Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ναι εμβρυομεταφορα γίνετε Κ 22 μέρα του κύκλου πολλές κοπέλες έχουν κάνει . Ο κύκλος είναι τεχνικός γι'αυτό περνεις χάπια . Τα έμβρυα είναι είδη 5 ημερών φαντάζομαι βλαστοκυστες θα βάλεις . 

Για τις αποτυχίες έκανες εξετάσεις ? Εξετάσες την μήτρα σου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα Κ δεν εμφυτεύονται? 

Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάναμε και υστεροσκοπηση μετά την 3η αποτυχια και βρήκε κάποιο μικρόβιο πήρα αντιβίωση και ξανά αντιβίωση και μετά averkap η οποία με εκανε χειρότερα. Δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί τις περισσότερες φορές δεν βρίσκω τον γιατρό ούτε την γραμματεία η οποία αλλάζει συνεχώς. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 920
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , teti83 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάναμε και υστεροσκοπηση μετά την 3η αποτυχια και βρήκε κάποιο μικρόβιο πήρα αντιβίωση και ξανά αντιβίωση και μετά averkap η οποία με εκανε χειρότερα. Δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί τις περισσότερες φορές δεν βρίσκω τον γιατρό ούτε την γραμματεία η οποία αλλάζει συνεχώς. 

Αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς με το γιατρό Κ να καταλάβεις ακριβώς τι κάνετε δεν έπρεπε να προχωρήσεις μαζί του . Πάντως γενικά έτσι είναι η διαδικασία δεν φαίνετε κάτι περίεργο 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εφόσον γίνεται έτσι η διαδικασία είμαι πιο ήρεμη τώρα. Απλά είχα τις αμφιβολίες μου λόγω της μη καλής επικοινωνίας. Στην αρχή δεν ήταν έτσι η επικοινωνία. Από τη δεύτερη και μετά άλλαξε. Δύσκολο να αλλάξω τώρα γιατρό.

Κορίτσια μου τα παρήγγειλα, πήρα και δύο κουτιά 🤣🤣🤣 φαντάζεστε να έκανα πάλι λάθος 🤣🤣🤣 οκ θα κλάψω.... όταν με το καλό μου έρθουν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω??? Έχω άλλες 5 μέρες αντιβίωση επίσης μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και προληπτικά π.χ όταν ξεκινήσω την διαδικασία για εμβρυομεταφορα??? Πήρα και ένα lactacyd έτσι για να υπάρχει 🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσια μου τα παρήγγειλα, πήρα και δύο κουτιά 🤣🤣🤣 φαντάζεστε να έκανα πάλι λάθος 🤣🤣🤣 οκ θα κλάψω.... όταν με το καλό μου έρθουν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω??? Έχω άλλες 5 μέρες αντιβίωση επίσης μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και προληπτικά π.χ όταν ξεκινήσω την διαδικασία για εμβρυομεταφορα??? Πήρα και ένα lactacyd έτσι για να υπάρχει 🤣🤣🤣

Ναιιιι μόλις έρθουν ξεκίνα τα μην περιμένεις να τελειώσει η αντιβίωση...νομίζω θα μπορούσες και στην εμβρυομεταφορα αλλά μήπως θα είναι πολύ κοντά???ρώτα τότε το γιατρό καλύτερα...ένας μήνας θα είναι διαφορά ε???

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Τέλεια Κατερινάκι!!

Εγώ να σου πω τα έπαιρνα για κανένα μήνα μέρα παρά μέρα (γιατί είναι και ακριβά) πριν την εμβρυομεταφορα και όταν ξεκινούσα την διαδικασία τα σταματούσα.Βοηθανε γενικά οι γαλακτοβακκιλοι στην υγεία του ενδομητρίου 😊

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Ναιιιι μόλις έρθουν ξεκίνα τα μην περιμένεις να τελειώσει η αντιβίωση...νομίζω θα μπορούσες και στην εμβρυομεταφορα αλλά μήπως θα είναι πολύ κοντά???ρώτα τότε το γιατρό καλύτερα...ένας μήνας θα είναι διαφορά ε???

10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να συζητήσουμε σπο κοντά και ν αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε, δεν νομίζω να προλάβω Ιανουάριο, θεωρώ κανένα Μάρτιο θα προχωρήσω, όταν με το καλό θα φέρεις στον κόσμο τα μπουμπούκια σου 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, kate82 είπε:

10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να συζητήσουμε σπο κοντά και ν αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε, δεν νομίζω να προλάβω Ιανουάριο, θεωρώ κανένα Μάρτιο θα προχωρήσω, όταν με το καλό θα φέρεις στον κόσμο τα μπουμπούκια σου 

Μμμ θα μπορείς να τα ξαναπάρεις λοιπόν...αλλά γιατί όχι φλεβάρη???

