Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Makelen είπε:

Πολυ στεναχωρη εξελιξη.. λυπαμαι παρα πολυ κοπελα μου..! Ευχομαι να τα καταφερει το εμβρυακι στο τελος..❤ Πότε θα ξαναπας; μήπως πηγαινες και σε αλλον να δεις τι θα σου πει και τι θα βγαλει ο δικος του υπερηχος;

Μου είπε Δευτέρα ή Τρίτη ξανά να με δει. Ειμαι σε γνωστό κέντρο που έχουν καλούς υπέρηχους 😏

Αγωνία / Μελαγχολία / θλιψη στην εγκυμοσύνη μου

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κορίτσια σας γράφω εν τάχει την ιστορία μου! Κάποιες μπορεί να με θυμάστε! Τον Φεβρουάριο του 2024 έμαθα ότι ήμουν έγκυος.. τότε ήμουν πολύ πολύ χαρούμενη, καθώς είμαι 35 χρόνων και με πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,97. Πετούσα στα ουράνια!

Είχα σχέση από απόσταση ο άντρας μου Σάμο κ γώ Μυτιλήνη. Είχα θεματάκια στην αρχή γιατί δεν διπλασιαζότανε η χοριακη αλλά τελικά όλα κύλησαν ομαλά και τώρα είμαι στην 37η εβδομάδα μου! Τον ρωτησα να κρατήσουμε το παιδί μου είχε πει ναι.

απο τον Απρίλιο ο άντρας μου άλλαξε!Μεάφησε μόνη μου. Δεν ήρθε σε κανένα υπέρηχο  με την δικαιολογία θα ρθω στη γεννα τώρα τον Οκτώβριο δηλαδή.. η πρόφαση του ήτανε έλα Σάμο ( εκεί δεν είχα γιατρούς κ πρώτο παιδί ως φοβική το μυαλό μου θα ήτανε εκεί συνεχώς) Δεν με έπαιρνε και ιδιαίτερα τηλέφωνα. Όλα μόνη μου τα έκανα στο νησί μου, σούπερ μάρκετ, ψώνια, δουλειές .  Δεν ρωτούσε καν πώς είμαι αν είμαι καλά. Πληρησ Εγκατάλειψη.Κάθε μέρα μου περνούσαν κακές σκέψεις έκλαιγα με αναφιλητά , κουράστηκε η ψυχή μου! Δεν με καλούσε να παω και Σάμο και μου λέγε και αν έρθεις εγώ σπίτι θέλω .ούτε θάλασσα που είχα μάθει μόνη μου να κάνω πράγματα, να ξεφεύγω από τη μαυρίλα μου! Εννοείται λεφτά όλα μόνη μου τα πλήρωσα βρεφικά όλα. Δεν ξέρω πώς βρήκα δύναμη και τα αγόρασα.τώρα ήρθα στη μαμά μου που Μένει Αθήνα , μήπως γεννήσω εδώ. Πλέον τα συναισθήματα μου αλλαξαν φοβάμαι συνεχώς ότι σε λίγο θα κρατάω ένα νεογέννητο στην αγκαλιά μου, δεν θα ξέρω τί να το κάνω , αν θα χω διάθεση να ανταποκριθώ στο παιδακι μου. Με βασανίζουν οι αρνητικές μου σκέψεις. Η μαμά μου ευκαιρία ψαχνει να λέει στα λέγαμε με την αδελφή σου Εσυ τον συγχωρουσες συνεχώς. Ήδη στο νησί τον έψαχναν ,γιατί πριν μείνω έγκυος ερχόταν συχνά. συνεχώς μου περνούσε από το μυαλό Αν τα ήξερα όλα αυτά ίσως να μην είχα κρατήσει το παιδί! Δεν ξεκίνησα έτσι αλλά δυσκολεύτηκα πολύ πολύ. Τι με συμβουλεύετε να κάνω κορίτσια ;; Είμαι άτομο με αγχώδεις διαταραχές κ νηπιαγωγός ! Με το  επαγγελμα μου αγαλλίαζε η ψυχή μου.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nanouka8900 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια σας γράφω εν τάχει την ιστορία μου! Κάποιες μπορεί να με θυμάστε! Τον Φεβρουάριο του 2024 έμαθα ότι ήμουν έγκυος.. τότε ήμουν πολύ πολύ χαρούμενη, καθώς είμαι 35 χρόνων και με πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,97. Πετούσα στα ουράνια!

