Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Θελω να φυγω με ένα παιδί

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Nasiad είπε:

Για μένα είναι περίεργο να μην έχω δικά μου χρήματα. Και δεν εννοώ να τα χωρίζουμε τα λεφτά λες και δεν είμαστε οικογένεια. Αλλά πχ τώρα που είμαι σε αναρρωτική μέχρι να ξεκινήσει η άδεια μητρότητας μου, και ο εφκα δεν φημίζεται για την γρήγορα και συνέπεια του, έχω λίγα νεύρα που δεν έχω λεφτά στο λογαριασμό μου. Είναι πολύ προσωρινό φυσικά όλο αυτό, αλλά δεν θα άντεχα να ζήσω έτσι. Εμείς ζούμε στο ενοίκιο και ξενοικιαζεται ένα πολύ ωραίο σπίτι και σε καλή τιμή κυριολεκτικά στην απέναντι πόρτα από της μαμάς μου. Ούτε σαν σκέψη να πάμε εκεί. Τους λατρεύω τους γονείς μου και θα βοηθήσουν φυσικά με το μωρό που έρχεται, αλλά όχι να ζούμε μια πόρτα. Και άθελά τους ίσως πάρουν παραπάνω θάρρος και παρεμβαίνουν. Καμιά φορά δεν το κάνουν επίτηδες, είναι δύσκολες οι ισορροπίες. 

Τώρα για το πόσο εύκολα είναι τα διαζύγια πια.. σίγουρα πολύ πιο εύκολα απο παλιά αλλά δεν είναι πάντα για κακό. Κάποτε απλά έμεναν γιατί έπρεπε και για να μην λέει το χωριό. Τώρα ως πιο μοντέρνοι άνθρωποι κοιτάμε τον εαυτό μας. Φυσικά δεν είναι πάντα οι λόγοι καλοί και κάποια προβλήματα μπορούν να λυθούν με θέληση. Αν όμως θέλει μόνο ο ένας δεν γίνεται. Εδώ στην περίπτωση της κοπέλας και από όσα διάβασα μάλλον δεν θέλει και πολύ ο σύζυγος της να τα λύσουν. Ίσως δεν έχει καταλάβει το ποσό σοβαρό είναι φυσικά όλο αυτό και να μην ξέρει ότι θα τον αφήσει αν δεν πάρει λίγο δραστικά μέτρα. 

Το πόσο σε καταλαβαίνω σε αυτό με την άδεια μητρότητας.. 19 χρονια με δικό μου μισθό. Τώρα νιώθω επίσης μία νευρικότητα, χώρια ότι εξαφανίζεται το επίδομα σε μία εβδομάδα λόγω ενοικίου. 

Δεν το συζητώ, καλά κάνεις και δεν πάτε εκεί. Έχω υπέροχους γονείς και πεθερικά και θέλω να συνεχίσει έτσι οπότε από μακριά (κι ας μην έχω βοήθεια).

Μωρέ δεν μπορούσαν παλιά να χωρίσουν κι εμεναν μία ζωή με τους λάθους ανθρώπους. Απλά όταν υπάρχει παιδί καλό είναι να υπάρχει προσπάθεια κι από τους δύο να τα βρουν, όχι να το βάζουν στα πόδια.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Neverstop είπε:

Συμφωνώ πως πρέπει να είναι μια γυναίκα οικονομικά ανεξάρτητη. Όπως και η απόσταση από γονείς. Μόνοι μας μεγαλώνουμε καλύτερα τα παιδιά μας κι οι παππούδες ας είναι για ώρα ανάγκης. Απλά νομίζω η κοπέλα λίγο έχει πιεστεί από την κλεισούρα.

Πάντως βρε κορίτσια , άσχετα με την κοπέλα,πολύ εύκολα πλέον λένε όλοι χωρίζω. Δεν προσπαθούν καν.

