Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

On 29/12/2024 at 12:34 ΜΜ, teti83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Δυστυχώς αρνητικο το αποτέλεσμα της χοριακης  για 4η φορά! 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου....είναι τόσο άδικο όλο αυτό!!!!πως είσαι???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου....είναι τόσο άδικο όλο αυτό!!!!πως είσαι???

Γειά σου Vasoula μου. Καλα ειμαι. Τρως την κρυάδα όταν βλέπεις το αποτέλεσμα και την επόμενη μέρα απλά σκέφτεσαι τις επόμενες κινήσεις. Απλά δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς. Έχω ήδη ένα παιδάκι "δόξα τω Θεω" οποτε σιγουρα με βοηθαει αυτο στο να ειμαι καλα αλλα πιστεψε με ποναει πολυ το αρνητικο. Στην ουσία μας ζητάει αδερφάκι. Και περνάνε τα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι αρνητικο και αυτός μεγαλώνει (7 πλέον) και δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να το προσπαθήσω πάλι. Δεν ξερω πραγματικά που να απευθυνθώ. Νομίζω κάνεις δεν ασχολείται όπως πρέπει. Μας ξεπέτανε νιώθω. Τι να πω, δεν ξέρω, ειλικρινά σκέτη απογοήτευση. 

• Λυπημένη/-ος 2

Χρόνια πολλά κορίτσια μου!!!καλή χρονιά με υγεία και χαρές μόνο....να σας φέρει το 25 όλα όσα επιθυμείτε και ονειρεύεστε!!!

@Lila86 @Kate89 με το καλό να ερθουν τα μωρά σας γερα και δυνατά!!!!

@kate82 αυτή κορίτσι μου η χρονια να ειναι η τυχερή σου!!και σε εσενα και σε οσα κορίτσια παλεύουν!!!

πως είστε?πως τα περάσατε???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , *Vasoula είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια μου!!!καλή χρονιά με υγεία και χαρές μόνο....να σας φέρει το 25 όλα όσα επιθυμείτε και ονειρεύεστε!!!

@kate82 αυτή κορίτσι μου η χρονια να ειναι η τυχερή σου!!και σε εσενα και σε οσα κορίτσια παλεύουν!!!

Καλησπέρα κοριτσια μου 

Καλη κ ευλογημένη μ όλα τα καλά του Θεού χρόνια Ν έχει όλος ο κόσμος!!! Εγώ μόλις γύρισα σπιτάκι μου ήταν ήρεμα και πολύ όμορφα!!!!εσείς πως τα περάσατε??? Ποιος ήταν ο τυχερός???

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια.. κ καλη χρονια!!❤ Μετα απο 10ημερη διακοπη cyclacur, η περιοδος αφαντη! Πηρα σημερα τον γιατρο και μου ειπε να παρω dufaston για 5 μερες.. ωστε να αδιαθετησω μετα. Οποτε λιγο ακομα και ξεκιναω κι εγω επιτελους την προετοιμασια για την ετ. Οσο περνουν οι μερες.. μου φαινεται πιο πολυ βουνο. Οσο τα σκεφτομαι.. με βλεπω να το μετανιωνω. Οποτε λεω να το παω βημα βημα με ψυχραιμια! Εχω και τον μικρο λιγο αρρωστο και αυτο το κανει λιγο χειροτερο! Ωστοσο.. αντι να κοψω το τσιγαρο.. το αυξησα τωρα τις γιορτες. Και η διατροφη μου φοβερη.. ολο γλυκα! Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα!! Χαχ

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια.. κ καλη χρονια!!❤ Μετα απο 10ημερη διακοπη cyclacur, η περιοδος αφαντη! Πηρα σημερα τον γιατρο και μου ειπε να παρω dufaston για 5 μερες.. ωστε να αδιαθετησω μετα. Οποτε λιγο ακομα και ξεκιναω κι εγω επιτελους την προετοιμασια για την ετ. Οσο περνουν οι μερες.. μου φαινεται πιο πολυ βουνο. Οσο τα σκεφτομαι.. με βλεπω να το μετανιωνω. Οποτε λεω να το παω βημα βημα με ψυχραιμια! Εχω και τον μικρο λιγο αρρωστο και αυτο το κανει λιγο χειροτερο! Ωστοσο.. αντι να κοψω το τσιγαρο.. το αυξησα τωρα τις γιορτες. Και η διατροφη μου φοβερη.. ολο γλυκα! Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα!! Χαχ

Περαστικά σας !! Ε αφού δεν θα κάνεις ωοληψια δεν πειράζει Κ λίγο να το ρίξεις έξω στην διατροφή!! Γιατί βιαζεσε να ξεκινήσεις αμέσως στα καπάκια? 