Βρε κορίτσια κρυωσα εγώ και έχω αγχωθεί πολυ γιατί βήχω λιγακι...έκανα και πυρετό...και σήμερα δεν νοιώθω τα μωρά ιδιαίτερα ενω ας πούμε χθες ήταν πιο έντονα...ατιμο μυαλοοοοοο...

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μμμ θα μπορείς να τα ξαναπάρεις λοιπόν...αλλά γιατί όχι φλεβάρη???

Βρε κορίτσια κρυωσα εγώ και έχω αγχωθεί πολυ γιατί βήχω λιγακι...έκανα και πυρετό...και σήμερα δεν νοιώθω τα μωρά ιδιαίτερα ενω ας πούμε χθες ήταν πιο έντονα...ατιμο μυαλοοοοοο...

Αχ κορίτσι μου όλα είναι καλά μην αγχώνεσαι, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, εγώ να φανταστείς ενώ παίρνω αντιβίωση για το ecoli γριπωθηκα κιόλας όλα τα χαζά πάνω μου .. . Πιες τσαγακι με μέλι και πορτοκαλιαααααααα πολλά πορτοκαλιααααα .λες να πάνε όλα τόσα καλά και να προχωρησω Φλεβάρη? Συνέχεια κάτι στραβωνει για αυτό είπα μαρτη θα δείξει ούτως ή άλλως θα σας ενημερώσω δεν γλιτώνετε 🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ κορίτσι μου όλα είναι καλά μην αγχώνεσαι, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, εγώ να φανταστείς ενώ παίρνω αντιβίωση για το ecoli γριπωθηκα κιόλας όλα τα χαζά πάνω μου .. . Πιες τσαγακι με μέλι και πορτοκαλιαααααααα πολλά πορτοκαλιααααα .λες να πάνε όλα τόσα καλά και να προχωρησω Φλεβάρη? Συνέχεια κάτι στραβωνει για αυτό είπα μαρτη θα δείξει ούτως ή άλλως θα σας ενημερώσω δεν γλιτώνετε 🤣🤣🤣

Ωωωω και δε σε καλύπτει η αντιβίωση??

Εννοείται θα μας πεις!!!!αλλά γιατί να στραβώσει κάτι??? 😁

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου! @*Vasoula μου περαστικά!!! Μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι! Οι ιώσεις είναι μέσα στο παιχνίδι με πρόσοχη όλα αντιμετωπίζονται! @kate82 εννοείται θα μας ενημερώσεις!!!😂 Εγώ δεν ήμουν καλά αυτές τις μέρες οι αναγουλες έντονες.. κακή διάθεση.. νεύρα.. έκανα και λίγο πυρετο αλλά κατάλαβα πως τίποτα δεν μπορω να ελέγξω οπότε απλώς έκατσα στο καναπέ μου και περίμενα να περάσει.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! @*Vasoula μου περαστικά!!! Μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι! Οι ιώσεις είναι μέσα στο παιχνίδι με πρόσοχη όλα αντιμετωπίζονται! @kate82 εννοείται θα μας ενημερώσεις!!!😂 Εγώ δεν ήμουν καλά αυτές τις μέρες οι αναγουλες έντονες.. κακή διάθεση.. νεύρα.. έκανα και λίγο πυρετο αλλά κατάλαβα πως τίποτα δεν μπορω να ελέγξω οπότε απλώς έκατσα στο καναπέ μου και περίμενα να περάσει.. 

Ωωωω κορίτσι μου...τώρα πως είσαι??πυρετό γιατί έκανες ωστόσο??δέκατα η πυρετό πυρετό?

πρίν από 6 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ωωωω κορίτσι μου...τώρα πως είσαι??πυρετό γιατί έκανες ωστόσο??δέκατα η πυρετό πυρετό?

Έκανα μέχρι 37,6 μια μέρα και μετά δέκατα.. δεν ξέρω καθόλου γιατί κρυωμενη δεν νιώθω.. δεν ξανά ανέβασα πάντως δύο μέρες κρατησε

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Έκανα μέχρι 37,6 μια μέρα και μετά δέκατα.. δεν ξέρω καθόλου γιατί κρυωμενη δεν νιώθω.. δεν ξανά ανέβασα πάντως δύο μέρες κρατησε

Αααα τίποτα δεν είναι...μπορεί και από την εγκυμοσύνη να το έκανες...η έτσι λίγο αν ζοριστηκες και κουράστηκες...οι αναγούλες συνεχίζονται????

πρίν από 40 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ωωωω και δε σε καλύπτει η αντιβίωση??

Εννοείται θα μας πεις!!!!αλλά γιατί να στραβώσει κάτι??? 😁

Νιώθω μια γκαντεμιά γύρω μου 🤣🤣🤣

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...