Βασικά οι περισσότεροι νομίζουν ότι παιδιά οικογένεια είναι σαν τις διαφήμισεις. Κ μόλις δουν την πραγματικότητα απλά επιλέγουν το να είσαι ξένοιαστος στην ησυχία σου με το πρόγραμμα σου. Τα περισσότερα διαζύγια αν παρατηρήσεις βγαίνουν λίγο μετά το παιδί Κ μπορεί ο άλλος να είναι Κ 7-8 χρόνια σαν ζευγάρι . 

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Από ότι λέει όλοι πιστεύουν ότι είναι πρόβλημα ψυχολογικό της κοπέλας Κ ίσως δεν καταλαβαίνουν ότι πραγματικά δεν αντέχει αλλά εντάξει νομίζω ότι είναι Κ θέμα αυτοπεποίθησης Κ ορίων . Όσο σπαστικός Κ να είναι ο άλλος το σπίτι κλειδώνει απλά όταν δεν είσαι ανεξάρτητος νιώθεις Κ υπόλογος .

Θα συμφωνήσω πως είναι λίγο απ ολα την Δευτέρα ξεκιναω δουλεια λίγες ώρες αλλα ξεκινάω για αυτο κανω υπομονή μέχρι να τα βάλω όλα σε μία σειρά γιατί τωρα φοβαμαι φοβαμαι πολυ και μονη να μεινω και ποσο μαλλον να μεινω εκει δεν θελω αλλο να με χάσω ..

πρίν από 33 λεπτά , Neverstop είπε:

Το πόσο σε καταλαβαίνω σε αυτό με την άδεια μητρότητας.. 19 χρονια με δικό μου μισθό. Τώρα νιώθω επίσης μία νευρικότητα, χώρια ότι εξαφανίζεται το επίδομα σε μία εβδομάδα λόγω ενοικίου. 

Δεν το συζητώ, καλά κάνεις και δεν πάτε εκεί. Έχω υπέροχους γονείς και πεθερικά και θέλω να συνεχίσει έτσι οπότε από μακριά (κι ας μην έχω βοήθεια).

Μωρέ δεν μπορούσαν παλιά να χωρίσουν κι εμεναν μία ζωή με τους λάθους ανθρώπους. Απλά όταν υπάρχει παιδί καλό είναι να υπάρχει προσπάθεια κι από τους δύο να τα βρουν, όχι να το βάζουν στα πόδια.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Σε ευχαριστώ πολύ! Έτσι ακριβώς είναι. Κ εγώ είμαι 32 χρόνων και δουλεύω από τα καλοκαίρια που πήγαινα λύκειο. Όλα τα χρόνια που σπούδαζα, και όταν γύρισα στην πόλη μου γύρισα στους γονείς για 3 μήνες μέχρι να έχω λεφτά για να νοικιάσω σπιτι. Έχω παραμαθει να έχω τα δικά μου λεφτά για να νιώθω πως πρέπει να ζηταω. Και προς θεού μην ακουστεί λανθασμένα, έχω έναν εξαιρετικό σύζυγό δεν με κάνει να νιώθω ότι πρέπει να ζητήσω, τα λεφτά είναι πάντα διαθέσιμα σε ότι θέλω. Αλλά και πάλι...

Το δύσκολο είναι πλέον να κάνει πίσω ο άνθρωπος. Έχουμε λίγο μάθει στα εύκολα και στο να είμαστε λίγο παραπάνω ισχυρογνώμονες, οπότε σε προβλήματα αν δεν υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις δεν καταλήγει σε καλό.

πρίν από 11 λεπτά , Sofi@Maria είπε:

Θα συμφωνήσω πως είναι λίγο απ ολα την Δευτέρα ξεκιναω δουλεια λίγες ώρες αλλα ξεκινάω για αυτο κανω υπομονή μέχρι να τα βάλω όλα σε μία σειρά γιατί τωρα φοβαμαι φοβαμαι πολυ και μονη να μεινω και ποσο μαλλον να μεινω εκει δεν θελω αλλο να με χάσω ..

