Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για το σπερμα και παραπάνω απ ότι είχε πει ο γιατρός και δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Ηταν κάποιες τιμές οριακές κ με είχαν προβληματίσει αλλά με είχαν πάρει από το εμβρυολογικό κ είχαν πει πως δεν υπάρχει θέμα με τον κατακερματισμό κ οξειδωτικό στρες που ήταν κάπως περίεργες οι τιμές σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει εξειδικευμένο ανδρολόγο που προτείνει, μπορεί να μου στείλει pm.

Γενικά πάντως αν δεν καπνίζει κάνει μια νορμάλ διατροφή Κ περνει βιταμίνες δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι το σπέρμα όταν όλες οι εξετάσεις είναι καλές . Αν ήταν οριακά τα αποτελέσματα δεν νομίζω πως πρέπει να χάσετε χρόνο προς τα εκεί . 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για το σπερμα και παραπάνω απ ότι είχε πει ο γιατρός και δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Ηταν κάποιες τιμές οριακές κ με είχαν προβληματίσει αλλά με είχαν πάρει από το εμβρυολογικό κ είχαν πει πως δεν υπάρχει θέμα με τον κατακερματισμό κ οξειδωτικό στρες που ήταν κάπως περίεργες οι τιμές σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει εξειδικευμένο ανδρολόγο που προτείνει, μπορεί να μου στείλει pm.

Ο χρόνος με φοβίζει κυρίως. Αλλ θέματα που να γνωρίζω τουλάχιστον δεν έχω. Είχαμε το μικροβιωμα και πήρα αγωγή. Σκέφτομαι μήπως δε καταφέρω ή δε προλάβω να μαζέψω άλλα ωάρια. Τουλάχιστον ρώτησα και μου είπαν πως μπορώ να κάνω ωοληψια στον επόμενο κύκλο οπότε θα αφήσω αυτόν να περάσει κ θα συνεχίσω. 

Καλά θα κάνεις . Βέβαια θα προλάβεις μην το συζητάς . Γενικά το θέμα χαμηλή αμη απτά 33 δείχνει μια εικόνα ότι το θέμα υγιές έμβρυο θα είναι δύσκολη υπόθεση δείχνει μια δυσκολία .. πρέπει να αυξήσεις τις πιθανότητες με το να μαζέψεις πιο πολλά έμβρυα μην φοβάσε το μόνο πρόβλημα είναι να μην χάσεις το κουράγιο σου όλα τα άλλα μην τα φοβασε 

• Μου αρέσει 1

Θελω να φυγω με ένα παιδί

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Nasiad είπε:

Δυστυχώς οι νομοι στην Ελλάδα δεν είναι και ότι καλύτερο. Με την συνεπιμέλεια άλλαξαν πολλά. Αλλά και αυτή η περίπτωση να μην είναι όλα έχουν να κάνουν με το δηλωθέν εισόδημα. Εδώ δεν νομίζω να μιλάμε για κανένα τρελό εισόδημα γιατί έχει πει η κοπέλα ότι δεν θέλει ο σύζυγος να φύγουν λόγω ενοικίου. Αν έπαιρνε πολλά δεν θα το έτρεμε έτσι. Αν παίρνει έναν βασικό μισθό βγάζουν μια διατροφή της τάξεως των 150-200€ που είναι όντως για τα βασικά έξοδα του παιδιού, από τη στιγμή που η μητέρα δεν έχει ανικανότητα εργασίας. Τώρα το τι θα έπρεπε και τι είναι το ιδανικό μην το συζητάμε καν. Την πραγματικότητα να κοιτάμε. Και να βάζουμε πάντα στο ζυγι ότι δεν ξέρεις αν τα παίρνεις στην ώρα σου και αν τα παίρνεις γενικά. Κάνουν συμφωνία ποιος θα πληρώνει τι και μετά το παίζουν τρελιτσα. Και φυσικά μπορείς να το κυνηγάς να παίρνεις όσα πρέπει αλλά για πόσο νομίζεις αντέχεις να τρέχεις σε δικηγόρους και δικαστήρια; Είναι δύσκολα τα πράγματα με όλα αυτά γι'αυτό πρέπει να υπάρχει ανεξαρτησία από τη μεριά της μητέρας. 

