Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Lila86 είπε:

Γυρισες σπίτι η είσαι νοσοκομείο ακόμη;;

Να σαι καλά κοπέλα μου στο εύχομαι και σε σένα σύντομα! Να προσέχεις κι εσύ τώρα και όταν ανακάμψεις μη μου αρχίσεις τα τσιγαρακια 😂☺️

Σπίτι σπίτι είμαι στο κρεβατάκι μου ,δεν μ άντεξαν με διωξαν αφού με γέμισαν χάπια 🤣🤣🤣,,,γιατί ποιος τα έκοψε καλέ 🤣🤣🤣🤣 είμαι γάιδαρο το ξέρω 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σπίτι σπίτι είμαι στο κρεβατάκι μου ,δεν μ άντεξαν με διωξαν αφού με γέμισαν χάπια 🤣🤣🤣,,,γιατί ποιος τα έκοψε καλέ 🤣🤣🤣🤣 είμαι γάιδαρο το ξέρω 

Χαχαχαχα άντε κάτσε εκεί στα ζεστά και μη παίζεις με αυτά.. τα πνευμόνια είναι δύσκολα! Είσαι δυνατή σίγουρα θα αντέξεις να μην καπνίζεις 😉

πρίν από 30 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχαχα άντε κάτσε εκεί στα ζεστά και μη παίζεις με αυτά.. τα πνευμόνια είναι δύσκολα! Είσαι δυνατή σίγουρα θα αντέξεις να μην καπνίζεις 😉

Δεν μπορώ αλήθεια δεν αντέχω να μην καπνίσω είναι το μειονέκτημα μου αυτό

πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν μπορώ αλήθεια δεν αντέχω να μην καπνίσω είναι το μειονέκτημα μου αυτό

Σε καταλαβαίνω αλλά να ξέρεις επειδή έκανα εισπνοές και έτσι το έκοψα κιόλας μου είχε πει ο πνευμονολογος πως ειδικά αν είναι να καπνίζω όσο κάνω τις εισπνοές καλύτερα να μη τις κάνω καθόλου! Είναι σαν να καθαρίζεις το σπίτι κι από πίσω να έρχεται κάποιος και να ρίχνει σκουπίδια! Κι η πνευμόνια δεν είναι απλό πράγμα! Για καλό στα λέω έτσι.. γιατί άργησα κι εγώ πολύ να καταλάβω τι είναι το τσιγάρο...

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Σε καταλαβαίνω αλλά να ξέρεις επειδή έκανα εισπνοές και έτσι το έκοψα κιόλας μου είχε πει ο πνευμονολογος πως ειδικά αν είναι να καπνίζω όσο κάνω τις εισπνοές καλύτερα να μη τις κάνω καθόλου! Είναι σαν να καθαρίζεις το σπίτι κι από πίσω να έρχεται κάποιος και να ρίχνει σκουπίδια! Κι η πνευμόνια δεν είναι απλό πράγμα! Για καλό στα λέω έτσι.. γιατί άργησα κι εγώ πολύ να καταλάβω τι είναι το τσιγάρο...

Αχ κορίτσι μου το ξέρω ειλικρινά αλλά δυστυχώς είμαι εθισμένη τέλος, δεν μπορώ να κάνω κάτι πανάθεμα με ,ξέρω ότι μου τα λες για καλό και ο άντρας μ τα ίδια με λέει και όλο μαλώνουμε ,έχει δίκιο αλλά ααααα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ κορίτσι μου το ξέρω ειλικρινά αλλά δυστυχώς είμαι εθισμένη τέλος, δεν μπορώ να κάνω κάτι πανάθεμα με ,ξέρω ότι μου τα λες για καλό και ο άντρας μ τα ίδια με λέει και όλο μαλώνουμε ,έχει δίκιο αλλά ααααα

Καλά εθισμένοι είμαστε όλοι δεν το συζητώ!!! Κι εμένα αν μου δώσεις να καπνίσω πάλι ξέρω θα το ξανά αρχίσω αλλά για σκέψου και το μωράκι αργότερα.. δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί εντάξει ο καθένας κάνει όπως νιώθει απλώς από τότε που το έκοψα είμαι άλλος άνθρωπος νιώθω πιο υγιείς και όπου μπορώ το μεταδίδω!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , kate82 είπε:

