Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Αααα τίποτα δεν είναι...μπορεί και από την εγκυμοσύνη να το έκανες...η έτσι λίγο αν ζοριστηκες και κουράστηκες...οι αναγούλες συνεχίζονται????

Η αλήθεια είναι πως κουράστηκα λίγο γιατί ξαφνικά βγήκα έξω και έκανα πολλά! Ναι εννοείται συνεχίζονται μη με αφήσουν λίγο να ηρεμήσω!!! Εσύ πως είσαι;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!!εγώ δυστηχως συνεχίζω να είμαι άρρωστη και σήμερα έχω και άσχημο βήχα... 😔 Εκλεισα αυριο να παω στο παθολόγο μετά από προτροπή του γιατρού που να δούμε τι εχω και αν χρειαστεί να πάρω καμιά αντιβίωση...

Πως είστε εσείς???

• Δύναμη! 3

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!εγώ δυστηχως συνεχίζω να είμαι άρρωστη και σήμερα έχω και άσχημο βήχα... 😔 Εκλεισα αυριο να παω στο παθολόγο μετά από προτροπή του γιατρού που να δούμε τι εχω και αν χρειαστεί να πάρω καμιά αντιβίωση...

Πως είστε εσείς???

Περαστικά βασουλα μου ,και εγώ ακόμα ταλαιπωρουμε, βέβαια μόνο καταροη μου έμεινε τώρα αλλά μιλάμε για καταρροη τρελή τρέχει σαν νερό, προχθές που με πονούσαμε τα λαιμα πήρα ριγανελαιο και μέσα σε μια μέρα τέλος ο πόνος, δεν ξέρω αν κάνει να πάρεις ρώτα τον γιατρό σου θα σ ηρεμησει κατευθείαν, 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , kate82 είπε:

Περαστικά βασουλα μου ,και εγώ ακόμα ταλαιπωρουμε, βέβαια μόνο καταροη μου έμεινε τώρα αλλά μιλάμε για καταρροη τρελή τρέχει σαν νερό, προχθές που με πονούσαμε τα λαιμα πήρα ριγανελαιο και μέσα σε μια μέρα τέλος ο πόνος, δεν ξέρω αν κάνει να πάρεις ρώτα τον γιατρό σου θα σ ηρεμησει κατευθείαν, 

Θα τον ρωτήσω και για αυτό αν είναι...λέω να πάω αύριο και στο παθολόγο να μου πει και τι έχω και ο Θεός βοηθός...

Φαντάζομαι έχεις κάνει κοκκινη την μύτη σου ε???

πρίν από 8 λεπτά , *Vasoula είπε:

Θα τον ρωτήσω και για αυτό αν είναι...λέω να πάω αύριο και στο παθολόγο να μου πει και τι έχω και ο Θεός βοηθός...

Φαντάζομαι έχεις κάνει κοκκινη την μύτη σου ε???

Ευχουλης έγινα άστο πρέπει να βάλω ταμπού στην μύτη δεν μπορώ να δουλέψω, τρέχει σαν τρελή η άτιμη, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις 

Διαφημίσεις

Περαστικά και στις δύο κορίτσια μου! Εύχομαι να περάσει γρήγορα η ίωση να κάνετε ήρεμες γιορτουλες! Εμείς είδαμε το μωράκι μας μεγαλώσαμε και πάμε πολύ καλά ευτυχώς! Γενάρη τώρα η αυχενική 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Περαστικά και στις δύο κορίτσια μου! Εύχομαι να περάσει γρήγορα η ίωση να κάνετε ήρεμες γιορτουλες! Εμείς είδαμε το μωράκι μας μεγαλώσαμε και πάμε πολύ καλά ευτυχώς! Γενάρη τώρα η αυχενική 

🥰🥰🥰🥰Καλές γιορτές με υγειαααα

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορτσουλια μου ,πως είστε? @*Vasoula πως είσαι κορίτσι μου ??? Τι έγινε πηγές στην γιατρό σου ??? Εγώ στα ίδια μ έμεινε μόνο ο καταρράκτης του Νιαγάρα τρέχει σαν τρελή η μύτη!!!εν τω μεταξύ αυτό το πράγμα με τα υποθετα έχει γίνει σίριαλ, ακόμα ν έρθουν τα άτιμα, σήμερα ξεκίνησα και mollers θα μου πείτε είναι νωρίς αλλά είπα να περνώ ένα μέρα παρά μέρα όπως κάνω με το φυλλικο και θα ξεκινησω και βιταμινη d ,να τουμπανιαστω στις βιταμινες ... τα υποθετα να τα παιρνω μερα παρα μερα οταν ερθουν ??? Δυο πακετα πηρα ετσι να υπαρχουν 🤣🤣🤣