Ναι δεν έχεις άδικο για τους νόμους. Αλλά εντάξει υποθέτω ότι θα είναι Κ μια νορμάλ οικογένεια που ο πατέρας γενικά ενδιαφέρετε για το παιδί . Εντάξει η μητέρα όσο ανεξάρτητη Κ να είναι εντελώς μόνη της πάλι οικονομικά πρέπει να συμβάλει Κ ο άλλος για ένα παιδί. Δεν γίνετε με έναν νορμάλ μισθό να τρέξεις μόνη σου ένα παιδι πάντα θα χρειάζετε Κ ο πατέρας στα έξοδα για να ζουν όπως ζούσαν πριν . 

Επίσης για να μην έχει παραστεί η ανάγκη μέχρι τώρα να δουλέψει η κοπέλα ούτε από ότι βλέπω της έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο φαντάζομαι ο πατέρας δεν θα είναι Κ με το βασικό μισθό . Δεν θα τους τρέχουν απτά μπατζακια φυσικά αλλά δεν θα ζουν Κ με 700 ευρώ φαντάζομαι ότι θα μπορεί να δώσει 300 ευρώ μετά το διαζύγιο για το παιδί . Εντάξει είναι φυσικό να νιώθει ανασφάλεια η κοπέλα αν φύγει απτό σπίτι αλλά νομίζω ότι αν τα βάλει κάτω Κ τα υπολογίσει δεν θα χαθούν . Απλά τώρα της φαίνετε βουνό γιατί προφανώς είναι μικρή σε ηλικία Κ δεν το έχει ξανακάνει ποτέ να μείνει μόνη της με τα χρήματα της . 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

Ναι δεν έχεις άδικο για τους νόμους. Αλλά εντάξει υποθέτω ότι θα είναι Κ μια νορμάλ οικογένεια που ο πατέρας γενικά ενδιαφέρετε για το παιδί . Εντάξει η μητέρα όσο ανεξάρτητη Κ να είναι εντελώς μόνη της πάλι οικονομικά πρέπει να συμβάλει Κ ο άλλος για ένα παιδί. Δεν γίνετε με έναν νορμάλ μισθό να τρέξεις μόνη σου ένα παιδι πάντα θα χρειάζετε Κ ο πατέρας στα έξοδα για να ζουν όπως ζούσαν πριν . 

Επίσης για να μην έχει παραστεί η ανάγκη μέχρι τώρα να δουλέψει η κοπέλα ούτε από ότι βλέπω της έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο φαντάζομαι ο πατέρας δεν θα είναι Κ με το βασικό μισθό . Δεν θα τους τρέχουν απτά μπατζακια φυσικά αλλά δεν θα ζουν Κ με 700 ευρώ φαντάζομαι ότι θα μπορεί να δώσει 300 ευρώ μετά το διαζύγιο για το παιδί . Εντάξει είναι φυσικό να νιώθει ανασφάλεια η κοπέλα αν φύγει απτό σπίτι αλλά νομίζω ότι αν τα βάλει κάτω Κ τα υπολογίσει δεν θα χαθούν . Απλά τώρα της φαίνετε βουνό γιατί προφανώς είναι μικρή σε ηλικία Κ δεν το έχει ξανακάνει ποτέ να μείνει μόνη της με τα χρήματα της . 

Χωρίς ενοίκιο μια χαρά τα βγάζεις και με έναν βασικό στο σπίτι. Εδώ η αδερφή μου κάποια φάση που έμεινε άνεργη και δεν έβρισκε δουλεια τα έβγαλαν πέρα για μήνες με 900 ευρώ μισθό του άντρα της έχοντας παιδί και ενοίκιο 350€. Το να μην έχεις το έξοδο του ενοικίου κάνει μεγάλη διαφορά είναι η αλήθεια. 