Είχα σχέση από απόσταση ο άντρας μου Σάμο κ γώ Μυτιλήνη. Είχα θεματάκια στην αρχή γιατί δεν διπλασιαζότανε η χοριακη αλλά τελικά όλα κύλησαν ομαλά και τώρα είμαι στην 37η εβδομάδα μου! Τον ρωτησα να κρατήσουμε το παιδί μου είχε πει ναι.

απο τον Απρίλιο ο άντρας μου άλλαξε!Μεάφησε μόνη μου. Δεν ήρθε σε κανένα υπέρηχο  με την δικαιολογία θα ρθω στη γεννα τώρα τον Οκτώβριο δηλαδή.. η πρόφαση του ήτανε έλα Σάμο ( εκεί δεν είχα γιατρούς κ πρώτο παιδί ως φοβική το μυαλό μου θα ήτανε εκεί συνεχώς) Δεν με έπαιρνε και ιδιαίτερα τηλέφωνα. Όλα μόνη μου τα έκανα στο νησί μου, σούπερ μάρκετ, ψώνια, δουλειές .  Δεν ρωτούσε καν πώς είμαι αν είμαι καλά. Πληρησ Εγκατάλειψη.Κάθε μέρα μου περνούσαν κακές σκέψεις έκλαιγα με αναφιλητά , κουράστηκε η ψυχή μου! Δεν με καλούσε να παω και Σάμο και μου λέγε και αν έρθεις εγώ σπίτι θέλω .ούτε θάλασσα που είχα μάθει μόνη μου να κάνω πράγματα, να ξεφεύγω από τη μαυρίλα μου! Εννοείται λεφτά όλα μόνη μου τα πλήρωσα βρεφικά όλα. Δεν ξέρω πώς βρήκα δύναμη και τα αγόρασα.τώρα ήρθα στη μαμά μου που Μένει Αθήνα , μήπως γεννήσω εδώ. Πλέον τα συναισθήματα μου αλλαξαν φοβάμαι συνεχώς ότι σε λίγο θα κρατάω ένα νεογέννητο στην αγκαλιά μου, δεν θα ξέρω τί να το κάνω , αν θα χω διάθεση να ανταποκριθώ στο παιδακι μου. Με βασανίζουν οι αρνητικές μου σκέψεις. Η μαμά μου ευκαιρία ψαχνει να λέει στα λέγαμε με την αδελφή σου Εσυ τον συγχωρουσες συνεχώς. Ήδη στο νησί τον έψαχναν ,γιατί πριν μείνω έγκυος ερχόταν συχνά. συνεχώς μου περνούσε από το μυαλό Αν τα ήξερα όλα αυτά ίσως να μην είχα κρατήσει το παιδί! Δεν ξεκίνησα έτσι αλλά δυσκολεύτηκα πολύ πολύ. Τι με συμβουλεύετε να κάνω κορίτσια ;; Είμαι άτομο με αγχώδεις διαταραχές κ νηπιαγωγός ! Με το  επαγγελμα μου αγαλλίαζε η ψυχή μου.

Με το καλό το μωράκι σου. Υπάρχει εδώ στην Αθήνα η Φαιναρέτη που μπορείς Κ να μιλήσεις Κ να ρωτήσεις Κ τα δικαιώματα σου ως νέα μαμά Κ να έχεις Κ ψυχολογική υποστήριξη σε όλα δωρεάν .  

Έχεις μια πολύ καλή δουλειά που μπορείς να μεγαλώσεις το παιδί σου με μεγάλη άνεση οπότε Κ να μην ανχωνεσε.  

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Nanouka8900 είπε:

Εγώ αντιλαμβάνομαι πως παρόλο τις αγχωδεις διαταραχές σου είσαι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος που μεχρι τωρα τα έχει καταφέρει όλα μόνος του..Και λυπάμαι που ο άντρας σου έχει αυτή τη συμπεριφορά αλλά νομίζω πρέπει να σκεφτείς εσύ τι θέλεις...θέλεις έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου?έχεις ένα πολύ φωτεινό επαγγελμα και νομίζω θα σε βοηθήσει πολύ....και σε πολύ λίγο θα εχεις ένα θαύμα στην αγκαλια σου....ψάξε να βρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι και μην αφήνεις τους αλλους να σου λένε στα λέγαμε...δε βοηθάει σε κάτι αυτό...προτεραιότητα έχεις εσύ και το μωρό και αυτό ζητά και από την οικογένεια σου...στήριξη!!Σίγουρα δεν είναι εύκολο...αλλά αφού μέχρι τώρα τα έχεις καταφέρει όλα μόνη σου κάτι μου λέει πως μπορείς να καταφέρεις ακόμα περισσότερα από όσα πιστεύεις για εσένα.. 

