Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Χοριακη 108.52 με μια έξωμητρια κύηση στο παρελθόν

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια... έκανα χοριακη και βγήκε 108,52 ,θεωρητικά βάση της τελευταίας περιόδου μου είμαι 4 βδομάδων και κάτι ημέρες!!!! Έχω στο παρελθόν μου ήδη μια έξωμητριο κύηση.. και έχω φοβηθεί πολύ επειδή θεώρησα πως είναι χαμηλή η τιμή... έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία; θα πάω σήμερα στο γυναικολόγο.  (Ξερω πως θα πρέπει να ξανά επαναλάβω σε 2 μέρες και να διπλασιαζετε) το θέμα μου είναι..   Αν υπαρχει περίπτωση να κυλισει ομαλα αυτη τη φορα; έχει συμβεί σε κάποια αλλη;  σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Emy95 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια... έκανα χοριακη και βγήκε 108,52 ,θεωρητικά βάση της τελευταίας περιόδου μου είμαι 4 βδομάδων και κάτι ημέρες!!!! Έχω στο παρελθόν μου ήδη μια έξωμητριο κύηση.. και έχω φοβηθεί πολύ επειδή θεώρησα πως είναι χαμηλή η τιμή... έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία; θα πάω σήμερα στο γυναικολόγο.  (Ξερω πως θα πρέπει να ξανά επαναλάβω σε 2 μέρες και να διπλασιαζετε) το θέμα μου είναι..   Αν υπαρχει περίπτωση να κυλισει ομαλα αυτη τη φορα; έχει συμβεί σε κάποια αλλη;  σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Όλα καλά θα πάνε, το ότι συνέβη μία φορά δεν σημαίνει θα συμβεί ξανά.. Μια χαρά κι η τιμή, δεν ξέρεις πάντα  πότε ακριβώς κάνεις ωορρηξία.

• Μου αρέσει 1

Αληθεια εύχομαι να είναι έτσι..σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μου γράψετε, μου δίνετε δύναμη τόσο πολύ!! Στεναχωρεθηκα πάρα πολύ κατευθείαν απλώς μόλις είδα την τιμή, γιατί στο μικροβιολογικο εργαστήριο που δίπλα από την τιμή εκεί που δίνουν τις φυσιολογικές τιμές γράφει 1η-10η εβδομάδα : 202.0-231000.00 και εγώ έχω κάτω από 202 😔 

• Ευχή 1

4 ώρες πρίν, Emy95 είπε:

Αληθεια εύχομαι να είναι έτσι..σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μου γράψετε, μου δίνετε δύναμη τόσο πολύ!! Στεναχωρεθηκα πάρα πολύ κατευθείαν απλώς μόλις είδα την τιμή, γιατί στο μικροβιολογικο εργαστήριο που δίπλα από την τιμή εκεί που δίνουν τις φυσιολογικές τιμές γράφει 1η-10η εβδομάδα : 202.0-231000.00 και εγώ έχω κάτω από 202 😔 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, εύχομαι, να δεις με το καλό μεθαύριο διπλασιασμό και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη. Μια χαρά είναι η χοριακη σου, εκτός και αν έχεις πολύ μικρό κύκλο που και πάλι δεν ξέρεις τον προηγούμενο μήνα ποτε ακριβώς έγινε η ωορηξια. Γενικα περιμένουμε να δούμε νούμερο 100 στη χοριακη περίπου στις 14 μερες μετά την ωορηξια που θεωρητικά είναι η μέρα που θα περιμέναμε περίοδο και μετά διπλασιασμό ανά 2 μερες. Οπότε πχ αν έχεις κύκλο 30 ημερών, δλδ 4εβδ+2μερες το 100 είναι ιδανικό, υπομονή μέχρι την Τετάρτη.

• Μου αρέσει 2

Αληθεια;;; η αλήθεια είναι ότι ο κύκλος μου είναι ασταθής και συνήθως παίζει κοντά στις 32 ημέρες... πόσο δύναμη μου δίνετε!! Και ο γυναικολόγος που πήγα πριν μου είπε να περιμένω τις Τετάρτης και να μη απογοητευομαι, αλλά δε μου το εξηγείται αυτό..  σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο και τις ευχές σας !!!🙏

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια.... 

Έκανα μετά από 2 ημέρες και δε διπλασιαστηκε ανέβηκε  στο 186,73 ,θεωρητικά ένα 70% πάνω... ο γιατρός είπε ότι δεν διπλασιαστηκε αλλά ανέβηκε αρκετά..  και να επαναλάβω κανα σε 2ημερες... 

πρίν από 37 λεπτά , Elle12 είπε:

Η εξωμητρια εχει αυξημενη χοριακη. Εγω 1η μερα αναμενομενης ειχα χοριακη 11.4.

Να μην αγχωνεσαι καθολου. Μια τιμη δε λεει απολυτως τιποτα. Καλους διπλασιασμους!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση,  σήμερα μετά από 2 ημέρες ανέβηκε μόνο 70% πάνω η τιμή της χοριακης μου

πρίν από 15 λεπτά , Emy95 είπε:

Έκανα μετά από 2 ημέρες και δε διπλασιαστηκε ανέβηκε  στο 186,73 ,θεωρητικά ένα 70% πάνω... ο γιατρός είπε ότι δεν διπλασιαστηκε αλλά ανέβηκε αρκετά..  και να επαναλάβω κανα σε 2ημερες... 

