θέμα με τις σάλπιγγες όπου αφαιρέθηκαν λαπαροσκοπικά τον Σεπτέμβριο και προχώρησα με εξωσωματική τον Οκτώβριο! 
ολα πήγαν καλά με τις ενέσεις πήραμε 14 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 10 7 από αυτά έγινα να βλαστοξυστες από τις οποίες κρατήσαμε 5. Τα 2 τα οποία ήταν αρίστης ποιότητας 4ΑΑ τα κάναμε έμβρυο μεταφορά με φρέσκα ωάρια η οποία δυστυχώς δεν έδωσε το αναμενόμενο αποτέλεσμα! 
εχουμε στην κατάψυξη ακόμα 3 βλαστοκυστες 2 καλής ποιότητας και 1 μέτριας ποιότητας και θα παμε για  έμβρυο μεταφορά με φυσικό κύκλο και παρακολουθηση ωορηξιας στον επόμενο κυκλο χωρίς ορμόνες μόνο με λίγη προγεστερονη!  
τι μπορεί να πήγε λάθος θεωρείτε; Έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου και η ψυχολογία μου δεν είναι καλή με την αποτυχία αυτή 😭

Επειδή έχεις ιστορικό με τις σάλπιγγες ψάξε την μήτρα για τυχόν μικροβια Κ φλεγμονές υπάρχει εξέταση nsg είναι πολύ απλή . Ψάξε αυτό γιατί το ιστορικό σου δείχνει προς τα εκεί . Μην κάνεις άλλη εμβρυομεταφορα αν δεν ψάξεις την μήτρα γιατί θα πάνε χαμένα τα έμβρυα σου Κ τα λεφτά σου. Προσπάθησε να δεις τον παράγοντα μήτρα ειδικά μετά από το ιστορικό σου κ τα χειρουργεία σου . 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

21 ώρες πρίν, linaa είπε:

Επειδή έχεις ιστορικό με τις σάλπιγγες ψάξε την μήτρα για τυχόν μικροβια Κ φλεγμονές υπάρχει εξέταση nsg είναι πολύ απλή . Ψάξε αυτό γιατί το ιστορικό σου δείχνει προς τα εκεί . Μην κάνεις άλλη εμβρυομεταφορα αν δεν ψάξεις την μήτρα γιατί θα πάνε χαμένα τα έμβρυα σου Κ τα λεφτά σου. Προσπάθησε να δεις τον παράγοντα μήτρα ειδικά μετά από το ιστορικό σου κ τα χειρουργεία σου . 

Επειδή έχεις ιστορικό με τις σάλπιγγες ψάξε την μήτρα για τυχόν μικροβια Κ φλεγμονές υπάρχει εξέταση nsg είναι πολύ απλή . Ψάξε αυτό γιατί το ιστορικό σου δείχνει προς τα εκεί . Μην κάνεις άλλη εμβρυομεταφορα αν δεν ψάξεις την μήτρα

γιατί θα πάνε χαμένα τα έμβρυα σου Κ τα λεφτά σου. Προσπάθησε να δεις τον παράγοντα μήτρα ειδικά μετά από το ιστορικό σου κ τα χειρουργεία σου . 

Είχαμε κάνει και υστεροσκοπηση τον Σεπτέμβριο για να βεβαιωθούμε για την μήτρα και ήταν όλα τέλεια 

δεν μπορώ να καταλάβω τι αλλο να κάνω ειλικρινά 😢😢 

πρίν από 44 λεπτά , Dust είπε:

Είχαμε κάνει και υστεροσκοπηση τον Σεπτέμβριο για να βεβαιωθούμε για την μήτρα και ήταν όλα τέλεια 

δεν μπορώ να καταλάβω τι αλλο να κάνω ειλικρινά 😢😢 

Η υστεροσκοπηση δεν βλέπει το μικροβιωμα της μήτρας.  Ζητά να κάνεις εξέταση για το μικροβιωμα της μήτρας.  Η υστεροσκοπηση βλέπει μόνο συμφυσεις Κ τρέχων φλεγμονές που φαίνονται με το μάτι . Αν υπάρχει κάτι που είναι χρόνιο Κ κρυφό δεν φαίνετε με την υστεροσκοπηση. Οπότε ζητά να κάνεις Κ αυτή την εξέταση για το μικροβιωμα της μήτρας είναι σαν τεστ Παπ λίγο πιο επώδυνο όχι χρονοβόρο όχι επεμβατικό κοστίζει γύρω στα 300-500 ευρώ. 

