Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Το ξερω κοριτσι μου! Για αυτο ειμαστε εδω να συζητάμε, να διαφωνούμε με ηρεμια, να ανταλλάσσουμε αποψεις.. και εγω εχω λύσει πολλες απορίες εδω μεσα! Ευχομαι πραγματικα να είναι λαθος.. καταλαβαινω την αγωνια σου, κάνε υπομονη μέχρι την Παρασκευη.. 5 ημερων εβαλες;

Ναι

Μανούλες Ιουνίου 2025

Recommended Posts

Κορίτσια......ΤΕΡ 9.9.2024 και ΠΗΤ 16.6 βάση εφαρμογής....Είπα να κάνω την αρχή ,είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι 5 εβδομάδων και 5 ημερών σήμερα 🥰  

Είναι η πέμπτη μου εγκυμοσύνη κ η τελευταία μάλλον κ θα ήθελα να την απολαύσω όσο γίνεται φυσικά..

Έχω 4 παιδάκια... 3 αγόρια κ 1 κορίτσι και θα θέλαμε πολύ με τον Άντρα μου ένα ακόμα γερό κοριτσάκι για να έχει κ παρεούλα η κορούλα μας.

Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά πάω για πέμπτη καισαρική.

Περιμένω να ακολουθήσουν και άλλα κορίτσια να τα λέμε εδώ στην ομαδουλα μας για να μοιράσουμε σκέψεις προβληματισμούς και συναισθήματα... Εύχομαι ένα υπέροχο ταξίδι εγκυμοσύνης σε όλες μας🥰

• Μου αρέσει 1

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εγώ τελευταία περίοδος 25-9 δεν έχω ακούσει καρδούλα ακόμα (έχω ραντεβού στις 15/11) με ΠΗΤ 2-7 αλλά επειδή πάω για καισαρική (ούτε να το συζητήσουμε για vbac) είμαι κι εγώ εδώ!

On 10/11/2024 at 10:17 ΠΜ, mariaalexiou είπε:

Καλησπέρα! Εγώ τελευταία περίοδος 25-9 δεν έχω ακούσει καρδούλα ακόμα (έχω ραντεβού στις 15/11) με ΠΗΤ 2-7 αλλά επειδή πάω για καισαρική (ούτε να το συζητήσουμε για vbac) είμαι κι εγώ εδώ!

Αααα τι ωραία αντε θα έχω παρεούλα...Τρόμαξα είπα δεν θα έρθει καμιά!

Κοίτα κ εγώ για καισαρική πάω 37 εβδομάδων θα μου το πάρουν 23/5 πέφτει.... Οπότε μην αγχώνεσαι.

Γιατί όχι vbac?εγώ ήθελα πολύ αλλά τότε ο γιατρός δεν με άφηνε ήρθε κ στις 36 εβδομάδες ο μικρός οπότε δεν είχα κ επιλογές...κ στα άλλα μου έλεγε ξέχασε το.

Just now, Melody90 είπε:

Κοίτα κ εγώ για καισαρική πάω 37 εβδομάδων θα μου το πάρουν 23/5 πέφτει.... Οπότε μην αγχώνεσαι.

Γιατί όχι vbac?εγώ ήθελα πολύ αλλά τότε ο γιατρός δεν με άφηνε ήρθε κ στις 36 εβδομάδες ο μικρός οπότε δεν είχα κ επιλογές...κ στα άλλα μου έλεγε ξέχασε το.

Με το καλό να ακούσεις καρδούλα!!!!

Καλημέρα σας!!! Εγώ είμαι 9 εβδ κ 1 ημερας!! Και εγώ για ιουνιο είμαι ως ΠΗΤ αλλά λόγω μονοχοριακων διδυμων σίγουρα θα γίνει νωρίτερα με κτ! Καλές τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε όλες μας!!!

3 ώρες πρίν, Melody90 είπε:

Με το καλό να ακούσεις καρδούλα!!!!

Γεια, με το καλό κι εσύ, 

Δεν θα έχουν περάσει δύο χρόνια από το πρώτο παιδί γιατί η σύλληψη του δεύτερου έγινε ακριβώς! όταν έγινε και η σύλληψη του πρώτου! (Ταίριαξαν οι ημερομηνίες, 3/7/23 πητ στο πρώτο, 2/7/25 στο δεύτερο) και ιδανικά ήθελε πάνω από 2,5 χρόνια απόσταση)

2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα σας!!! Εγώ είμαι 9 εβδ κ 1 ημερας!! Και εγώ για ιουνιο είμαι ως ΠΗΤ αλλά λόγω μονοχοριακων διδυμων σίγουρα θα γίνει νωρίτερα με κτ! Καλές τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε όλες μας!!!

Αααα δίδυμα, μια χαρά! Αν επιτρέπεται πότε και πώς το είδατε για δίδυμα;

Με το καλό!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα! Κι εγω έμαθα πριν λίγες μέρες με τεστ ότι είμαι έγκυος στο Τρίτο μου παιδάκι! Δεν σας κρύβω ότι έχω αγχωθεί! Πητ λογικά έχω κάπου μέσα Ιουλίου κι εγω με  καισαρική είμαι! Δεν έχω πάει ακόμα γιατρό! Την επόμενη εβδομάδα! @Melody90 ποσό χρόνων είναι τα αλλα σου παιδάκια; Με το καλό σε όλα τα κοριτσια!

2ThI.png3AXhp3.png

3 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

Γεια, με το καλό κι εσύ, 

Δεν θα έχουν περάσει δύο χρόνια από το πρώτο παιδί γιατί η σύλληψη του δεύτερου έγινε ακριβώς! όταν έγινε και η σύλληψη του πρώτου! (Ταίριαξαν οι ημερομηνίες, 3/7/23 πητ στο πρώτο, 2/7/25 στο δεύτερο) και ιδανικά ήθελε πάνω από 2,5 χρόνια απόσταση)

Αααα δίδυμα, μια χαρά! Αν επιτρέπεται πότε και πώς το είδατε για δίδυμα;

Με το καλό!

Πριν 2 βδομάδες στην πρωτη επίσκεψη το είδες ο γιατρός, ήμουν 7 εβδομάδων.

πρίν από 9 λεπτά , Alex@ είπε:

Πριν 2 βδομάδες στην πρωτη επίσκεψη το είδες ο γιατρός, ήμουν 7 εβδομάδων.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Έχω έντονη επιθυμία για δίδυμα, γι αυτό!

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...