Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είναι και για τις δύο μια όμορφη μέρα η αυριανή! ❤️🤞 Όχι δεν έκανα, επίτηδες δεν έχω τεστακια στο σπίτι για να μην μπαίνω στον πειρασμό. Εσύ ; 

Αμην! 🙏🏻🙏🏻♥️

Ούτε εγώ έκανα γιατί σκέφτηκα και να έδειχνε θετικό , η πορεία έχει σημασία οπότε κρατήθηκα! 
      Καλά αποτελέσματα να έχουμε! 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Just now, kate82 είπε:

Μέχρι και εχθές είχα πάλι, με γράψανε καλλιεργια μήπως και .... αυτά είναι όμορφα που έχεις κορίτσι μου .... το μαγαζί καλά είναι εμείς είμαστε πτώματα. Εσύ αδεια ε??

Μπράβο πολύ χαίρομαι! Πάντα να χεις δουλειά!!! Να μας γράψεις όταν βγει η καλλιέργεια! Εγώ άδεια ναι.. ευτυχώς γιατί με τέτοια ορθοστασία στη δουλειά σίγουρα δεν θα άντεχα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 870
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Lila86 είπε:

Μπράβο πολύ χαίρομαι! Πάντα να χεις δουλειά!!! Να μας γράψεις όταν βγει η καλλιέργεια! Εγώ άδεια ναι.. ευτυχώς γιατί με τέτοια ορθοστασία στη δουλειά σίγουρα δεν θα άντεχα!!!

Καλά έκανες κορίτσι μου να το ζήσεις ήρεμα 

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κορίτσια μου γλυκά τι κάνετε????πως είστε?????

Καλημέρα Βασούλα μας! 🩷 Εγώ λίγο καλύτερα σήμερα και περιμένω πως και πως να περάσει η βδομάδα να πάω να ξανά δω το μωράκι μου! Εσύ πως είσαι;; Τα μωρούλια;;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κορίτσια μου γλυκά τι κάνετε????πως είστε?????

Καλημέρα Βασούλα συντοπιτισσα!! Καλά είμαι και εγώ, εκεί που είμαι μια χαρά λες και μου πατάει κάτι την κοιλιά και τσουπ εμετός 😁 εσύ πως είσαι;; μίλησες με τον γιατρό για την επανάληψη της αντιβίωσης;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα Βασούλα μας! 🩷 Εγώ λίγο καλύτερα σήμερα και περιμένω πως και πως να περάσει η βδομάδα να πάω να ξανά δω το μωράκι μου! Εσύ πως είσαι;; Τα μωρούλια;;

Μια ετσι μια αλλιως σε πάει ε??ποια μέρα έχεις ραντεβού???καλά είμαι εγώ...καλά είναι και τα μπεμπονια ελπίζω δηλαδή...αν δεν μ το αλλάξει έχω  κ εγω ραντεβού σε 9 μέρες και τις μετράω σαν κατάδικος..χαχχαχαχα

πρίν από 2 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα Βασούλα συντοπιτισσα!! Καλά είμαι και εγώ, εκεί που είμαι μια χαρά λες και μου πατάει κάτι την κοιλιά και τσουπ εμετός 😁 εσύ πως είσαι;; μίλησες με τον γιατρό για την επανάληψη της αντιβίωσης;

Λες να έχει βρει κάποιο εντερακι και να παίζει??χαχαχχαχαχα ποτέ ξαναπάς εσύ γιατρό???

Δεν με έχουν πάρει και το ραντεβού το έχουμε 19 του μήνα...θα ενοχλήσω όμως εγώ μήπως και με βάλει νωρίτερα να κάνουμε και κολπική καλλιέργεια ξανα!!

• Μου αρέσει 1

On 8/12/2024 at 10:07 ΠΜ, Maraki S. είπε:

Λυπάμαι πολύ.. κάνατε ραντεβού με τον γιατρό σου να σου πει τι πιστεύει και αν υπάρχει κάτι που δεν έχετε εξετάσει να το δείτε στο μεσοδιάστημα; Εγώ μετά την πρώτη αποτυχία τον Οκτώβριο, έκανα υστεροσκόπηση και έτσι πέρασα στην δεύτερη προσπάθεια τώρα. Κατά τα άλλα όπως αισθάνεσαι εσύ, σίγουρα αν έχεις έμβρυα στην άκρη θα είναι πιο εύκολο..

