Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Υποκοριστικά το αιώνιο θέμα !

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, εγώ είμαι πάλι 😂.. βιάστικα που λέτε καιιιιι μας έρχεται ο γιος ενώ νομίσαμε θα είναι κοριτσάκι.. και το όνομα αυτού Ευάγγελος. Ακούω προτάσεις, δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα, το Άγγελος δεν το θελουμε και δε θελουμε και 2ο όνομα δυστυχώς. Πολύ δύσκολα τα πράγματα. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ηρω-νία είπε:

Καλησπέρα σας, εγώ είμαι πάλι 😂.. βιάστικα που λέτε καιιιιι μας έρχεται ο γιος ενώ νομίσαμε θα είναι κοριτσάκι.. και το όνομα αυτού Ευάγγελος. Ακούω προτάσεις, δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα, το Άγγελος δεν το θελουμε και δε θελουμε και 2ο όνομα δυστυχώς. Πολύ δύσκολα τα πράγματα. 

Καλησπέρα και με το καλό να υποδέχθειτε τον μπέμπη σας !! 
Βαγγος και ακης μου έρχονται εμένα !!

αλλα αν δεν σου αρέσει καθόλου το όνομα γιατί δεν κοιτάς να βρεις κάποιο που να σου αρέσει ; 

• Μου αρέσει 1

Ευαγγελινός,Έβανς,Άκης,Άγγελος,Αγγελής,Βάντσιος(στο ιντερνετ το ειδα δεν εχω ιδεα που το χρησιμοποιουν κ αν υπαρχει στατιστικα)

καλα εννοειται οτι θα προτιμουσα αλλο ονομα σαν μοναδικο η δευτερο.να ψαχνεις υποκοριστικο ενω δ σου αρεσει το ονομα ειναι καπως χωρις λογο.στην τελικη πιθανον βαγγελη θα τον φωναζουν

κ σου το λεω εγω που εχω καταφερει τα παιδια να κρατησουν ολοκληρα τα βαπτιστικα τους,αλλα παλι καποιος που δ τα ξερει μπορει να χρησιμοποιησει για λιγο καποιο αλλο,ευτυχως δ ειναι τοσο χαλια που να μην τα αντεχω

δ μου αρεσει το βαγγελης,δ θα το εδινα,κ ομως το ονομα το κανει ο ανθρωπος.πολυ αγαπημενο μωρο της οικογενειας το εχει,κ ουτε που δινω σημασια στο ονομα

Δεν είναι ωραίο να δώσεις ένα όνομα που δε σου αρέσει στο παιδί και να προσπαθείς να το αλλάξεις μετά.. Στο σχολείο Βαγγέλη θα τον φωνάζουν φαντάζεσαι εδώ στην Ελλάδα να σκάσει μύτη ως Έβανς; Δύσκολο.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλησπέρα! Κι εγώ συμφωνώ ότι αν τον βαπτίσετε Ευάγγελο, Βαγγέλη θα τον φωνάζουν όλοι. Ο,τιδήποτε άλλο θα είναι απλά παράξενο. Αν δεν θέλετε να βγάλετε 2ο όνομα (ούτε κι εγώ συμφωνώ), διαλέξτε απλά ένα που να σας αρέσει. Καλύτερα να στενοχωρηθούν λίγο οι συγγενείς, παρά εσείς και το παιδάκι αργότερα. Το όνομα για ένα παιδί, είναι σημαντικό, είναι η ταυτότητα του. Εξάλλου πλεον τα περισσότερα ζευγάρια δεν ακολουθούν την παράδοση και διαλέγουν αυτό που θέλουν. Εγώ έχω δυο αγοράκια και στα δύο το διάλεξα το όνομα . Αλλιώς αποδεχτείτε το Βαγγέλης που εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια, υπάρχουν πολύ χειρότερα...

Διαφημίσεις

Εμένα μου αρέσει το Έβαν. Άλλη γενιά αυτή των μωρών που γεννούνται τωρα όλα θα έχουν περίεργα ονόματα. Στο σχολείο τα φωνάζουν όπως και στο σπίτι. Και το Αγγελής μου αρέσει 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...