Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Δε συνεχίστηκε ε??ίσως να ειχαν μείνει υπολείμματα κορίτσι μου καθώς σίγουρα είχε παχύνει και το ενδομητριο σου πολύ αφού ετοιμαζόταν για εγκυμοσυνη και με τα γουτσου γουτσου να πιέστηκε εκει το σύστημα και να τα απέβαλε...αν δε συνεχίσει μη σε αγχώνει καθόλου...αν δεις και αύριο ας πούμε πάρε τους ένα τηλέφωνο να δεις...

Καλημέρα, όχι ήταν πολύ λίγο μαζί με διαφανή υγρά, σήμερα δεν είδα κάτι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 870
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 54 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια, μια ερώτηση. Από την ημέρα που γίνεται η ωοληψια πόσες μέρες μεσολαβούν για την έμβρυομεταφορα; Δηλαδή η ημερα της ωοληψιας μετράει σαν μέρα η υπολογίζεται η επόμενη ; Έχω θέμα γιατί 23/12 κλείνει το κέντρο. Δευτέρα έχω ραντεβού και θα τους ρωτήσω να μου πουν.. 

πρίν από 7 λεπτά , despoina554 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια, μια ερώτηση. Από την ημέρα που γίνεται η ωοληψια πόσες μέρες μεσολαβούν για την έμβρυομεταφορα; Δηλαδή η ημερα της ωοληψιας μετράει σαν μέρα η υπολογίζεται η επόμενη ; Έχω θέμα γιατί 23/12 κλείνει το κέντρο. Δευτέρα έχω ραντεβού και θα τους ρωτήσω να μου πουν.. 

Καλημέρα σε πήραν τηλ για να σ ενημερώσουν πόσα προχώρησαν σε βλαστοκυστες ??? Αν ναι και είσαι οκ σ αυτό μετράνε ενδομητριο σε κάνουν αιματολογικες και προχωρας 

• Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα, όχι ήταν πολύ λίγο μαζί με διαφανή υγρά, σήμερα δεν είδα κάτι...

Βρε κορίτσια μου πάλι είχα το απόγευμα λίγα ροζ τι γίνεται???

1 hour ago, kate82 είπε:

Είναι από χθες ασταματητο η καμμία φορά στο σκούπισμα; Αν συνεχιστεί και αύριο προτείνω να πάρεις τον γιατρό να έχεις απλά το κεφάλι σου ήσυχο! Αν και δεν νομίζω να είναι κάτι.. 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Θεωρώ πως είναι υπολείμματα όλα αλλά αν σε ανησυχεί κοριτσακι μου πάρε τον τη Δευτέρα ένα τηλέφωνο να σε καθησυχάσει...

Έκανα την ανάλυση κοπέλες μου

αρνητικο , δεν πέτυχε η εξωσωματική 

είμαι κομμάτια αν και δεν το δείχνω σε κανένα 

όλα έδειχναν μια χαρά και με τρώει το γιατί 😭😭😭

πάμε ξανά από την αρχή, θέλω τα φώτα σας σας παρακαλω αν ξέρετε εάν πρέπει να κάνω κάποια παύση τώρα για να ξεκινήσω την δεύτερη προσπάθεια 

σας ευχαριστώ ❤️

• Λυπημένη/-ος 3

7 ώρες πρίν, Valo είπε:

πάμε ξανά από την αρχή, θέλω τα φώτα σας σας παρακαλω αν ξέρετε εάν πρέπει να κάνω κάποια παύση τώρα για να ξεκινήσω την δεύτερη προσπάθεια 

σας ευχαριστώ ❤️

Λυπάμαι πολύ.. κάνατε ραντεβού με τον γιατρό σου να σου πει τι πιστεύει και αν υπάρχει κάτι που δεν έχετε εξετάσει να το δείτε στο μεσοδιάστημα; Εγώ μετά την πρώτη αποτυχία τον Οκτώβριο, έκανα υστεροσκόπηση και έτσι πέρασα στην δεύτερη προσπάθεια τώρα. Κατά τα άλλα όπως αισθάνεσαι εσύ, σίγουρα αν έχεις έμβρυα στην άκρη θα είναι πιο εύκολο..

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Valo είπε:

σας ευχαριστώ ❤️

Λυπάμαι κορίτσι μου....μια μικρή παύση θα στην πρότεινα εγώ...λίγο να πάρεις δυνάμεις και να ξεκινήσεις ξανά γιατί σίγουρα χρειάζεσαι και ψυχική ηρεμία...και σωματικά βέβαια...δύσκολο το ταξίδι αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει!!! 🥰

17 ώρες πρίν, Valo είπε:

σας ευχαριστώ ❤️

Κορίτσι μου το πέρασα πριν λίγες μέρες, ηρέμησε δεν χαθηκε ο κοσμος πάρε τα πάνω σου περνά καλά στις γιορτές κλείσε ένα ραντεβού με τον γιατρό σου για να σε κατατοπίσει και να ξαναπροσπαθησεις ... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου το πέρασα πριν λίγες μέρες, ηρέμησε δεν χαθηκε ο κοσμος πάρε τα πάνω σου περνά καλά στις γιορτές κλείσε ένα ραντεβού με τον γιατρό σου για να σε κατατοπίσει και να ξαναπροσπαθησεις ... 

Κατερινάκι έχεις και σήμερα ροζ????

πρίν από 9 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;; Όλα καλά; @kate82 πως είσαι κορίτσι μου; 

Καλημέρα γλυκιά μου μια χαρά Δόξα τον Θεό,εσύ πως είσαι???

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα γλυκιά μου μια χαρά Δόξα τον Θεό,εσύ πως είσαι???

Σταμάτησαν τα ροζ που είχες; Εγώ καλά κορίτσι μου! Εδώ με τις αναγουλες μου κάνουμε πολύ παρέα κάθε μέρα!!! Περιμένω τον 2ο υπέρηχο να δω ότι όλα βαίνουν καλώς! Πως πάει το μαγαζάκι σου;

πρίν από 30 λεπτά , Lila86 είπε:

Σταμάτησαν τα ροζ που είχες; Εγώ καλά κορίτσι μου! Εδώ με τις αναγουλες μου κάνουμε πολύ παρέα κάθε μέρα!!! Περιμένω τον 2ο υπέρηχο να δω ότι όλα βαίνουν καλώς! Πως πάει το μαγαζάκι σου;

Μέχρι και εχθές είχα πάλι, με γράψανε καλλιεργια μήπως και .... αυτά είναι όμορφα που έχεις κορίτσι μου .... το μαγαζί καλά είναι εμείς είμαστε πτώματα. Εσύ αδεια ε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...