Το τι θα μπορεί και τι θα βγάλει το δικαστήριο είναι άλλο θέμα. Γιατί σε κάθε περίπτωση το δικαστήριο κοιτάζει και τα προσωπικά έξοδα του καθενός. Αν παίρνεις λίγα το δικαστήριο θα υπολογίσει προσωπικά έξοδα, ρεύμα, νερό, διατροφή κτλ και από ότι μείνει θα δώσει και για διατροφή. Είναι μεγάλο κεφάλαιο το διαζύγιο (γενικά είναι εξοικειωμένη με αρκετούς νόμους γιατι μελετάω για κατατακτήριες) και έχει πολλά παράθυρα αλλά σίγουρα δν είναι να βασίζεσαι σε κανέναν. Μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος στο χωρισμό θα φανεί, στα καλά όλοι καλοί είναι. Κάποιοι μόνο και μόνο από νεύρα και αντεπίθεση δεν πληρώνουν και δημιουργούν ένα τόνο πρόβληματα. 

πρίν από 11 λεπτά , Nasiad είπε:

Χωρίς ενοίκιο μια χαρά τα βγάζεις και με έναν βασικό στο σπίτι.

Να τέτοια να λεμε  δημόσια Κ ακούνε οι πρωθυπουργοί Κ νομίζουν ότι είμαστε Κ πλούσιοι με το βασικό μισθό 😄

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

1 hour ago, linaa είπε:

Να τέτοια να λεμε  δημόσια Κ ακούνε οι πρωθυπουργοί Κ νομίζουν ότι είμαστε Κ πλούσιοι με το βασικό μισθό 😄

Στην εποχή που ζούμε, με τέτοια ανεργία και ακρίβεια πρέπει να βρίσκουμε τρόπους δυστυχώς. Το κράτος σίγουρα δεν νοιάζεται για το τι λέμε και τι περνάμε 😂😂

Καλημέρα! Συγγνώμη για το θάρρος να σου απαντήσω, ελπίζω να μην παρεξηγηθεί η πρόθεσή μου... Επειδή σίγουρα περνάς μία πιεστική κατάσταση, όπου περιγράφεις να νιώθεις εγκλωβισμένη και  να μη βρίσκεις κατανόηση ούτε από τον σύζυγό σου ούτε και τα πεθερικά σου, θα ήθελα να σου προτείνω να μιλήσεις με κάποια δωρεάν γραμμή στήριξης όπως το 15900 (δωρεάν ψυχολογική, κοινωνική, νομική και εργασιακή στήριξη σε γυναίκες) ή το  210 9319054 (ψυχική στήριξη για έγκυες και νέες μητέρες). Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες γραμμές αν κάνεις μια παρόμοια αναζήτηση στο διαδίκτυο... Ίσως να σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις εσύ πρώτα από όλα τι θέλεις να κάνεις και να οργανωθείς στο πώς, νομικά, επαγγελματικά, πρακτικά κτλ. 

Φιλικά.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

On 6/10/2024 at 12:32 ΜΜ, Nasiad είπε:

Χωρίς ενοίκιο μια χαρά τα βγάζεις και με έναν βασικό στο σπίτι. Εδώ η αδερφή μου κάποια φάση που έμεινε άνεργη και δεν έβρισκε δουλεια τα έβγαλαν πέρα για μήνες με 900 ευρώ μισθό του άντρα της έχοντας παιδί και ενοίκιο 350€. Το να μην έχεις το έξοδο του ενοικίου κάνει μεγάλη διαφορά είναι η αλήθεια. 

Το τι θα μπορεί και τι θα βγάλει το δικαστήριο είναι άλλο θέμα. Γιατί σε κάθε περίπτωση το δικαστήριο κοιτάζει και τα προσωπικά έξοδα του καθενός. Αν παίρνεις λίγα το δικαστήριο θα υπολογίσει προσωπικά έξοδα, ρεύμα, νερό, διατροφή κτλ και από ότι μείνει θα δώσει και για διατροφή. Είναι μεγάλο κεφάλαιο το διαζύγιο (γενικά είναι εξοικειωμένη με αρκετούς νόμους γιατι μελετάω για κατατακτήριες) και έχει πολλά παράθυρα αλλά σίγουρα δν είναι να βασίζεσαι σε κανέναν. Μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος στο χωρισμό θα φανεί, στα καλά όλοι καλοί είναι. Κάποιοι μόνο και μόνο από νεύρα και αντεπίθεση δεν πληρώνουν και δημιουργούν ένα τόνο πρόβληματα. 

