Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για το σπερμα και παραπάνω απ ότι είχε πει ο γιατρός και δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Ηταν κάποιες τιμές οριακές κ με είχαν προβληματίσει αλλά με είχαν πάρει από το εμβρυολογικό κ είχαν πει πως δεν υπάρχει θέμα με τον κατακερματισμό κ οξειδωτικό στρες που ήταν κάπως περίεργες οι τιμές σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει εξειδικευμένο ανδρολόγο που προτείνει, μπορεί να μου στείλει pm.

Γενικά πάντως αν δεν καπνίζει κάνει μια νορμάλ διατροφή Κ περνει βιταμίνες δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι το σπέρμα όταν όλες οι εξετάσεις είναι καλές . Αν ήταν οριακά τα αποτελέσματα δεν νομίζω πως πρέπει να χάσετε χρόνο προς τα εκεί . 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για το σπερμα και παραπάνω απ ότι είχε πει ο γιατρός και δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Ηταν κάποιες τιμές οριακές κ με είχαν προβληματίσει αλλά με είχαν πάρει από το εμβρυολογικό κ είχαν πει πως δεν υπάρχει θέμα με τον κατακερματισμό κ οξειδωτικό στρες που ήταν κάπως περίεργες οι τιμές σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει εξειδικευμένο ανδρολόγο που προτείνει, μπορεί να μου στείλει pm.

Ο χρόνος με φοβίζει κυρίως. Αλλ θέματα που να γνωρίζω τουλάχιστον δεν έχω. Είχαμε το μικροβιωμα και πήρα αγωγή. Σκέφτομαι μήπως δε καταφέρω ή δε προλάβω να μαζέψω άλλα ωάρια. Τουλάχιστον ρώτησα και μου είπαν πως μπορώ να κάνω ωοληψια στον επόμενο κύκλο οπότε θα αφήσω αυτόν να περάσει κ θα συνεχίσω. 

Καλά θα κάνεις . Βέβαια θα προλάβεις μην το συζητάς . Γενικά το θέμα χαμηλή αμη απτά 33 δείχνει μια εικόνα ότι το θέμα υγιές έμβρυο θα είναι δύσκολη υπόθεση δείχνει μια δυσκολία .. πρέπει να αυξήσεις τις πιθανότητες με το να μαζέψεις πιο πολλά έμβρυα μην φοβάσε το μόνο πρόβλημα είναι να μην χάσεις το κουράγιο σου όλα τα άλλα μην τα φοβασε 

• Μου αρέσει 1

Gonal 300 & 900 IU πωλουνται και χαριζονται

ds150

Recommended Posts

Υπαρχουν διαθεσιμες προς πωληση αχρησιμοποιητες Gonal των 300 και των 900 IU, απο ενα κουτι η καθεμία. Διατηρημένες στο ψυγειο απο την πρωτη στιγμή.

Στα 80€ η 300αρα και στα 200€ η 900άρα, ή στα 250€ και οι 2 μαζι.

Λήξη 2/2025 και 6/2025 αντιστοιχα

Επιπλέον υπαρχει ανοιγμένη 300αρα η οποια ωστόσο δε χρησιμοποιηθηκε τελικά και χαρίζεται εαν χρειαζεται για να συμπληρωσει καποιο ζευγαρι μερικές μονάδες !

Βορεια προάστια Αττικής

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Απο την επιτροπη ειχαν δωθει καποιες μοναδες που ο γιατρος επεμενε οτι δε θα φτασουν για ολη τη διαδικασία (δεν μας εδιναν οσες ηθελε), οποτε αγοραστηκαν επιπλεον μονάδες απο καποιον που τις φέρνει κατοικον μαλιστα, οι συσκευασίες ιδιες ηταν σε ολα παντως δεν ειδα καποια διαφορά. Απο το συνολο εμειναν αυτές...... ελπιζω να καλυψα την ανακριση σας...

Η οβιτρελ ειναι σαφως συνταγογραφημενη και για αυτο χαριζεται ανεξαρτητως της συμμετοχής και ιδιως γιατι ζοριστηκαμε μαλιστα να τη βρουμε κ τελικα αλλαξαν γνωμη/φαρμακο-οποτε εαν διευκολυνουμε καποια μεσα σε αυτο το ζορι θα ειναι χαρά μας (για να μη περασει αλλη ολο αυτο το τρεξιμο στα φαρμακεια μεχρι να βρεθει).

Εαν ενδιαφερεστε μου λετε σε ΠΜ, αλλιως ας μη ξεφευγει το θέμα σε κουβεντα.