Μπράβο πολύ καλή αρχή να έχεις. Οι λίγες αυτές ώρες θα σου δώσουν άλλη αυτοπεποίθηση θα το δεις.

Από εκεί και πέρα αφού ο σύζυγός σου είναι καλός εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα να το συζητήσω μαζί του. Πολύ σοβαρά όμως. Είναι οι γονείς του, και αν χώνονται αυτός θα πρέπει να βάλει τα όρια και όχι εσυ. Αν εκείνος δεν βάλει όρια και να τους κόψει από ότι σε ενοχλεί, δεν πρόκειται να ακούσουν εσένα και θα φαίνεσαι εσύ μονιμως υπερβολική. Και πες του το ξεκαθαρα ότι δεν αντέχεις και σκεφτηκες μέχρι και να φύγεις. Όχι απειλητικά, με όμορφο τρόπο να καταλάβει πόσο άσχημα είσαι ψυχολογικά με την όλη κατάσταση. Ακόμη και υπερβολική να είσαι όπως λένε, κάτι σε ενοχλεί δεν βλέπεις φαντάσματα προφανως. 

Κατά τα άλλα επειδή έχω φίλη που είχε αντίστοιχα θέματα, ήταν τυχερή και ο άντρας της έκοψε πολλά από τους γονείς που μένουν από κάτω αφού  όμως πρώτα έγινε η ίδια κακια και τους πήρε όλους ο διαολος και τα πεθερικά αλλά και τον σύζυγο που δεν έβαλε μόνος τα όρια εξαρχης. Μετά από αυτό και η ίδια αποφάσισε ότι θα τους γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Πολύ πιο εύκολο να το λες από το να το κάνεις, αλλά τουλάχιστον σταμάτησε να έχει νεύρα όλη την ώρα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Nasiad είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Έτσι ακριβώς είναι. Κ εγώ είμαι 32 χρόνων και δουλεύω από τα καλοκαίρια που πήγαινα λύκειο. Όλα τα χρόνια που σπούδαζα, και όταν γύρισα στην πόλη μου γύρισα στους γονείς για 3 μήνες μέχρι να έχω λεφτά για να νοικιάσω σπιτι. Έχω παραμαθει να έχω τα δικά μου λεφτά για να νιώθω πως πρέπει να ζηταω. Και προς θεού μην ακουστεί λανθασμένα, έχω έναν εξαιρετικό σύζυγό δεν με κάνει να νιώθω ότι πρέπει να ζητήσω, τα λεφτά είναι πάντα διαθέσιμα σε ότι θέλω. Αλλά και πάλι...

Το δύσκολο είναι πλέον να κάνει πίσω ο άνθρωπος. Έχουμε λίγο μάθει στα εύκολα και στο να είμαστε λίγο παραπάνω ισχυρογνώμονες, οπότε σε προβλήματα αν δεν υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις δεν καταλήγει σε καλό.

Μπράβο πολύ καλή αρχή να έχεις. Οι λίγες αυτές ώρες θα σου δώσουν άλλη αυτοπεποίθηση θα το δεις.

Από εκεί και πέρα αφού ο σύζυγός σου είναι καλός εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα να το συζητήσω μαζί του. Πολύ σοβαρά όμως. Είναι οι γονείς του, και αν χώνονται αυτός θα πρέπει να βάλει τα όρια και όχι εσυ. Αν εκείνος δεν βάλει όρια και να τους κόψει από ότι σε ενοχλεί, δεν πρόκειται να ακούσουν εσένα και θα φαίνεσαι εσύ μονιμως υπερβολική. Και πες του το ξεκαθαρα ότι δεν αντέχεις και σκεφτηκες μέχρι και να φύγεις. Όχι απειλητικά, με όμορφο τρόπο να καταλάβει πόσο άσχημα είσαι ψυχολογικά με την όλη κατάσταση. Ακόμη και υπερβολική να είσαι όπως λένε, κάτι σε ενοχλεί δεν βλέπεις φαντάσματα προφανως. 

