Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχεις πολύ δίκιο. Αλλά γενικά είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα. Με βοηθάει για να μην απογοητεύομαι και αν συμβεί κάτι κακό να πω αμέσως πως έχω πλάνο για το μετά. Γιατί αν το αφήσω νομίζω μέσα στη στενοχώρια μου θα βυθιστώ στην κατάσταση. Στειλτε θετική ενέργεια αγαπημένες..

Την έχεις τη θετική ενέργεια μας!!! Απλά εγώ στα είπα αυτά γιατί όταν συνειδητοποίησα πως δεν μπορώ να έχω πάντα plan b, γιατί και να το έχω πάλι μπορεί να μη γίνει όπως το σκέφτηκα, εκεί ηρέμησα επιτέλους! Σου εύχομαι το καλύτερο ειλικρινά 🙂

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσχετο.... άλλες πηγαίνουν και φτιάχνουν μαλλιά για να πάρουν τα πάνω τους και εγώ τώρα πάω για καθαρισμό δοντιών πόσο ανώμαλη είμαι.....🤣🤣🤣και να φανταστείτε σιχενομαι τον οδοντίατρο 

• Χαχα 3

πρίν από 30 λεπτά , kate82 είπε:

Άσχετο.... άλλες πηγαίνουν και φτιάχνουν μαλλιά για να πάρουν τα πάνω τους και εγώ τώρα πάω για καθαρισμό δοντιών πόσο ανώμαλη είμαι.....🤣🤣🤣και να φανταστείτε σιχενομαι τον οδοντίατρο 

Ο καθένας όπως βολεύεται χαχαχαχα

• Χαχα 2

16 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!πως είστε???

Μα οδοντίατρο???γιατί σε τιμωρεις έτσι??? 🤣

• Χαχα 1

πρίν από 10 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλημέρα βασουλαααα αφού είμαι ανώμαλη τέλος...πως είσαι???

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα βασουλαααα αφού είμαι ανώμαλη τέλος...πως είσαι???

Μα δε  τον θελωωω ούτε ζωγραφιστό!χαχαχαχχα

Καλά είμαι εγώ κοριτσακι μου...σήμερα τελείωσα την αντιβίωση για το στρεπτοκοκκο και ελπίζω να μου βάλει ραντεβού την άλλη βδομάδα να δούμε τα μικρά και να κάνω και επανάληψη να δούμε αν έφυγε...μπας και ηρεμήσω λιγάκι...

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 58 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μα δε  τον θελωωω ούτε ζωγραφιστό!χαχαχαχχα

Καλά είμαι εγώ κοριτσακι μου...σήμερα τελείωσα την αντιβίωση για το στρεπτοκοκκο και ελπίζω να μου βάλει ραντεβού την άλλη βδομάδα να δούμε τα μικρά και να κάνω και επανάληψη να δούμε αν έφυγε...μπας και ηρεμήσω λιγάκι...

Ούτε εγώ χαχαχαζαζα καθαρισμό να φανταστείς μ αναισθησία κάνω και πάλι τον ταλαιπωρω μια ώρα έκανε για να τελειώσει ανά δύο δόντια τον σταματούσαν ζαχαζαχαζα

Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου θα το δεις ,που τον βρήκες τον στρεπτοκοκκο βρε???

Καλησπέρα κορίτσια! Έγινε και εμένα η έμβρυομεταφορά μου σήμερα και τώρα είμαι σπίτι και ξεκουράζομαι. Τελικά βάλαμε και τα δύο εμβρυάκια που μας μένανε, ακούγοντας την γνώμη του γιατρού.. τα παίξαμε όλα για όλα δηλαδή.. ελπίζω να τα καταφέρουμε αυτή την φορά και να πιάσει έστω το ένα 🤞🤞

• Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 4

πρίν από 2 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έγινε και εμένα η έμβρυομεταφορά μου σήμερα και τώρα είμαι σπίτι και ξεκουράζομαι. Τελικά βάλαμε και τα δύο εμβρυάκια που μας μένανε, ακούγοντας την γνώμη του γιατρού.. τα παίξαμε όλα για όλα δηλαδή.. ελπίζω να τα καταφέρουμε αυτή την φορά και να πιάσει έστω το ένα 🤞🤞

Σου εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χωριακη κορίτσι μου ,να έχεις υπομονή αυτές τις μέρες γιατί θα είναι δύσκολες ,προσπάθησε να απασχολεί το μυαλό σου με ότι άλλο σου έρθει 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Ούτε εγώ χαχαχαζαζα καθαρισμό να φανταστείς μ αναισθησία κάνω και πάλι τον ταλαιπωρω μια ώρα έκανε για να τελειώσει ανά δύο δόντια τον σταματούσαν ζαχαζαχαζα

Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου θα το δεις ,που τον βρήκες τον στρεπτοκοκκο βρε???

Έλα μ ντε!που τον βρήκα τον ατιμο???

Και μόνο π μου περιγράφεις με τον οδοντίατρο ανατριχιάζω!!χαχαχαχαχα

πρίν από 6 λεπτά , Maraki S. είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!!!όλα καλά να πάνε με μια μεγάλη μεγάλη χοριακη σου εύχομαι!!!λογικά σε 9-10 μέρες η χοριακή ε??

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , *Vasoula είπε:

Και μόνο π μου περιγράφεις με τον οδοντίατρο ανατριχιάζω!!χαχαχαχαχα

Με το καλό κορίτσι μου!!!!όλα καλά να πάνε με μια μεγάλη μεγάλη χοριακη σου εύχομαι!!!λογικά σε 9-10 μέρες η χοριακή ε??

Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να είναι η τυχερή! Σε 11 ημέρες, την άλλη Τρίτη στις 17/12 μου είπαν.

• Ευχή 1

3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Κορίτσι μου σου εύχομαι να περάσουν οι μέρες νερό και να έχεις μια θετική χοριακη! Με το καλό! 🤞🏼

7 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Γεια σου Βασούλα μας!!! Εγώ πάλι δύο μέρες τώρα είμαι καλυτερα το πρωί και από το απόγευμα και μετά πλυντήριο πάλι!!! Ανυπομονώ ξανά για τον επόμενο υπέρηχο! Άντε να δεις κι εσύ τα μικρακια σου και εύχομαι να έχει περάσει ο στρεπτόκοκκος 🙂 Να πω κι εγώ με τη μεριά μου ότι δεν φοβάμαι τον οδοντίατρο 😂

• Μπερδεμένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση μήπως γνωρίζετε, αφού έπεσε εντελώς η χωριακη μου ήρθε η περίοδος, μου τελείωσε πριν δυο μέρες χθες έκανα γουτσου γουτσου και σήμερα είχα λίγο αίμα στο σκούπισμα ροζ θα το έλεγα, τι γίνεται??? Να πάρω τηλ στο κέντρο ή είναι φυσιολογικό? 

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Δε συνεχίστηκε ε??ίσως να ειχαν μείνει υπολείμματα κορίτσι μου καθώς σίγουρα είχε παχύνει και το ενδομητριο σου πολύ αφού ετοιμαζόταν για εγκυμοσυνη και με τα γουτσου γουτσου να πιέστηκε εκει το σύστημα και να τα απέβαλε...αν δε συνεχίσει μη σε αγχώνει καθόλου...αν δεις και αύριο ας πούμε πάρε τους ένα τηλέφωνο να δεις...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...