Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Εμένα γράφει για την αναστολή της δράσης των μυκήτων  άρα δεν είναι αυτά 

Ναι ίσως και να μην κάνουν...αλλά δε ρωτάς το γιατρό??η ένα φαρμακοποιό?είναι αμαρτία αν τα έχεις...μπορεί και να είναι κατάλληλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Ναι ίσως και να μην κάνουν...αλλά δε ρωτάς το γιατρό??η ένα φαρμακοποιό?είναι αμαρτία αν τα έχεις...μπορεί και να είναι κατάλληλα!!!

Καλημέρα κορίτσια μου ,απλά σας ενημερώνω ότι τα βρήκα στο shopflix τα 20 υποθετα αυτά ακριβώς που είπατε στα 11 ευρώ 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ,απλά σας ενημερώνω ότι τα βρήκα στο shopflix τα 20 υποθετα αυτά ακριβώς που είπατε στα 11 ευρώ 

Κάψουλες είναι τελικά  χαχαχαχχα

• Χαχα 2

4 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Χαχαχαχ.. θα το βρεις που θα πάει 😁 ♥️ 

Είμαι στα χαμένα τελοςςς 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Είμαι στα χαμένα τελοςςς 

Εν τω μεταξύ βγήκαν και τα αποτελέσματα του άντρα μου αυτός αρνητικός, πως γίνεται αυτό δεν κατάλαβα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Είμαι στα χαμένα τελοςςς 

Εν τω μεταξύ βγήκαν και τα αποτελέσματα του άντρα μου αυτός αρνητικός, πως γίνεται αυτό δεν κατάλαβα 

Οι άντρες είναι τυχεροί! Δύσκολα κολλάνε ουρολοίμωξη.Καλημερα!!

πρίν από 55 λεπτά , Kate89 είπε:

Οι άντρες είναι τυχεροί! Δύσκολα κολλάνε ουρολοίμωξη.Καλημερα!!

Ουρολοιμωξη είναι το ecoli? μαθαίνω πολλά εδώ μέσα χαχαχαχχα ,ευχαριστώ κορίτσια μου 

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Κωλοβακτιριδιο είναι και προκαλεί συχνά ουρολοιμώξεις 😁

Γαμ@@τον ποπό μου ,που το βρήκε, θα πέσει χλωρίνη φουλ

Τελευταία φορά σας ζαλίζω για αυτό, αν είναι και αυτα είμαι χαζή τελοςςς .lactic ovules minor discomfort για την διατήρηση και ρυθμιση κολπικου ph .πείτε μου ότι είναι αυτά σας παρακαλώ 

πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Τελευταία φορά σας ζαλίζω για αυτό, αν είναι και αυτα είμαι χαζή τελοςςς .lactic ovules minor discomfort για την διατήρηση και ρυθμιση κολπικου ph .πείτε μου ότι είναι αυτά σας παρακαλώ 

Εκτός από την διατήρηση κολπου γράφει και για κολπίτιδα? 

πρίν από 56 λεπτά , kate82 είπε:

Εκτός από την διατήρηση κολπου γράφει και για κολπίτιδα? 

Χαχαχαχ όχι δεν είναι αυτα..Ειναι τα InterMed Eva Intima Biolact Ovules disorders /κολπικά υπόθετα με Προβιοτικά για την θεραπεία των κολπιτιδων και αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας.

Αυτό γράφει το κουτί 

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Kate89 είπε:

Χαχαχαχ όχι δεν είναι αυτα..Ειναι τα InterMed Eva Intima Biolact Ovules disorders /κολπικά υπόθετα με Προβιοτικά για την θεραπεία των κολπιτιδων και αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας.

Αυτό γράφει το κουτί 

Γαμωτο αυτό το είδα αλλά λέω σποκλειεται χαζαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Οπότε το βρήκες! Τέλεια!

Χαχαχαζα ναι αλλά παρήγγειλα τ άλλα χαχαχαχΧα ,τους έστειλα email για να με βάλουν αυτά, που κλαιωωωω με την παρτυ μου 

• Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν ξέρω αν έχω μπει στο σωστό θέμα. Θέλω να ρωτήσω κατι γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Αδιαθετεις 30/11. Ξεκινάς λευκά cyclacur 6/12 (γιατί μέχρι τότε δεν βρίσκεις πουθενά τον γιατρό). Κάνω ορμονολογικες 13/12 οι οποίες είναι καλές και εμβρυομεταφορα λέει θα κανω 20/12. Είναι δυνατόν η εμβρυομεταφορα να γίνεται τόσο αργά? Δηλαδή 21η μέρα του κύκλου; Εγώ ήδη νιώθω πόνους περιόδου. Ας με διαφωτίσει κάποια γιατί μπορεί να κάνω λάθος. Αλλά έχω κάνει 3 εμβρυμεταφορες, αρνητικές και οι 3 και όλες γίνονται έτσι αργά. Και πραγματικά απορώ. 

Εύχομαι σε όσες είστε στην προσπάθεια, καλή επιτυχία! 

πρίν από 5 λεπτά , teti83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν ξέρω αν έχω μπει στο σωστό θέμα. Θέλω να ρωτήσω κατι γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Αδιαθετεις 30/11. Ξεκινάς λευκά cyclacur 6/12 (γιατί μέχρι τότε δεν βρίσκεις πουθενά τον γιατρό). Κάνω ορμονολογικες 13/12 οι οποίες είναι καλές και εμβρυομεταφορα λέει θα κανω 20/12. Είναι δυνατόν η εμβρυομεταφορα να γίνεται τόσο αργά? Δηλαδή 21η μέρα του κύκλου; Εγώ ήδη νιώθω πόνους περιόδου. Ας με διαφωτίσει κάποια γιατί μπορεί να κάνω λάθος. Αλλά έχω κάνει 3 εμβρυμεταφορες, αρνητικές και οι 3 και όλες γίνονται έτσι αργά. Και πραγματικά απορώ. 

Εύχομαι σε όσες είστε στην προσπάθεια, καλή επιτυχία! 

Ναι εμβρυομεταφορα γίνετε Κ 22 μέρα του κύκλου πολλές κοπέλες έχουν κάνει . Ο κύκλος είναι τεχνικός γι'αυτό περνεις χάπια . Τα έμβρυα είναι είδη 5 ημερών φαντάζομαι βλαστοκυστες θα βάλεις . 

Για τις αποτυχίες έκανες εξετάσεις ? Εξετάσες την μήτρα σου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα Κ δεν εμφυτεύονται? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...