Κατά τα άλλα επειδή έχω φίλη που είχε αντίστοιχα θέματα, ήταν τυχερή και ο άντρας της έκοψε πολλά από τους γονείς που μένουν από κάτω αφού  όμως πρώτα έγινε η ίδια κακια και τους πήρε όλους ο διαολος και τα πεθερικά αλλά και τον σύζυγο που δεν έβαλε μόνος τα όρια εξαρχης. Μετά από αυτό και η ίδια αποφάσισε ότι θα τους γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Πολύ πιο εύκολο να το λες από το να το κάνεις, αλλά τουλάχιστον σταμάτησε να έχει νεύρα όλη την ώρα. 

Εγω νιωθω πως δεν εχω στηρίξει απ τον αντρα μου προς τους γονεις του τους φοβάται και αυτο με ενοχλεί νιώθω ξαφνικά σαν να ειμαι παντρεμένη με ένα μωρο και όχι αντρα..εφαγε χαστουκι και καθομαστε εκεί εγω θελω να του χώσω μπουνια και αυτος τον συγχωρεσε ειναι ο πατερας του ...

Διαφημίσεις

1 hour ago, linaa είπε:

Βασικά οι περισσότεροι νομίζουν ότι παιδιά οικογένεια είναι σαν τις διαφήμισεις. Κ μόλις δουν την πραγματικότητα απλά επιλέγουν το να είσαι ξένοιαστος στην ησυχία σου με το πρόγραμμα σου. Τα περισσότερα διαζύγια αν παρατηρήσεις βγαίνουν λίγο μετά το παιδί Κ μπορεί ο άλλος να είναι Κ 7-8 χρόνια σαν ζευγάρι . 

Έτσι ακριβώς!

Ρε κορίτσια πόσο καλός να είναι ένας σύζυγος που βάζει πάνω απ' όλα την πατρική του οικογένεια και δε τον ενδιαφέρει η γυναίκα του; Καθόλου καλός δεν είναι, αυτό θα κάνει μια ζωή και αλλού αν μετακομίσετε. Εγώ δε βλέπω άλλη λύση από το χωρισμό, αν εκείνος δε θέλει και δε μπορεί να απογαλακτιστει από τους γονείς του άστον να πάει στο καλό. Δεν είναι δουλειά σου να φθειρεσαι και να βάζεις όρια στην τοξικότητα, ο ίδιος μια χαρά έχει βολευτει. 

3 ώρες πρίν, Sofi@Maria είπε:

Σιγά σιγά θα βρεις τα πατήματα σου Κ θα δεις πως ότι Κ να αποφασίσεις τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο. 

1 ώρα πρίν, Spring_girl είπε:

Ρε κορίτσια πόσο καλός να είναι ένας σύζυγος που βάζει πάνω απ' όλα την πατρική του οικογένεια και δε τον ενδιαφέρει η γυναίκα του; Καθόλου καλός δεν είναι, αυτό θα κάνει μια ζωή και αλλού αν μετακομίσετε. Εγώ δε βλέπω άλλη λύση από το χωρισμό, αν εκείνος δε θέλει και δε μπορεί να απογαλακτιστει από τους γονείς του άστον να πάει στο καλό. Δεν είναι δουλειά σου να φθειρεσαι και να βάζεις όρια στην τοξικότητα, ο ίδιος μια χαρά έχει βολευτει. 

Τα οικογένειακα είναι πολύ δύσκολα ζητήματα δεν είναι θέμα απογαλακτισμου είναι θέμα πώς βλέπει ο καθένας το δίκιο κ το άδικο. Πόσες οικογένειες δεν έχουν να μιλήσουν για χρόνια επειδή η νύφη ήταν παράξενη Κ δεν ήθελε τους γονείς . Κ αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε ωραίο ούτε σημαίνει ότι αυτός είναι καλός συζηγος που παράτησε τους γονείς του για να κάνει απλά το χατίρι της συζύγου. Το θέμα είναι ο καθένας να βρει μια ισορροπία Κ να τα βρουν μεταξύ τους άσχετα με τους γονείς . 