On 8/12/2024 at 10:07 ΠΜ, Maraki S. είπε:

Λυπάμαι πολύ.. κάνατε ραντεβού με τον γιατρό σου να σου πει τι πιστεύει και αν υπάρχει κάτι που δεν έχετε εξετάσει να το δείτε στο μεσοδιάστημα; Εγώ μετά την πρώτη αποτυχία τον Οκτώβριο, έκανα υστεροσκόπηση και έτσι πέρασα στην δεύτερη προσπάθεια τώρα. Κατά τα άλλα όπως αισθάνεσαι εσύ, σίγουρα αν έχεις έμβρυα στην άκρη θα είναι πιο εύκολο..

Δυστυχώς δεν έχω αλλά εμβρυα

θα πρέπει να κάνω ξανά όλη την διαδικασία από την αρχή 

απλά τώρα φοβάμαι πιο πολύ από πριν στο να μην πάει καλά και η επόμενη φορά

πρίν από 36 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μια ετσι μια αλλιως σε πάει ε??ποια μέρα έχεις ραντεβού???καλά είμαι εγώ...καλά είναι και τα μπεμπονια ελπίζω δηλαδή...αν δεν μ το αλλάξει έχω  κ εγω ραντεβού σε 9 μέρες και τις μετράω σαν κατάδικος..χαχχαχαχα

Λες να έχει βρει κάποιο εντερακι και να παίζει??χαχαχχαχαχα ποτέ ξαναπάς εσύ γιατρό???

Δεν με έχουν πάρει και το ραντεβού το έχουμε 19 του μήνα...θα ενοχλήσω όμως εγώ μήπως και με βάλει νωρίτερα να κάνουμε και κολπική καλλιέργεια ξανα!!

Χαχαχαχ μάλλον κάτι έχει βρει και παίζει δεν εξηγείται αλλιώς 😁.

Την άλλη Πέμπτη πάω στο γιατρό πάλι! Να ενοχλήσεις τον γιατρό εννοείται αν και πιστεύω θα έχεις καθαρίσει τώρα.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Ναι ρε Βασούλα αλλά στανταρ από το απόγευμα και μετά είμαι πάντα χειροτερα.. τη τρίτη πάω πάλι γιατρό και μια από τα ίδια στο μέτρημα χαχαχα 

Ελπίζω να μη στο αλλάξει!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Valo είπε:

Δυστυχώς δεν έχω αλλά εμβρυα

θα πρέπει να κάνω ξανά όλη την διαδικασία από την αρχή 

απλά τώρα φοβάμαι πιο πολύ από πριν στο να μην πάει καλά και η επόμενη φορά

Σε καταλαβαίνω, το ίδιο και εγώ πλέον και μπορεί να είμαι ακόμα στο περίμενε για το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα ο ενθουσιασμός της προηγούμενης φοράς έχει σβήσει στην σκέψη αυτή ότι αν δεν πετύχει πάμε φτου και από την αρχή. Και για την ηλικία μου λίγα είχα βγάλει οπότε η επόμενη είναι το ίδιο αμφίβολη

@Makelen τι έγινε τελικά; Θα προχωρήσεις σε έμβρυομεταφορά τώρα ή πιο μετά;

πρίν από 43 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ,βγήκε η καλλιέργεια θετική e coli που το άρπαξα άγνωστο 

Γειά σου Κατερίνα μου!!!πως είσαι???δυστηχως είναι ο πιο συχνός αυτός...είμαστε επιρρεπείς οι γυναίκες..σου έδωσε αντιβίωση???δεν είχες τσούξιμο όμως κάτι ε??

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου Κατερίνα μου!!!πως είσαι???δυστηχως είναι ο πιο συχνός αυτός...είμαστε επιρρεπείς οι γυναίκες..σου έδωσε αντιβίωση???δεν είχες τσούξιμο όμως κάτι ε??

Ναι σήμερα θα με στείλει παραπεμπτικο για ζιθρομαξ αν δεν κάνω λάθος, είχα όταν έκανα σεξακι εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά 

πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι σήμερα θα με στείλει παραπεμπτικο για ζιθρομαξ αν δεν κάνω λάθος, είχα όταν έκανα σεξακι εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά 

Μμμμ γιατί είναι κ γνωστός για ουρολοιμώξεις αυτός....θα δώσει κ στον άντρα σου αντιβίωση??

Πάντως μη σε αγχώνει δεν είναι ανθεκτικός...μπορεί να μη σου ζητήσει ούτε καν επανάληψη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...