Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 hours ago, linaa said:

Στον φυσικό κύκλο ή τροποποιημένο επειδή υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει η ωορρηξία Κ να τα έχεις χάσει. Με τα φάρμακα δεν τα χάνεις πάνω κάτω ότι έχεις δει από προηγούμενους υπερήχους 

Αν μιλάμε για φυσικό η φυσικό τροποποιημένο τότε ναι έχει νόημα. 

6 hours ago, Blue Velvet said:

Για να σε ενημερώσει ο γιατρός για το πόσα ωάρια βλέπει.Γιατι μπορεί στον προηγούμενο υπέρηχο να βλέπατε παραπάνω και την ημέρα της ωοληψιας να δειτε λιγότερα κ να βρεθείς προ εκπλήξεως.Ειδικά στον φυσικό η στον φυσικό τροποποιημένο είναι απαραίτητο 

Ναι αυτό λέω ότι αν είναι όμως και στον προηγούμενο βλέπατε 10 με διέγερση ακόμα και να έχει γίνει η ωορρηξία σε μερικά θα μείνουν πχ 6 δεν έχει νόημα να σου κάνει υπέρηχο. Θα κάνεις νάρκωση θα σου πάρει όσα βρει και θα σε ενημερώσει. Συγκεκριμένα αυτό είχε τυχει στην διπλανή μου την ημέρα που έκανα εγώ ωολληψια. Της είχαν παρει 6 ένα έβλεπαν 10. Αν είναι μόνο ένα η δύο σε προηγούμενους υπερήχους τότε ναι έχει νόημα να κάνεις υπέρηχο πριν να δεις. 

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Λογικά στον επόμενο κύκλο αν όλα είναι καλά 

Βρε καλά έκανες και απάντησες και εγώ το ίδιο κάνω, συνέχεια μπερδεύομαι, αχαχχαχαζ

Εγώ έκανα τον Σεπτέμβριο υστεροσκοπηση όλα καλά, έκανα μια ετ Νοέμβριο πετυχημένη αλλά μετά έγινε πετυχεσμενη Χαχχαχαχαχ

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, kate82 είπε:

Εγώ έκανα τον Σεπτέμβριο υστεροσκοπηση όλα καλά, έκανα μια ετ Νοέμβριο πετυχημένη αλλά μετά έγινε πετυχεσμενη Χαχχαχαχαχ

εύχομαι αυτή να πετύχει και να μείνει πετυχημένη μέχρι τέλους!! σου είπαν τι μπορεί να έφταιξε και δεν προχώρησε;

• Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Κρίμα πολύ κρίμα μακάρι αυτή να είναι η τυχερή σου 

• Ευχή 1

πρίν από 10 λεπτά , anemonii είπε:

εύχομαι αυτή να πετύχει και να μείνει πετυχημένη μέχρι τέλους!! σου είπαν τι μπορεί να έφταιξε και δεν προχώρησε;

Ίσως να μην το κράτησε το ενδομητριο ,εγώ λέω, αυτοί όχι δεν μ είπαν κάτι γιατί κακά τα ψέμματα που να ξέρουν, όταν όλες οι εξετάσεις είναι οκ 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Ίσως να μην το κράτησε το ενδομητριο ,εγώ λέω, αυτοί όχι δεν μ είπαν κάτι γιατί κακά τα ψέμματα που να ξέρουν, όταν όλες οι εξετάσεις είναι οκ 

Κατάλαβα. Εύχομαι αυτή η εμβρυομεταφορά να είναι και η τυχερή σου!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, kate82 είπε:

εκανες καρυοτυπο στο εμβρυο μετα την αποξεση;

2 ώρες πρίν, anemonii είπε:

καλή επιτυχία! να πάει και στις δύο καλά εύχομαι! Απλά σκεφτόμουν μήπως έπρεπε να κάνω για να αποκλείσω το να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη μήτρα και το ενδομήτριο που δεν φαίνεται με τον υπέρηχο και τη σαλπιγγογραφία, κάποιος πολύποδας, κάποιο θέμα με το μικροβίωμα του ενδομητρίου. Δεν ξέρω κιόλας αν είναι σωστός ο τρόπος που σκέφτομαι, είναι πολλή η πληροφορία που παίρνω και δεν ξέρω αν τη φιλτράρω σωστά, είναι η αλήθεια. Εσύ έκανες υστεροσκόπηση πριν την εμβρυομεταφορά;

καλή επιτυχία και σε εσένα, κορίτσι! Ωραία θα είναι αν συντονιστούμε, θα είμαστε παρέα να τα λέμε! Είχα κάνει Σεπτέμβρη καλλιέργεια κολπικού υγρού, όλα καθαρά εκτός από ουρεόπλασμα που βρέθηκα ασθενώς θετική. Ο γυναικολόγος είπε δεν είναι τίποτα, να μην ασχοληθώ. Μετά έκανε και ο άντρας μου για ουρεόπλασμα και μυκόπλασμα, ήταν καθαρός.

