Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

Just now, Kate89 είπε:

Χαχαχαχ τέλεια!! Εγώ όταν είχα περίοδο δεν τα έβαζα.Επισης τα έβαζα πριν την εμβρυομεταφορα μέχρι να ξεκινήσω τα φάρμακα γιατί μετά έπαιρνα την προγεστερόνη κολπικά και δεν ήθελα να τα μπερδέψω.🥰

Και εγώ περιμένω να μου έρθει η περίοδος και θα τα ξεκινήσω, άρα όταν ξεκινάμε την εμβρυομεταφορα μα τα σικλακιουρ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω δεν κάνουν κακό? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Και εγώ περιμένω να μου έρθει η περίοδος και θα τα ξεκινήσω, άρα όταν ξεκινάμε την εμβρυομεταφορα μα τα σικλακιουρ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω δεν κάνουν κακό? 

Προβιοτικα είναι δεν νομίζω να κάνουν ζημιά.. ρωτά όμως και τον γιατρό σου καλού κακού ☺️

πρίν από 18 λεπτά , Kate89 είπε:

Προβιοτικα είναι δεν νομίζω να κάνουν ζημιά.. ρωτά όμως και τον γιατρό σου καλού κακού ☺️

10 Ιανουαρίου που θα πάω θα τον ρωτήσω, μακάρι να το θυμηθώ 🤣🤣🤣

Καλημέρα σας κορίτσια και καλά Χριστούγεννα!! Εύχομαι το 2025 να είναι για όλες μας τυχερό!! Προετοιμάζομαι για την τρίτη μεταφορά και το άγχος είναι παραπάνω από όλες τις φορές.

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 2

Καλησπέρα κοριτσια χρόνια πολλά. Το Σάββατο έκανα την έμβρυομεταφορα. Έκτοτε είχα κάποιους πόνους κλπ σήμερα όμως νιώθω έναν έντονο πόνο στο ισχίο,αν το λέω σωστά, δηλαδή το σημείο δίπλα στην κοιλιά. Η αλήθεια είναι ότι κοιμαμαι και από αυτή τη πλευρά φορές. Έχει συμβεί ποτέ σε καμία; Έχω κάνει άλλες τρεις μεταφορές στο παρελθόν αλλα δεν το έχω πάθει ποτέ. 

On 7/12/2024 at 8:34 ΠΜ, kate82 είπε:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια χρόνια πολλά. Το Σάββατο έκανα την έμβρυομεταφορα. Έκτοτε είχα κάποιους πόνους κλπ σήμερα όμως νιώθω έναν έντονο πόνο στο ισχίο,αν το λέω σωστά, δηλαδή το σημείο δίπλα στην κοιλιά. Η αλήθεια είναι ότι κοιμαμαι και από αυτή τη πλευρά φορές. Έχει συμβεί ποτέ σε καμία; Έχω κάνει άλλες τρεις μεταφορές στο παρελθόν αλλα δεν το έχω πάθει ποτέ. 

Λογικά θα ποιαστηκες κορίτσι μου ,μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι ,κινητού κινησου λιγο και άλλαξε θέση ύπνου, σου εύχομαι ο άγιος Βασίλης να σου φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Καλές γιορτές 

7 ώρες πρίν, rainbow_24 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια και καλά Χριστούγεννα!! Εύχομαι το 2025 να είναι για όλες μας τυχερό!! Προετοιμάζομαι για την τρίτη μεταφορά και το άγχος είναι παραπάνω από όλες τις φορές.

Σε ξεκίνησαν μέσα στις γιορτές μπραβοοοο ,εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτήν την φορά. Καλές γιορτές 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλή επιτυχία εύχομαι κορίτσια και στις δύο @rainbow_24 @despoina554 

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κορίτσια μου, χρόνια πολλά σε όλες! Με υγεία αγάπη και ευτυχία και ολα τα καλά να έρθουν σύντομα για όλες! 🩷🎄

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 13 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι κορίτσια και στις δύο @rainbow_24 @despoina554 

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κορίτσια μου, χρόνια πολλά σε όλες! Με υγεία αγάπη και ευτυχία και ολα τα καλά να έρθουν σύντομα για όλες! 🩷🎄

Σας ευχαριστώ πολύ. Καλές γιορτές με υγεία. 

Καλησπέρα σε ολα τα κορίτσια και καλά Χριστούγεννα! Εύχομαι όλες να αποκτήσετε το θαυματακι σας. Επειδή είμαι να σκάσω. Έκανα εμβρυμεταφορα την Παρασκευή.  Μέχρι το Σάββατο το στηθος μου ήταν φουλ πρησμένο (ήταν και πριν την εμβρυμεταφορα λόγω των ορμονών που παίρνουμε). Από την Κυριακή ξεπρηστηκε σε σημείο σήμερα να είναι πλάκα. Από αλλά συμπτωματα, κάτι μικρογραμπες. Έχω ελπίδες η να το πάρω απόφαση; 😔

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , teti83 είπε:

