Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2025

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Γιατί δεν τους λες αυριο να σε δει; Την αυχενική, ο ιδιος θα στην κανει;

Καλημέρα όχι σε προγενετιστή θα την κάνω.Θα τον πάρω μετά τηλέφωνο αν το κρίνει απαραίτητο θα πάω τι να κάνω... αλλιώς μεθαύριο στις 1 έχω ραντεβού.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Melody90 είπε:

Καλημέρα όχι σε προγενετιστή θα την κάνω.Θα τον πάρω μετά τηλέφωνο αν το κρίνει απαραίτητο θα πάω τι να κάνω... αλλιώς μεθαύριο στις 1 έχω ραντεβού.

Καλημέρα!

Είσαι καλυτερα; Μίλησες με τον γιατρό;

yplDp3.png

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα!

Είσαι καλυτερα; Μίλησες με τον γιατρό;

Πήγα στον γιατρό προ λίγο έχω αποκόλληση πλακούντα τώρα μου είπε  προγεστερόνη ξεκούραση μέχρι να σταματήσει το καφέ .

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 37 λεπτά , Melody90 είπε:

Πήγα στον γιατρό προ λίγο έχω αποκόλληση πλακούντα τώρα μου είπε  προγεστερόνη ξεκούραση μέχρι να σταματήσει το καφέ .

Ωωω... Καταλαβες πως το έπαθες;

Σου εδωσε και ένεση προγεστερόνης; Η μεινατε στο ενα χάπι κάθε βράδυ;

Περαστικα και γρηγορα καλα!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

On 4/12/2024 at 9:54 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

@Melody90 καλη επιτυχία για σήμερα ❤️ Περιμένω νέα σου!!

Έκανα αυχενική όλα καλά!Το φύλο θα το μάθουμε την άλλη εβδομάδα γιατί δεν ήθελε να μας δείξει τα προσόντα του/της☺️

πρίν από 1 λεπτό , Melody90 είπε:

Έκανα αυχενική όλα καλά!Το φύλο θα το μάθουμε την άλλη εβδομάδα γιατί δεν ήθελε να μας δείξει τα προσόντα του/της☺️

Εσύ ξανά πηγές στον γιατρό?

3 ώρες πρίν, Melody90 είπε:

Εσύ ξανά πηγές στον γιατρό?

Ωωω συγχαρητήρια ❤️❤️

Πηγα ναι. Ολα καλα ακουσαμε και καρδούλα.

Σου στέλνω πμ για να σε ρωτήσω κατι..

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια ήρθα κ εγώ δειλά δειλά στην ομάδα .13+2 σήμερα μετά από πολλές ατυχίες και αρχίζω να πιστεύω οτι μάλλον πάμε καλά αυτή τη φορά .Πως πάτε από συμπτώματα?Ευτυχώς σε μένα από αυτή την εβδομάδα άρχισαν κάπως να υποχωρούν αλλά αυτή η αϋπνία δεν παλεύεται .

Βρε κορίτσια μήπως είναι η ομάδα σε λάθος σημείο στο φόρουμ?Γιατί δυσκολεύτηκα πολύ να τη βρω.Είναι μαζεμένες οι ομαδούλες στο cafe ανα ηλικία και έβρισκα μόνο του 24 και μετά του Ιουλίου 25.Ευτυχώς σας βρήκα να τα λέμε λίγο.

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια ήρθα κ εγώ δειλά δειλά στην ομάδα .13+2 σήμερα μετά από πολλές ατυχίες και αρχίζω να πιστεύω οτι μάλλον πάμε καλά αυτή τη φορά .Πως πάτε από συμπτώματα?Ευτυχώς σε μένα από αυτή την εβδομάδα άρχισαν κάπως να υποχωρούν αλλά αυτή η αϋπνία δεν παλεύεται .

Βρε κορίτσια μήπως είναι η ομάδα σε λάθος σημείο στο φόρουμ?Γιατί δυσκολεύτηκα πολύ να τη βρω.Είναι μαζεμένες οι ομαδούλες στο cafe ανα ηλικία και έβρισκα μόνο του 24 και μετά του Ιουλίου 25.Ευτυχώς σας βρήκα να τα λέμε λίγο.

