Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

On 17/1/2025 at 7:36 ΜΜ, Makelen είπε:

Από σίδηρο πως πας???

Μια χαρά αν θυμάμαι καλά προτείνεις να πάρω??? Γνωρίζεις κάποιο σκεύασμα? Εσύ πως είσαι? Δευτέρα τελικά έχεις την ετ? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 16/1/2025 at 2:35 ΜΜ, kate82 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και τα υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που μ ειχατε πει , ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Καλησπέρα επειδη και εγω μαλλον θα κανω prp ποια ειναι η διαδικασια?ξερεις αν το κανεις αυτο μετα απο ποσες μερες περιπου,μπορεις να κανεις εμβρυομεταφορα?

πρίν από 28 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα επειδη και εγω μαλλον θα κανω prp ποια ειναι η διαδικασια?ξερεις αν το κανεις αυτο μετα απο ποσες μερες περιπου,μπορεις να κανεις εμβρυομεταφορα?

Καλησπέρα αφού κάνεις το prpμετα από δύο μέρες κάνεις υπέρηχο για να δουν το ενδομητριο αν είναι στα εκατοστά που θέλουν και μετά προχωράς στην ετ 

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε δεν ρωτάς τον γιατρό αν μπορείς να πάρεις αυτό το σκεύασμα για αιμοροιδες να σου περάσει πιο γρήγορα ? 

Πήγα τελικά στο φαρμακείο και πήρα μια κρέμα που έγραφε ότι είναι για εγκυμοσύνη. Οπότε είμαι καλυμμένη. Ελπίζω να ηρεμήσει λίγο ο πόνος μέχρι την Τρίτη. Πάντως υποφέρω!

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Καλησπέρα αφού κάνεις το prpμετα από δύο μέρες κάνεις υπέρηχο για να δουν το ενδομητριο αν είναι στα εκατοστά που θέλουν και μετά προχωράς στην ετ 

Ευχαριστω πολυ,πιθανον να προχωρησω σε αυτον τον κυκλο αλλα δ μου εχουν δωσει πολλες λεπτομεριες...

Διαφημίσεις

Just now, Anna7190 είπε:

Ευχαριστω πολυ,πιθανον να προχωρησω σε αυτον τον κυκλο αλλα δ μου εχουν δωσει πολλες λεπτομεριες...

Και εγώ μολιε αδιαθετησω σε κάνα 25 μέρες γιατί τώρα μου τελείωσε   κάνω το prp και προχωράμε πάλι, αν είναι όλα καλα

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μια χαρά αν θυμάμαι καλά προτείνεις να πάρω??? Γνωρίζεις κάποιο σκεύασμα? Εσύ πως είσαι? Δευτέρα τελικά έχεις την ετ? 

Εγώ έχω γενικώς χαμηλό αιματοκρίτη γιατί έχω και στίγμα. Και ξεκίνησα από μόνη μου. Μίλησα με τον φαρμακοποιό μου κ μου είπε ότι εννοείται ότι πρέπει να πάρω. Πήρα tandyferon. Αυτό μου έδινε ο γυναικολόγος όταν ήμουν έγκυος. Οπότε ήταν η πιο safe επιλογή. Είναι κ πολύ οικονομικό και δε θέλει συνταγή. Τελικά η ετ μου είναι την Τρίτη! Παρεπιπτόντως έχω πάρει 2 κιλά χωρίς να είμαι καν έγκυος. Όλο φουσκώνω. Έχω κόψει κ το τσιγάρο.. κ είμαι για κλάματα!

• Καλή τύχη! 1

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Εγώ έχω γενικώς χαμηλό αιματοκρίτη γιατί έχω και στίγμα. Και ξεκίνησα από μόνη μου. Μίλησα με τον φαρμακοποιό μου κ μου είπε ότι εννοείται ότι πρέπει να πάρω. Πήρα tandyferon. Αυτό μου έδινε ο γυναικολόγος όταν ήμουν έγκυος. Οπότε ήταν η πιο safe επιλογή. Είναι κ πολύ οικονομικό και δε θέλει συνταγή. Τελικά η ετ μου είναι την Τρίτη! Παρεπιπτόντως έχω πάρει 2 κιλά χωρίς να είμαι καν έγκυος. Όλο φουσκώνω. Έχω κόψει κ το τσιγάρο.. κ είμαι για κλάματα!

Μόλις είδα τις εξετάσεις είμαι οκ 42.5 ο αιματοκρίτη. Κατακράτηση από τα σικλακιουρ θ είναι τα κιλά .... εγώ πάντως σου εύχομαι από την τρίτη και μετά να βάζεις μόνο κιλά και όχι να τα χάσεις 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...