Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katker είπε:

Καλημέρα. Με την αντιβίωση και τα προβιοτικά θα αλλάξουν τα ποσοστά σου προς το καλύτερο φυσικά. Αυτό που θέλουμε για να γίνει η εμφύτευση είναι να είναι σε μεγάλο ποσοστό οι γαλακτοβακιλλοι. Μην σε αγχώνει καθόλου. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωσης και προβιοτικά από 0% που είχα εγώ πήγα στο 69%. 

Καλημέρα. Θα σου πω ακριβώς το ίδιο που είπα και στην @Supergirl87. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωση και προβιοτικά στο φουλ από 0% γαλακτοβακιλλους που είχα εγώ πήγα στο 69%. Είναι κάτι τόσο απλό. Ολα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι. Εμείς απλά κάναμε επανάληψη της εξέτασης για να είμαστε και σίγουροι. 

Σε ευχαριστώ πολύ! 😊 Μακάρι ! Εκτός από τα προβιοτικά σε χάπια και αντιβίωση έκανες κάτι άλλο; 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πόσο σε ευχαριστώ κοριτσι μου γλυκο!Την αισθάνομαι την θετικότητα σου!!! Να είσαι καλά και να περάσει και σένα η βδομάδα νερό μέχρι τη μεταφορά σου! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Εύχομαι να εχούμε την υγεία μας και όλα θα πάνε καλα για όλες μας 🙂 

Πίνω όντως καφεδάκι και σκέφτομαι όλη μου τη πορεία.. έπιασε και κρύο σήμερα οπότε ένα ζεστό μπάνιο θα με χαλαρώσει περισσότερο!!! Θα σας στείλω μόλις γυρίσω σπίτι κορίτσια!!! Πολλά φιλιά 🤞🏼🩷🌼🙂😘

Και να είναι το τελευταίο καφεδάκι που θα πιεις εύχομαι...χαχαχχαχα

Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου!να φωλιάσουν εκεί καλά για 9 μήνες!!!

Αφού έβαλε κ κρύο βάλε καλτσουλες χουχουλιαρικες μετά...λένε πως ζεστά πόδια-ζεστη μήτρα!!!🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 593
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Και να είναι το τελευταίο καφεδάκι που θα πιεις εύχομαι...χαχαχχαχα

Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου!να φωλιάσουν εκεί καλά για 9 μήνες!!!

Αφού έβαλε κ κρύο βάλε καλτσουλες χουχουλιαρικες μετά...λένε πως ζεστά πόδια-ζεστη μήτρα!!!🥰

Φυσυξτε μπεμπεδοσκονη το κορίτσι μας σίγουρα ξεκίνησε την διαδικασιααα ο Χριστός και η Παναγίτσα μαζί σου @Lila86 κοριτσι μας 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ πολυυυυ!!! Πήγαν όλα πολύ καλά βάλαμε και τα δύο εμβρυακια μας σε ένα πολύ καλό ενδομήτριο μου είπαν! Εύχομαι τα καλύτερα για όλες κορίτσια! Από δω και πέρα ηρεμία και χαλαρά μου είπαν αλλά όχι ξάπλα όλη την ημέρα! @*Vasoula μου το θυμάμαι αυτό που το χες ξανά πει στο άλλο θέμα και είχα ετοιμάσει ήδη καλτσουλες στο σπίτι να βάλω!!! 😉🩷 

@kate82 μου σε ευχαριστώ και για την μπεμπεδοσκονη και για την ευχή! 💕 Να ξέρετε είχα τα θετικά vibes σας μαζί μου

Σε 2 εβδομάδες μου είπαν για χοριακη..

• Ευχή 2

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ πολυυυυ!!! Πήγαν όλα πολύ καλά βάλαμε και τα δύο εμβρυακια μας σε ένα πολύ καλό ενδομήτριο μου είπαν! Εύχομαι τα καλύτερα για όλες κορίτσια! Από δω και πέρα ηρεμία και χαλαρά μου είπαν αλλά όχι ξάπλα όλη την ημέρα! @*Vasoula μου το θυμάμαι αυτό που το χες ξανά πει στο άλλο θέμα και είχα ετοιμάσει ήδη καλτσουλες στο σπίτι να βάλω!!! 😉🩷 

@kate82 μου σε ευχαριστώ και για την μπεμπεδοσκονη και για την ευχή! 💕 Να ξέρετε είχα τα θετικά vibes σας μαζί μου

Σε 2 εβδομάδες μου είπαν για χοριακη..

Με το καλό μια τεράστια χωριακη κορίτσι μου ,φαε κατι ελαφρυ και ξεκούραση τώρα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Με το καλό μια τεράστια χωριακη κορίτσι μου ,φαε κατι ελαφρυ και ξεκούραση τώρα 

Να σαι καλα κορίτσι μου! Παρήγγειλα κοτόσουπα στη μανούλα μου και μου έφερε 😉 εσύ πως είσαι;; Σκέφτηκες καθόλου για τα εμβρυακια σου;

Σήμερα η αλήθεια είναι θα αραξω!!! Αλλά αυτό με τον καφέ μου στοιχίζει λίγο ρε κοριτσια! Μου είπαν να πίνω λίγο αν θέλω και ελαφρύ!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Να σαι καλα κορίτσι μου! Παρήγγειλα κοτόσουπα στη μανούλα μου και μου έφερε 😉 εσύ πως είσαι;; Σκέφτηκες καθόλου για τα εμβρυακια σου;

Σήμερα η αλήθεια είναι θα αραξω!!! Αλλά αυτό με τον καφέ μου στοιχίζει λίγο ρε κοριτσια! Μου είπαν να πίνω λίγο αν θέλω και ελαφρύ!!!

