Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ούτε η ηλικία παίζει ρόλο,ούτε το αν κάποια έχει παιδάκι και πάει για δεύτερο η τρίτο κτλ.Ολες όσες περνάμε από τη διαδικασία της εξωσωματικής πονάμε,φορτωνομαστε με φάρμακα και μπαινοβγαινουμε σε κλινικές και χειρουργεία. Και εγώ έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα "έλα εντάξει,εσύ έχεις ένα παιδί τώρα,πως κανείς έτσι".Και να το ακούς και από φίλους..Οκ,αφού το λέτε,τότε αντί να στεναχωριέμαι,θα κάνω γλέντι με προβατίνες κάθε φορά που δεν πετυχαίνει η εξωσωματική🤷

Ανά μπράβο και αυτό ισχύει.Τραγικο απλά.  Ξες από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν το έχουν ζήσει και ίσως να μην καταλαβαίνουν τι τραβάμε πραγματικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά τα σχόλια. Εξω από το χορό όλοι καλά τα λένε… 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Και εμάς το ίδιο ακριβώς,,,θα αρκεστουμε σ αλλά λοιπόν.... για να πετύχουμε τον στόχο μας θέλει θυσίες χαχαχαχαχα ,

Αααααχ θέλει θέλει τι να κάνουμε χαχαχαα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Lila86 είπε:

Αααααχ θέλει θέλει τι να κάνουμε χαχαχαα

Εγώ πάντως εκτός από το σεξ που θα προσπαθήσω να μηνννν δεν μπορώ να κόψω και τ αναθενατισμενο τσιγάρο θέλω ξύλο το ξέρω ίσως και αυτό να μην βοηθάει στο ενδομητριο αν και ο γιατρός είπε όχι ...όλα θέματα έχω...χαζαχα είμαι χάζια 

πρίν από 13 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ πάντως εκτός από το σεξ που θα προσπαθήσω να μηνννν δεν μπορώ να κόψω και τ αναθενατισμενο τσιγάρο θέλω ξύλο το ξέρω ίσως και αυτό να μην βοηθάει στο ενδομητριο αν και ο γιατρός είπε όχι ...όλα θέματα έχω...χαζαχα είμαι χάζια 

Μα για τα μικρόβια λένε όχι σεξ...αλλιώς σε όλα τα άλλα κάνει καλό.. χαχαχαχχα

Σε αντίθεση με το τσιγάρο είναι η αλήθεια...για σκέψου να μείνεις και έγκυος αύριο μεθαύριο??δε θα το κόψεις τότε??ε ξεκινά σιγά σιγά.. έστω να το ελαττωνεις λιγακι...ένα βήμα τη φορά... 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 32 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μα για τα μικρόβια λένε όχι σεξ...αλλιώς σε όλα τα άλλα κάνει καλό.. χαχαχαχχα

Σε αντίθεση με το τσιγάρο είναι η αλήθεια...για σκέψου να μείνεις και έγκυος αύριο μεθαύριο??δε θα το κόψεις τότε??ε ξεκινά σιγά σιγά.. έστω να το ελαττωνεις λιγακι...ένα βήμα τη φορά... 

Το γύρισα σε glo όχι ότι είναι καλύτερο, τεσπα θα το παλέψω κ αυτό....καλό βράδυ να έχουμε... @Lila86 τι έγινε με την ενδοκρινολογο όλα καλά?

Σαν φανατικοτατη καπνίστρια 17 χρόνων, εδώ και ενάμιση χρόνο το έκοψα μαχαίρι.. όλα είναι στο μυαλό. Μου το έλεγαν και μένα και δεν τους πίστευα όμως όταν έρχεται αυτή η στιγμή στο δικό σου μυαλό τότε γίνεται εύκολο! Δεν σου λέω ότι ήταν εύκολο όμως ήταν πολύ πιο εύκολο από ότι το περιμενα. Οπότε επειδή σε νιώθω κάνε απλώς όσα λιγότερα μπορείς. Κάνε τα δύο τρία της ημέρας που πραγματικά ευχαριστιεσαι δηλαδή! Γιατί στη πραγματικότητα τόσα λίγα ευχαριστιόμαστε 😉 

Ο γιατρός θα με πάρει αύριο να μου ξεκινήσει αγωγή λογικά μεγαλύτερη από αυτή που παιρνω! μου είπε πως είναι από τα φάρμακα η άνοδος και να μην ανησυχώ γιατί δεν είναι πολύ! 