Είναι δύσκολα ζητήματα απλά πρέπει να βρει ο καθένας τι θέλει πραγματικά πέρα από τρίτους . Τους τρίτους κλειδώνεις την πόρτα Κ δεν τους δίνεις Κ σημασία . Το θέμα εσύ πως θα είσαι με τον σύντροφό σου Κ πώς νιώθεις . 

4 ώρες πρίν, Spring_girl είπε:

Συμφωνώ! Τα όρια πρέπει να τα βάζει ο γιος/κόρη και όχι να περιμένει από το/την σύζυγό να ανέχεται το οτιδήποτε. Και αν δεν βλέπει στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι κάτι δεν πάει καλά, ενώ η κοπέλα λέει πως το έχει πει πολλές φορές, δεν θα αλλάξει. Και βασικα ο συγκεκριμένος μάλλον δεν θέλει να αλλάξει γιατί φοβάται το οικονομικό κομμάτι. Δεν είναι εύκολες οι εποχές αλλά πολλοί ζούμε με ενοίκιο, δουλεύουμε και παλεύουμε όμως μαζί ως ζευγάρι και έχουμε ανεξαρτησία. Πρέπει να διαλέγουμε τις προτεραιότητες μας. 

• Μου αρέσει 1

εγώ αναρωτιέμαι όμως, ο ίδιος άνθρωπος με τους ιδίους γονείς δεν ήταν και πρίν τον παντρευτεί? Το σπίτι εκεί δεν ήταν? Δεν ήξερε τον άνθρωπο της, το χαρακτήρα και τις σχέσεις με τους γονείς?

Η απόκτηση ενός παιδιού ζοριζει μια γυναίκα ειδικά αν δεν έχει κάτι να ξεφύγει. Πιστεύω πως μεγεθύνεται μια κατάσταση όταν είμαστε ήδη στρεσαρισμενοι. Χώρια που πολλοί κάνουν υπό αυτές τις συνθήκες δεύτερο παιδί θέλοντας να δεθουν ξανά κι εκεί γίνεται μετά το έλα να δεις.

Τέλος πάντων, σκόρπιες σκέψεις.

Γνώμονας των αποφάσεων είναι πάντα το καλό του παιδιού!

@Sofi@Maria να θυμάσαι μόνο ένα, ποτέ αποφάσεις εν θερμώ... Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για όλους.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Neverstop είπε:

εγώ αναρωτιέμαι όμως, ο ίδιος άνθρωπος με τους ιδίους γονείς δεν ήταν και πρίν τον παντρευτεί? Το σπίτι εκεί δεν ήταν? Δεν ήξερε τον άνθρωπο της, το χαρακτήρα και τις σχέσεις με τους γονείς?

Η απόκτηση ενός παιδιού ζοριζει μια γυναίκα ειδικά αν δεν έχει κάτι να ξεφύγει. Πιστεύω πως μεγεθύνεται μια κατάσταση όταν είμαστε ήδη στρεσαρισμενοι. Χώρια που πολλοί κάνουν υπό αυτές τις συνθήκες δεύτερο παιδί θέλοντας να δεθουν ξανά κι εκεί γίνεται μετά το έλα να δεις.

Τέλος πάντων, σκόρπιες σκέψεις.

Γνώμονας των αποφάσεων είναι πάντα το καλό του παιδιού!

@Sofi@Maria να θυμάσαι μόνο ένα, ποτέ αποφάσεις εν θερμώ... Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για όλους.

Εντάξει κάποια πράγματα εμφανίζονται Κ μετά το παιδί όταν είσαι ελεύθερος Κ ωραίος όλοι καλα σου φαίρονται. Μετά εμφανίζονται διάφορες παρεμβολές με το εγγόνι . 