900 ΜΙΣΘΟΣ

-350 ενοίκιο 

-50 κοινόχρηστα (  καλοριφέρ τον χειμώνα )

-80 ΔΕΗ 

-80 σταθερο   Ίντερνετ και 2 κινητά.

-10 ΕΥΔΑΠ 

-50 βενζίνη 

Και μένουν 9 ευρώ την μέρα για φαγητό και σούπερ μάρκετ για 3 ανθρώπους.

Καμια δραστηριότητα για το παιδί κανένα προσωπικό έξοδο. Ούτε καν καφέ στο χέρι. Είναι ντροπή να λες ότι τα βγάζεις πέρα με έναν βασικό.  Μας έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και συνεχίζεις να λες μπορώ να ζήσω?

• Λυπημένη/-ος 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

On 5/10/2024 at 12:39 ΜΜ, Sofi@Maria είπε:

Θα συμφωνήσω πως είναι λίγο απ ολα την Δευτέρα ξεκιναω δουλεια λίγες ώρες αλλα ξεκινάω για αυτο κανω υπομονή μέχρι να τα βάλω όλα σε μία σειρά γιατί τωρα φοβαμαι φοβαμαι πολυ και μονη να μεινω και ποσο μαλλον να μεινω εκει δεν θελω αλλο να με χάσω ..

Καλημέρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά με την δουλειά, είναι πολύ σημαντικό που ξεκίνησες έστω και για λίγες ώρες,  για να δυναμώσεις μέσα σου και να τα βάλεις όλα στην σειρά για να συνέλθεις από όλα αυτά. το σίγουρο είναι ότι πρέπει να φύγεις μακριά από αυτούς τους ανυπόφορους ανθρώπους, δεν σου αρμόζει να είσαι εκεί !!! αυτό να έχεις στο μυαλό σου. μόλις συνέλθεις, είμαι σίγουρη πολύ σύντομα, σκέψου και αν μπορείς να μείνεις και με τον άντρα σου, μόλις συνέλθεις θα το σκεφτείς πιο καθαρά αυτό. αν χρειάζεσαι βοήθεια από τους γονείς σου να τους τη ζητήσεις όποια και αν είναι η γνώμη τους, είπες ότι θα σε στηρίξουν . δεν ειναι κακό να σε βοηθήσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή, αν για να φύγεις από τα πεθερικά σου πρέπει να γυρισεις στους γονείς σου, τι καλύτερο; μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν αυτή την επιλογή.  τα ψυχολογικά τα έχουν οι άλλοι , από τη στιγμή που κατάφεραν να σε κάνουν δυστυχισμένη. θα έπρεπε να έχουν φροντίσει άλλοι γι αυτό.  εσύ πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου για να αλλάξεις εικόνες στην καθημερινότητά σου. αυτό σίγουρα μπορεί να στο προσφέρει η δουλειά σου, μία φίλη , μία βόλτα με το μικρό σου,  βήμα - βήμα, μην πελαγώνεις. θα τα καταφέρεις μια χαρά . 🙂

19 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

Καλημέρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά με την δουλειά, είναι πολύ σημαντικό που ξεκίνησες έστω και για λίγες ώρες,  για να δυναμώσεις μέσα σου και να τα βάλεις όλα στην σειρά για να συνέλθεις από όλα αυτά. το σίγουρο είναι ότι πρέπει να φύγεις μακριά από αυτούς τους ανυπόφορους ανθρώπους, δεν σου αρμόζει να είσαι εκεί !!! αυτό να έχεις στο μυαλό σου. μόλις συνέλθεις, είμαι σίγουρη πολύ σύντομα, σκέψου και αν μπορείς να μείνεις και με τον άντρα σου, μόλις συνέλθεις θα το σκεφτείς πιο καθαρά αυτό. αν χρειάζεσαι βοήθεια από τους γονείς σου να τους τη ζητήσεις όποια και αν είναι η γνώμη τους, είπες ότι θα σε στηρίξουν . δεν ειναι κακό να σε βοηθήσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή, αν για να φύγεις από τα πεθερικά σου πρέπει να γυρισεις στους γονείς σου, τι καλύτερο; μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν αυτή την επιλογή.  τα ψυχολογικά τα έχουν οι άλλοι , από τη στιγμή που κατάφεραν να σε κάνουν δυστυχισμένη. θα έπρεπε να έχουν φροντίσει άλλοι γι αυτό.  εσύ πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου για να αλλάξεις εικόνες στην καθημερινότητά σου. αυτό σίγουρα μπορεί να στο προσφέρει η δουλειά σου, μία φίλη , μία βόλτα με το μικρό σου,  βήμα - βήμα, μην πελαγώνεις. θα τα καταφέρεις μια χαρά . 🙂

