Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Δύο πράγματα με έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής. Το ένα ειναι ότι δεν μπορώ να τον σηκώνω.. άρα δυσκολεύει το ντύσιμο.. το αλλαγμα πάνας.. και πολλά άλλα. Και το δεύτερο ότι με πιάνει υπνηλία κ δεν γίνεται να κοιμηθώ γιατί είμαι μόνη μου με το παιδί.

Όσον αφορά τα ωάρια.. όταν ήμουν 23-24 χρόνων, είχα κάνει σπερματεγχυσεις. Τότε ο γιατρός εκείνος έλεγε.. γτ ρεγαμωτο φτάνουν τόσο..? Έφταναν 13 με 15. Ωστόσο προχωρούσε κανονικοτατα στην σπερματεγχυση. Δεν καταλάβαινα πολλά τότε. Πολύ αργότερα κατάλαβα τι σήμαινε. Και πριν μερικά χρόνια, αφού από λάθος του διαγνωστικού είχαμε τέλειο σπέρμα (ευτυχώς είχαμε καταψυξει), προσπαθήσαμε 6 μήνες πριν την εξωσωματική με υπερήχους και serpafar, με στοχευμενες επαφές, (χωρίς orgalutran!!), και τα ωάρια μου έφταναν στο 15. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, κι ότι κάποιους μήνες σίγουρα θα έχω ώριμα. Αλλά έκανα εξωσωματική για να μην χάσω άλλο χρόνο. Και εκεί που μάζευα τα χαρτιά για την επιτροπή.. είδαμε ότι προσπαθούσαμε τσάμπα γιατί δεν είχαμε σχεδόν καθόλου σπέρμα!!

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
      καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κορίτσια μου αγαπημένα!!!δε σας ξέχασα απλά εγιναν πολλά....

Νοσηλευτηκα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο με συσπασεις και τελικά γέννησα εκτάκτως στις 10 του μήνα με μηδενικό τράχηλο και προεκλαμψια στις 32 εβδομάδες...είμαστε όμως καλά κ εγω και τα μπεμπονια μας!!!απλά επειδή είναι πολύ πρόωρα είναι στη μενν σε θερμοκοιτίδες....τα πάνε όμως καλά δόξα το θεο και μεγαλώνουν κάθε μέρα... 🥰

Οπότε όσο είναι αυτά καλά είμαστε κ εμείς...😁

Εσεις????πως είστε????

Κουκλί μου τωρα το είδα!!βρε που τη βρήκες την πνευμόνια???περαστικά σου!!!!!είσαι καλύτερα??

@Lila86 μου τι κανει το μπεμπάκι σου??εσυ????

@*Vasoula να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας να είναι ευλογημενα με υγεία και χαμόγελα μόνο χαμόγελα στην ζωούλα τους .... σημασία έχει ότι είστε καλά και οι τρεις ,πάρε δυνάμεις τώρα γιατί όταν με το καλό έρθουν σπίτι έχεις τα πιο όμορφα.... να μην στεναχωριέσαι για τίποτα τ αγγελούδια σου είναι μια χαρά... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

@*Vasoula να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας να είναι ευλογημενα με υγεία και χαμόγελα μόνο χαμόγελα στην ζωούλα τους .... σημασία έχει ότι είστε καλά και οι τρεις ,πάρε δυνάμεις τώρα γιατί όταν με το καλό έρθουν σπίτι έχεις τα πιο όμορφα.... να μην στεναχωριέσαι για τίποτα τ αγγελούδια σου είναι μια χαρά... 

Σε ευχαριστώ κατερινάκι μου!!!με πιάνει πότε ποτε μια στεναχώρια π είναι εκεί μέσα κ δεν μπορώ να τα κάνω μια αγκαλιά....και βλέπω σωληνάκια....και ορμόνες ξέρεις...χαχαχαχαχα

Αλλά ξέρω πως ειναι σε πολύ καλά χέρια π τα προσέχουν και κάνουν τα παντα...και αυτό είναι που με νοιάζει...να είναι καλα και όλα θα γίνουν!! ❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Σε ευχαριστώ κατερινάκι μου!!!με πιάνει πότε ποτε μια στεναχώρια π είναι εκεί μέσα κ δεν μπορώ να τα κάνω μια αγκαλιά....και βλέπω σωληνάκια....και ορμόνες ξέρεις...χαχαχαχαχα

Αλλά ξέρω πως ειναι σε πολύ καλά χέρια π τα προσέχουν και κάνουν τα παντα...και αυτό είναι που με νοιάζει...να είναι καλα και όλα θα γίνουν!! ❤️

Όλα θα πάνε καλά μην στεναχωριέσαι σε παρακαλώ δεν είναι τα πρώτα νανάκια που μπαίνουν θερμοκοιτίδα... εσύ πως είσαι συνηλθες ??

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Όλα θα πάνε καλά μην στεναχωριέσαι σε παρακαλώ δεν είναι τα πρώτα νανάκια που μπαίνουν θερμοκοιτίδα... εσύ πως είσαι συνηλθες ??

Ναι πολυ καλύτερα εγώ κάθε μέρα!!!ρυθμιστηκε και η πίεση μου λιγο οποτε δε ζορίζομαι τόσο....τη Τρίτη θα κόψω κ τα ράμματα και θα είμαι μια χαρά μετά..  😁

Εσύ???πως είσαι???

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ναι πολυ καλύτερα εγώ κάθε μέρα!!!ρυθμιστηκε και η πίεση μου λιγο οποτε δε ζορίζομαι τόσο....τη Τρίτη θα κόψω κ τα ράμματα και θα είμαι μια χαρά μετά..  😁

Εσύ???πως είσαι???

Εγώ κολλημένη στα δέκατα δεν χαλάρωσα ακόμα, αν και περνώ 2 αντιβιωσεις εισπνεομενα κτλ ... αλλά όλα καλά νομίζω 🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ κολλημένη στα δέκατα δεν χαλάρωσα ακόμα, αν και περνώ 2 αντιβιωσεις εισπνεομενα κτλ ... αλλά όλα καλά νομίζω 🤣🤣🤣

Ωωωω περαστικά και γρήγορα κοριτσακι μου!!!

• Ευχαριστώ 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...