Νομίζω ότι αξίζει να το κάνεις μαζί με ένα επανελχο για θυροειδή ζάχαρο κτλ 

Στο λέω γιατί πολλές κοπέλες μετά από υστεροσκοπησεις Κ επανηλημενες εμβρυομεταφορες αναγκάστηκαν να κάνουν διεργεσεις Κ ξανά διεργεσεις Κ μετά από αυτή την εξέταση τελικά τα κατάφεραν . Είναι αυτό ότι οι γιατροί δεν κάνουν όλες τις εξετάσεις από την αρχή για να μην ταλαιπωρηθεί ο ασθενής αλλά τελικά ταλαιπώρησε χειρότερα με το να αποτυνχανεις Κ να κάνεις μια μια εξέταση 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, linaa είπε:

Η υστεροσκοπηση δεν βλέπει το μικροβιωμα της μήτρας.  Ζητά να κάνεις εξέταση για το μικροβιωμα της μήτρας.  Η υστεροσκοπηση βλέπει μόνο συμφυσεις Κ τρέχων φλεγμονές που φαίνονται με το μάτι . Αν υπάρχει κάτι που είναι χρόνιο Κ κρυφό δεν φαίνετε με την υστεροσκοπηση. Οπότε ζητά να κάνεις Κ αυτή την εξέταση για το μικροβιωμα της μήτρας είναι σαν τεστ Παπ λίγο πιο επώδυνο όχι χρονοβόρο όχι επεμβατικό κοστίζει γύρω στα 300-500 ευρώ. 

Νομίζω ότι αξίζει να το κάνεις μαζί με ένα επανελχο για θυροειδή ζάχαρο κτλ 

Στο λέω γιατί πολλές κοπέλες μετά από υστεροσκοπησεις Κ επανηλημενες εμβρυομεταφορες αναγκάστηκαν να κάνουν διεργεσεις Κ ξανά διεργεσεις Κ μετά από αυτή την εξέταση τελικά τα κατάφεραν . Είναι αυτό ότι οι γιατροί δεν κάνουν όλες τις εξετάσεις από την αρχή για να μην ταλαιπωρηθεί ο ασθενής αλλά τελικά ταλαιπώρησε χειρότερα με το να αποτυνχανεις Κ να κάνεις μια μια εξέταση 

Συμφωνώ για το μικροβίωμα έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο πιστεύω στη δική μου περίπτωση που βρέθηκε μικρόβιο έκανα αγωγή και η δεύτερη εξωσωματική μου εδώσε την κόρη μου 

Στην πρώτη που ήταν αποτυχημένη δεν την είχα κάνει την εξέταση Παρ όλο που είχα πολύς καλής ποιότητας έμβρυα πάλι 

Ενιγουει εγώ τώρα πού θελω δεύτερο παιδί σίγουρα θα κάνω πάλι αγωγή για μικροβίωμα και σίγουρα τα eva τα προβιοτικα τα κολπικά αυτό καλό είναι να τα παίρνουμε συνέχεια μόνο καλό κανουν

Κορίτσια μίλησα με την μαία και τον γυναικολόγο και κου είπαν πως δεν είναι υπέρ αυτής της εξέτασης διότι την κάνουν σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις και είναι κάτι που μπορεί να βλάψει την χλωρίδα της μήτρας όποτε δεν θέλουν να την κάνω ακόμη τουλάχιστον 

πρίν από 54 λεπτά , Dust είπε:

Κορίτσια μίλησα με την μαία και τον γυναικολόγο και κου είπαν πως δεν είναι υπέρ αυτής της εξέτασης διότι την κάνουν σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις και είναι κάτι που μπορεί να βλάψει την χλωρίδα της μήτρας όποτε δεν θέλουν να την κάνω ακόμη τουλάχιστον 

Κορίτσι μου το μικροβιωμα δεν μπορεί να βλαψει τη χλωρίδα....είναι σαν να σου παίρνουν καλλιέργεια κολπικου υγρού απλά λίγο πιο "δυσκολο"...με μπατονετα γίνεται δηλαδή...μήπως να ψάξεις και αλλού??