υγ: αγοραστηκαν σχεδον διπλη τιμη απο οτι δινονται αν παιζει κανενα ρολο

υγ2: συμβουλη μη βιαστειτε πανω στο ζορι και την αγωνια σας να αγορασετε εξτρα φαρμακα γιατι νομιζω αυτο ειναι εμποριο (οχι οτι η υπολοιπη διαδικασια δεν ειναι)

υγ3: υπαρχουν και αρκετες arvekap για χαρισμα εαν υπαρχει ενδιαφερον

Δινονται αυστηρά και μονο για αποδεδειγμένους λογους υποβοηθουμενης ανπαραγωγης επειδη πληροφορηθηκα οτι εχουν και άλλες χρήσεις

1 ώρα πρίν, ds150 είπε:

Απο την επιτροπη ειχαν δωθει καποιες μοναδες που ο γιατρος επεμενε οτι δε θα φτασουν για ολη τη διαδικασία (δεν μας εδιναν οσες ηθελε), οποτε αγοραστηκαν επιπλεον μονάδες απο καποιον που τις φέρνει κατοικον μαλιστα, οι συσκευασίες ιδιες ηταν σε ολα παντως δεν ειδα καποια διαφορά. Απο το συνολο εμειναν αυτές...... ελπιζω να καλυψα την ανακριση σας...

Η οβιτρελ ειναι σαφως συνταγογραφημενη και για αυτο χαριζεται ανεξαρτητως της συμμετοχής και ιδιως γιατι ζοριστηκαμε μαλιστα να τη βρουμε κ τελικα αλλαξαν γνωμη/φαρμακο-οποτε εαν διευκολυνουμε καποια μεσα σε αυτο το ζορι θα ειναι χαρά μας (για να μη περασει αλλη ολο αυτο το τρεξιμο στα φαρμακεια μεχρι να βρεθει).

υγ2: συμβουλη μη βιαστειτε πανω στο ζορι και την αγωνια σας να αγορασετε εξτρα φαρμακα γιατι νομιζω αυτο ειναι εμποριο (οχι οτι η υπολοιπη διαδικασια δεν ειναι)

Δινονται αυστηρά και μονο για αποδεδειγμένους λογους υποβοηθουμενης ανπαραγωγης επειδη πληροφορηθηκα οτι εχουν και άλλες χρήσεις

Η συσκευασία  λογικο να είναι ίδιες.. αλλά το κουπόνι είναι διαφορετικό..και γράφει δωρεάν διάθεση κάτι τέτοιο από το φαρμακείο εοππυ.. δεν είναι ανάκριση..μια ερώτηση  έκανα.. 

19 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Το γνωρίζω...αν και φαίνεται  από τη συσκευασία..  

15 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Η συσκευασία  λογικο να είναι ίδιες.. αλλά το κουπόνι είναι διαφορετικό..και γράφει δωρεάν διάθεση κάτι τέτοιο από το φαρμακείο εοππυ.. δεν είναι ανάκριση..μια ερώτηση  έκανα.. 

μπερδεμενα τα λετε... ή καπου εμπλεξε :) Ας ληξει εδω ωστόσο μιας και δεν ειναι αυτη η περιπτωση... οποια κοπελα ενδιαφερεται ας στειλει μηνυμα παρακαλω.

Και μια νεα μειωση τιμης 160+50 

συν τα υπολοιπα που αναφερθηκαν σαφως δωρεαν για οποια τα χρειάζεται 

πρίν από 29 λεπτά , ds150 είπε:

μπερδεμενα τα λετε... ή καπου εμπλεξε :) Ας ληξει εδω ωστόσο μιας και δεν ειναι αυτη η περιπτωση... οποια κοπελα ενδιαφερεται ας στειλει μηνυμα παρακαλω.

Και μια νεα μειωση τιμης 160+50 

συν τα υπολοιπα που αναφερθηκαν σαφως δωρεαν για οποια τα χρειάζεται 

Καθόλου μπερδεμένα... αλλά καλή σας συνέχεια  😉

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

αγοραστηκαν επιπλεον μονάδες απο καποιον που τις φέρνει κατοικον μαλιστα, οι συσκευασίες ιδιες ηταν σε ολα παντως δεν ειδα καποια διαφορά. Απο το συνολο εμειναν αυτές.....

πουλατε δηλαδή φάρμακα , που δεν ξέρετε καθώς αναμείχτηκαν τα κουτιά αν είναι του εοππυ ή του ανθρώπου που σας τα έφερε στο σπίτι.?

