Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 😊 Μακάρι ! Εκτός από τα προβιοτικά σε χάπια και αντιβίωση έκανες κάτι άλλο; 

Εγώ έπαιρνα προβιοτικά από τον κόλπο μόνο. Και σε όσα φαγητά μπορούσα. Πχ πρόβειο γιαούρτι φουλ, κεφιρ, cottage ,ξινό λάχανο. 

πρίν από 43 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλημέρα @Katker μου τι κάνεις εσύ,πως είσαι;Ναι θα πάρω αντιβίωση κ προβιοτικά για 21 ημέρες κ ελπίζω οτι θα στρώσει.(Μου είπε να πάρει κ ο σύντροφος μ αντιβίωση εσάς σας ειπε έτσι;)Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να βρεθεί κάτι στο μικροβιωμα(όχι κακό βέβαια)για να αποδώσω λίγο τις ευθύνες στη μη εμφύτευση κ τις 3 φορές παίρνοντας 0 χοριακη.Δεν ξερω εάν σκεφτομαι λάθος.Τώρα βεβαια με βλέπω να προχωράω  σε μεταφορά με την νέα χρονια κ ήθελα τόσο πολύ πιο σύντομα.Εσυ με τι ποσοστό προχώρησες τελικά;

Καλά είμαι και εγώ περιμένω να έρθει η Τρίτη να ξανά κάνω υπέρηχο να δούμε πως πάμε. 🫶🏻 οχι για τον σύζυγό μου δεν έδωσε κάτι φυσικά μας είπε σε περίπτωση επαφής μόνο με προφυλάξεις. Κάνατε 3 εμβρυομεταφορες και δεν είχατε κάνει εξέταση για το μικροβιωμα σε καμία μεταφορά; Εγώ στα 69% προχώρησα ο γιατρός μου είπε ότι από εδώ και πέρα θα ανεβαίνει οπότε κάναμε την εμβρυομεταφορά και έπιασε. 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Lila86 είπε:

Να ξέρεις σίγουρα όταν ανέβω Θεσσαλονίκη θα σου στείλω. Μαρεσουν πολύ τέτοιου είδους μαγαζιά! Εύχομαι να βρεις την λύση και να μην έχεις άγχος γι'αυτό. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μακάρι.. κι εγώ γενικά προσπαθώ να μαι πολύ αισιόδοξη αλλά βρε κορίτσια μόλις πήρα τα αποτελέσματα απο εξετάσεις γιατί έχω χάσιμοτο και αντίσταση στην ινσουλίνη. Και η tsh  apo 2 πήγε 2.6 και η ινσουλίνη μου από 6 πήγε 12 

Λέτε να είναι από τα φάρμακα;;περιμένω τηλ του ενδοκρινολόγου αλλά αγχώθηκα λίγο!

Μην αγχώνεσαι καθόλου όλα καλά θα είναι τα φάρμακα που παίρνουμε δεν είναι και ελαφριά!!!ερώτηση ή ινσουλίνη δεν έχει σχέση με το ζάχαρο??? Μήπως έφαγες κάτι γλυκό πριν κάνεις εξετάσεις ή την προηγούμενη μέρα??? Medrol σε δώσανε? Ρωτάω γιατί και εγώ έχω θυρεοειδή και με δώσανε και μεντρολ να πάρω πριν κάνω εμβρυομεταφορα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 594
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μην αγχώνεσαι καθόλου όλα καλά θα είναι τα φάρμακα που παίρνουμε δεν είναι και ελαφριά!!!ερώτηση ή ινσουλίνη δεν έχει σχέση με το ζάχαρο??? Μήπως έφαγες κάτι γλυκό πριν κάνεις εξετάσεις ή την προηγούμενη μέρα??? Medrol σε δώσανε? Ρωτάω γιατί και εγώ έχω θυρεοειδή και με δώσανε και μεντρολ να πάρω πριν κάνω εμβρυομεταφορα

Φαντάζομαι πως είναι από τα φάρμακα γιατί πριν 20 μέρες ήταν τα προηγούμενα αποτελέσματα. Όχι δεν μου έχουν δώσει ακόμη μεντρολ. Μου είπαν πιο μετά μάλλον. Ναι με το ζάχαρο έχει να κάνει αλλά είναι ανάλογα τους βαθμούς εγώ δεν έχω φτάσει καν να έχω ζάχαρο είναι πολύ ελαφριά η αντίσταση μου. Και το ρυθμίζω πολύ καιρό τώρα. Έφαγα 2 κομμάτια σοκολάτα το προηγούμενο βράδυ δεν νομίζω να έκανε τόση διαφορά..

πρίν από 49 λεπτά , Lila86 είπε:

Φαντάζομαι πως είναι από τα φάρμακα γιατί πριν 20 μέρες ήταν τα προηγούμενα αποτελέσματα. Όχι δεν μου έχουν δώσει ακόμη μεντρολ. Μου είπαν πιο μετά μάλλον. Ναι με το ζάχαρο έχει να κάνει αλλά είναι ανάλογα τους βαθμούς εγώ δεν έχω φτάσει καν να έχω ζάχαρο είναι πολύ ελαφριά η αντίσταση μου. Και το ρυθμίζω πολύ καιρό τώρα. Έφαγα 2 κομμάτια σοκολάτα το προηγούμενο βράδυ δεν νομίζω να έκανε τόση διαφορά..

