Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Για σας κορίτσια μου θα φάω μέχρι σκασμού αλλά αλκοόλ επειδή σας συμπαθώ δεν θα πιω ούτε σταγόνα 🤣🤣🤣

Πιες καλέ να το ευχαριστηθείς!!! Γιορτές έχουμε!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Πιες καλέ να το ευχαριστηθείς!!! Γιορτές έχουμε!!!χαχαχα

Δεν μπορώ μια γουλιά πίνω και γίνομαι κουρουμπελο καλέ, θα με πεθάνετε 

• Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια μου και εγώ εδώ σε αναμονή για το αν θα γίνει τελικά η εμβρυομεταφορα από βδομάδα.. Αυριο 12 ημέρα κύκλου πάω για νεες αιματολογικες. Το άγχος στα κόκκινα.. 

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά, το ενδομητριο εντάξει?

πρίν από 20 λεπτά , Lila86 είπε:

Εντάξει λοιπόν!!! Ας πιει ο άντρας σου για μας 😂😂

Ααααα αυτό εύκολακι είναι να είστε σίγουρες ότι θα γίνει 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν μπορώ μια γουλιά πίνω και γίνομαι κουρουμπελο καλέ, θα με πεθάνετε 

Τέτοιο γερό ποτήρι είμαι κ εγω...χαχαχαχχαχα

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια μου και εγώ εδώ σε αναμονή για το αν θα γίνει τελικά η εμβρυομεταφορα από βδομάδα.. Αυριο 12 ημέρα κύκλου πάω για νεες αιματολογικες. Το άγχος στα κόκκινα.. 

Φαντάζομαι!!!θα σου κάνει και υπέρηχο η μόνο αιματολογικές τώρα???

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά, το ενδομητριο εντάξει?

Ααααα αυτό εύκολακι είναι να είστε σίγουρες ότι θα γίνει 

Το ενδομήτριο χθες 10η μερα ήταν 8χιλ. Φαντάζομαι μέχρι την επόμενη βδομάδα θα είναι και καλύτερα. 

πρίν από 10 λεπτά , *Vasoula είπε:

Τέτοιο γερό ποτήρι είμαι κ εγω...χαχαχαχχαχα

Φαντάζομαι!!!θα σου κάνει και υπέρηχο η μόνο αιματολογικές τώρα???

Μόνο αιματολογικές αύριο είπε! Υπέρηχο έκανε χθες.

Εν τω μεταξύ σήμερα εχουμε εταιρική εκδήλωση και δε θέλω να πάω καθόλου… αλλά δε γίνεται να μην πάω. Φοβάμαι μη κολλήσω τίποτα.

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Το ενδομήτριο χθες 10η μερα ήταν 8χιλ. Φαντάζομαι μέχρι την επόμενη βδομάδα θα είναι και καλύτερα. 

Μόνο αιματολογικές αύριο είπε! Υπέρηχο έκανε χθες.

Εν τω μεταξύ σήμερα εχουμε εταιρική εκδήλωση και δε θέλω να πάω καθόλου… αλλά δε γίνεται να μην πάω. Φοβάμαι μη κολλήσω τίποτα.

Μάσκα και δεν υπάρχει θέμα 

πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Το σκέφτηκα αλλά εκεί που γίνεται λίγο δύσκολο. Θα δω τι θα κάνω.

Παίξτο πως εσύ έχεις κάτι ενοχλήσεις και δε θέλεις να κολλήσεις κανέναν... και μην πολύ πλησιάζεις αν είναι εφικτό...

Το ενδομητριο μια χαρά πάει...έτσι καλές να είναι και οι εξετάσεις σου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Παίξτο πως εσύ έχεις κάτι ενοχλήσεις και δε θέλεις να κολλήσεις κανέναν... και μην πολύ πλησιάζεις αν είναι εφικτό...

Το ενδομητριο μια χαρά πάει...έτσι καλές να είναι και οι εξετάσεις σου!!!

Είναι όλοι οι πελάτες δικοί μου και ως εκ τούτου γίνεται το event για αυτό από την εταιρεία οποτε δε μπορώ να μη πάω δυστυχώς. Το προσπάθησα. Απλά θα προσπαθησω να κρατήσω μια απόσταση. 

Μακάρι να είναι όλα καλά! Ανυπομονώ τόσο πολύ αλλα ταυτόχρονα φοβάμαι απεριόριστα!