Δινονται αυστηρά και μονο για αποδεδειγμένους λογους υποβοηθουμενης ανπαραγωγης επειδη πληροφορηθηκα οτι εχουν και άλλες χρήσεις

Θα κάνετε έλεγχο μέσω φόρουμ αν θα πάρει κάποιος τις ενέσεις για υποβοηθούμενη ή ως αναβολικά? Θέλετε παραπεμπτικό από τον γιατρό?

Δεν ενδιαφέρομαι φυσικά για τα φάρμακα , αλλά δεν θα βάλετε και τους όρους της συζήτησης , ώστε να μην ρωτάνε την προέλευση οι κοπέλες που ενδιαφέρονται.

Θιχτήκατε  ότι σας ανακρίνουν κιόλας.

p.s. Στου εοππυ το κουτί δεν υπάρχει καν κουπόνι το έχουν ξεκολλήσει στο φαρμακείο, στα αγορασμένα υπάρχει κανονικά το κουπόνι πάνω , όπως σε όλα τα φάρμακα που δεν είναι συνταγογραφημένα. Εάν θυμάμαι καλά .

On 22/10/2024 at 4:29 ΜΜ, ds150 είπε:

Παραθέτω και το αρχικό μήνυμα μην τυχόν και γίνει επεξεργασία 

• Μου αρέσει 4

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Καντι είπε:

αγοραστηκαν επιπλεον μονάδες απο καποιον που τις φέρνει κατοικον μαλιστα, οι συσκευασίες ιδιες ηταν σε ολα παντως δεν ειδα καποια διαφορά. Απο το συνολο εμειναν αυτές.....

πουλατε δηλαδή φάρμακα , που δεν ξέρετε καθώς αναμείχτηκαν τα κουτιά αν είναι του εοππυ ή του ανθρώπου που σας τα έφερε στο σπίτι.?

Δινονται αυστηρά και μονο για αποδεδειγμένους λογους υποβοηθουμενης ανπαραγωγης επειδη πληροφορηθηκα οτι εχουν και άλλες χρήσεις

Θα κάνετε έλεγχο μέσω φόρουμ αν θα πάρει κάποιος τις ενέσεις για υποβοηθούμενη ή ως αναβολικά? Θέλετε παραπεμπτικό από τον γιατρό?

Δεν ενδιαφέρομαι φυσικά για τα φάρμακα , αλλά δεν θα βάλετε και τους όρους της συζήτησης , ώστε να μην ρωτάνε την προέλευση οι κοπέλες που ενδιαφέρονται.

p.s. Στου εοππυ το κουτί δεν υπάρχει καν κουπόνι το έχουν ξεκολλήσει στο φαρμακείο, στα αγορασμένα υπάρχει κανονικά το κουπόνι πάνω , όπως σε όλα τα φάρμακα που δεν είναι συνταγογραφημένα. Εάν θυμάμαι καλά .

Ούτε εγώ ενδιαφέρομαι  @Καντι μου..αλλα ως παλιές εδώ μέσα έχουμε δει πολλά! 

• Μου αρέσει 1

• 2 εβδομάδες μετά...
On 7/11/2024 at 11:26 ΜΜ, Καντι είπε:

αυτο καταλαβες; προφανως και εχουν επανω τα αυτοκολλητα... βρειτε κατι πιο σοβαρο να κανετε στη ζωη σας... 

προφανως και δε θα το εδινα ως αναβολικό γιατι ηθελα να παει σε κοπελαπου το εχει αναγκη κοριτσι μου...

οτι τι; σε φοβηθηκαμε; και θα αλλαξουμε το κειμενο; πολυ φαντασια εχετε να γραψετε καμια σειρα ή κανενα βιβλιο αντι να τρωτε το χρονο σας εδω 

προφανως και θα θιχτώ οταν δεχομαι ανοητη και στοχευμενη επιθεση...

Τέλος, απο τη στιγμή που δε σας πεφτει λογος, δεν ειστε ενδιαφερομενες τι μενος εχετε μαζι μου; Η καθε ενδιαφερομενη θα ερθει να τις δει και εαν ειναι οπως πρεπει θα τις παρει... δε καταλαβαινω την επιθεση σας ειλικρινά... ειναι κακο που αγορασα εξτρα και τις πουλαω να βγαλω μερος απο τα "σπασμένα"; ή ειναι κακο που χαριζω οτι μου δωθηκε τσαμπα ή σχεδον τσαμπα;

ο δικαιωματισμος σας εχει παει σε αλλα ορια κοριτσια!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...