Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.Πριν από περίπου ένα χρόνο η ΑΜΗ μου ήταν 0,4. Δε την έχω μετρήσει εκ τότε, δεν έχει νόημα. Δε ξέρω πόσο καιρό έχω ακόμα να μαζεύω δηλαδή.  Έχω μαζέψει μια λίστα ερωτήσεων για τον γιατρό και πρέπει να κάτσω να σκεφτώ αν έχει νόημα να ψάξω άλλον ή να συνεχίσω με τον ίδιο. Δε ξέρω ποιο είναι το σημείο που θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τη δωρεά ωαρίων. Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να το σκεφτώ.  Απλά τώρα πρέπει να περιμένω να κάνω το ραντεβού μαζί του μετά τις γιορτές.  

Η κοπέλα που μου ανέφερες τελικά τα κατάφερε;

Πίστευα πως λόγω ηλικίας θα είχα πιο πολλές πιθανότητες στην ετ.

Βέβαια τα κατάφερε ήταν απλά θέμα χρόνου. Προσπαθούσε για παιδί απτά 29 Κ τελικά γέννησε στα 38 για όλους αυτούς τους λόγους που είχε να προσπεράσει . Πολλά θέματα κληρονομικό νόσημα Κ Άπτον πατέρα ,χαμηλή αμη , Κ θέμα με τον θυροειδή . Έβαλε στόχο να μαζέψει βλαστοκυστες Κ τα κατάφερε . 

Θελω να φυγω με ένα παιδί

Recommended Posts

On 4/10/2024 at 10:20 ΠΜ, Sofi@Maria είπε:

Καλημέρα σας! Νιωθω μόνη όπως εχω ξανα γράψει σε άλλο ποστ μου ο σύζυγος μου είναι στον κοσμο του ειναι ένα μωρο ετσι νιωθω του λεω να φυγουμε απ το πατρικό του που μένουμε πανω κατω με τα πεθερικά μου που δεν παλεύονται και να αλλάξει δουλεια που λείπει μερες δεν θελει ουτε το ενα ουτε το αλλο δεν με καταλαβαίνει ότι πνιγομαι..απ την αλλη δεν εχω πλήρης στηρίξει παρ όλο που η γονεις μου θα με δεχτούν δεν θέλουν να χαλάσω την οικογένεια μου λενε ετσι ειναι η ζωη αποδεξου το..με εχουν πείσει σχεδόν οτι εγω εχω το πρόβλημα..ενώ είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα κουραστικα ..φοβαμαι θα ξυπνησω μια μερα και θα λιποθύμησω απλα εκει θα φυγω κ όπου βγει ..πως θα τα καταφέρω μόνη πως θα την μεγαλώσω? Φοβάμαι.

Καλησπέρα κι από εμένα!

Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να κάτσουμε να αναλύσουμε το γιατί μπορεί να φέρεται έτσι ο σύζυγος για δυο λόγους: 1) βλέπουμε τη δίκη σου οπτική της κατάστασης εδώ, 2) καταλαβαίνω ότι με τα δεδομένα που δεν αλλάζουν, δε μπορεί να αλλάξει κάτι στον τρόπο που σκέφτεσαι.

Καταλαβαινω 100% τα συναισθήματά σου κι όσο δύσκολο και να σού είναι, ίσως όντως να πρέπει να τον πιάσεις και να τού πεις ήρεμα «κοίταζε να δεις, δε θες να αλλαξει η κατάσταση, σεβαστό. Εγώ δε μπορώ να ζω άλλο εδώ μέσα με αυτές τις συνθήκες όποτε θα πάρω το παιδί και θα πάρουμε λίγο απόσταση». Και πήγαινε στους δικούς σου τουλάχιστον για ένα διάστημα να δεις πώς είσαι μακριά του, αν είσαι πιο ήρεμη, αν αλλάξει κάτι και στη στάση του.

Παντως είναι πολύ λάθος να σκέφτεσαι το αν θα τα καταφέρεις να μεγαλώσεις μόνη σου το παιδι σου, πάντα υπάρχει λύση κάτι θ βρεις να κανεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 8/10/2024 at 10:47 ΜΜ, Καντι είπε:

900 ΜΙΣΘΟΣ

-350 ενοίκιο 

-50 κοινόχρηστα (  καλοριφέρ τον χειμώνα )

-80 ΔΕΗ 

-80 σταθερο   Ίντερνετ και 2 κινητά.

-10 ΕΥΔΑΠ 

-50 βενζίνη 

Και μένουν 9 ευρώ την μέρα για φαγητό και σούπερ μάρκετ για 3 ανθρώπους.