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Περαστικά σας !! Ε αφού δεν θα κάνεις ωοληψια δεν πειράζει Κ λίγο να το ρίξεις έξω στην διατροφή!! Γιατί βιαζεσε να ξεκινήσεις αμέσως στα καπάκια? 

Αδιαθετησα τελικα. Πριν απο λιγο! Οποτε ξεκιναω αυριο τα cyclacur. Ηθελα να κανω οσο πιο νωρις, ωστε αν μεινω εγκυος, να μην ειναι πολυ μωρο οταν ο γιος μου ξεκινησει το προνηπιο και κολλαει συνεχεια γριπες κτλ. Του χρονου ξεκιναει προνηπιο γιατι εχει κερδισει χρονια κ θα παει μικρος. Οποτε αν καταφερω με αυτη την ετ, το μικρο θα ειναι περιπου ενος ετους πρωτα ο Θεος. Κι αν αποτυχω, θα κανω καπακι τουλαχιστον μια ακομα ετ.

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλησπέρα λενιω καλη χρονια να έχουμε.. όλες μας ξεφύγαμε στις γιορτές αλλά ίσως το χρειαζόμασταν, και εγώ έχω καθυστέρηση 26 του μήνα ήταν να μου έρθει ακόμα άφαντη ίσως ταλαιπωρηθηκε ο οργανισμός με τόσα σικλακιουρ ,10 Ιανουαρίου έχω Ραντεβού με τον γιατρό ίσως να είναι και κάποια κύστη θα δείξει 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Αδιαθετησα τελικα. Πριν απο λιγο! Οποτε ξεκιναω αυριο τα cyclacur. Ηθελα να κανω οσο πιο νωρις, ωστε αν μεινω εγκυος, να μην ειναι πολυ μωρο οταν ο γιος μου ξεκινησει το προνηπιο και κολλαει συνεχεια γριπες κτλ. Του χρονου ξεκιναει προνηπιο γιατι εχει κερδισει χρονια κ θα παει μικρος. Οποτε αν καταφερω με αυτη την ετ, το μικρο θα ειναι περιπου ενος ετους πρωτα ο Θεος. Κι αν αποτυχω, θα κανω καπακι τουλαχιστον μια ακομα ετ.

Α οκ εντάξει ναι άμα το πας έτσι σε περνει  . Βέβαια έτσι θα έχεις νεογέννητο με τριχρονακι μέσα στο καταχείμωνο είναι Κ αυτό chalenge για ιώσεις ... ΧΑ ΧΑ σε έβαλα σε σκέψεις ..  

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Α οκ εντάξει ναι άμα το πας έτσι σε περνει  . Βέβαια έτσι θα έχεις νεογέννητο με τριχρονακι μέσα στο καταχείμωνο είναι Κ αυτό chalenge για ιώσεις ... ΧΑ ΧΑ σε έβαλα σε σκέψεις 

Μειωνω οσο μπορω τις πιθανοτητες! Τι να κανω..!; χαχ Ας μεινω πρωτα εγκυος και βλεπουμε! Να πιασει.. να παει καλα.. να κρατηθει.. να γεννηθει.. ενα σωρο σταδια! Βουνο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Καλημέρα Βασούλα μου!!

Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά!! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου ♥️ 

Πως είσαι;;

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλησπέρα λενιω καλη χρονια να έχουμε.. όλες μας ξεφύγαμε στις γιορτές αλλά ίσως το χρειαζόμασταν, και εγώ έχω καθυστέρηση 26 του μήνα ήταν να μου έρθει ακόμα άφαντη ίσως ταλαιπωρηθηκε ο οργανισμός με τόσα σικλακιουρ ,10 Ιανουαρίου έχω Ραντεβού με τον γιατρό ίσως να είναι και κάποια κύστη θα δείξει 

Δεν νομίζω πως θα είναι κύστη κορίτσι μου απλά ίσως θέλει λίγο χρόνο ο οργανισμος σου!