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Είναι όλοι οι πελάτες δικοί μου και ως εκ τούτου γίνεται το event για αυτό από την εταιρεία οποτε δε μπορώ να μη πάω δυστυχώς. Το προσπάθησα. Απλά θα προσπαθησω να κρατήσω μια απόσταση. 

Μακάρι να είναι όλα καλά! Ανυπομονώ τόσο πολύ αλλα ταυτόχρονα φοβάμαι απεριόριστα!

Λογικο κορίτσι μου... Όμως μην ανησυχείς αφού οι πρώτες αιματολογικές βγήκαν καλές και αυτές θα βγουν μια χαρά θα δεις! Επίσης το άγχος διαταράσσει τις ορμόνες μας οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε την έξοδο σου αφού δεν μπορείς να αποφύγεις να πας και περνά όσο πιο καλά μπορείς  😉

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Λογικο κορίτσι μου... Όμως μην ανησυχείς αφού οι πρώτες αιματολογικές βγήκαν καλές και αυτές θα βγουν μια χαρά θα δεις! Επίσης το άγχος διαταράσσει τις ορμόνες μας οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε την έξοδο σου αφού δεν μπορείς να αποφύγεις να πας και περνά όσο πιο καλά μπορείς  😉

Προσπαθώ να μην αγχώνομαι βρε κορίτσια αλλά πολύ δύσκολο. Σκέφτομαι ποσο ελάχιστα είναι τα έμβρυα και φοβάμαι μήπως δε καταφέρω να μαζέψω καινούργια αν δε παει καλά αυτή η μεταφορά. Δε ξερω τι να κάνω, πραγματικά.

πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Προσπαθώ να μην αγχώνομαι βρε κορίτσια αλλά πολύ δύσκολο. Σκέφτομαι ποσο ελάχιστα είναι τα έμβρυα και φοβάμαι μήπως δε καταφέρω να μαζέψω καινούργια αν δε παει καλά αυτή η μεταφορά. Δε ξερω τι να κάνω, πραγματικά.

Έχεις δίκιο κορίτσι μου αλλά ίσως θα σε βοηθούσε να πας βήμα βήμα τη φορά.. προσηλωσου στο τωρινό σου στόχο δώσε έμφαση εκεί και στο τι κάνεις τώρα.. το τι θα γίνει μετά είναι πολύς καιρός για να το σκεφτείς και να χαλιεσαι.. το ξέρω είναι λογικό να πηγαίνει και το μυαλό σου εκεί αλλά πρέπει κάπως να σκέφτεσαι το τώρα και όχι τα αν και τα τι θα γίνει μετά. Στο λέω με πολύ κατανόηση πραγματικά γιατί πάντα έτσι σκεφτόμουν και δεν με οδήγησε πουθενα παρά μόνο σε μόνιμο άγχος.. άλλωστε το τι θα γίνει δεν είναι στο χέρι μας πάντα.. όμως το να δώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο θετική ενέργεια σε αυτό που κάνεις τώρα είναι στο χέρι σου.. 🩷

1 hour ago, Lila86 είπε:

Έχεις δίκιο κορίτσι μου αλλά ίσως θα σε βοηθούσε να πας βήμα βήμα τη φορά.. προσηλωσου στο τωρινό σου στόχο δώσε έμφαση εκεί και στο τι κάνεις τώρα.. το τι θα γίνει μετά είναι πολύς καιρός για να το σκεφτείς και να χαλιεσαι.. το ξέρω είναι λογικό να πηγαίνει και το μυαλό σου εκεί αλλά πρέπει κάπως να σκέφτεσαι το τώρα και όχι τα αν και τα τι θα γίνει μετά. Στο λέω με πολύ κατανόηση πραγματικά γιατί πάντα έτσι σκεφτόμουν και δεν με οδήγησε πουθενα παρά μόνο σε μόνιμο άγχος.. άλλωστε το τι θα γίνει δεν είναι στο χέρι μας πάντα.. όμως το να δώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο θετική ενέργεια σε αυτό που κάνεις τώρα είναι στο χέρι σου.. 🩷

Έχεις πολύ δίκιο. Αλλά γενικά είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα. Με βοηθάει για να μην απογοητεύομαι και αν συμβεί κάτι κακό να πω αμέσως πως έχω πλάνο για το μετά. Γιατί αν το αφήσω νομίζω μέσα στη στενοχώρια μου θα βυθιστώ στην κατάσταση. Στειλτε θετική ενέργεια αγαπημένες..

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...