Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πόσο σε ευχαριστώ κοριτσι μου γλυκο!Την αισθάνομαι την θετικότητα σου!!! Να είσαι καλά και να περάσει και σένα η βδομάδα νερό μέχρι τη μεταφορά σου! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Εύχομαι να εχούμε την υγεία μας και όλα θα πάνε καλα για όλες μας 🙂 

Πίνω όντως καφεδάκι και σκέφτομαι όλη μου τη πορεία.. έπιασε και κρύο σήμερα οπότε ένα ζεστό μπάνιο θα με χαλαρώσει περισσότερο!!! Θα σας στείλω μόλις γυρίσω σπίτι κορίτσια!!! Πολλά φιλιά 🤞🏼🩷🌼🙂😘

Και να είναι το τελευταίο καφεδάκι που θα πιεις εύχομαι...χαχαχχαχα

Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου!να φωλιάσουν εκεί καλά για 9 μήνες!!!

Αφού έβαλε κ κρύο βάλε καλτσουλες χουχουλιαρικες μετά...λένε πως ζεστά πόδια-ζεστη μήτρα!!!🥰

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 121
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Και να είναι το τελευταίο καφεδάκι που θα πιεις εύχομαι...χαχαχχαχα

Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου!να φωλιάσουν εκεί καλά για 9 μήνες!!!

Αφού έβαλε κ κρύο βάλε καλτσουλες χουχουλιαρικες μετά...λένε πως ζεστά πόδια-ζεστη μήτρα!!!🥰

Φυσυξτε μπεμπεδοσκονη το κορίτσι μας σίγουρα ξεκίνησε την διαδικασιααα ο Χριστός και η Παναγίτσα μαζί σου @Lila86 κοριτσι μας 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...