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Nanouka8900 είπε:

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Εγώ καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου πως έχεις δύναμη μέσα σου κ φαίνεται αυτό  από το γεγονός πως έχεις κάνει όλα αυτά τα πράγματα μόνη σου, έχεις πάρει ήδη τη ζωή σου   στα δικά σου χέρια!!! 

Δεν βοηθάει καθόλου να σου λένε όλη την ώρα "στα λεγαμε", να το πεις κιόλας!  Στήριξη χρειάζεσαι από την οικογένεια σου κ όχι κριτές!

Σίγουρα κάθε νέα αρχή είναι δύσκολη αλλά όλα θα πάνε καλα κ θα δεις που μετά θα κρατάς το μωρακι σου αγκαλιά κ θα  νιώθεις περήφανη για τον εαυτό σου!

Όσο για τον σύζυγό, αστον, ζήτα τα νόμιμα για το παιδι με δικηγόρο.

• Μου αρέσει 2

Ο σύζυγος ήδη ξεκίνησε να λέει είναι κ δικό μου παιδί;;; Γτ έχουμε σχέση από απόσταση! Σαν να μην υπάρχουμε εγώ και το παιδί μου. Μακάρι να ήτανε άλλου . Δν ξέρω πια τ να πω

Μακάρι να μου δώσει ο Θεός δύναμη να αντέξω! Δν θέλω να μαι σε κανρνα ψυχιατρείο μετά τη γεννα ! Γτ φοβάμαι υην επιλόχειο κατάθλιψη

Στην αρχή το ήθελα πολύ ήμουν πολθ πολύ χαρούμενη!! Με το θετικό τεστ … Μέτα κουράστηκα να παλεύω 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Nanouka8900 είπε:

Ο σύζυγος ήδη ξεκίνησε να λέει είναι κ δικό μου παιδί;;; Γτ έχουμε σχέση από απόσταση! Σαν να μην υπάρχουμε εγώ και το παιδί μου. Μακάρι να ήτανε άλλου . Δν ξέρω πια τ να πω

Μακάρι να μου δώσει ο Θεός δύναμη να αντέξω! Δν θέλω να μαι σε κανρνα ψυχιατρείο μετά τη γεννα ! Γτ φοβάμαι υην επιλόχειο κατάθλιψη

Στην αρχή το ήθελα πολύ ήμουν πολθ πολύ χαρούμενη!! Με το θετικό τεστ … Μέτα κουράστηκα να παλεύω 

Ας υποστηρίζει ότι θέλει  πλέον υπάρχουν τρόποι να αποδειχθεί η πατρότητα!! Να μην αφήνεις να σε επηρεάσει! 

Όπως φαίνεται δε θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του, ίσως θα ήταν καλύτερα να κόψεις την επικοινωνία ώστε να μην σε επηρεάζει αρνητικά κ να αναλάβει δικηγόρος. 

Να σκέφτεσαι θετικά κ πως θα τα καταφέρεις! Τόσες γυναίκες τα έχουν καταφέρει, μια από αυτές θα είσαι κ εσύ. Ξέρω πως όλα φαίνονται βουνό αλλά να ξέρεις όλα φτιάχνουν κ έρχονται καλύτερες μέρες!

• Μου αρέσει 1

Ακριβώς δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του! Σκέφτομαι και δακρύζω με εκδικήθηκε γιατί δεν πήγαινα Σάμο τακτικά με αφορμή την εγκυμοσύνη μου δεν ερχόταν να μας βλέπει καθόλου! Σαν να μην υπήρχαμε! Οικονομικά με τα έξοδα του μην μας στήριζε αλλά και συναισθηματικά ένα τηλέφωνο εδώ παίρνεις έναν φίλο έναν γνωστό σε τακτικό διάστημα !

μακαρι να μπορέσω να αντεπεξέλθω σ αυυο το δύσκολο έργο! Συνεχώς λέω κ αυτομαστιγώνομαι αφού τον Απρίλιο δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου δεν πήρα πιο σωστές αποφάσεις! 
μονο ο Ταξιάρχης να μου δώσει δύναμη να ανυεξω

Ακριβώς δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του! Σκέφτομαι και δακρύζω με εκδικήθηκε γιατί δεν πήγαινα Σάμο τακτικά με αφορμή την εγκυμοσύνη μου δεν ερχόταν να μας βλέπει καθόλου! Σαν να μην υπήρχαμε! Οικονομικά με τα έξοδα του μην μας στήριζε αλλά και συναισθηματικά ένα τηλέφωνο εδώ παίρνεις έναν φίλο έναν γνωστό σε τακτικό διάστημα !