• Χαχα 1

On 18/12/2024 at 2:32 ΜΜ, kate82 είπε:

Καλησπέρα κορτσουλια μου ,πως είστε? @*Vasoula πως είσαι κορίτσι μου ??? Τι έγινε πηγές στην γιατρό σου ??? Εγώ στα ίδια μ έμεινε μόνο ο καταρράκτης του Νιαγάρα τρέχει σαν τρελή η μύτη!!!εν τω μεταξύ αυτό το πράγμα με τα υποθετα έχει γίνει σίριαλ, ακόμα ν έρθουν τα άτιμα, σήμερα ξεκίνησα και mollers θα μου πείτε είναι νωρίς αλλά είπα να περνώ ένα μέρα παρά μέρα όπως κάνω με το φυλλικο και θα ξεκινησω και βιταμινη d ,να τουμπανιαστω στις βιταμινες ... τα υποθετα να τα παιρνω μερα παρα μερα οταν ερθουν ??? Δυο πακετα πηρα ετσι να υπαρχουν 🤣🤣🤣

@*Vasoula με έχεις αγχώσει, είσαι καλά κορίτσι μου ?

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γειά σαςςςς!!!!

Σήμερα συνειδητοποίησα πως είχα πολλές μέρες να μπω...

Λοιπόν...με το παθολόγο βρήκαμε πως έχω μια λοίμωξη του αναπνευστικου....παίρνω ένα εισπνεόμενο και είπαμε αν πηγαίνω καλύτερα να μην πάρω αντιβίωση και όντως πάω κάθε μέρα και καλύτερα αλλά έχω ακόμα βήχα και πονάνε τα πλευρά μου πια από το σφιξιμο!!!αλλά νομίζω μέχρι δευτέρα θα είμαι καλύτερα!!

Είχαμε και γυναικολόγο και είδαμε τα μπεμπονια και όλα καλά δόξα το θεό...

Τώρα δύο μέρες "τρέχω" να κάνω και τα ψώνια όλα των εορτών καταλαβαίνετε...εσείς????

@kate82 πως πάει η δουλεια?ζορίζεσαι παραπάνω αυτές τις μέρες????

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Λοιπόν...με το παθολόγο βρήκαμε πως έχω μια λοίμωξη του αναπνευστικου....παίρνω ένα εισπνεόμενο και είπαμε αν πηγαίνω καλύτερα να μην πάρω αντιβίωση και όντως πάω κάθε μέρα και καλύτερα αλλά έχω ακόμα βήχα και πονάνε τα πλευρά μου πια από το σφιξιμο!!!αλλά νομίζω μέχρι δευτέρα θα είμαι καλύτερα!!

Τώρα δύο μέρες "τρέχω" να κάνω και τα ψώνια όλα των εορτών καταλαβαίνετε...εσείς????

Αχ κορίτσι μου αγχώθηκα χαίρομαι που πας καλύτερα, να μην βγαίνεις στο κρύο να κάτσεις στα αυγά σου για να γίνεις περδικη ..  τρέξιμο πολύ στην δουλειά...καλές γιορτές με υγεία κορίτσι μου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ κορίτσι μου αγχώθηκα χαίρομαι που πας καλύτερα, να μην βγαίνεις στο κρύο να κάτσεις στα αυγά σου για να γίνεις περδικη ..  τρέξιμο πολύ στην δουλειά...καλές γιορτές με υγεία κορίτσι μου

Ποιο κρύο???καλοκαίρι πάλι στο Ηράκλειο...για αυτό βρήκα την ευκαιρία και βγήκα...λένε πως χαλαει από βδομάδα και λέω αντε κάνε τα ψώνια σου τώρα!!!

Τι θα κάνετε Χριστούγεννα?????

• Μου αρέσει 1

Just now, *Vasoula είπε:

Ποιο κρύο???καλοκαίρι πάλι στο Ηράκλειο...για αυτό βρήκα την ευκαιρία και βγήκα...λένε πως χαλαει από βδομάδα και λέω αντε κάνε τα ψώνια σου τώρα!!!

Τι θα κάνετε Χριστούγεννα?????

Οικογενειακά θα μαζευτούμε στην αδελφή μου το μεσημέρι 

Και το βράδυ στην αδελφή του άντρα 

Στρατόπεδα από ότι καταλαβαίνεις 

Εσείς?

πρίν από 19 λεπτά , *Vasoula είπε:

Πολύ χαίρομαι που πας καλύτερα @*Vasoula μου! Καλές γιορτές με υγεία σου εύχομαι και να περάσετε όμορφα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...