Ο σύζυγος μου δεν με στηρίζει και νιωθω πως αγαπάει ποιο πολυ τους γονείς του από εμένα έγινε το σκηνικό και μου λέει και παει περασε.. νιωθω πως θα τρελαθώ δεν είμαι τρελή ο ίδιος μου ο άνθρωπος να μην ακουει την ψυχή μου υπάρχει κάτι ποιο πληγωτικο? Πρέπει να σκεφτώ τον εαυτο μου ξεκαθαρα και χωρίς αυτόν..γιατί θα αρρωστήσω..

On 10/4/2024 at 8:20 AM, Sofi@Maria said:

Καλημέρα σας! Νιωθω μόνη όπως εχω ξανα γράψει σε άλλο ποστ μου ο σύζυγος μου είναι στον κοσμο του ειναι ένα μωρο ετσι νιωθω του λεω να φυγουμε απ το πατρικό του που μένουμε πανω κατω με τα πεθερικά μου που δεν παλεύονται και να αλλάξει δουλεια που λείπει μερες δεν θελει ουτε το ενα ουτε το αλλο δεν με καταλαβαίνει ότι πνιγομαι..απ την αλλη δεν εχω πλήρης στηρίξει παρ όλο που η γονεις μου θα με δεχτούν δεν θέλουν να χαλάσω την οικογένεια μου λενε ετσι ειναι η ζωη αποδεξου το..με εχουν πείσει σχεδόν οτι εγω εχω το πρόβλημα..ενώ είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα κουραστικα ..φοβαμαι θα ξυπνησω μια μερα και θα λιποθύμησω απλα εκει θα φυγω κ όπου βγει ..πως θα τα καταφέρω μόνη πως θα την μεγαλώσω? Φοβάμαι.

Στεναχωριέμαι πολύ για σενα ! Ίσως να ξεκινήσεις να σπαταλάς ενέργεια στο πως θα φύγεις από αυτούς τους ανθρώπους κορίτσι μου και όχι στο που είναι το πρόβλημα και ποιος το έχει . Εφόσον κάποιοι άνθρωποι σε έχουν φέρει σε αυτή τη κατάσταση είναι φανερό ποιος το έχει το πρόβλημα ! Ηρέμησε κ απλά μίλησε με την οικογένεια σου για το πως θα φύγεις … δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις γιατί θες να φύγεις θα πρέπει να είναι αρκετό ότι έχεις φτάσει σε σημείο να θες να φύγεις κ αυτό φτάνει … επίσης καμία φορά με τα χρόνια βλέπεις πως δεν ταιριαζεις κάπου και με κάποιους και αυτό δεν είναι ντροπή ούτε κακό ούτε ενοχικό … Όποτε άσε τι κάνουν οι άλλοι φτάνει που επέτρεψαν να θες να φύγεις αυτό από μόνο του είναι σοβαρός λόγος να ξεκινήσεις πλέον να σκέφτεσαι πως θα φύγεις και ζήτησε βοήθεια από την οικογένεια σου κ εάν δ θέλουν να σε βοηθήσουν γινε μ δυνατή κ καντο μόνη σου … στο τέλος της ημέρας θα δεις πως σημασία έχει όχι ποιος φταίει αλλά να είσαι ευτυχισμένη γιατί μερικοί άνθρωποι τόσα ξέρουν τόσα κάνουν δυστυχώς 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Sofi@Maria είπε:

Ο σύζυγος μου δεν με στηρίζει και νιωθω πως αγαπάει ποιο πολυ τους γονείς του από εμένα έγινε το σκηνικό και μου λέει και παει περασε.. νιωθω πως θα τρελαθώ δεν είμαι τρελή ο ίδιος μου ο άνθρωπος να μην ακουει την ψυχή μου υπάρχει κάτι ποιο πληγωτικο? Πρέπει να σκεφτώ τον εαυτο μου ξεκαθαρα και χωρίς αυτόν..γιατί θα αρρωστήσω..