μακαρι να μπορέσω να αντεπεξέλθω σ αυυο το δύσκολο έργο! Συνεχώς λέω κ αυτομαστιγώνομαι αφού τον Απρίλιο δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου δεν πήρα πιο σωστές αποφάσεις! 
μονο ο Ταξιάρχης να μου δώσει δύναμη να ανυεξω

Σε μερικά χρόνια κορίτσι θα δεις ξεκάθαρα ότι έχεις κάνει τις σωστές αποφάσεις . Εσύ θα έχεις το παιδί σου τους φίλους σου την ζωή σου Κ αυτός ο άνθρωπος τι θα είναι? Ένας άνθρωπος χωρίς φιλότιμο μόνος του που δεν θα τον θέλει ούτε το ίδιο το παιδί του. 

Γενικά τώρα τα βλέπεις λίγο περίεργα λόγο ορμονών. Αργότερα θα τα δεις όλα σε μια πιο ρεαλιστική διάσταση. Δεν είναι Κ τόσο τραγικά τα πράγματα . Υγεία να έχετε Κ όλα τα άλλα είναι μέσα στο μυαλό μας μόνο ένα κλικ μόνο στο μυαλό κάνει την διαφορά. 

Επίσης από μια άποψη αν είναι ένας τόσο αναίσθητος άνθρωπος καλητερα που δεν μπλέκετε στις ζωές σας.  Μην αφήσεις κανένα δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο . Είναι απτους ανθρώπους που δεν πρέπει να έχουν λόγο ούτε στην ανατροφή του ίδιου του παιδιού τους . Εξαφανίσου Κ εσύ Κ μην αφήσεις καμία πόρτα ανοικτη

• Μου αρέσει 2

Mακαρι να με δικαιώσει το σύμπαν , Ο Ταξιάρχης μας που κράτησα το παιδί κάτω από πολύ πολύ δύσκολες συνθήκες!! Χωρίς φιλότιμο καλά τα λέτε.. έτσι ακριβώς. Απλά δεν θέλω να στενοχωρώ τη μαμά μου γιατί την έχω στενοχωρήσει πολύ πολθ

6 ώρες πρίν, Nanouka8900 είπε:

Mακαρι να με δικαιώσει το σύμπαν , Ο Ταξιάρχης μας που κράτησα το παιδί κάτω από πολύ πολύ δύσκολες συνθήκες!! Χωρίς φιλότιμο καλά τα λέτε.. έτσι ακριβώς. Απλά δεν θέλω να στενοχωρώ τη μαμά μου γιατί την έχω στενοχωρήσει πολύ πολθ

Να μη σκέφτεσαι κανέναν αυτή τη στιγμή, εκτός από τον εαυτό σου και το μωράκι σου! Η μητέρα σου και να στενοχωρήθηκε, μόλις δει το εγγόνι της, θα της περάσει. Ο άλλος, θα τη βρει μπροστά του τη συμπεριφορά του. Μη νομίζεις, όταν πλησιάζει η γέννα, όλες σκεφτόμαστε διάφορα, είναι οι ορμόνες, είναι το άγχος για την αλλαγή που έρχεται.. σίγουρα πέρασες δύσκολα, αλλά θα δεις ότι άξιζε κάθε θυσία! Με το καλό όλα και να μας γράφεις νέα σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Να μη σκέφτεσαι κανέναν αυτή τη στιγμή, εκτός από τον εαυτό σου και το μωράκι σου! Η μητέρα σου και να στενοχωρήθηκε, μόλις δει το εγγόνι της, θα της περάσει. Ο άλλος, θα τη βρει μπροστά του τη συμπεριφορά του. Μη νομίζεις, όταν πλησιάζει η γέννα, όλες σκεφτόμαστε διάφορα, είναι οι ορμόνες, είναι το άγχος για την αλλαγή που έρχεται.. σίγουρα πέρασες δύσκολα, αλλά θα δεις ότι άξιζε κάθε θυσία! Με το καλό όλα και να μας γράφεις νέα σου!