Αλλά εντάξει είναι Κ δύσκολο να τσακωθείς με τους γονείς σου να απαρνηθείς ένα έτοιμο σπίτι Κ να ζήσεις με λιγότερα πρέπει να συμβεί κάτι πολύ χοντρό από μια πεθερά που έχει άποψη για όλα . 

Δεν είναι εύκολο Κ απτις δύο πλευρές μην λέμε Κ ότι θέλουμε ότι άμα γίνεις σκατα με τους γονείς σου θα λυθούν όλα τα προβλήματα. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια θα ήθελα να γράψω λίγο για το θέμα της διατροφής που αναφέρετε και αν ο σύζυγος παίρνει περισσότερα χρήματα ότι είναι υποχρεωμένος να δίνει κλπ. Πλέον υπάρχει η συνεπιμελεια !

την οποια την δίνουν εύκολα τα δικαστήρια αν ο πατέρας δεν έχει θέματα πχ αλκοολισμού κλπ, εφ όσον την ζητήσει. Αυτό σημαίνει τις μισές μέρες της εβδομάδας έχει το παιδί σπίτι του και κοιμάται και το βράδυ. Και φυσικά δεν δίνει ούτε ένα ευρώ στην πρώην σύζυγο αφού τις μισές μέρες <<διατρεφει >> ο ίδιος το παιδί! 
Δυο περιπτώσεις ξέρω τέτοιες και μάλιστα ένας το αφήνει στην μάνα του γιατί δουλεύει τα απογεύματα….

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Καντι είπε:

Κορίτσια θα ήθελα να γράψω λίγο για το θέμα της διατροφής που αναφέρετε και αν ο σύζυγος παίρνει περισσότερα χρήματα ότι είναι υποχρεωμένος να δίνει κλπ. Πλέον υπάρχει η συνεπιμελεια !

την οποια την δίνουν εύκολα τα δικαστήρια αν ο πατέρας δεν έχει θέματα πχ αλκοολισμού κλπ, εφ όσον την ζητήσει. Αυτό σημαίνει τις μισές μέρες της εβδομάδας έχει το παιδί σπίτι του και κοιμάται και το βράδυ. Και φυσικά δεν δίνει ούτε ένα ευρώ στην πρώην σύζυγο αφού τις μισές μέρες <<διατρεφει >> ο ίδιος το παιδί! 
Δυο περιπτώσεις ξέρω τέτοιες και μάλιστα ένας το αφήνει στην μάνα του γιατί δουλεύει τα απογεύματα….

Και να συμπληρώσω ότι στην μια περίπτωση που το παιδί πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο , συνεχίζει να πηγαίνει στο ίδιο σχολείο, αλλά πληρώνει ο πατέρας όλο το ποσό καθώς καθώς η μητέρα δεν μπορούσε να ανταποκριθείτε σε αυτό το έξοδο.

Τωρα αν μια μητέρα αδυνατεί να έχει μια αξιοπρεπή στέγη σε σύγκριση με αυτήν που έχει ο πατέρας δεν έχω ιδέα τι γίνεται ή αν είναι άνεργη τι ζητάει το δικαστήριο. Πάντως τα ζευγάρια εργαζόμενα τα δυο που ξέρω χρήματα στο χέρι η μητέρα δεν παίρνει.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Καντι είπε:

Και να συμπληρώσω ότι στην μια περίπτωση που το παιδί πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο , συνεχίζει να πηγαίνει στο ίδιο σχολείο, αλλά πληρώνει ο πατέρας όλο το ποσό καθώς καθώς η μητέρα δεν μπορούσε να ανταποκριθείτε σε αυτό το έξοδο.

Τωρα αν μια μητέρα αδυνατεί να έχει μια αξιοπρεπή στέγη σε σύγκριση με αυτήν που έχει ο πατέρας δεν έχω ιδέα τι γίνεται ή αν είναι άνεργη τι ζητάει το δικαστήριο. Πάντως τα ζευγάρια εργαζόμενα τα δυο που ξέρω χρήματα στο χέρι η μητέρα δεν παίρνει.