Όσο για γλυκα μα πως να αντισταθείς σε όλα???ωωωωωω τέτοιες μέρες δε θα καταπιεστουμε...ενώ τις υπόλοιπες...χααχαχχαχαχα

πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα Βασούλα μου!!

Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά!! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου ♥️ 

Πως είσαι;;

Είμαι καλά κοριτσακι μου...έχω αρχίσει και "βαραινω" λιγακι και κουραζομαι πιο εύκολα και έχουμε ακόμα μέλλον για να είμαι έτσι από τώρα...την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό να δω λίγο τα μικρά να ηρεμήσω!!! Εσύ?????

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν νομίζω πως θα είναι κύστη κορίτσι μου απλά ίσως θέλει λίγο χρόνο ο οργανισμος σου!

Όσο για γλυκα μα πως να αντισταθείς σε όλα???ωωωωωω τέτοιες μέρες δε θα καταπιεστουμε...ενώ τις υπόλοιπες...χααχαχχαχαχα

Είμαι καλά κοριτσακι μου...έχω αρχίσει και "βαραινω" λιγακι και κουραζομαι πιο εύκολα και έχουμε ακόμα μέλλον για να είμαι έτσι από τώρα...την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό να δω λίγο τα μικρά να ηρεμήσω!!! Εσύ?????

Υπομονή κορίτσι μου.. λίγο έμεινε.. κοιμάσαι καλά;; ή λόγω του βάρους έχεις και αϋπνίες.

Εγώ έκανα την αυχενική και έχω ραντεβού την Τρίτη με το γιατρό να δούμε το μωρό και να μας εξηγήσει τις εξετάσεις.Θα έχει μεγαλώσει λογικά αρκετά, τώρα είμαι 12 και 6 και έχω να το δω από την 10η εβδομάδα 🥰🥰

• Μου αρέσει 1

On 2/1/2025 at 6:49 ΜΜ, Makelen είπε:

Τι εννοείς έχει κερδίσει χρόνια? Αν εννοείς αυτό που ισχυε παλιά, ότι δλδ επειδη γεννήθηκε απο Ιανουαριο έως Μάρτιο θα πάει σχολείο στην ίδια τάξη με τα παιδιά της προηγουμενης χρονιάς αυτό δεν ισχύει πλέον. Στο προνηπιο εγγράφονται παιδακια που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των 4 ετών. Δλδ τα παιδάκια που γεννιούνται Ιανουάριο πάνε στην ίδια τάξη με αυτά που γεννιούνται Δεκέμβριο οπότε ξεκινάνε το προνηπιο τα μεν σε ηλικία 4ετων και 7μηνων και τα δε σε ηλικία 3 ετών και 9 μηνών. 

5 ώρες πρίν, Nels είπε:

Τι εννοείς έχει κερδίσει χρόνια? Αν εννοείς αυτό που ισχυε παλιά, ότι δλδ επειδη γεννήθηκε απο Ιανουαριο έως Μάρτιο θα πάει σχολείο στην ίδια τάξη με τα παιδιά της προηγουμενης χρονιάς αυτό δεν ισχύει πλέον. Στο προνηπιο εγγράφονται παιδακια που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των 4 ετών. Δλδ τα παιδάκια που γεννιούνται Ιανουάριο πάνε στην ίδια τάξη με αυτά που γεννιούνται Δεκέμβριο οπότε ξεκινάνε το προνηπιο τα μεν σε ηλικία 4ετων και 7μηνων και τα δε σε ηλικία 3 ετών και 9 μηνών. 

Ο γιος μου θα παει προνηπιο το 2026, που θα είναι 3 ετών κ 9 μηνών. Αν γεννούσα 3 μέρες αργότερα, θα πήγαινε έναν χρόνο αργότερα σχολείο. Γεννήθηκε 29/12/2022

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...