Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχχαχα μην κουράζεσαι βρε .... ακόμα δεν μίλησα με το κέντρο γιατί δεν βγήκαν οι ορμονολογικες ακόμα μια ωρίτσα μ είπαν, εδώ ο γιατρός μου μ είπε ότι σίγουρα θα φτάσει το 9 πιο πάνω δεν θέλει για να μην είναι υπερτροφικο ενδομητριο και δεν πιάσει το εμβρυακή, τι να σε πω θα σας ενημερώσω το απόγευμα, λογικά με τα λεγόμενα του γιατρού μου θα πρέπει να πάω πάλι την Πέμπτη ειδωμεν 

Ορίστε μια χαρά θα πάνε όλα!!! Να φτάσει 9 και θα σαι έτοιμη!!!🙂🤞🏼 Χαλαρά τα κάνω αλλά τα κάνω όλα για να ξεφεύγω δεν μπορώ να κάθομαι!!!χαχαα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Ορίστε μια χαρά θα πάνε όλα!!! Να φτάσει 9 και θα σαι έτοιμη!!!🙂🤞🏼 Χαλαρά τα κάνω αλλά τα κάνω όλα για να ξεφεύγω δεν μπορώ να κάθομαι!!!χαχαα

Απο σήμερα ξεκινάει η άδεια σου λογικά τελειααααα....εσένα όλες οι εξετάσεις για αύριο οκ ???

πρίν από 58 λεπτά , kate82 είπε:

Απο σήμερα ξεκινάει η άδεια σου λογικά τελειααααα....εσένα όλες οι εξετάσεις για αύριο οκ ???

Ναι ναι από σήμερα ξεκιναει!!! Δεν έχω κάνει άλλες εξετάσεις από την Τρίτη που πήγα! Ήταν όλα καλά και κανονίσαμε κατευθείαν τη μεταφορά

• Ευχή 2

Κορίτσια μ αύριο το πρωί εγώ θα ξέρω αν θα προχωρήσω με την αγωγή ή αν πάει στραφεί και αυτός ο κύκλος. Δυστυχώς σήμερα το μικροβιολογικο που πηγαίνω με καθυστέρησε πολύ τώρα μου έστειλε τις εξετάσεις και το κέντρο εννοείτε έκλεισε. Προγεστερόνη:0.08 

Ε2:458.2

Lh :21.2 

Δεν ξέρω τι σημαίνουν χαχαχαχαζα

• Καλή τύχη! 1

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μ αύριο το πρωί εγώ θα ξέρω αν θα προχωρήσω με την αγωγή ή αν πάει στραφεί και αυτός ο κύκλος. Δυστυχώς σήμερα το μικροβιολογικο που πηγαίνω με καθυστέρησε πολύ τώρα μου έστειλε τις εξετάσεις και το κέντρο εννοείτε έκλεισε. Προγεστερόνη:0.08 

Ε2:458.2

Lh :21.2 

Δεν ξέρω τι σημαίνουν χαχαχαχαζα

Νομίζω είναι πολύ καλές οι εξετάσεις σου!!!μου φαίνεται και χαμηλά η προγεστερονη...δε ξέρω...πες μας τα νέα αύριο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , *Vasoula είπε:

Νομίζω είναι πολύ καλές οι εξετάσεις σου!!!μου φαίνεται και χαμηλά η προγεστερονη...δε ξέρω...πες μας τα νέα αύριο!!!

Πάω για εμβρυομεταφορα την Τρίτη 12 του μήνα ,22 μερα του κυκλου λιγο αργα αλλα κατι θα ξερουν παραπανω τι να πω ,οι εξετάσεις μου είπαν είναι τέλειες, ενώ μ είπαν ότι θα με πάρουν αύριο γιατί ο γιατρός μου είχε φύγει μόλις έστειλα τα αποτελέσματα σε μια ώρα με πήρε ο γιατρός μου τηλέφωνο, έκανα ρεβανι από την χαρά μου ελάτε ολεςςς να κεράσω... ο Θεός μαζί μας 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 45 λεπτά , kate82 είπε:

Πάω για εμβρυομεταφορα την Τρίτη 12 του μήνα ,22 μερα του κυκλου λιγο αργα αλλα κατι θα ξερουν παραπανω τι να πω ,οι εξετάσεις μου είπαν είναι τέλειες, ενώ μ είπαν ότι θα με πάρουν αύριο γιατί ο γιατρός μου είχε φύγει μόλις έστειλα τα αποτελέσματα σε μια ώρα με πήρε ο γιατρός μου τηλέφωνο, έκανα ρεβανι από την χαρά μου ελάτε ολεςςς να κεράσω... ο Θεός μαζί μας 

Όχι δεν είναι αργά!!!και εμένα έτσι μ είχε φανεί σε εμένα αλλά όπως τα λες..αφού το λένε οι γιατροί κάτι ξέρουν!!!και σε μια βδομάδα το ενδομητριο θα έχει ανέβει κ άλλο και θα είναι όλα τέλεια!!! Αντεεεεε!!🥰

@Lila86 να πάνε όλα φανταστικά αύριο!!να πάς ηρεμη και χαλαρη και να σκεφτεσαι πως πας να πάρεις τα μωράκια σου σπίτι.. 🥰