Με το καλο το μωρο σου!!

Δεν έχει σχηματιστεί ενοτητα "θα γίνουμε γονεις το 2025". Πολυ κριμα γιατι πανω απο μια δεκαετία, ειναι ανα ετος. Για το 2025 το παρατησαν το φόρουμ. Δεν υπάρχουν ομαδες απο Γενερη '25 μεχρι Μάιο του '25. Πρωτη φορα αυτο στο φόρουμ. Πολυ κρίμα.

Κι εγω αν ολα πανε καλα, μαμα Ιουνιου θα ειμαι αλλα εχω πητ Ιουλιο. Γραφω στου Ιούλιο. Εχει λιγο μεγαλύτερη κίνηση. Αν θες ελα και από εκεί. Αλλα θα το βρεις στην ενοτητα "θα γίνουμε γονεις το 2024".

yplDp3.png

On 11/12/2024 at 10:21 ΜΜ, Angel-11 είπε:

Κ εγω στη 13 βδομάδα είμαι κ 5 ημερών! Έχω κ εγω θέμα με τον ύπνο, δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα αλλά νομίζω φταίει που δεν μπορώ να γυρίσω μπρούμυτα κ στο πλάι με κουράζει κ ανάσκελα δεν μπορώ να κάτσω με τίποτα!!! Καταλήγω να κοιμάμαι σκόρπιες ώρες μέσα στη μέρα κ τη νύχτα!!

Με το καλό τα μωράκια σας κορίτσια !

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω @Alex@.Αυτό ακριβώς το θέμα έχω κ εγώ. Δεν με βολεύει καθόλου στο πλάι και καταλήγω να κοιμάμαι προς το ξημέρωμα από την κούραση και από λίγο κάτι μεσημέρια. Σκέφτομαι να πάρω ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης ,από αυτά τα τεράστια μήπως βοηθήσει λίγο την κατάσταση. Έχει δοκιμάσει καμία ?

Από την άλλη σκέφτομαι αν αυτά πρέπει να τραβήξουμε για να έρθει το μωράκι μας χαλάλι.

Από συμπτώματα πως είστε? Εγώ κάπως έχω ηρεμήσει από ναυτίες και ζαλάδες ευτυχώς γιατί σερνόμουν όλη μέρα.

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Με το καλό τα μωράκια σας κορίτσια !

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω @Alex@.Αυτό ακριβώς το θέμα έχω κ εγώ. Δεν με βολεύει καθόλου στο πλάι και καταλήγω να κοιμάμαι προς το ξημέρωμα από την κούραση και από λίγο κάτι μεσημέρια. Σκέφτομαι να πάρω ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης ,από αυτά τα τεράστια μήπως βοηθήσει λίγο την κατάσταση. Έχει δοκιμάσει καμία ?

Από την άλλη σκέφτομαι αν αυτά πρέπει να τραβήξουμε για να έρθει το μωράκι μας χαλάλι.

Από συμπτώματα πως είστε? Εγώ κάπως έχω ηρεμήσει από ναυτίες και ζαλάδες ευτυχώς γιατί σερνόμουν όλη μέρα.

Για μαξιλάρι το ψάχνω κ εγώ!! Μπορεί να βοηθήσει στη τελική.

Εγώ δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα, πλέον στην 14 βδομάδα έχουν φύγει ολα

Είδα ένα που μου φάνηκε καλό,σκέφτομαι να  το παραγγείλω να το δοκιμάσω .Γράφει οτι βοηθάει πολύ και στηρίζει κ την σπονδυλική στήλη.Μπας κ ξεκουραστούμε λίγο όσο ακόμη μπορούμε😂.

Έχεις άλλα παιδάκια ? Εμένα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη που πάει καλά και έχω τεράστιο άγχος. Αλλά είμαι αισιόδοξη όλα δείχνουν πολύ καλά !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...