Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

Αρνητικό τεστ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, 

καναμε την πρώτη εξωσωματική εγώ 28 ετών ο σύντροφος μου 34. Υπήρχε θέμα με τις σάλπιγγες όπου αφαιρέθηκαν λαπαροσκοπικά τον Σεπτέμβριο και προχώρησα με εξωσωματική τον Οκτώβριο! 
ολα πήγαν καλά με τις ενέσεις πήραμε 14 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 10 7 από αυτά έγινα να βλαστοξυστες από τις οποίες κρατήσαμε 5. Τα 2 τα οποία ήταν αρίστης ποιότητας 4ΑΑ τα κάναμε έμβρυο μεταφορά με φρέσκα ωάρια η οποία δυστυχώς δεν έδωσε το αναμενόμενο αποτέλεσμα! 
εχουμε στην κατάψυξη ακόμα 3 βλαστοκυστες 2 καλής ποιότητας και 1 μέτριας ποιότητας και θα παμε για  έμβρυο μεταφορά με φυσικό κύκλο και παρακολουθηση ωορηξιας στον επόμενο κυκλο χωρίς ορμόνες μόνο με λίγη προγεστερονη!  
τι μπορεί να πήγε λάθος θεωρείτε; Έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου και η ψυχολογία μου δεν είναι καλή με την αποτυχία αυτή 😭

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Dust είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

καναμε την πρώτη εξωσωματική εγώ 28 ετών ο σύντροφος μου 34. Υπήρχε θέμα με τις σάλπιγγες όπου αφαιρέθηκαν λαπαροσκοπικά τον Σεπτέμβριο και προχώρησα με εξωσωματική τον Οκτώβριο! 
ολα πήγαν καλά με τις ενέσεις πήραμε 14 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 10 7 από αυτά έγινα να βλαστοξυστες από τις οποίες κρατήσαμε 5. Τα 2 τα οποία ήταν αρίστης ποιότητας 4ΑΑ τα κάναμε έμβρυο μεταφορά με φρέσκα ωάρια η οποία δυστυχώς δεν έδωσε το αναμενόμενο αποτέλεσμα! 
εχουμε στην κατάψυξη ακόμα 3 βλαστοκυστες 2 καλής ποιότητας και 1 μέτριας ποιότητας και θα παμε για  έμβρυο μεταφορά με φυσικό κύκλο και παρακολουθηση ωορηξιας στον επόμενο κυκλο χωρίς ορμόνες μόνο με λίγη προγεστερονη!  
τι μπορεί να πήγε λάθος θεωρείτε; Έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου και η ψυχολογία μου δεν είναι καλή με την αποτυχία αυτή 😭

Επειδή έχεις ιστορικό με τις σάλπιγγες ψάξε την μήτρα για τυχόν μικροβια Κ φλεγμονές υπάρχει εξέταση nsg είναι πολύ απλή . Ψάξε αυτό γιατί το ιστορικό σου δείχνει προς τα εκεί . Μην κάνεις άλλη εμβρυομεταφορα αν δεν ψάξεις την μήτρα γιατί θα πάνε χαμένα τα έμβρυα σου Κ τα λεφτά σου. Προσπάθησε να δεις τον παράγοντα μήτρα ειδικά μετά από το ιστορικό σου κ τα χειρουργεία σου . 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...