Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ακειβως τις ίδιες σκέψεις κάνω με σένα .8/3 άρχισα αρβεκαπ έκανα χοριακη μια μερα πριν(βγήκε 0,5 😂) και περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μερα.Κ εγώ αυτό αναρωτιόμουν γιατί έχω βάρος χαμηλά χωρίς όμως να έχω κάνει ακόμα ενέσεις για διέγερση.Αν ξέρει καμία κοπέλα ας μας πει.

Σε ποιο κέντρο είσαι? ακριβώς ίδιο πρωτόκολλο έχω.

Πάω στο Έλενα. Είμαι στην 3η μου προσπάθεια και εύχομαι να είναι η τυχερή ✌️. Ομολογώ πως το καλοκαίρι που είχα μαζέψει σε φυσικό κύκλο 3 βλαστοκυστες είχα πάει καλύτερα απ ότι με τις ορμόνες της διέγερσης. Τώρα θα δείξει πως θα πάει αλλά αν δεν αδιαθετήσω αύριο θα κάνω μια χοριακή γτ ο κύκλος μου εκεί που ήταν σταθερός έχει αλλάξει πάρα πολύ με τις εξωσωματικες. 

Εσύ είσαι σε κέντρο? Ποια προσπάθεια είναι αυτή? 

Διατροφή στον θηλασμό

Recommended Posts

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος/α αν κατά τη διάρκεια του θηλασμού πρέπει να αποφεύγουμε σαλάτες απ' έξω όπως στην εγκυμοσύνη λόγω τοξοπλάσματος;

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , anast. είπε:

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος/α αν κατά τη διάρκεια του θηλασμού πρέπει να αποφεύγουμε σαλάτες απ' έξω όπως στην εγκυμοσύνη λόγω τοξοπλάσματος;

Όχι όχι στο θηλασμό ότι θες τρως αρκει να μην πειράζει το μωρό στο έντερο. 

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..Καφέδες εγώ πίνω δύο την ημέρα.Εναν ντεκαφεινε και έναν κανονικό.

Απλώς επειδή έχω ακούσει διάφορα για τον ντεκαφεινε πίνω έναν που γράφει ότι η αφαίρεση της καφείνης έχει γίνει 100% με φυσικό τρόπο.

Ειναι οκ αυτό;

1 hour ago, anast. είπε:

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..Καφέδες εγώ πίνω δύο την ημέρα.Εναν ντεκαφεινε και έναν κανονικό.

Απλώς επειδή έχω ακούσει διάφορα για τον ντεκαφεινε πίνω έναν που γράφει ότι η αφαίρεση της καφείνης έχει γίνει 100% με φυσικό τρόπο.

Ειναι οκ αυτό;

Ε καφέ Κ να θηλάζεις νεογέννητο καλητερα όχι κορίτσι μου καλητερα τίποτα απτά δύο εκτός Κ αν έχει χρονίσει  .. δεν είναι Κ ότι καλύτερο τώρα η καφεινη δημιουργεί εθισμό Κ τώρα περνάει αυτούσια στο γάλα .  μην κοιτάς τι γράφουν υπάρχει επεξεργασία τίποτα δεν είναι αθώο σε κάτι τέτοιο . 

Διαφημίσεις

την καφεινη να την περιορισεις λιγο

μπορει να φερει εκνευρισμο στο μωρο,ειδικα τοσο μικρο

σκεψου οτι λιγοτερο εχει κ η σοκολατα,καποια ειδη τσαγιου

εγω εναν καφε τον επινα,αν μπορεις ντεκαφ καλυτερα,η εστω ελαφρυ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Είναι 3 μηνών η μικρή.

Και εγώ στην αρχή έπινα έναν μόνο ντεκαφεινε. 

Τώρα ξεκίνησα να πίνω έναν κανονικό δοκιμαστικά και  πάλι καλά δεν την επηρεάζει. Απλώς κάποιες μέρες μπορεί να πιω και έναν δεύτερο και εννοείται ότι ο δεύτερος είναι ντεκαφεινε. Απλως επειδή διάβαζα διάφορα για τον ντεκαφεινε δεν ξέρω κατά πόσο είναι οκ.  Και πάλι ο δεύτερος καφές δεν είναι σε καθημερινή βάση.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...