Με το που γεννήσω θα σας ανεβάσω τα νέα μου κορίτσια! Ήσασταν οι πρώτες που μου συμπαρασταθήκαμε από την αρχή μόλις έμαθα για την χαμηλή μου ΑΜΗ , τα ευτράπελα του Νοσοκομείου κ όλα αυτά που ρχω μοιραστεί σ αυτήν την ομάδα! Με τρομάζει πολύ και η γεννα όλα! Αλλά τί να κάνουμε να μείνει μέσα μου δεν γίνεται! Μακάρι να χαρεί λίγο η μαμά μου γιατί την εχω στενοχωρήσει πολύ πολύ.. αυτός επίσης το κάρμα να του ανταποδώσει το κακό που μου κάνε.οχι ότι θρλω να κάνω κακό σ ανθρώπους απλά ήτανε παρατεταμένη κακή η συμπεριφορά του.

τωρα συνεχώς αναφέρει Ιωαννα δεν θέλω να ρθω στο πατρικό σου , να βλέπω την μαμά σου που όλο λες κακίες για μένα , λέω να φερόσουν ωραία να έλεγα καλά λόγια, δεν θελω την αδελφή σου, τον αντρα της!

ολο καυγάδες να σηκώνονται

εχει αρχίσει κ μου λέει άραγε είναι δικό μου;;; Λέω από μέσα μου μακάρι να ήτανε άλλου να μην ασχολούμαι μαζί σου! Τι να πω πια δεν ξέρω . 
Άμα γεννηθεί με το καλό το μωράκι θα πω να του κάνουν τεστ DNA

με σύμφωνο συμβίωσης στο μαιευτήριο αμέσως δεν γίνεται η αναγνώριση παιδιού;

15 ώρες πρίν, Nanouka8900 είπε:

Με το που γεννήσω θα σας ανεβάσω τα νέα μου κορίτσια! Ήσασταν οι πρώτες που μου συμπαρασταθήκαμε από την αρχή μόλις έμαθα για την χαμηλή μου ΑΜΗ , τα ευτράπελα του Νοσοκομείου κ όλα αυτά που ρχω μοιραστεί σ αυτήν την ομάδα! Με τρομάζει πολύ και η γεννα όλα! Αλλά τί να κάνουμε να μείνει μέσα μου δεν γίνεται! Μακάρι να χαρεί λίγο η μαμά μου γιατί την εχω στενοχωρήσει πολύ πολύ.. αυτός επίσης το κάρμα να του ανταποδώσει το κακό που μου κάνε.οχι ότι θρλω να κάνω κακό σ ανθρώπους απλά ήτανε παρατεταμένη κακή η συμπεριφορά του.

τωρα συνεχώς αναφέρει Ιωαννα δεν θέλω να ρθω στο πατρικό σου , να βλέπω την μαμά σου που όλο λες κακίες για μένα , λέω να φερόσουν ωραία να έλεγα καλά λόγια, δεν θελω την αδελφή σου, τον αντρα της!

ολο καυγάδες να σηκώνονται

εχει αρχίσει κ μου λέει άραγε είναι δικό μου;;; Λέω από μέσα μου μακάρι να ήτανε άλλου να μην ασχολούμαι μαζί σου! Τι να πω πια δεν ξέρω . 
Άμα γεννηθεί με το καλό το μωράκι θα πω να του κάνουν τεστ DNA

με σύμφωνο συμβίωσης στο μαιευτήριο αμέσως δεν γίνεται η αναγνώριση παιδιού;

Σε πήγε στραβά από την αρχή η αλήθεια είναι.. απορώ πραγματικά με μερικούς ανθρώπους πως γίνεται να είναι τόσο ανώριμοι. Κάτι τέτοιες περιπτώσεις σαν τη δική σου σκέφτομαι όταν ακούω άντρες να νοιώθουν αδικημένοι που δίνεται η επιμέλεια στην μητέρα μονίμως κτλ.. τέλος πάντων.

Ναι, με το σύμφωνο συμβίωσης, απ' όσο ξέρω, ισχύει ο,τι και με το γάμο, το παιδί έχει αυτόματα το επώνυμο του πατέρα. Απλά πας και το δηλώνεις στο ληξιαρχείο. Έχει και μέσα στα μαιευτήρια ληξιαρχείο και γίνεται μόλις γεννήσεις αυτό. Καλύτερα βέβαια να σου απαντήσει και κάποια που να είναι με σύμφωνο!

• Μου αρέσει 1

Ξεκίνησε πολύ αναποδα η εγκυμοσύνη μου! Μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα!