Να πάνε όλα φανταστικά κορίτσι μου με μια τεράστια χοριακη!!!κοίτα 2-3 μέρες πάρε το πολυυυ χαλαρά που γίνεται κ η εμφυτευση σε αυτές τις μέρες..και μετά θα είσαι πιο ελεύθερη...

Με το καφέ σε καταλαβαίνω απόλυτα....διότι είμαι άνθρωπος που μου αρέσει ιδιαίτερα ο καφές...αλλά είπα χαλάλι τους και τον έκοψα τελείως...μου λείπει βέβαια...μην πω κ ψέματα.. επίσης πολλά κορίτσια πίνουν καφέ στην εγκυμοσύνη τους και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. 

• Δύναμη! 1

πρίν από 47 λεπτά , *Vasoula είπε:

Να πάνε όλα φανταστικά κορίτσι μου με μια τεράστια χοριακη!!!κοίτα 2-3 μέρες πάρε το πολυυυ χαλαρά που γίνεται κ η εμφυτευση σε αυτές τις μέρες..και μετά θα είσαι πιο ελεύθερη...

Με το καφέ σε καταλαβαίνω απόλυτα....διότι είμαι άνθρωπος που μου αρέσει ιδιαίτερα ο καφές...αλλά είπα χαλάλι τους και τον έκοψα τελείως...μου λείπει βέβαια...μην πω κ ψέματα.. επίσης πολλά κορίτσια πίνουν καφέ στην εγκυμοσύνη τους και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. 

Ναι ναι εννοείται ένα 3ημερο θα χαρώ τη φουλ χαλαρότητα!!! 😉 Κι εγώ λάτρης του καφε..δεν πειράζει θα κάνω υπομονή φυσικά!!! Θα πίνω πολύ λίγο να ξεγιελιεμαι!!! Να σαι καλα κορίτσι μου! 

• Λουλούδια 1

6 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Just now, kate82 είπε:

Κορίτσι μου ακόμα δεν αποφασίσαμε αλλά εγώ κλείνω στο ένα, ειπωμένα.αν μπορείς πιες ελληνικό αλλιως αν σ αρέσει πιες κακάο για να ξεγελιεσαι

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου ακόμα δεν αποφασίσαμε αλλά εγώ κλείνω στο ένα, ειπωμένα.αν μπορείς πιες ελληνικό αλλιως αν σ αρέσει πιες κακάο για να ξεγελιεσαι

Ερώτηση για τα κολπικα υποθετα έχετε πάρει κανένα ειδικό τζελ για καθαρισμό χεριών ή το κρεμασοπουνο που έχετε?

1 hour ago, kate82 είπε:

Ερώτηση για τα κολπικα υποθετα έχετε πάρει κανένα ειδικό τζελ για καθαρισμό χεριών ή το κρεμασοπουνο που έχετε?

Μου πε να πίνω λίγο γαλλικό αν θέλω αλλά πολύ ελαφρύ! Εγω βάζω crinone που ειναι είναι έτοιμο δεν βάζω υπόθετα. Αλλά νομίζω ένα κανονικό κρεμοσαπουνο με καλό πλύσιμο αρκει

1 hour ago, kate82 είπε:

Άμα κλείνεις στο ένα τότε να κάνεις αυτό που νιώθεις! Και όλα θα πάνε καλά 🤞🏼🩷

• Λουλούδια 1

Just now, Lila86 είπε:

Μου πε να πίνω λίγο γαλλικό αν θέλω αλλά πολύ ελαφρύ! Εγω βάζω crinone που ειναι είναι έτοιμο δεν βάζω υπόθετα. Αλλά νομίζω ένα κανονικό κρεμοσαπουνο με καλό πλύσιμο αρκει

Ευχαριστώ  κορίτσι μου 

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τα ίδια και εγώ έπλενα καλά τα χέρια μου και έβαζα το κολπικό.. και μετά για να μη σηκώνομαι είχα πάντα δίπλα στο κρεβάτι μωρομαντηλα και σκουπιζα λίγο τα χέρια μου..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Τα ίδια και εγώ έπλενα καλά τα χέρια μου και έβαζα το κολπικό.. και μετά για να μη σηκώνομαι είχα πάντα δίπλα στο κρεβάτι μωρομαντηλα και σκουπιζα λίγο τα χέρια μου..

Πότε σταματάμε να βάζουμε κολπικό βρε κορίτσια; Ούτε οι ενέσεις ούτε τα χάπια με ενοχλούν αλλά αυτό το κολπικό κάθε βράδυ δεν μπορώ!!!

9 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πότε σταματάμε να βάζουμε κολπικό βρε κορίτσια; Ούτε οι ενέσεις ούτε τα χάπια με ενοχλούν αλλά αυτό το κολπικό κάθε βράδυ δεν μπορώ!!!

Καλημερα κορίτσια νομίζω ότι αν όλα πάνε καλά για ένα δύο μήνες τα περνουμε είναι προγεστερόνη αν δεν κάνω λάθος, αλλά πάντα είναι ανάλογα και με τον οργανισμό τις καθεμιας αν είναι οκ η προγεστερόνη μας τα σταματάνε... βασουλα και εγώ έτσι έκανα χθες τόσο καιρό τα έβαζα όρθια και πεδευομουνα και τα κορίτσια από το κέντρο μ είπαν ξάπλα και μπαίνει πιο εύκολα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Ναι προγεστερόνη είναι! Εντάξει ένα δύο μήνες ακόμη αν είναι να έχουμε μωράκια πάει στο καλό!!! Να έχουμε μια όμορφη μέρα όλες! 🩷 

Καλέ τι ξύπνησες τόσο νωρίς???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...