Καμια δραστηριότητα για το παιδί κανένα προσωπικό έξοδο. Ούτε καν καφέ στο χέρι. Είναι ντροπή να λες ότι τα βγάζεις πέρα με έναν βασικό.  Μας έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και συνεχίζεις να λες μπορώ να ζήσω?

Για αρχή ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος και κανονικά δεν θα έπρεπε καν να ασχοληθώ. Είπα ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ. Είναι +400 το μήνα που πραγματικά πιάνουν τόπο. Μάθε να διαβάζεις πρώτα τι λέει κάποιος και μετά μιλά με τέτοιο τρόπο. Στην Ελλάδα ζω, και εργάζομαι από όταν ήμουν παιδι. Αν θέλεις να φύγεις από μια κατάσταση, παλεύεις και τα καταφέρνεις. Όποιος δεν θέλει μπορεί να κάτσει να του κάνουν κουμάντο άλλοι και να χαλάει την οικογένεια του. Εμείς στην οικογένειά μου πολυτέλειες με σπίτια προίκα δεν έχουμε, ζούμε μια ζωή με ενοίκια στο θεό και με ότι άλλο έξοδο επιφέρει ένα νοικοκυριό. Δεν κλέβουμε για να ζήσουμε, δουλεύουμε σαν σκυλιά αλλά δεν κλαίμε επίσης. Δεν θα δεχομουν για κανένα λόγο να χαλάσω την οικογένεια μου για να μην ζοριστω οικονομικά για λίγο καιρό μέχρι να ορθοποδήσω. Το ποσό χάλια είναι η οικονομική κατάσταση σχεδόν όλου του κόσμου είναι άλλο θέμα που δεν εθιξα σε όσα είπα. 

• Μου αρέσει 1

• 3 εβδομάδες μετά...
On 8/10/2024 at 10:47 ΜΜ, Καντι είπε:

900 ΜΙΣΘΟΣ

-350 ενοίκιο 

-50 κοινόχρηστα (  καλοριφέρ τον χειμώνα )

-80 ΔΕΗ 

-80 σταθερο   Ίντερνετ και 2 κινητά.

-10 ΕΥΔΑΠ 

-50 βενζίνη 

Και μένουν 9 ευρώ την μέρα για φαγητό και σούπερ μάρκετ για 3 ανθρώπους.

Καμια δραστηριότητα για το παιδί κανένα προσωπικό έξοδο. Ούτε καν καφέ στο χέρι. Είναι ντροπή να λες ότι τα βγάζεις πέρα με έναν βασικό.  Μας έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και συνεχίζεις να λες μπορώ να ζήσω?

Και πού να δείτε τι γίνεται επαρχία. Μας έβγαλαν από το σπίτι με ένα παιδί παρακαλώ, ναι με ένα παιδί για να το ξανανοικιασουν και τα ενοίκια είναι της τάξης των 600-800 ευρω. Δουλεύουμε και οι δύο και μόνο που το σκεφτόμαστε ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε.

Ενοίκιο μέση τιμή 650

Κοινόχρηστα 50

ΔΕΗ 50

Νερό 10

Βενζίνη 150 ο καθένας 

Τηλέφωνα ίντερνετ 50 

Και μενούν 7 ευρώ τη μέρα για φαγητό και σούπερ για τους τρεις. Δεν θα μιλήσω για έκτακτα έξοδα γιατρών, ρουχισμού του μικρού κλπ...

tvXOp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Ele@n είπε:

Και πού να δείτε τι γίνεται επαρχία. Μας έβγαλαν από το σπίτι με ένα παιδί παρακαλώ, ναι με ένα παιδί για να το ξανανοικιασουν και τα ενοίκια είναι της τάξης των 600-800 ευρω. Δουλεύουμε και οι δύο και μόνο που το σκεφτόμαστε ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε.

Ενοίκιο μέση τιμή 650

Κοινόχρηστα 50

ΔΕΗ 50

Νερό 10

Βενζίνη 150 ο καθένας 

Τηλέφωνα ίντερνετ 50 

Και μενούν 7 ευρώ τη μέρα για φαγητό και σούπερ για τους τρεις. Δεν θα μιλήσω για έκτακτα έξοδα γιατρών, ρουχισμού του μικρού κλπ...

Κι εμείς κάπου εκεί, λίγο χαμηλότερο ενοίκιο απλά. Αυτό που έχει ξεφύγει είναι το σούπερ μάρκετ.. μίνιμουμ 500 για τρία άτομα! Συμφέρει καλύτερα να τρως από έξω😅 ξεκινά κι η θέρμανση τώρα. Άντε καλό μας χειμώνα!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...