Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είναι και για τις δύο μια όμορφη μέρα η αυριανή! ❤️🤞 Όχι δεν έκανα, επίτηδες δεν έχω τεστακια στο σπίτι για να μην μπαίνω στον πειρασμό. Εσύ ; 

Αμην! 🙏🏻🙏🏻♥️

Ούτε εγώ έκανα γιατί σκέφτηκα και να έδειχνε θετικό , η πορεία έχει σημασία οπότε κρατήθηκα! 
      Καλά αποτελέσματα να έχουμε! 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μμμμ γιατί είναι κ γνωστός για ουρολοιμώξεις αυτός....θα δώσει κ στον άντρα σου αντιβίωση??

Πάντως μη σε αγχώνει δεν είναι ανθεκτικός...μπορεί να μη σου ζητήσει ούτε καν επανάληψη...

Χαχαχαχχ θα παει αυριο ο άντρας μου να κάνει και αυτός και μ είπαν 10 μέρες αντιβίωση και 5 μέρες αφού τελειώσω επαναληπτικη, δεν σωνουμε από εξετάσεις μωρέ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 870
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχαχχ θα παει αυριο ο άντρας μου να κάνει και αυτός και μ είπαν 10 μέρες αντιβίωση και 5 μέρες αφού τελειώσω επαναληπτικη, δεν σωνουμε από εξετάσεις μωρέ 

Ε ναι να μη βαριέσαι βρε πουλάκι μου!!χαχαχαχχα

Δεν του λες να σου δώσει και προβιοτικα μα μόνο κακό δεν κάνουν????

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ε ναι να μη βαριέσαι βρε πουλάκι μου!!χαχαχαχχα

Δεν του λες να σου δώσει και προβιοτικα μα μόνο κακό δεν κάνουν????

Ναι ναι μ είπε στο τηλέφωνο να πάρω οποία θέλω γιατί αυτά δέν γράφονται, πρώτα για προβιοτικα με μίλησε και μετά μ είπε την αντιβιωση ciproxin τελικά 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, kate82 είπε:

Ναι ναι μ είπε στο τηλέφωνο να πάρω οποία θέλω γιατί αυτά δέν γράφονται, πρώτα για προβιοτικα με μίλησε και μετά μ είπε την αντιβιωση ciproxin τελικά 

Ναι δε γράφονται όντως!!!αντε πάρε τα και να ξεμπερδέψεις γρήγορα!!!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Χαχαχα ακόμα δεν ξεκίνησα βρε ...

Είχα τα προβιοτικα τα prolife λήγουν τον Ιανουάριο και είπα να μην οσνε χαμένα, είναι καλά ή να πάρω αύριο αλλά?

πρίν από 21 λεπτά , kate82 είπε:

Είχα τα προβιοτικα τα prolife λήγουν τον Ιανουάριο και είπα να μην οσνε χαμένα, είναι καλά ή να πάρω αύριο αλλά?

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Θα σου έλεγα να πάρεις και τα eva biolact ovules.Είναι υπόθετα με προβιοτικα 

πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ δεν θέλω αλλά υποθεταααααα 

Καλά θα είναι και αυτα...αλλά σαν τα υποθετα αυτά κανένα...κάνουν τα άτιμα καλή δουλειά....αλλά αν δε θέλεις υποθετα μια χαρά είναι τα αλλά!!!

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Καλά θα είναι και αυτα...αλλά σαν τα υποθετα αυτά κανένα...κάνουν τα άτιμα καλή δουλειά....αλλά αν δε θέλεις υποθετα μια χαρά είναι τα αλλά!!!

Καλημέρα κορίτσια @*Vasoula @Kate89 βρήκα στο ψυγείο ένα κουτί που γράφει eva intima mycosis ovules disorders αυτά είναι???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια @*Vasoula @Kate89 βρήκα στο ψυγείο ένα κουτί που γράφει eva intima mycosis ovules disorders αυτά είναι???

Καλημέρα!!!έλα μου ντε..έχω ένα κουτί μπροστά μου που γράφει  eva intima biolact ovule disorders  και έχει 10 κολπικά υποθετα μέσα..  να ειναι το ιδιο???το googlaρες???

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα!! Και εγώ αυτά που έχω γράφουν intima biolact ovule disorders και λένε πάνω στο κουτί ότι είναι με προβιοτικα.

Εσένα τι γράφει πάνω στο κουτί ότι προορίζονται;

πρίν από 12 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Και εγώ αυτά που έχω γράφουν intima biolact ovule disorders και λένε πάνω στο κουτί ότι είναι με προβιοτικα.

Εσένα τι γράφει πάνω στο κουτί ότι προορίζονται;

Το έβγαλα φώτο αλλά δεν μπορώ να την στείλω 

πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλημέρα!!!έλα μου ντε..έχω ένα κουτί μπροστά μου που γράφει  eva intima biolact ovule disorders  και έχει 10 κολπικά υποθετα μέσα..  να ειναι το ιδιο???το googlaρες???

Όχι μωρέ το είδα στο ψυγείο και λέω στάσου να ρωτήσω, το έχω βγάλει και φώτο αλλά δεν μπορώ να σας την στείλω 

Τώρα είδα την φώτο είναι 10 κολπικα για την αναστολή μυκήτων αυτό γράφει κάτω 

πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Το έβγαλα φώτο αλλά δεν μπορώ να την στείλω 

Όχι μωρέ το είδα στο ψυγείο και λέω στάσου να ρωτήσω, το έχω βγάλει και φώτο αλλά δεν μπορώ να σας την στείλω 

Τώρα είδα την φώτο είναι 10 κολπικα για την αναστολή μυκήτων αυτό γράφει κάτω 

Αυτά που λέμε με την @*Vasoula γράφουν κολπικά υπόθετα με προβιοτικά για την αποκατάσταση και διατήρηση φυσιολογικής κολπικής χλωρίδας

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Kate89 είπε:

Αυτά που λέμε με την @*Vasoula γράφουν κολπικά υπόθετα με προβιοτικά για την αποκατάσταση και διατήρηση φυσιολογικής κολπικής χλωρίδας

Εμένα γράφει για την αναστολή της δράσης των μυκήτων  άρα δεν είναι αυτά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...