Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Recommended Posts

Καλησπέρα σας , νέα στο φόρουμ και νέα μαμά !! Έχω μωράκι σχεδόν 4 μηνών παρά δυο μέρες . Τον κοίμιζα αγκαλιά , ξαφνικά έχει αρχίσει να δυσανασχετεί . Τον έχω στα χέρια κλαίει , τον βάζω λίκνο δεν κοιμάται .. μου παίρνει σχεδόν μια ώρα μέχρι να κοιμηθεί . Ενώ κουτουλάει δεν κοιμάται . Δεν ξέρω τι να κάνω άλλο . Θα ήθελα την γνώμη σας . Περνάει κάποιο άλμα ανάπτυξης ; 

Διαφημίσεις

On 9/10/2024 at 8:39 ΜΜ, StefaniaV είπε:

Καλησπέρα σας , νέα στο φόρουμ και νέα μαμά !! Έχω μωράκι σχεδόν 4 μηνών παρά δυο μέρες . Τον κοίμιζα αγκαλιά , ξαφνικά έχει αρχίσει να δυσανασχετεί . Τον έχω στα χέρια κλαίει , τον βάζω λίκνο δεν κοιμάται .. μου παίρνει σχεδόν μια ώρα μέχρι να κοιμηθεί . Ενώ κουτουλάει δεν κοιμάται . Δεν ξέρω τι να κάνω άλλο . Θα ήθελα την γνώμη σας . Περνάει κάποιο άλμα ανάπτυξης ; 

Να σας ζήσει το μωράκι σας! Και μένα τα ίδια ξαφνικά οταν ήταν στην ίδια ηλικία και συνεχίζει έως σήμερα που είναι σχεδόν 1 έτους. Δεν ξέρω τι παθαινουν, δεν ηρεμεί ποτε στην αγκαλιά μου, σα να ξεσηκώνετε και να παλεύει να μην κοιμηθει. Όποιος άλλος τον παρει αγκαλιά εκτός από εμένα και τον μπαμπά του (γιαγιάδες, θεια κλπ) κοιμαται στο λεπτο. Η λύση που βρήκα ήταν να τον βάζω στο καροτσι και να τον κάνω βόλτες μες στο σπιτι, αν εχω και απορροφητηρα ανοιχτό ή το γκαντζετακι με τους λευκούς ηχους κοιμάται στο λεπτο. Απλά πρέπει να περιμένω κάνα 20λεπτο για να τον μεταφέρω στην κούνια του χωρίς να ξυπνήσει. Ευτυχως τα βραδιά που ξυπναει ενδιάμεσα όταν πιει γαλά ή νεράκι τον βάζω κατευθείαν στην κούνια και κοιμάται. Παντως δεν είμαστε οι μονες, συμβαίνει συχνά, έχω και φιλες που μόνο αν τα πήγαιναν βόλτα με το αμαξι κοιμοντουσαν. Καλό κουράγιο!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα! Να σου ζήσει το μωράκι. Αρχικά, να σου πω έχει συμβεί σε όλες μας. Οι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι πολλοί. Πχ στα δικά μου (τώρα έχουν μεγαλώσει) είχα παρατηρήσει ότι αν είναι πάρα πολύ κουρασμένα, δυσκολεύονται πιο πολύ στο να τους πάρει ο ύπνος. Τους πιάνει υπερένταση και κλαίνε. Οπότε, μπορείς να κάνεις μια δοκιμή να το προσπαθήσεις να το βάλεις για ύπνο λίγο νωρίτερα. 

Για τα άλματα είχα διαβάσει κι εγώ, αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν και κατά γράμμα. 

Επίσης, και εμένα όλο αγκαλιά κοιμόντουσαν. Πάντως, ο ύπνος είναι μεγάααααλο θέμα. Ακόμη, ο μικρός μου που είναι 3,5 χρονών ξυπνάει 1 φορά το βράδυ. Υπομονή και όλα θα γίνουν! 🙂

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...