αυτό θα κάνεις τότε. να σου πω και κάτι; πολύ ψύχραιμα και πάντα με σεβασμό στην επιλογή σου να κάνεις οικογένεια με αυτόν τον άνθρωπο. μπορεί ο άνθρωπος σου να βρίσκεται κάπου άλλού, να είναι κάποιος που θα γνωρίσεις στην πορεία, μην το υποβαθμίζεις αυτό. έχεις μία ζωή μπροστά σου, αλλιώς τα νόμιζες όταν προχώρησες μαζί του και αλλιώς ήταν .  δεν ταιριάζετε , μία λάθος εκτίμηση . ε ! και; έχετε ένα παιδί αλλά δεν θα χαντακωθείς άλλο , φτάνει. πόσο να μείνεις κλεισμένη σπίτι και σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Όχι , Ως εδώ. Για προσπάθησε να σκεφτείς την ζωή σου διαφορετικά . με μία δουλειά , σε ένα άλλο σπίτι,  με άλλες δραστηριότητες και με έναν άλλο σύντροφο δίπλα σου ή και όχι. μικρά βήματα φυσικά. ότι μπορέσεις σίγουρα θα είναι καλύτερο από αυτό που περασες και περνάς  και θα είσαι και εσύ ευτυχισμένη και το μικρό σου.  μην αφήνεις άλλο χρόνο να φεύγει. σήμερα ένα διαφορετικό αύριο όλη σου η ζωή. δες τα όλα με πιο αισιόδοξη ματιά όσο δύσκολα και αν είναι τώρα. πραγματικά σε καταλαβαίνω, αλλα πιστεύω ότι μπορείς να τα καταφέρεις γιατί πρώτον το έχεις καταλάβει και δεύτερον θέλεις να αλλάξουν όλα. το μεγαλύτερο βήμα έχει γίνει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

αυτό θα κάνεις τότε. να σου πω και κάτι; πολύ ψύχραιμα και πάντα με σεβασμό στην επιλογή σου να κάνεις οικογένεια με αυτόν τον άνθρωπο. μπορεί ο άνθρωπος σου να βρίσκεται κάπου άλλού, να είναι κάποιος που θα γνωρίσεις στην πορεία, μην το υποβαθμίζεις αυτό. έχεις μία ζωή μπροστά σου, αλλιώς τα νόμιζες όταν προχώρησες μαζί του και αλλιώς ήταν .  δεν ταιριάζετε , μία λάθος εκτίμηση . ε ! και; έχετε ένα παιδί αλλά δεν θα χαντακωθείς άλλο , φτάνει. πόσο να μείνεις κλεισμένη σπίτι και σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Όχι , Ως εδώ. Για προσπάθησε να σκεφτείς την ζωή σου διαφορετικά . με μία δουλειά , σε ένα άλλο σπίτι,  με άλλες δραστηριότητες και με έναν άλλο σύντροφο δίπλα σου ή και όχι. μικρά βήματα φυσικά. ότι μπορέσεις σίγουρα θα είναι καλύτερο από αυτό που περασες και περνάς  και θα είσαι και εσύ ευτυχισμένη και το μικρό σου.  μην αφήνεις άλλο χρόνο να φεύγει. σήμερα ένα διαφορετικό αύριο όλη σου η ζωή. δες τα όλα με πιο αισιόδοξη ματιά όσο δύσκολα και αν είναι τώρα. πραγματικά σε καταλαβαίνω, αλλα πιστεύω ότι μπορείς να τα καταφέρεις γιατί πρώτον το έχεις καταλάβει και δεύτερον θέλεις να αλλάξουν όλα. το μεγαλύτερο βήμα έχει γίνει.

Ποσο με ενθαρρύνουν τα λόγια σου να ξερες μιλησα και με τον πνευματικο μου και μου είπε πως βαθιά μέσα μου εχω παρει την απόφαση μου...σας ευχαριστώ όλους ο θεος να σας έχει καλα!!

