Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

    • 2 ώρες πρίν, a miracle please είπε:

      Καλησπέρα σας!

      Χάζευα λίγο εδώ στο φόρουμ και έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα. 

      Ίσως να μην διαβάσει τις σκέψεις μου, κάποια που να έχει κατάθλιψη!!!

      Χρειάζεται κάπως να ηρεμίσω και να αποβάλλω τις σκέψεις μου. Είμαι 43 και δεν έχω πετύχει εγκυμοσύνη τελειόμηνη. Δυστυχώς μετράω αποβολές στο ιστορικό μου και έχω κάνει και εξωσωματική με δικά μου ωάρια, χωρίς επιθυμητό αποτέλεσμα.

      Αποφασίσαμε να πάμε για δωρεά ωαρίων μήπως και αποκτήσουμε το θαυματάκι μας με τη βοήθεια αυτή (που να πούμε την αλήθεια δεν δωρίζει έτσι απλά μια γυναίκα τα ωάρια της - αυτό το λέω και ως θετικό μέσα μου, για να μην φορτώνομαι με αρνητικές σκέψεις).

      Δυστυχώς όμως με έχουν πιάσει όλες οι αρνητικές σκέψεις που μπορεί να κάνει "ίσως;" μια γυναίκα στην ηλικία μου. Με έχουν πει μεγάλη αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να σκέφτομαι συνέχεια εαν είμαι μεγάλη για να αποκτήσω παιδί και ίσως γι'αυτο να είχα τις αποβολές. Ξέρω πως υπάρχουν γυναίκες που έχουν αποκτήσει στην ηλικία μου παιδί και μεγαλύτερες, αλλά δεν ξέρω καμία προσωπικά.

      Επίσης βομβαρδίζομαι σε όλα τα social media με topics για στενάχωρα θέματα όπως αρρώστιες σε όλες τις ηλικίες, για γονείς που έφυγαν απο τη ζωή κτλ  

      Και σκέφτομαι πραγματικά όλα αυτά και λεω, εαν τύχει σε μένα τι θα απογίνει το παιδί? Και σκέφτομαι μετά πως γενικά ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή. Και σκέφτομαι μήπως υπάρχουν και άλλες γυναίκες εκεί έξω που σκέφτονται σαν εμένα και δεν τολμούν να μιλήσουν? 

      Θα πει κανείς αν σκέφτομαι όλα αυτά μήπως να μην κάνω παιδί.

      Έχω ακούσει δεξιά αριστερά διάφορα αρνητικά πάνω στο θέμα εγκυμοσύνη σε ηλικία 40+ , αλλά δεν υπήρξε καμία γυναίκα να μου πει εμένα προσωπικά κάτι ανάλογα με τις σκέψεις μου.

      Και να παω σε ψυχολογική υποστήριξη δεν μπορώ, δεν εχω πια την οικονομική ευχέρεια.  

      Δεν ξέρω κορίτσια. Προσπαθώ να διαβάσω κάπου θετικά και δεν βρίσκω.

      Θέλω τόσο πολύ να κρατήσω και εγώ ενα υγιέστατο μωράκια στην αγκαλιά μου. Να μεγαλώσει η οικογένεια μας. Νομίζω πως θα μπορούσα να γίνω μια καλή μανούλα.

      Καλησπέρα!

      Καταρχάς υπάρχει νήμα με θέμα τη δωρέα που μπορείς να μιλήσεις με κοπέλες με τις ίδιες ανησυχίες και  εμπειρίες.

      Δεν γνωρίζω από ποια περιοχή μας γράφεις αλλά υπάρχουν και δημόσιες δομές για ψυχολογική υποστήριξη.. καλό είναι να απευθυνθείς κάπου γιατί θα περάσουν πολλά απο το μυαλό σου.. και σίγουρα θα πρέπει ότι απόφαση πάρεις να την πάρεις μαζί με τον σύντροφο σου (αν υπάρχει) διαφορετικά φυσικά και μόνη σου είναι εφικτό ξέρουμε πολλές τετοιες περιπτώσεις..

      Να σου πω για την ιστορία οτι υπάρχουν γυναικες που προσπαθούν και με δευτερη τριτη δοτρια μεχρι να τα καταφέρουν είτε για αδερφακι.. οποτε δεν ειναι τοσο τρομερο..

      τωρα αναφορικα με την ηλικια.. ενα νουμερο ειναι τι 43 τι 53 τι 23.. (μονο ο περιορισμος του 54 λογω νομοθεσιας).. το θεμα υγειας και στα 20 μπορεις να παθεις κατι οχι μονο στα 40++, οκ σωματικα θα εισαι 40+ αλλα για να προχωρησετε και να προχωρησει και η εγκυμοσυνη ιατρικα θα ειναι εφικτο.. οσον αφορα τον κοσμο ή τι σκέψεις.. δεν ξερω ποια θα ειχε μεγαλυτερους ενδιασμους μια 30 που πρεπει να παει με δοτρια η μια 40++ .. για μενα ειναι σχεδον το ιδιο δυσκολο (μπορει να εχω προσωπικη αποψη ποιο ειναι πιο δυσκολο αλλα δεν ειναι επι του παροντος).. 

      Διαβασε εμπεριες , επιστημονικα αρθρα, μιλα με τον γιατρο σου, με καποιον ειδικο.. και οτι αποφαση παρεις θα ειναι για το καλυτερο για σενα..

  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

      Δεν πειράζει απλώς θα το ανακοινώσεις μην ρωτήσεις . Πες μου τα έβαλε η αιματολογος Κ την ακολουθώ . Δεν χρειάζετε να αιτιολογήσεις . Εδώ τις ενέσεις τις δίνουν σε ανθρώπους χωρίς καμία μετάλλαξη Κ χωρίς εξετάσεις θρομβοφιλιας . Μην τον αφήσεις να σε επηρεάσει ακόλουθα τον ειδικό στον τομέα του 

      ΠΕς η αιματολογος μου που είναι ο τομέας της θελει ενέσεις για πολλούς λόγους Κ για την εγκυμοσύνη αργότερα .

      Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,εσύ ξέρεις κάτι γι αυτες τις μεταλλάξεις.Γιατί μεχρι να ξανά δω την αιματολόγο θέλω 10 ήμερες και..

Γυνακολογοι ηρακλειο


Recommended Posts


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...