Μην στεναχωριέσαι δεν θα είναι τίποτα,ίσως για αυτό μας λένε ότι μ αυτά τα χάπια πρέπει να αποφεύγουμε αλάτι και σοκολάτα..  όλα θα είναι οκ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Μην στεναχωριέσαι δεν θα είναι τίποτα,ίσως για αυτό μας λένε ότι μ αυτά τα χάπια πρέπει να αποφεύγουμε αλάτι και σοκολάτα..  όλα θα είναι οκ 

Σε ευχαριστώ!! Εντάξει δεν άντεξα κι εγώ να σου πω την αλήθεια ήθελα λίγη σοκολάτα 😂

• Χαχα 1

10 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ!! Εντάξει δεν άντεξα κι εγώ να σου πω την αλήθεια ήθελα λίγη σοκολάτα 😂

Και πολύ καλά έκανες και έφαγες άνθρωποι είμαστε, απλά άλλη φορά κουβερτούρα κοριτσαρα ... καλημέρα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , kate82 είπε:

Και πολύ καλά έκανες και έφαγες άνθρωποι είμαστε, απλά άλλη φορά κουβερτούρα κοριτσαρα ... καλημέρα 

Καλημερααα!!! Κουβερτουρα κουβερτουρα!!! ωραία είναι κι αυτή άλλωστε!!! Καλό σκ να έχουμε! Αναμένουκε νέα Δευτέρας!!!😉

• Ευχή 1

πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερααα!!! Κουβερτουρα κουβερτουρα!!! ωραία είναι κι αυτή άλλωστε!!! Καλό σκ να έχουμε! Αναμένουκε νέα Δευτέρας!!!😉

Θα σας ενημερώσω κορίτσια... καλό σκ ήρεμο και χαμογελαστο 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σας κορίτσια, είμαι 25 χρόνων μπηκα σε διαδικασία εξωσωματικής, έκανα έμβρυο μεταφορα με 1 έμβρυο 3ης μέρας αλλά άριστο.. έχω πολύ άγχος αν θα μου βγει θετική η β χοριακη στης 11 του μήνα 😭

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 2

πρίν από 36 λεπτά , Hrw08 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια, είμαι 25 χρόνων μπηκα σε διαδικασία εξωσωματικής, έκανα έμβρυο μεταφορα με 1 έμβρυο 3ης μέρας αλλά άριστο.. έχω πολύ άγχος αν θα μου βγει θετική η β χοριακη στης 11 του μήνα 😭

Καλησπέρα κορίτσι, όλα καλά θα πάνε 

• Ευχή 1

Θα σκάσω αν δεν ρωτήσω....πριν την εμβρυομεταφορα κάνετε σεχ (χαχα)έχω σκάσει βρε κορίτσια θέλω και μ είπαν καλό είναι να το αποφύγω....θα σκάσω σας λεωωωω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Θα σκάσω αν δεν ρωτήσω....πριν την εμβρυομεταφορα κάνετε σεχ (χαχα)έχω σκάσει βρε κορίτσια θέλω και μ είπαν καλό είναι να το αποφύγω....θα σκάσω σας λεωωωω

Χαχαχα εγω έκανα 2 μέρες πριν την έμβρυο μεταφορά , και 1 μερα πριν απλά δεν εξπερμετωνει μέσα, δε μας το είχαν απαγορεύσει 

4 ώρες πρίν, Hrw08 είπε:

Μια τεράστια χοριακη εύχομαι κοριτσάκι μου!!!

πρίν από 55 λεπτά , kate82 είπε:

Κοίτα για δύο τρεις μερες πριν δεν κάνει να τελειώσει μέσα ξέρω...και την προηγούμενη σίγουρα όχι...εγώ σα χεστρα π ήθελα να τα προσέξω όλα καναμε 5 μερες πριν και μετά έβαλα απαγορευτικό.. 🤣

• Ευχή 1

πρίν από 8 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μια τεράστια χοριακη εύχομαι κοριτσάκι μου!!!

Κοίτα για δύο τρεις μερες πριν δεν κάνει να τελειώσει μέσα ξέρω...και την προηγούμενη σίγουρα όχι...εγώ σα χεστρα π ήθελα να τα προσέξω όλα καναμε 5 μερες πριν και μετά έβαλα απαγορευτικό.. 🤣

Χαχαχαχαχ εγώ ακόμα δεν ξέρω αν θα προχωρήσω στην εμβρυομεταφορα αλλά μ είπαν να μηννννννν λόγω μικροβίων αλλά τα νεύρα είναι στον Ουρανό έχω φτάσει στο αμήν 

4 ώρες πρίν, Hrw08 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι! Με το καλό η θετική χοριακη σου!

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Εμάς δεν μας έχουν αφήσει από τη στιγμή που τελείωσε η περίοδος μου και ξεκίνησα σικλακουρ.. όμως μας αφήνουν και άλλα πράγματα αν με καταλαβαίνετε!!! 🤭 

πρίν από 31 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ εγώ ακόμα δεν ξέρω αν θα προχωρήσω στην εμβρυομεταφορα αλλά μ είπαν να μηννννννν λόγω μικροβίων αλλά τα νεύρα είναι στον Ουρανό έχω φτάσει στο αμήν 

Μη σκας παιδί μου!!! Χαχαχα άντε εκεί πέρα κάντε τίποτα άλλο να χαλαρώσετε και οι δύο!!!

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι! Με το καλό η θετική χοριακη σου!

Εμάς δεν μας έχουν αφήσει από τη στιγμή που τελείωσε η περίοδος μου και ξεκίνησα σικλακουρ.. όμως μας αφήνουν και άλλα πράγματα αν με καταλαβαίνετε!!! 🤭 

Μη σκας παιδί μου!!! Χαχαχα άντε εκεί πέρα κάντε τίποτα άλλο να χαλαρώσετε και οι δύο!!!

Και εμάς το ίδιο ακριβώς,,,θα αρκεστουμε σ αλλά λοιπόν.... για να πετύχουμε τον στόχο μας θέλει θυσίες χαχαχαχαχα ,

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...