Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Kαλησπερα κουρτσουλια μου πως είστε??? @vasoulaμου 1 μήνακι έμεινε και θα έχεις τα θαύματα κιάλια σου αγκαλίτσα.... εύχομαι να είσαι καλά.... @Lila86 πως είσαι κορίτσι μου?

Κατερινάκι μου καλησπέρα και καλησπέρα σε όλες! Δόξα το Θεό τώρα είμαι καλά αναγουλες δεν έχω πολλές και αρχίζω κι έχω ενέργεια ξανά αφού κόπηκαν τα φάρμακα φυσικά!!! Σήμερα είχαμε γιατρό όλα πολύ καλά κυλάνε! Εσύ κορίτσι μου ετοιμάζεσαι για ετ;; Πως είσαι;; Το μαγαζάκι καλά; @*Vasoula μου ένα μήνακι τίποτα!!! Με το καλό να έρθουν όλα!!! 🩷

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 59 λεπτά , Lila86 είπε:

Κατερινάκι μου καλησπέρα και καλησπέρα σε όλες! Δόξα το Θεό τώρα είμαι καλά αναγουλες δεν έχω πολλές και αρχίζω κι έχω ενέργεια ξανά αφού κόπηκαν τα φάρμακα φυσικά!!! Σήμερα είχαμε γιατρό όλα πολύ καλά κυλάνε! Εσύ κορίτσι μου ετοιμάζεσαι για ετ;; Πως είσαι;; Το μαγαζάκι καλά; @*Vasoula μου ένα μήνακι τίποτα!!! Με το καλό να έρθουν όλα!!! 🩷

@Lila86 μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα...Όχι ακόμα ίσως στον επόμενο κύκλο αν όλα είναι καλά θα δούμε...το μαγαζάκι μας τρέχει Δόξα τον Θεό 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, kate82 είπε:

@Lila86 μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα...Όχι ακόμα ίσως στον επόμενο κύκλο αν όλα είναι καλά θα δούμε...το μαγαζάκι μας τρέχει Δόξα τον Θεό 

Με το καλό να γίνει κορίτσι μου! Κι όλα θα πάνε κατευχην θα δεις 😉 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...