• Δύναμη! 1

On 8/10/2024 at 10:47 ΜΜ, Καντι είπε:

900 ΜΙΣΘΟΣ

-350 ενοίκιο 

-50 κοινόχρηστα (  καλοριφέρ τον χειμώνα )

-80 ΔΕΗ 

-80 σταθερο   Ίντερνετ και 2 κινητά.

-10 ΕΥΔΑΠ 

-50 βενζίνη 

Και μένουν 9 ευρώ την μέρα για φαγητό και σούπερ μάρκετ για 3 ανθρώπους.

Καμια δραστηριότητα για το παιδί κανένα προσωπικό έξοδο. Ούτε καν καφέ στο χέρι. Είναι ντροπή να λες ότι τα βγάζεις πέρα με έναν βασικό.  Μας έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και συνεχίζεις να λες μπορώ να ζήσω?

έτσι είναι.. φτωχυναμε επικίνδυνα. Εμείς με δύο μισθούς καλούς και ξεμενουμε. Ενοίκια στο θεό, σούπερ μάρκετ 400-500 το μήνα, εφορία κτλ. Πφφφ αγχώθηκα😁 υγεία θα πω 

6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

έτσι είναι.. φτωχυναμε επικίνδυνα. Εμείς με δύο μισθούς καλούς και ξεμενουμε. Ενοίκια στο θεό, σούπερ μάρκετ 400-500 το μήνα, εφορία κτλ. Πφφφ αγχώθηκα😁 υγεία θα πω 

Μα δεν σου παίρνει τα λεφτά, απλά έγιναν όλα τόσο ακριβά και απλησίαστα και σου λέει δεν πηραζει πάρε τον μισθό σου και θα φροντίσω να στον έχω πάρει στο 1ο δεκαπενθήμερο με τις υποχρεώσεις. Τουλάχιστον στα μνημόνια και στην κρίση υπήρχε μια κατανόηση , τώρα είναι στη φάση ξέρεις που έχουν πάει τα ενοίκια και χάρη σου κάνω με 100 ευρώ μόνο αύξηση…. Και η υγεία φυσικά δεν θα υπάρχει από την στιγμή που ότι εξέταση και να κανείς θα πρέπει να σκέφτεσαι αν έχεις να πληρώσεις τον γιατρό.

• Λυπημένη/-ος 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

On 10/10/2024 at 1:18 ΜΜ, Sofi@Maria είπε:

Ποσο με ενθαρρύνουν τα λόγια σου να ξερες μιλησα και με τον πνευματικο μου και μου είπε πως βαθιά μέσα μου εχω παρει την απόφαση μου...σας ευχαριστώ όλους ο θεος να σας έχει καλα!!

Ότι καλύτερο,  χαίρομαι πάρα  πολύ που έχεις έναν πνευματικό στον οποίο μπορείς να μιλήσεις.  είναι μεγάλο καταφύγιο η πίστη μας. πολύ μεγάλο !!!!! πάρε δύναμη και από αυτήν, αφού την έχεις!

την προσευχούλα σου  και μη φοβάσαι τίποτα. Αυτός εκεί επάνω ακούει σίγουρα την ψυχή σου ...

• Ευχαριστώ 1

sofi@maria εύχομαι καταρχάς να είσαι καλά!! Όταν μοιραζόμαστε αυτό που νιώθουμε περνάει πιο εύκολα και ανακουφιζομαστε. Χαίρομαι πολύ που έχεις τον πνευματικό σου γιατί σίγουρα γνωρίζει την ψυχή σου την υπομονή που έχεις κάνει και ξέρει καλύτερα να σε συμβουλευσει. Πιστεύω πως με την απόφαση σου να φύγεις ίσως ο σύζυγος σου "ταρακουνηθει " καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης και φύγει κσι αυτός μαζί σου και σωθεί. Καλοί οι γονείς τους αγαπάμε αλλά από μακριά πρέπει και αυτοί να σεβαστουν τη νέα οικογένεια. Ο σύζυγός σου επισκέπτεται τον πνευματικό σας μήπως μπορέσει να τον βοηθήσει. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...