Υπολογίζονται τα έξοδα του παιδιού ώστε το παιδί να ζει όπως ζούσε Κ πριν . Χρήματα σε κατάθεση μπορεί να μην έχουν συμφωνηθεί αλλά μπορεί να συμφωνηθουν οι δραστηριότητες τα ρούχα του παιδιού το φαγητό. Αν μένει το παιδί μισές μέρες στον άλλο γονιό που πρακτικά αν πάει σχολείο Κ είναι σε διαφορετικές περιοχές δεν γίνετε συνυπολογίζονται έξοδα σίτισης ρεύματος κτλ για την διατροφή. 

Στην ουσία ανάλογα με τα έξοδα που κάνει ο γονέας τώρα για το παιδί είναι υποχρεωμένος να τα κάνει Κ μετά.

Επίσης αν η μαμά περνει 700 ευρώ Κ ο πατέρας 4000 φυσικά ο πατέρας είναι υποχρεωμένος να δίνει κάτι παραπάνω ακόμα Κ με συνεπιμελεια δεν μπορεί το παιδί να ζει με 100 ευρώ . Αυτά όλα συνυπολογίζονται. 

10 ώρες πρίν, linaa είπε:

Υπολογίζονται τα έξοδα του παιδιού ώστε το παιδί να ζει όπως ζούσε Κ πριν . Χρήματα σε κατάθεση μπορεί να μην έχουν συμφωνηθεί αλλά μπορεί να συμφωνηθουν οι δραστηριότητες τα ρούχα του παιδιού το φαγητό. Αν μένει το παιδί μισές μέρες στον άλλο γονιό που πρακτικά αν πάει σχολείο Κ είναι σε διαφορετικές περιοχές δεν γίνετε συνυπολογίζονται έξοδα σίτισης ρεύματος κτλ για την διατροφή. 

Στην ουσία ανάλογα με τα έξοδα που κάνει ο γονέας τώρα για το παιδί είναι υποχρεωμένος να τα κάνει Κ μετά.

Επίσης αν η μαμά περνει 700 ευρώ Κ ο πατέρας 4000 φυσικά ο πατέρας είναι υποχρεωμένος να δίνει κάτι παραπάνω ακόμα Κ με συνεπιμελεια δεν μπορεί το παιδί να ζει με 100 ευρώ . Αυτά όλα συνυπολογίζονται. 

Δυστυχώς οι νομοι στην Ελλάδα δεν είναι και ότι καλύτερο. Με την συνεπιμέλεια άλλαξαν πολλά. Αλλά και αυτή η περίπτωση να μην είναι όλα έχουν να κάνουν με το δηλωθέν εισόδημα. Εδώ δεν νομίζω να μιλάμε για κανένα τρελό εισόδημα γιατί έχει πει η κοπέλα ότι δεν θέλει ο σύζυγος να φύγουν λόγω ενοικίου. Αν έπαιρνε πολλά δεν θα το έτρεμε έτσι. Αν παίρνει έναν βασικό μισθό βγάζουν μια διατροφή της τάξεως των 150-200€ που είναι όντως για τα βασικά έξοδα του παιδιού, από τη στιγμή που η μητέρα δεν έχει ανικανότητα εργασίας. Τώρα το τι θα έπρεπε και τι είναι το ιδανικό μην το συζητάμε καν. Την πραγματικότητα να κοιτάμε. Και να βάζουμε πάντα στο ζυγι ότι δεν ξέρεις αν τα παίρνεις στην ώρα σου και αν τα παίρνεις γενικά. Κάνουν συμφωνία ποιος θα πληρώνει τι και μετά το παίζουν τρελιτσα. Και φυσικά μπορείς να το κυνηγάς να παίρνεις όσα πρέπει αλλά για πόσο νομίζεις αντέχεις να τρέχεις σε δικηγόρους και δικαστήρια; Είναι δύσκολα τα πράγματα με όλα αυτά γι'αυτό πρέπει να υπάρχει ανεξαρτησία από τη μεριά της μητέρας. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...