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι δεν είναι αργά!!!και εμένα έτσι μ είχε φανεί σε εμένα αλλά όπως τα λες..αφού το λένε οι γιατροί κάτι ξέρουν!!!και σε μια βδομάδα το ενδομητριο θα έχει ανέβει κ άλλο και θα είναι όλα τέλεια!!! Αντεεεεε!!🥰

@Lila86 να πάνε όλα φανταστικά αύριο!!να πάς ηρεμη και χαλαρη και να σκεφτεσαι πως πας να πάρεις τα μωράκια σου σπίτι.. 🥰

Βρε κορίτσια με ξαναρώτησα αν θέλω ένα ή δύο εμβρυακια ,ο γιατρός μ είχε πει καλύτερα για ένα γιατί υπάρχουν επιπλοκές στα δύο συνήθως, πρέπει ν απαντήσω μέχρι Τετάρτη εσείς τι λέτε?

πρίν από 21 λεπτά , kate82 είπε:

Βρε κορίτσια με ξαναρώτησα αν θέλω ένα ή δύο εμβρυακια ,ο γιατρός μ είχε πει καλύτερα για ένα γιατί υπάρχουν επιπλοκές στα δύο συνήθως, πρέπει ν απαντήσω μέχρι Τετάρτη εσείς τι λέτε?

Εγω σε όλες τις μεταφορές δυο ήθελα να μεταφερουμε για περισσότερες πιθανότητες αλλά και γιατί πάντα το ήθελα και το παρακαλουσα να έχω διδυμακια...

Βέβαια μετά μιλάμε για εγκυμοσυνη υψηλού κινδύνου και διπλό άγχος και και.....αλλααααα είναι κ όνειρο...

Εκτός από δίδυμη κύηση υπάρχουν άλλες επιπλοκές??

πρίν από 7 λεπτά , *Vasoula είπε:

Εγω σε όλες τις μεταφορές δυο ήθελα να μεταφερουμε για περισσότερες πιθανότητες αλλά και γιατί πάντα το ήθελα και το παρακαλουσα να έχω διδυμακια...

Βέβαια μετά μιλάμε για εγκυμοσυνη υψηλού κινδύνου και διπλό άγχος και και.....αλλααααα είναι κ όνειρο...

Εκτός από δίδυμη κύηση υπάρχουν άλλες επιπλοκές??

Ναι μωρέ υπάρχουν αρκετές εκτός από τον πρόωρο τοκετό που δεν είναι κάτι σημαντικό θεωρώ, μ είπαν χίλια δυο ...ουφ αντε πάλι άγχος μέχρι ν αποφασίσουμε αν κ κλείνουμε περισσότερο στο ένα. 

Διαφημίσεις

@*Vasoula μου σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου! Να είσαι καλά! Αυτό σκέφτομαι η αλήθεια είναι πως αύριο θα γυρίσω με τα μωρά μου σπίτι και ότι γίνει από κει και πέρα.. 🤞🏼🩷

@kate82  μπραβοοοο τέλεια νέα!!! 12 του μήνα λοιπόν!!! 🙂 Κοίτα είναι τι πραγματικά θες.. κι εγώ θέλω δύο πάντα ήθελα δίδυμα ίσως έχω άγνοια κινδύνου δεν ξέρω..αλλά είναι εσύ πως νιώθεις με όλο αυτο.. σκέψου το, συζήτησε το και με τον άντρα σου και εδώ είμαστε να τα κουβεντιάσουμε όλα!!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι μωρέ υπάρχουν αρκετές εκτός από τον πρόωρο τοκετό που δεν είναι κάτι σημαντικό θεωρώ, μ είπαν χίλια δυο ...ουφ αντε πάλι άγχος μέχρι ν αποφασίσουμε αν κ κλείνουμε περισσότερο στο ένα. 

Τα ξέρω κορίτσι μου...τα ζω...και φυσικά αγχώνομαι για προωροτητα...για το αν αναπτύσσονται και τα δύο όπως πρέπει....για τη γεννα...για το τι θα γίνει μετά και για χίλια δύο αλλα πράγματα...

Αλλά το ήθελα και πολύ... 😁

Πάντως δεν είναι και τόσο μεγάλες οι πιθανότητες να πιάσουν κ τα δύο...αλλά αν αγχώνεσαι καλύτερα προχωρήστε με ένα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Τα ξέρω κορίτσι μου...τα ζω...και φυσικά αγχώνομαι για προωροτητα...για το αν αναπτύσσονται και τα δύο όπως πρέπει....για τη γεννα...για το τι θα γίνει μετά και για χίλια δύο αλλα πράγματα...

Αλλά το ήθελα και πολύ... 😁

Πάντως δεν είναι και τόσο μεγάλες οι πιθανότητες να πιάσουν κ τα δύο...αλλά αν αγχώνεσαι καλύτερα προχωρήστε με ένα...

Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα πάντως και όλα θα πάνε μια χαρά vasoula! 🙂 Είναι αναπόφευκτο το άγχος ότι και να κάνεις τελικά.. 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...