Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..

Καλημέρα! Έχεις προχωρήσει με την μεταφορά? Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική οπότε μην αγχώνεσαι. Εύχομαι καλά αποτελέσματα! 🤞

Πονος κατά το θηλασμο και μετά.

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια..  χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια..  γέννησα πριν 40 μέρες και κάνω αποκλειστικό θηλασμο στο μωρο μου. Όμως πονάω απίστευτα στις θηλες μου και στο στηθος.μπορει να ποναω και ολη μέρα. με ειδε μαία μ είπε ότι δεν έχω κάτι μύκητες κτλ απλά το θέμα είναι ότι ο μικρος δεν ανοιγει τελείως το στομα για να πιάσει όλη τη θηλαια άλω και φοβάμαι μήπως αυτό μ δημιουργεί τους πόνους.  Οι πονοι είναι διαπεραστικοι με αποτέλεσμα να πίνω καθημερινά παυσίπονα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές όταν πονάω πολύ έντονα οι θηλες μου γίνονται λευκες. Μπορεί να με βοηθήσει κάποια?? Οι θηλες μ είναι φυσιολογικό να γίνονται λευκες?

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Katia Lk είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..  χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια..  γέννησα πριν 40 μέρες και κάνω αποκλειστικό θηλασμο στο μωρο μου. Όμως πονάω απίστευτα στις θηλες μου και στο στηθος.μπορει να ποναω και ολη μέρα. με ειδε μαία μ είπε ότι δεν έχω κάτι μύκητες κτλ απλά το θέμα είναι ότι ο μικρος δεν ανοιγει τελείως το στομα για να πιάσει όλη τη θηλαια άλω και φοβάμαι μήπως αυτό μ δημιουργεί τους πόνους.  Οι πονοι είναι διαπεραστικοι με αποτέλεσμα να πίνω καθημερινά παυσίπονα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές όταν πονάω πολύ έντονα οι θηλες μου γίνονται λευκες. Μπορεί να με βοηθήσει κάποια?? Οι θηλες μ είναι φυσιολογικό να γίνονται λευκες?

Κοριτσι ο θηλασμος δε ποναει. Αν ποναει κατι δε γινεται σωστα. Πρεπει να δει το παιδι καποιος για χαλινο για αρχη. Και μιλα με πιστοποιημενη συμβουλο θηλασμου οχι απλα μαια..! 

Καλησπέρα! 

Να σου ζήσει το μωράκι!

Εάν το πρόβλημα είναι οι πληγωμένες θηλες,συστήνω ανεπιφύλακτα τα κοχύλια θηλασμού (όχι αυτά που είναι σαν βαμβάκι,αλλά τα πλαστικά κοχύλια).

Βγάζουν σίγουρα οι εταιρείες nuk και Medela. Εμένα με έσωσαν κυριολεκτικά. Τα φορούσα όλη μέρα. Ουσιαστικά αφήνουν ένα κενό αέρα στη θηλή και στον στηθοδεσμο και βοηθούν στη γρήγορη επούλωση του τραύματος. Εάν πατήσεις λίγο τη θηλή και αλλειψεις τη γυρω περιοχή με λίγο μητρικό γάλα πριν τοποθετήσεις τα κοχύλια, θα έχεις ακομα πιο γρήγορη επούλωση.

Καλή ευκολία!

• Μου αρέσει 2

Κι εγω ετσι ημουν για ενα διαστημα. Εμενα με βοηθησε πολυ και η κρεμα της medela που ειναι και βρωσιμη για το παιδι αν και την αφαιρουσα με βρεγμενη πετσετουλα πριν τον θηλασμο. Επισης αν και λενε οτι το θηλαστρο μειωνει την παραγωγη εμενα με βοηθησε και αυτο. Καποιες φορες δηλαδη εκανα αντληση και εδινα το γαλα μου με μπιμπερο ωστε να δωσω χρονο στις πληγες να επουλωθουν. Υπομονη και καλη δυναμη! 

• 3 εβδομάδες μετά...
On 21/10/2024 at 12:47 ΜΜ, Katia Lk είπε:

Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Εγώ θηλάζω αποκλειστικά 21 μήνες.

Τις πρώτες 42 μέρες πονούσα φρικτά ειδικά στο ένα στήθος. Σε εμένα δεν ευθυνόταν ούτε η στάση του θηλασμού ούτε ότι το μωρό δεν έπιανε σωστά τη θηλή. Αλλά η ευαισθησία του στήθους μου, δηλαδή μέχρι να σκληρύνει η θηλή και να συνηθίσει τον θηλασμό. Δοκίμασα και τα κοχύλια τα πλαστικά και ζεστά επιθέματα και την αλοιφή της μεντελα. Ο πόνος σταμάτησε μια μέρα ξαφνικά.

Είχε γίνει κι εμένα κάπως σαν λευκή η θηλή και να σου πω κιόλας ότι είναι φυσικό ίσως να πονέσει το στήθος όταν εισέρχεται στο στόμα του μωρού που έχει 36 βαθμούς. Η θηλή είναι πάρα πολύ ευαίσθητο σημείο και μέχρι να συνηθίσει τη θερμοκρασία του στόματος του μωρού θέλει λίγο χρόνο.

Εύχομαι να σταματήσεις να υποφέρεις σύντομα γιατί ξέρω πόσο δύσκολη καθιστά τη διαδικασία του θηλασμού...

Διαφημίσεις

On 21/10/2024 at 12:47 ΜΜ, Katia Lk είπε:

Κρέμα Μεντελα στις θηλές και υπομονή και εγώ πονούσαν παρά πολύ στην αρχή έκλαιγα όση ώρα θήλαζα δώσε λίγο χρόνο και σε λίγο δε θ νιώθεις τίποτα ούτε πόνο ούτε τίποτα 

Υπομονή αν θες και μπορείς εγώ έκανα 

Και μετά ήταν μια απόλαυση ο θηλασμός 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...