Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εξωσωματική παρενέργειες

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Ήθελα τις συμβουλές σας όσες έχετε κάνει εξωσωματική. Μετά από 3 σπερματέγχυσεις χωρίς επιτυχία είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική. Εχω ξεκινήσει τις ενέσεις, παράλληλα παίρνω vibramicin και ένα κορνιζονουχο. Γενικά νιώθω σαν ζόμπι από τα τόσα που παίρνω και έχω παρατηρήσει ότι κάθε βράδυ ιδρώνω παρα πολύ σε σημείο να πρέπει να αλλάξω μπλούζα. Εχει συμβεί σε καμία σας; Και γενικά κορίτσια φοβάμαι πολύ τις επιπτώσεις των φαρμάκων στην υγεία μου με αποτέλεσμα να είμαι μέσα στο άγχος. Εσείς όταν παίρνατε την αγωγή πως περάσατε ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Elenibutsika είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ήθελα τις συμβουλές σας όσες έχετε κάνει εξωσωματική. Μετά από 3 σπερματέγχυσεις χωρίς επιτυχία είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική. Εχω ξεκινήσει τις ενέσεις, παράλληλα παίρνω vibramicin και ένα κορνιζονουχο. Γενικά νιώθω σαν ζόμπι από τα τόσα που παίρνω και έχω παρατηρήσει ότι κάθε βράδυ ιδρώνω παρα πολύ σε σημείο να πρέπει να αλλάξω μπλούζα. Εχει συμβεί σε καμία σας; Και γενικά κορίτσια φοβάμαι πολύ τις επιπτώσεις των φαρμάκων στην υγεία μου με αποτέλεσμα να είμαι μέσα στο άγχος. Εσείς όταν παίρνατε την αγωγή πως περάσατε ; 

Κορίτσι μου ποιες ενέσεις εννοείς έχεις ξεκινήσει??τη vibramicin γιατί την παίρνεις??

4 ώρες πρίν, Elenibutsika είπε:

Ποιες ενεσεις κανεις; εισαι στη φαση της διεγερσης; προσωπικα δε ζοριστηκα ιδιαιτερα μονο προς το τελος της διεγερσης επειδη ειχα μπολικα ωαρια και ειχα φοβερο φουσκωμα και πονακια. Στην εμβρυομεταφορα ηταν λιγο πιο δυσαρεστο για μενα επειδη επαιρνα φαρμακα για μεγαλο διαστημα. Μηπως το οτι ιδρωνεις ειναι απο το αγχος σου;; εγω θα σου ελεγα να μην ανησυχεις υπαρχουν γυναικες που κανουν τη διαδικασια αυτη πολλα χρονια. Εγω εκανα μια διεγερση και επειδη δεν καταφεραμε να κανουμε ωοληψια μετα απο λιγο καιρο ξαναπηρα φαρμακα. Ειναι μια διαδικασια αρκετα ψυχοφθορα προσπαθησε να χαλαρωσεις και να σκεφτεσαι το μωρακι που θα ερθει! Καλη επιτυχια σου ευχομαι! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...