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dust είπε:

Θα συμφωνήσω με την προηγούμενη κοπέλα η εξέταση δεν επιρεαζει πουθενά καλητερα να ρωτήσεις Κ άλλο γιατρό για την εξέταση Κ την χρησιμότητα της . Ήταν λίγο περίεργη η απάντηση της μαίας μήπως δεν κατάλαβε τι της έλεγες? Επίσης η εξέταση γίνετε για να διόρθωσει το μικροβιωμα της μήτρας  πως γίνετε να του προκαλεί ζημιά ? 

Την εξέταση την κάνεις ακριβώς για να διορθωθεί η χλωρίδα αφού μετράει όλα τα μικρόβια που υπάρχουν καλά Κ κακά . 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!! Με αφορμή τις κοπέλες που αναφέρονται για τη σημαντικότητα του μικροβιωματος, θα ήθελα να σας μεταφέρω τη δική μου εμπειρία. Προχωρήσαμε σε δύο εμβευομεταφορες, που δεν πέτυχαν και στη συνέχεια έκανα υστεροσκοπηση και βιοψία. Από την υστεροσκοπηση δεν φάνηκε κάτι, αλλά τα αποτελέσματα της βιοψίας έδειξαν χρόνια ενδομητρίτιδα. Ο μοναδικός λόγος που πιθανόν να οφείλεται η υπογονιμότητα που υπάρχει. Γνώμη μου, είναι σημαντικό να γίνεται αυτή η εξέταση πριν την μεταφορά και να μην ταλαιπωρουμαστε άδικα. 

Εύχομαι καλή τύχη σε όλες και σύντομα θετικά αποτελέσματα!! 🤞

• Μου αρέσει 4
  • Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

On 6/11/2024 at 8:22 ΜΜ, rainbow_24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Με αφορμή τις κοπέλες που αναφέρονται για τη σημαντικότητα του μικροβιωματος, θα ήθελα να σας μεταφέρω τη δική μου εμπειρία. Προχωρήσαμε σε δύο εμβευομεταφορες, που δεν πέτυχαν και στη συνέχεια έκανα υστεροσκοπηση και βιοψία. Από την υστεροσκοπηση δεν φάνηκε κάτι, αλλά τα αποτελέσματα της βιοψίας έδειξαν χρόνια ενδομητρίτιδα. Ο μοναδικός λόγος που πιθανόν να οφείλεται η υπογονιμότητα που υπάρχει. Γνώμη μου, είναι σημαντικό να γίνεται αυτή η εξέταση πριν την μεταφορά και να μην ταλαιπωρουμαστε άδικα. 

Εύχομαι καλή τύχη σε όλες και σύντομα θετικά αποτελέσματα!! 🤞

Είχα κάνει και εγώ μετά τα χειρουργεία μου υστεροσκοπηση όπου φάνηκαν όλα καλά και πήρανε και βιοψία που ήταν καθαρή άρα πρέπει να κάνω και εξέταση για μικροβιωμα;

πρίν από 3 λεπτά , Dust είπε:

Είχα κάνει και εγώ μετά τα χειρουργεία μου υστεροσκοπηση όπου φάνηκαν όλα καλά και πήρανε και βιοψία που ήταν καθαρή άρα πρέπει να κάνω και εξέταση για μικροβιωμα;

Ναι είναι διαφορετική εξέταση . 

Βλέπει άλλα πράγματα δίνει άλλες πληροφορίες 

11 ώρες πρίν, Dust είπε:

Μέσω της βιοψίας του ενδομητρίου φάνηκε η χρόνια ενδομητρίτιδα. Δεν έχω κάνει άλλη εξέταση αλλά γνωρίζω ότι υπάρχουν.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...