Καλησπέρα σε ολα τα κορίτσια και καλά Χριστούγεννα! Εύχομαι όλες να αποκτήσετε το θαυματακι σας. Επειδή είμαι να σκάσω. Έκανα εμβρυμεταφορα την Παρασκευή.  Μέχρι το Σάββατο το στηθος μου ήταν φουλ πρησμένο (ήταν και πριν την εμβρυμεταφορα λόγω των ορμονών που παίρνουμε). Από την Κυριακή ξεπρηστηκε σε σημείο σήμερα να είναι πλάκα. Από αλλά συμπτωματα, κάτι μικρογραμπες. Έχω ελπίδες η να το πάρω απόφαση; 😔

Δεν έχει Κ πολύ σχέση το στήθος με την επιτυχία ... Άσε που αύριο μεθαύριο θα είσαι πάλι πρησμένη με τόσα φάρμακα όπως λες Κ εσύ. Οπότε υπομονή σε τρεις μέρες θα ξέρεις. 

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

Δεν έχει Κ πολύ σχέση το στήθος με την επιτυχία ... Άσε που αύριο μεθαύριο θα είσαι πάλι πρησμένη με τόσα φάρμακα όπως λες Κ εσύ. Οπότε υπομονή σε τρεις μέρες θα ξέρεις. 

Μακαρι να'ναι έτσι! Όντως, Κυριακή θα ξέρω. Υπομονη! Σε ευχαριστώ πολύ! ❤️

• Ευχή 2

On 23/12/2024 at 7:13 ΜΜ, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!!🎄🎄🎄

Εγώ έκανα την αυχενική σήμερα και έδωσα αίμα για την Papp .Όλα καλά τα είδε ο γιατρός και περιμένουμε αύριο τις αναλύσεις από τις αιματολογικές.

Εσείς πώς είστε;;

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!ολα καλα να συνεχίσουν!!!!ειδατε φυλο????

χρονια πολλα κορίτσια μου καλα Χριστούγεννα!!!ελπίζω να περάσατε όλες καταπληκτικά!!!!

@rainbow_24 το άγχος η αλήθεια είναι δε φεύγει ποτέ σε καταλαβαίνω!!!πότε θα την κάνεις???ελπίζω να είναι κ η τυχερή σου!!!!

@despoina554 νομίζω κορίτσι μου πως αυτό π περιγράφεις είναι πιάσιμο...αν κοιμάσαι κ στο πλαι ειδικά...πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!στις πόσες μέρες σου είπε για χοριακη??

@teti83 φυσικά και έχεις ελπίδες!!!🥰 οντως πολλες φορές συνδέουμε το πρησμένο στήθος με επιτυχία αλλά είναι στο μυαλό μας και μόνο...θα έχεις όλη την εγκυμοσύνη μετά μα είσαι ολοπρηστη μη το σκέφτεσαι τώρα.. 😁

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

9 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!ολα καλα να συνεχίσουν!!!!ειδατε φυλο????

χρονια πολλα κορίτσια μου καλα Χριστούγεννα!!!ελπίζω να περάσατε όλες καταπληκτικά!!!!

@rainbow_24 το άγχος η αλήθεια είναι δε φεύγει ποτέ σε καταλαβαίνω!!!πότε θα την κάνεις???ελπίζω να είναι κ η τυχερή σου!!!!

@despoina554 νομίζω κορίτσι μου πως αυτό π περιγράφεις είναι πιάσιμο...αν κοιμάσαι κ στο πλαι ειδικά...πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!στις πόσες μέρες σου είπε για χοριακη??

@teti83 φυσικά και έχεις ελπίδες!!!🥰 οντως πολλες φορές συνδέουμε το πρησμένο στήθος με επιτυχία αλλά είναι στο μυαλό μας και μόνο...θα έχεις όλη την εγκυμοσύνη μετά μα είσαι ολοπρηστη μη το σκέφτεσαι τώρα.. 😁

Ευχαριστώ πολύ!! Μου είπε Δευτέρα να πάω. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, despoina554 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Μου είπε Δευτέρα να πάω. 

Πριν λίγο έκανα ένα τεστ και βγήκε αρνητικό... Δευτέρα έχω χοριακη,όπως είπα και πιο πριν. Αλλά τα τεστακια δεν πέφτουν έξω σε μένα ποτέ. 

αυτή είναι η 4η έμβρυομεταφορα. Ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί γιατί απέτυχαν οι προηγούμενες. Έχουμε γυρίσει 2 κέντρα εξωσωματικής .Και αυτή τη φορά χρεωθηκαμε κιόλας για να κάνουμε διαδικασία... 

1 hour ago, despoina554 είπε:

Πριν λίγο έκανα ένα τεστ και βγήκε αρνητικό... Δευτέρα έχω χοριακη,όπως είπα και πιο πριν. Αλλά τα τεστακια δεν πέφτουν έξω σε μένα ποτέ. 

αυτή είναι η 4η έμβρυομεταφορα. Ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί γιατί απέτυχαν οι προηγούμενες. Έχουμε γυρίσει 2 κέντρα εξωσωματικής .Και αυτή τη φορά χρεωθηκαμε κιόλας για να κάνουμε διαδικασία... 

Καλημέρα κορίτσι μου και χρόνια πολλά 

Μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμα??? Σε ποια μέρα της εμβρυομεταφορα είσαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...