Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Εμάς μας είπανε πως το 4% ειναι το χαμηλότερο φυσιολογικό για φυσιολογικές μορφές. Σίγουρα στα εργαστήρια κάνουν διαλογή στο σπέρμα μετά από κάποια επεξεργασία κιόλας.

Ο δικός μου όταν ξεκίνησε βασιλικό πολτό δεν ξανα ειχε μικρόβιο, ίσως να είναι κ τυχαίο αυτό βέβαια.

Ναι είδα τις εξετάσεις του Ιουλίου και η μορφολογία ήταν 3% με φυσιολογικό από 4% και πάνω. Θα κάνει τώρα νέο σπερμοδιάγραμμα και θα πάει και στον ανδρολόγο να δούμε τι θα πει.

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

On 29/12/2024 at 12:34 ΜΜ, teti83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Δυστυχώς αρνητικο το αποτέλεσμα της χοριακης  για 4η φορά! 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου....είναι τόσο άδικο όλο αυτό!!!!πως είσαι???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 961
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου....είναι τόσο άδικο όλο αυτό!!!!πως είσαι???

Γειά σου Vasoula μου. Καλα ειμαι. Τρως την κρυάδα όταν βλέπεις το αποτέλεσμα και την επόμενη μέρα απλά σκέφτεσαι τις επόμενες κινήσεις. Απλά δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς. Έχω ήδη ένα παιδάκι "δόξα τω Θεω" οποτε σιγουρα με βοηθαει αυτο στο να ειμαι καλα αλλα πιστεψε με ποναει πολυ το αρνητικο. Στην ουσία μας ζητάει αδερφάκι. Και περνάνε τα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι αρνητικο και αυτός μεγαλώνει (7 πλέον) και δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να το προσπαθήσω πάλι. Δεν ξερω πραγματικά που να απευθυνθώ. Νομίζω κάνεις δεν ασχολείται όπως πρέπει. Μας ξεπέτανε νιώθω. Τι να πω, δεν ξέρω, ειλικρινά σκέτη απογοήτευση. 

• Λυπημένη/-ος 2

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...