Καλημέρα κορίτσιαααα! Καλή επιτυχία για αύριο @kate82 

@*Vasoula αααχχ όλα τα περνάμε πια.. μέχρι και το σεξ μας κόβουν δεν μας λυπούνται καθόλου!!! 😂 Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Σαν φανατικοτατη καπνίστρια 17 χρόνων, εδώ και ενάμιση χρόνο το έκοψα μαχαίρι.. όλα είναι στο μυαλό. Μου το έλεγαν και μένα και δεν τους πίστευα όμως όταν έρχεται αυτή η στιγμή στο δικό σου μυαλό τότε γίνεται εύκολο! Δεν σου λέω ότι ήταν εύκολο όμως ήταν πολύ πιο εύκολο από ότι το περιμενα. Οπότε επειδή σε νιώθω κάνε απλώς όσα λιγότερα μπορείς. Κάνε τα δύο τρία της ημέρας που πραγματικά ευχαριστιεσαι δηλαδή! Γιατί στη πραγματικότητα τόσα λίγα ευχαριστιόμαστε 😉 

Ο γιατρός θα με πάρει αύριο να μου ξεκινήσει αγωγή λογικά μεγαλύτερη από αυτή που παιρνω! μου είπε πως είναι από τα φάρμακα η άνοδος και να μην ανησυχώ γιατί δεν είναι πολύ! 

Καλημέρα κορίτσιαααα! Καλή επιτυχία για αύριο @kate82 

@*Vasoula αααχχ όλα τα περνάμε πια.. μέχρι και το σεξ μας κόβουν δεν μας λυπούνται καθόλου!!! 😂 Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;

Καλημέρα κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές... όλη η θετικότητα μας είναι πάνω σου για την τρίτη!!!με το καλό η εμφύτευση 

• Λουλούδια 1

πρίν από 22 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές... όλη η θετικότητα μας είναι πάνω σου για την τρίτη!!!με το καλό η εμφύτευση 

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 🧡🩷 Όλα να ναι καλά για όλες μας! Είστε κουράγιο όλες εδώ! Στείλε να μας πεις αύριο τι έγινε!!!

• Ευχή 1

4 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Εγω νομιζω πως και στις δύο θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα...είμαι πολύ αισιόδοξη!!!😊

@kate82 περιμένουμε τα νεα σου αυριο!!!

Μακάρι @*Vasoula μου! Ευχαριστούμε πολύ! 🩷

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε; @kate82 τι έγινε;;

Καλυμερα γλυκιά μου ,σ ευχαριστώ που με σκέφτεσαι, περιμένω ακόμα τις ορμόνες το ενδομητριο είναι περίπου στο επτά θα δείξει...εσύ έτοιμη για την μεγάλη μέρα???

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

πρίν από 32 λεπτά , kate82 είπε:

Καλυμερα γλυκιά μου ,σ ευχαριστώ που με σκέφτεσαι, περιμένω ακόμα τις ορμόνες το ενδομητριο είναι περίπου στο επτά θα δείξει...εσύ έτοιμη για την μεγάλη μέρα???

7 μια χαρά!!! νομίζω δύο μέρες ακόμη και θα ανέβει κι άλλο! Ο γιατρός τι σου πε; Εμένα άσε με!!! Χαχαχα σήμερα είμαι του τρελού! Έχω πιάσει και καθαρίζω το σπίτι για να περάσει η μέρα!!!

• Χαχα 1

πρίν από 31 λεπτά , Lila86 είπε:

7 μια χαρά!!! νομίζω δύο μέρες ακόμη και θα ανέβει κι άλλο! Ο γιατρός τι σου πε; Εμένα άσε με!!! Χαχαχα σήμερα είμαι του τρελού! Έχω πιάσει και καθαρίζω το σπίτι για να περάσει η μέρα!!!

Χαχαχχαχα μην κουράζεσαι βρε .... ακόμα δεν μίλησα με το κέντρο γιατί δεν βγήκαν οι ορμονολογικες ακόμα μια ωρίτσα μ είπαν, εδώ ο γιατρός μου μ είπε ότι σίγουρα θα φτάσει το 9 πιο πάνω δεν θέλει για να μην είναι υπερτροφικο ενδομητριο και δεν πιάσει το εμβρυακή, τι να σε πω θα σας ενημερώσω το απόγευμα, λογικά με τα λεγόμενα του γιατρού μου θα πρέπει να πάω πάλι την Πέμπτη ειδωμεν 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...