Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Εγκυμοσύνη μετά από παλινδρομη

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα … χρειάζομαι λίγη βοήθεια … σήμερα ήταν ο πρώτος υπέρηχος στον γυναικολόγο ..τελευταία περίοδος 7/9 ..ξεκινήσαμε επαφές από 15 .. μετά την απόξεση λόγω παλινδρόμης ο κύκλος μου ήταν πολύ άστατος … έμεινα εγκυος και όπου και αν το υπολόγιζα μου έβγαζε ότι είμαι 7 εβδομάδων…σήμερα λοιπόν πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είμαι 5 1/2 εβδομάδων…λόγω ότι δεν εχψ σταθερό κύκλο και δεν μπορούμε να υποκογισουμε ακριβώς …ωστόσο οι χοριακες είναι 130,300,770 ..να ανησυχήσω; Να προετοιμαστώ για κάτι; Συγγνώμη για το σεντόνι ..αλλά εχω αγχωθεί παρά πολύ ❤️

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Eirini_dr. είπε:

Κορίτσια καλησπέρα … χρειάζομαι λίγη βοήθεια … σήμερα ήταν ο πρώτος υπέρηχος στον γυναικολόγο ..τελευταία περίοδος 7/9 ..ξεκινήσαμε επαφές από 15 .. μετά την απόξεση λόγω παλινδρόμης ο κύκλος μου ήταν πολύ άστατος … έμεινα εγκυος και όπου και αν το υπολόγιζα μου έβγαζε ότι είμαι 7 εβδομάδων…σήμερα λοιπόν πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είμαι 5 1/2 εβδομάδων…λόγω ότι δεν εχψ σταθερό κύκλο και δεν μπορούμε να υποκογισουμε ακριβώς …ωστόσο οι χοριακες είναι 130,300,770 ..να ανησυχήσω; Να προετοιμαστώ για κάτι; Συγγνώμη για το σεντόνι ..αλλά εχω αγχωθεί παρά πολύ ❤️

Καλησπέρα,  οι χοριακες από μόνες τους καλες είναι.. είσαι έγκυος, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι.. αν δει κάτι στο εμβρυο  ο γιατρός σου θα στο πει..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Malntalia είπε:

Καλησπέρα,  οι χοριακες από μόνες τους καλες είναι.. είσαι έγκυος, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι.. αν δει κάτι στο εμβρυο  ο γιατρός σου θα στο πει..

Ευχαριστώ πολυυυ❤️ ..Φοβάμαι απλά μην είναι κ άλλη παλινδρόμη…

• Μου αρέσει 1

Όχι βέβαια ούτε να ανησυχείς ούτε να προετοιμαστεις για κάτι κακό...οι χοριακες σου δείχνουν να ανεβαίνουν σωστά και όπως πρέπει...και το ξέρω καλα πως όταν έχεις βιώσει μια απώλεια είναι πολύ δύσκολο να μην αγχώνεσαι αλλά τώρα είναι μια άλλη εγκυμοσύνη...δε σημαίνει πως θα συμβεί το ίδιο!!όσο για την εβδομάδα κύησης είδες που το λες και μόνη σου?αφού δεν είναι σταθερός ο κύκλος σου δεν μπορείς να ξέρεις και πότε ακριβώς έγινε η σύλληψη!!να πάνε όλα κατεύχην με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι σου εύχομαι!🥰

• Ευχή 1

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι βέβαια ούτε να ανησυχείς ούτε να προετοιμαστεις για κάτι κακό...οι χοριακες σου δείχνουν να ανεβαίνουν σωστά και όπως πρέπει...και το ξέρω καλα πως όταν έχεις βιώσει μια απώλεια είναι πολύ δύσκολο να μην αγχώνεσαι αλλά τώρα είναι μια άλλη εγκυμοσύνη...δε σημαίνει πως θα συμβεί το ίδιο!!όσο για την εβδομάδα κύησης είδες που το λες και μόνη σου?αφού δεν είναι σταθερός ο κύκλος σου δεν μπορείς να ξέρεις και πότε ακριβώς έγινε η σύλληψη!!να πάνε όλα κατεύχην με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι σου εύχομαι!🥰

Ευχαριστώ παρά πολύ … να είστε καλά… γι αυτό μπήκα εδώ ..γτ κοντευει να μου στρίψει έφυγα απ τον γιατρό και αντί να χαίρομαι έκλαιγα … σας ευχαριστώ πολύ ❤️❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Eirini_dr. είπε:

Ευχαριστώ παρά πολύ … να είστε καλά… γι αυτό μπήκα εδώ ..γτ κοντευει να μου στρίψει έφυγα απ τον γιατρό και αντί να χαίρομαι έκλαιγα … σας ευχαριστώ πολύ ❤️❤️

Είναι απόλυτα δικαιολογημενος ο φόβος σου αλλά αφού πηγαίνουν όλα καλά πάρε βαθειά ανάσα και πάμε στο παρακάτω βήμα!! 🥰

Σου εχει γράψει άλλη χοριακή??η ξανά υπέρηχο σε λίγες μέρες?

Λογικο να φοβάσαι..αλλά ψυχραιμία.. βήμα βήμα.. επόμενος υπερηχος..έχεις τόσους  μήνες μπροστά σου.. μια παλινδρομη δε σημαίνει και άλλη..

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Είναι απόλυτα δικαιολογημενος ο φόβος σου αλλά αφού πηγαίνουν όλα καλά πάρε βαθειά ανάσα και πάμε στο παρακάτω βήμα!! 🥰

Σου εχει γράψει άλλη χοριακή??η ξανά υπέρηχο σε λίγες μέρες?

Ναι θα κάνουμε ξανά υπέρηχο σε 2 εβδομάδες … 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Malntalia είπε:

Αυτή είναι η διαδικασία..προσπάθησε να μέτριασεις το άγχος σου..

Ναι θα προσπαθήσω να καταπιαστώ με κάτι να ξεχαστώ  ευχαριστώ πολύ …😻να κάνω άλλη μια ερώτηση τα πονάκια περιόδου είναι φυσιολογικά ; Έφυγα χθες τόσο αγχωμένη που δεν ρώτησα τίποτα τον γιατρό 😮💨

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Eirini_dr. είπε:

Ναι θα προσπαθήσω να καταπιαστώ με κάτι να ξεχαστώ  ευχαριστώ πολύ …😻να κάνω άλλη μια ερώτηση τα πονάκια περιόδου είναι φυσιολογικά ; Έφυγα χθες τόσο αγχωμένη που δεν ρώτησα τίποτα τον γιατρό 😮💨

Ναι είναι..!

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...