Ευχαριστώ για την απάντηση,  σήμερα μετά από 2 ημέρες ανέβηκε μόνο 70% πάνω η τιμή της χοριακης μου

70% σε 2μερες ειναι οκ σαν ποσοστο

προσωπικα δ θα εκανα τοσες χοριακες επαναληπτικες,ειναι ψυχοφθορο,αλλα οπως θελεις εσυ

ευχομαι να πανε ολα καλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , vikib είπε:

70% σε 2μερες ειναι οκ σαν ποσοστο

προσωπικα δ θα εκανα τοσες χοριακες επαναληπτικες,ειναι ψυχοφθορο,αλλα οπως θελεις εσυ

ευχομαι να πανε ολα καλα!

Μου ειπε ο γιατρός να κάνω... τώρα τι να σας πω και εγώ  , ίσως φοβάται λόγο της προηγούμενης κύησης και αυτος; αν και ειναι αισιόδοξος γενικα ,μου μιλαει θετικα! ειλικρινά δε ξερω... αλλά πραγματικά ισχύει κάθε φορά μέχρι να βγει το αποτέλεσμα καρδιοχτυπαω και μετά απογοητευομαι κιολας! Σας ευχαριστώ τόσο που σχολιασατε 🙏❤️

1 ώρα πρίν, Emy95 είπε:

Μου ειπε ο γιατρός να κάνω... τώρα τι να σας πω και εγώ  , ίσως φοβάται λόγο της προηγούμενης κύησης και αυτος; αν και ειναι αισιόδοξος γενικα ,μου μιλαει θετικα! ειλικρινά δε ξερω... αλλά πραγματικά ισχύει κάθε φορά μέχρι να βγει το αποτέλεσμα καρδιοχτυπαω και μετά απογοητευομαι κιολας! Σας ευχαριστώ τόσο που σχολιασατε 🙏❤️

Θελουμε 60% αυξηση ανα 72 ωρες. Εμενα με εβαζε να κανω μετα απο 4 μερες επαναλληπτικη. Μια χαρα πας!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Emy95 είπε:

Εγώ είχα 63% αύξηση και όλα πήγαν καλά! 

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, Elle12 είπε:

Θελουμε 60% αυξηση ανα 72 ωρες. Εμενα με εβαζε να κανω μετα απο 4 μερες επαναλληπτικη. Μια χαρα πας!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏 μακαρι Παναγία μου 

13 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Εγώ είχα 63% αύξηση και όλα πήγαν καλά! 

Ευχαριστώ πολύ πολυ ❤️, μακάρι να πάνε όλα καλά και σε μένα 🙏🙏🙏

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια συμπάσχω.. εμένα είναι περίεργη η φάση..τον προηγούμενο μήνα είχα πάρει χάπι της επόμενης και η περίοδος ήρθε στις 30 μέρες (αντί για 26-27 που είναι ο κυκλος μου) άρα ο κύκλος μ αναστατώθηκε.. αυτό τον μήνα είχαμε επαφές 10-12/10 δηλαδή εκεί στις μερες τις ωορρηξίας..έκανα τεστ 2 άχνα θετικά και μια χοριακη 10,18 προχθές σήμερα 48 ώρες μετά πήγε 28..τώρα στο μυαλό μου 2 είναι τα ενδεχόμενα..ή κάτι δεν πάει καλά και είναι χαμηλή η χοριακη ή είναι καθυστερημένη η σύλληψη.. ο γιατρός μου είπε να επαναλάβω αύριο χοριακη και την Τρίτη….εχω αγχωθεί φουλ!

9 ώρες πρίν, Vasia3315 είπε:

Κορίτσια συμπάσχω.. εμένα είναι περίεργη η φάση..τον προηγούμενο μήνα είχα πάρει χάπι της επόμενης και η περίοδος ήρθε στις 30 μέρες (αντί για 26-27 που είναι ο κυκλος μου) άρα ο κύκλος μ αναστατώθηκε.. αυτό τον μήνα είχαμε επαφές 10-12/10 δηλαδή εκεί στις μερες τις ωορρηξίας..έκανα τεστ 2 άχνα θετικά και μια χοριακη 10,18 προχθές σήμερα 48 ώρες μετά πήγε 28..τώρα στο μυαλό μου 2 είναι τα ενδεχόμενα..ή κάτι δεν πάει καλά και είναι χαμηλή η χοριακη ή είναι καθυστερημένη η σύλληψη.. ο γιατρός μου είπε να επαναλάβω αύριο χοριακη και την Τρίτη….εχω αγχωθεί φουλ!

Καλημέρα και προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και εγώ σήμερα περιμένω την τρίτη χοριακη να δω τι συμβαίνει τελικά γιατι με εχει φαει η αγωνία!.

εγώ πάντως στην προηγούμενη κύηση που ήταν έξωμητριο και δεν εξελίχθηκε καλά είχα ξεκινήσει με χοριακη περίπου 53, αλλά δεν υπήρχε διπλασιασμός! Ανεβαίνε πχ 10, 15μοναδες... πολύ λίγο δηλαδή.

Εύχομαι ότι ποθείς να το πάρεις σαν αποτέλεσμα!! Και να ακούς τον γιατρό σου ότι σου πει..αν συνεχίσει να διπλασιαζετε σημαίνει ότι όντως όλα πάνε καλά.. 

• Λουλούδια 1

Πήρα τα σημερινά αποτελέσματα..21.79 πριν από 48 ώρες 39.55 σήμερα. Δεν διπλασιάστηκε αλλά ειναι ένα ποσοστό 80% πάνω..δεν ξέρω περιμένουμε τώρα..βλέποντας και κάνοντας με ανησυχεί που παίζει σε τόσο μικρά νούμερα η χοριακη..😕

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...