Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

1 hour ago, despoina554 είπε:

Πριν λίγο έκανα ένα τεστ και βγήκε αρνητικό... Δευτέρα έχω χοριακη,όπως είπα και πιο πριν. Αλλά τα τεστακια δεν πέφτουν έξω σε μένα ποτέ. 

αυτή είναι η 4η έμβρυομεταφορα. Ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί γιατί απέτυχαν οι προηγούμενες. Έχουμε γυρίσει 2 κέντρα εξωσωματικής .Και αυτή τη φορά χρεωθηκαμε κιόλας για να κάνουμε διαδικασία... 

Καλημέρα κορίτσι μου...σήμερα είσαι 6η μέρα ε??? Με βλαστοκυστες φαντάζομαι????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 954
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!ολα καλα να συνεχίσουν!!!!ειδατε φυλο????

χρονια πολλα κορίτσια μου καλα Χριστούγεννα!!!ελπίζω να περάσατε όλες καταπληκτικά!!!!

@rainbow_24 το άγχος η αλήθεια είναι δε φεύγει ποτέ σε καταλαβαίνω!!!πότε θα την κάνεις???ελπίζω να είναι κ η τυχερή σου!!!!

@despoina554 νομίζω κορίτσι μου πως αυτό π περιγράφεις είναι πιάσιμο...αν κοιμάσαι κ στο πλαι ειδικά...πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!στις πόσες μέρες σου είπε για χοριακη??

@teti83 φυσικά και έχεις ελπίδες!!!🥰 οντως πολλες φορές συνδέουμε το πρησμένο στήθος με επιτυχία αλλά είναι στο μυαλό μας και μόνο...θα έχεις όλη την εγκυμοσύνη μετά μα είσαι ολοπρηστη μη το σκέφτεσαι τώρα.. 😁

Καλημέρα @*Vasoulaμου!! Χρόνια Πολλά! Με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου ♥️. Δεν είδαμε φύλο δυστυχώς, είναι νωρίς μας είπε.Τωρα περιμένω τα αποτελέσματα από την papp☺️🎄

• Λουλούδια 1

2 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου...σήμερα είσαι 6η μέρα ε??? Με βλαστοκυστες φαντάζομαι????

Ναι, ναι βλαστοκυστες. Καλημέρα.

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου και χρόνια πολλά 

Μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμα??? Σε ποια μέρα της εμβρυομεταφορα είστ

Το προηγούμενο Σάββατο έκανα τη μεταφορά. 

πρίν από 11 λεπτά , despoina554 είπε:

Τι εξετάσεις έχεις κάνει? Πάντως κάνε πάλι ένα τεστ αύριο άλλη εταιρεία 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Τι εξετάσεις έχεις κάνει? Πάντως κάνε πάλι ένα τεστ αύριο άλλη εταιρεία 

Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι η λαπαροσκόπηση. Ολα τα άλλα τα έχω κανει. Θα κάνω και αυριο να δω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , despoina554 είπε:

Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι η λαπαροσκόπηση. Ολα τα άλλα τα έχω κανει. Θα κάνω και αυριο να δω.

Δηλαδή έχεις κάνει Κ nsg Κ era test Κ υστεροσκοπηση? Λαπαροσκόπηση γιατί να κάνεις αν δεν υπάρχει ενδομητριωση? 

Επίσης αν δεν έχεις αλλά καταψηξη Κ πας σε διεργεση καινούρια πλέον μπορείς να ζητήσεις Κ προεμφυτικο 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Δηλαδή έχεις κάνει Κ nsg Κ era test Κ υστεροσκοπηση? Λαπαροσκόπηση γιατί να κάνεις αν δεν υπάρχει ενδομητριωση? 

Επίσης αν δεν έχεις αλλά καταψηξη Κ πας σε διεργεση καινούρια πλέον μπορείς να ζητήσεις Κ προεμφυτικ

Τα πάντα εκτός era. Ο γυναικολόγος λέει ότι ίσως χρειάζεται λαπαροσκόπηση. 

πρίν από 24 λεπτά , despoina554 είπε:

Τα πάντα εκτός era. Ο γυναικολόγος λέει ότι ίσως χρειάζεται λαπαροσκόπηση. 

Αν υπάρχει κάτι ύποπτο από την υστεροσκοπηση ίσως χρειάζετε νομίζω ότι για να στο λέει ίσως έχει κάποια εικόνα . 

• Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Πάρε βαθιές ανάσες είναι νωρίς ακόμα ούτε 7 μέρες δεν έχεις κορίτσι μου 

On 26/12/2024 at 10:38 ΜΜ, *Vasoula είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!ολα καλα να συνεχίσουν!!!!ειδατε φυλο????

χρονια πολλα κορίτσια μου καλα Χριστούγεννα!!!ελπίζω να περάσατε όλες καταπληκτικά!!!!

@rainbow_24 το άγχος η αλήθεια είναι δε φεύγει ποτέ σε καταλαβαίνω!!!πότε θα την κάνεις???ελπίζω να είναι κ η τυχερή σου!!!!

@despoina554 νομίζω κορίτσι μου πως αυτό π περιγράφεις είναι πιάσιμο...αν κοιμάσαι κ στο πλαι ειδικά...πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!στις πόσες μέρες σου είπε για χοριακη??

@teti83 φυσικά και έχεις ελπίδες!!!🥰 οντως πολλες φορές συνδέουμε το πρησμένο στήθος με επιτυχία αλλά είναι στο μυαλό μας και μόνο...θα έχεις όλη την εγκυμοσύνη μετά μα είσαι ολοπρηστη μη το σκέφτεσαι τώρα.. 😁

Σε ευχαριστώ πολύ Vasoula για την στήριξη. Μακάρι να είναι έτσι. Κυριακή θα ξέρω. Είναι η 4η εμβρυμεταφορα και έχω απογοητευτεί ειναι η αληθεια ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...