Περαστικά σου κοπέλα μου είναι καλή ευκαιρία τώρα με την πνευμονία για κοψιμο...όλα για κάποιο λόγο γίνονται τελικά ,δεν βοηθάει καθόλου το τσιγάρο και στα αναπαραγωγικά όργανα ,τα γερνάει , τα αρρωσταίνει,ξέρω σε καταλαβαινω ότι έτσι αντιμετωπίζεις όλο το άγχος αλλά σκέψου τον κόπο σου ,όπως και να έχει περαστικουλια σύντομα !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά εθισμένοι είμαστε όλοι δεν το συζητώ!!! Κι εμένα αν μου δώσεις να καπνίσω πάλι ξέρω θα το ξανά αρχίσω αλλά για σκέψου και το μωράκι αργότερα.. δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί εντάξει ο καθένας κάνει όπως νιώθει απλώς από τότε που το έκοψα είμαι άλλος άνθρωπος νιώθω πιο υγιείς και όπου μπορώ το μεταδίδω!

Και πολύ σωστά κάνεις μήπως βάλουν μυαλό αγύριστα κεφάλια σαν και εμένα 

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Περαστικά σου κοπέλα μου είναι καλή ευκαιρία τώρα με την πνευμονία για κοψιμο...όλα για κάποιο λόγο γίνονται τελικά ,δεν βοηθάει καθόλου το τσιγάρο και στα αναπαραγωγικά όργανα ,τα γερνάει , τα αρρωσταίνει,ξέρω σε καταλαβαινω ότι έτσι αντιμετωπίζεις όλο το άγχος αλλά σκέψου τον κόπο σου ,όπως και να έχει περαστικουλια σύντομα !!!

Σ ευχαριστώ πολύ Σοφία μου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Sofiiii είπε:

Και αν δεν παίρνεις προβιοτικα πάρε κανένα γιατί με δύο αντιβιωσεις θα σε ξετιναξουν ...

Παίρνω  κορίτσι μου τα ουλτα λεβουρ ,και κολπικά της εβα πίνω και κεφιρ φράουλα, όλα τα καλά σ αυτό είμαι τυπική όχι βλαμμένη όπως στο τσιγάρο 🤣🤣🤣

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , kate82 είπε:

Και πολύ σωστά κάνεις μήπως βάλουν μυαλό αγύριστα κεφάλια σαν και εμένα 

Σ ευχαριστώ πολύ Σοφία μου 

Κι εμένα μου τα έλεγαν και δεν άκουγα του και κανέναν! Μόνο όταν εγώ το πήρα απόφαση το έκανα.. αλλά η σκέψη είναιια καλη αρχή 😉❤️ περαστικά και πάλι κοριτσάκι μου!

Just now, kate82 είπε:

Παίρνω  κορίτσι μου τα ουλτα λεβουρ ,και κολπικά της εβα πίνω και κεφιρ φράουλα, όλα τα καλά σ αυτό είμαι τυπική όχι βλαμμένη όπως στο τσιγάρο 🤣🤣🤣

Το κεφίρ είναι παστεριωμένο; Θέλω κι εγώ να το δοκιμάσω αλλά ο γιατρός μου είπε μόνο αν είναι παστεριωμένο 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου τα έλεγαν και δεν άκουγα του και κανέναν! Μόνο όταν εγώ το πήρα απόφαση το έκανα.. αλλά η σκέψη είναιια καλη αρχή 😉❤️ περαστικά και πάλι κοριτσάκι μου!

Ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσαρα μου .... Να προσέχεις 

• Λουλούδια 1

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσαρα μου .... Να προσέχεις 

Κι εσύ 🙂

Επίσης @*Vasoula μας ελπίζουμε να είναι όλα καλά 🤞🏼🧿 κι ελπίζουμε να μπεις σύντομα να μας πεις τα νέα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εσύ 🙂

Επίσης @*Vasoula μας ελπίζουμε να είναι όλα καλά 🤞🏼🧿 κι ελπίζουμε να μπεις σύντομα να μας πεις τα νέα!!!

Αχ η γλυκούλα μας τώρα θα ξενυχτάει με τα μπιμπερό στο χέρι, τι τελειααααα ..... μαρι @*Vasoula μπες να μας πεις ένα γεια μας ξέχασες γαιδουρα ... πλάκα κάνω να ξες .... 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...