Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Χοριακη 108.52 με μια έξωμητρια κύηση στο παρελθόν

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, marion83 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες το εκτιμώ πολύ !! 

Έχω μικρές αυξήσεις δεν έχω υπολογίσει τη ποσοστιαία αύξηση . 

Στις 27 μέρες εμβρυόμεταφορας έχω φτάσει 800 χοριακη πήγα σε υπέρηχο να δούμε που βρίσκεται γιατί δεν είναι καλές οι αυξήσεις και Μ είπε ίσως είναι εξωμήτριο και δε μεγαλώνει σωστά και δεν μπορούσαμε ακόμα να δούμε κάτι . Ούτε εντός ούτε εκτός μπορείτε να δει κάτι . Εν το μεταξύ με πονούσε πολύ ο υπέρηχος .  Ειναι να πάω ξανά αυτές τις μέρες απλά με πήρε πολύ από κάτω το θέμα της φαρμακευτικής αγωγής που Μ ανέφερε γιατί πρέπει να μείνω εκτός μετά για 6-7 μήνες Μ είπε . 

Το καταλαβαίνω... εύχομαι όπως και να έχει η πορεία της εγκυμοσύνης να είναι το καλύτερο για εσας και όσο πιο ανεμακτο μπορεί τουλάχιστον σωματικά. Γιατί ψυχικά όπως και να χει θέλει δύναμη και πίστη! 

Μην χάνετε την δυναμη σας και τις ελπίδες σας.αν το σκεφτείτε καλά δεν είναι τίποτα οι 6 μήνες μπροστά στους αγώνες που δίνουμε.. και εγώ μετά την τελευταία αποβολή ,χρειάστηκε αποξεση και υπήρχε αποχή 3-4 μηνών.. μα εύχομαι μόνο η επόμενη να είναι η τυχερή και να πάνε όλα καλά.. 🙏❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Emy95 είπε:

Το καταλαβαίνω... εύχομαι όπως και να έχει η πορεία της εγκυμοσύνης να είναι το καλύτερο για εσας και όσο πιο ανεμακτο μπορεί τουλάχιστον σωματικά. Γιατί ψυχικά όπως και να χει θέλει δύναμη και πίστη! 

Μην χάνετε την δυναμη σας και τις ελπίδες σας.αν το σκεφτείτε καλά δεν είναι τίποτα οι 6 μήνες μπροστά στους αγώνες που δίνουμε.. και εγώ μετά την τελευταία αποβολή ,χρειάστηκε αποξεση και υπήρχε αποχή 3-4 μηνών.. μα εύχομαι μόνο η επόμενη να είναι η τυχερή και να πάνε όλα καλά.. 🙏❤️

Μακάρι ευχαριστώ πολύ !!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια λ την ενθάρρυνση ♥️😍

• Ευχή 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...