Φοβάμαι συνεχώς αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ συο ρόλο μου ως μητέρα! Δεν ξέρω αν μου άξιζε τελικά …  Μακάρι να μαι λειτουργική γιατί απ ότι φαίνεται πατέρας μόνο στα χαρτιά θα ναι, στην ουσία τίποτα!

σε όλα έξω έπεσα! Μου περνανε κακές σκέψεις πώς γίνεται να πήγα να τα έμπλεξα έτσι τα πράγματα! Είχα τη δουλειά μου τη ζωή μου. Με πίεζαν πολύ κ οι γιατροί που είχα λίγα ωαρια

• Δύναμη! 1

πρίν από 16 λεπτά , Nanouka8900 είπε:

Φοβάμαι συνεχώς αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ συο ρόλο μου ως μητέρα! Δεν ξέρω αν μου άξιζε τελικά …  Μακάρι να μαι λειτουργική γιατί απ ότι φαίνεται πατέρας μόνο στα χαρτιά θα ναι, στην ουσία τίποτα!

σε όλα έξω έπεσα! Μου περνανε κακές σκέψεις πώς γίνεται να πήγα να τα έμπλεξα έτσι τα πράγματα! Είχα τη δουλειά μου τη ζωή μου. Με πίεζαν πολύ κ οι γιατροί που είχα λίγα ωαρια

Με την Φαιναρέτη μίλησες ? Όπως Κ να έχει δεν πρέπει να απελπιζεσε. Δεν έγινε κάτι ανεπανόρθωτο Κ δεν έχεις κάνει Κ κάποιο έγκλημα . Έχεις ανθρώπους γύρω σου που θα σε φροντίσουν μέχρι να βρεις την ρουτίνα σου . 

Γιατί να μην ανταπεξέλθεις? Από έναν άντρα δηλαδή εξαρτάτε αν θα συνεχίσεις την ζωή σου ? 

Με το καλό το μωράκι σου.. Το μυαλό κ οι ορμόνες παιζουν πολλα παιχνιδια.. Εγώ έχω να σου πω τα εξής, έτσι όπως διαβάζω τα λόγια σου κ βλέπω απέξω το θέμα σου.. 

Ότι έγινε, έγινε.. Δν αλλάζει.. Δεν μπορουμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω..Όσο κ να τα σκέφτεσαι όσο κ να μετανιώνεις, τα πράγματα δεν αλλάζουν, είναι παρελθόν.. Οποτε καλό είναι να φτιάξεις το μέλλον σου..εχεις αυτά τα δεδομένα που έχεις στη ζωή σου τώρα, με βάση αυτά σχεδιαζεις κ πορευεσαι.. Θα ήταν βολικό για σένα να αποδεχτείς τις συνθήκες κ το σημείο που βρίσκεσαι κ να προχωρησεις παρακατω.. "Τι μπορώ να κάνω από δω κ περα ώστε να βρω τη γαλήνη εγώ κ το μωρό μου?????? "

Σε 2 μνμ αναφέρεις τη μαμά σου.. Βάλε τον εαυτό σου πρωτο..σκεφτεσαι ότι στεναχωρείς την μαμά σου..φορτωνεις με επιπλεον τυψεις τον εαυτό σου ενώ αυτή τη στιγμή προεχεις εσυ γιατι κ εσυ στενοχωριεσαι κ εσυ είσαι η πρωταγωνίστρια σε αυτή τη δυσκολη φάση..

Σε λίγο καιρό θα πάψεις να είσαι μόνο παιδι..θα είσαι εσυ μαμά κ θα έχεις υπό την προστασια σου ένα πλασματάκι που όσα δυσκολα κ να έρθουν, όταν θα το βλεπεις θα λες, χαλάλι, άξιζε, είναι ο κόσμος μου.. Θα σε κάνει πιο δυνατή κ σίγουρη για τις ικανότητες σου, θα πατησεις στα ποδια σου. Ζόρια κ δυσκολίες θα υπάρχουν, δεν στο εξειδανικευω αλλά θα ρθει η στιγμή που θα σε καμαρώνεις για όσα κατάφερες.. 

Με πολλη αγάπη στα λέω όπως θα τα έλεγα στην αδερφη μου.. Όσες κοπέλες σου απαντησαμε, μπορεί να είμαστε έξω απ'το " χορό " ωστόσο ακριβώς γι αυτό βλέπουμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα κ πιο αντικειμενικά!! 

• Μου αρέσει 2

j7W7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...