Αν δεν έχεις κάποιο ιστορικό, κάποια ένδειξη από τις άλλες εξετάσεις σου κ έχεις έμβρυα είναι η πάγια τακτική αυτή, να προχωράνε σε ετ κ αν δεν πάει να διευρύνουν με επιπλέον εξετάσεις πχ υστεροσκοπηση κλπ. Δεν είναι κακή επιλογή. Σου εύχομαι να πετύχεις και να μην χρειαστεί κάτι επιπλέον! Εγώ πάω σε αυτόν τον κύκλο, πρώτη μεταφορά, έχω κάνει υστεροσκοπηση και μικροβιωμα. Ισως αν είχα κ εγώ κι άλλα έμβρυα να μην έκανα υστεροσκοπηση αλλά επέλεξα να την κάνω γιατί έχω μόνο δύο και είχα κ ιστορικό. 

• Καλή τύχη! 4

πρίν από 48 λεπτά , little miracle είπε:

εκανες καρυοτυπο στο εμβρυο μετα την αποξεση;

Όχι κορίτσι μου ,δεν έκανα, καρυοτυπο ζεύγους έχουμε κάνει μόνο στην τέταρτη εβδομάδα άρχισε να φευγει

πρίν από 59 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν δεν έχεις κάποιο ιστορικό, κάποια ένδειξη από τις άλλες εξετάσεις σου κ έχεις έμβρυα είναι η πάγια τακτική αυτή, να προχωράνε σε ετ κ αν δεν πάει να διευρύνουν με επιπλέον εξετάσεις πχ υστεροσκοπηση κλπ. Δεν είναι κακή επιλογή. Σου εύχομαι να πετύχεις και να μην χρειαστεί κάτι επιπλέον! Εγώ πάω σε αυτόν τον κύκλο, πρώτη μεταφορά, έχω κάνει υστεροσκοπηση και μικροβιωμα. Ισως αν είχα κ εγώ κι άλλα έμβρυα να μην έκανα υστεροσκοπηση αλλά επέλεξα να την κάνω γιατί έχω μόνο δύο και είχα κ ιστορικό. 

Ο γιατρός μου αυτό μου λέει, ότι βάσει του ιστορικού μου δεν υπάρχει κάποια ένδειξη και ότι σε αυτή την περίπτωση το πρωτόκολλο είναι μετά τις 1-2 αποτυχημένες ετ να γίνεται υστεροσκόπηση. Θα προχωρήσω σε ετ και ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί η υστεροσκόπηση! Καλή επιτυχία και στη δική σου ετ! Για πότε είναι προγραμματισμένη ή δεν ξέρεις ακόμη;

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Όχι κορίτσι μου ,δεν έκανα, καρυοτυπο ζεύγους έχουμε κάνει μόνο στην τέταρτη εβδομάδα άρχισε να φευγει

συνηθως παντως στις βιοχημικες/παλινδρομες στο 90% φταινε οι χρωμοσωμικες ανωμαλιες του εμβρυου.

Διαφημίσεις

Just now, little miracle είπε:

συνηθως παντως στις βιοχημικες/παλινδρομες στο 90% φταινε οι χρωμοσωμικες ανωμαλιες του εμβρυου.

Αυτό το γνωρίζω αλλά εμένα το ενδομητριο μου τρεις μήνες που το παρακολουθούμε έφτανε στο 7 παραπάνω με τίποτα, και με δική απόφαση προχωρήσαμε σε ετ 

πρίν από 26 λεπτά , kate82 είπε:

Αυτό το γνωρίζω αλλά εμένα το ενδομητριο μου τρεις μήνες που το παρακολουθούμε έφτανε στο 7 παραπάνω με τίποτα, και με δική απόφαση προχωρήσαμε σε ετ 

ναι καταλαβα. θεωρητικα ομως αν παιρνεις επαρκη προγεστερονη κι οιστρογονα, το 7 δεν ειναι απαγορευτικο.

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

ναι καταλαβα. θεωρητικα ομως αν παιρνεις επαρκη προγεστερονη κι οιστρογονα, το 7 δεν ειναι απαγορευτικο.

Αυτό μ είπε και εμένα ο γιατρός και προχώρησα 

πρίν από 8 λεπτά , little miracle είπε:

Εμενα κ στην πρώτη με είχαν γράψει κ ενέσιμη προγεστερονη κ κολπική όπως κ σε αυτήν που θα κάνω 

1 hour ago, anemonii είπε:

Ο γιατρός μου αυτό μου λέει, ότι βάσει του ιστορικού μου δεν υπάρχει κάποια ένδειξη και ότι σε αυτή την περίπτωση το πρωτόκολλο είναι μετά τις 1-2 αποτυχημένες ετ να γίνεται υστεροσκόπηση. Θα προχωρήσω σε ετ και ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί η υστεροσκόπηση! Καλή επιτυχία και στη δική σου ετ! Για πότε είναι προγραμματισμένη ή δεν ξέρεις ακόμη;

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου, σου εύχομαι να πετύχει με την πρώτη. 🤞

Επειδή πάω σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω ακόμα συγκεκριμένες ημέρες, ανάλογα πως θα εξελιχθεί ο κύκλος μου και πως θα ειναι το ενδομήτριο μου. Ο γιατρός μου υπολογίζει τέλος του μήνα. Ας ελπίσουμε να μας βγει. 

• Καλή τύχη! 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...