Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Το Σάββατο πάω. Απλά είναι πολύ μεγάλη σύμπτωση να έχω κράμπες περιόδου τη μέρα που θα αδιαθετούσα σε ένα κανονικό κύκλο.

Καλημερααα! Ήρεμη είμαι. Απλά όσο και να το κάνεις, έχοντας κράμπες περίοδου όλο το βράδυ  τη μέρα που υποτίθεται θα αδιαθετούσες, δεν είναι πολύ καλό σημάδι. 

Ηρέμησε χαμόγελα και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι κορίτσι μου ,καταλαβαίνω ότι είσαι σε κατάσταση τρέλας όλες το χουμε περάσει ιδίως όσο πλησιάζουν οι μέρες για την χωριακη ...

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Αααα τίποτα δεν είναι...μπορεί και από την εγκυμοσύνη να το έκανες...η έτσι λίγο αν ζοριστηκες και κουράστηκες...οι αναγούλες συνεχίζονται????

Η αλήθεια είναι πως κουράστηκα λίγο γιατί ξαφνικά βγήκα έξω και έκανα πολλά! Ναι εννοείται συνεχίζονται μη με αφήσουν λίγο να ηρεμήσω!!! Εσύ πως είσαι;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 904
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!!εγώ δυστηχως συνεχίζω να είμαι άρρωστη και σήμερα έχω και άσχημο βήχα... 😔 Εκλεισα αυριο να παω στο παθολόγο μετά από προτροπή του γιατρού που να δούμε τι εχω και αν χρειαστεί να πάρω καμιά αντιβίωση...

Πως είστε εσείς???

• Δύναμη! 2

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!εγώ δυστηχως συνεχίζω να είμαι άρρωστη και σήμερα έχω και άσχημο βήχα... 😔 Εκλεισα αυριο να παω στο παθολόγο μετά από προτροπή του γιατρού που να δούμε τι εχω και αν χρειαστεί να πάρω καμιά αντιβίωση...

Πως είστε εσείς???

Περαστικά βασουλα μου ,και εγώ ακόμα ταλαιπωρουμε, βέβαια μόνο καταροη μου έμεινε τώρα αλλά μιλάμε για καταρροη τρελή τρέχει σαν νερό, προχθές που με πονούσαμε τα λαιμα πήρα ριγανελαιο και μέσα σε μια μέρα τέλος ο πόνος, δεν ξέρω αν κάνει να πάρεις ρώτα τον γιατρό σου θα σ ηρεμησει κατευθείαν, 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , kate82 είπε:

Περαστικά βασουλα μου ,και εγώ ακόμα ταλαιπωρουμε, βέβαια μόνο καταροη μου έμεινε τώρα αλλά μιλάμε για καταρροη τρελή τρέχει σαν νερό, προχθές που με πονούσαμε τα λαιμα πήρα ριγανελαιο και μέσα σε μια μέρα τέλος ο πόνος, δεν ξέρω αν κάνει να πάρεις ρώτα τον γιατρό σου θα σ ηρεμησει κατευθείαν, 

Θα τον ρωτήσω και για αυτό αν είναι...λέω να πάω αύριο και στο παθολόγο να μου πει και τι έχω και ο Θεός βοηθός...

Φαντάζομαι έχεις κάνει κοκκινη την μύτη σου ε???

πρίν από 8 λεπτά , *Vasoula είπε:

Θα τον ρωτήσω και για αυτό αν είναι...λέω να πάω αύριο και στο παθολόγο να μου πει και τι έχω και ο Θεός βοηθός...

Φαντάζομαι έχεις κάνει κοκκινη την μύτη σου ε???

Ευχουλης έγινα άστο πρέπει να βάλω ταμπού στην μύτη δεν μπορώ να δουλέψω, τρέχει σαν τρελή η άτιμη, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...