Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

@Fotinimel@Lila86 Σας ευχαριστω πολυ,η Αληθεια ειναι πως εχω αγχοθει αρκετα!!!!!Εν τω μεταξυ σαν να μην περνανε οι μερες!!

Ισχύει δεν περνάνε όμως κάνε υπομονή γιατί οι μέρες που έρχονται μετά την έμβρυομεταφορά περνάνε πιο δύσκολα! Μην αγχώνεσαι και ευχαριστησου τις μέρες που έχεις μέχρι τη μεταφορά να κάνεις πράγματα για σένα να χαλαρώνεις!

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα! Είμαι και εγώ μαζί σου, ελπίζω να μας κολλήσουν τα κορίτσια γούρι! Πήγα σήμερα 11η μέρα εγώ για υπέρηχο και μου βρήκαν το τέλειο ενδομήτριο θεωρητικά, είναι ήδη 10 σε πάχος. Αυτή την Παρασκευή πάμε για έμβρυομεταφορά!😊 Όσο για τα συμπτώματα που συζητάτε, εγώ περιμένω πώς και πώς για να μπορώ να γκρινιάξω με την ησυχία μου που καταπιέζομαι τόσο καιρό, χαχαχα , Παρθένος στο ζώδιο και θα πάρω πίσω το αίμα του συζύγου που είναι Καρκίνος, καταλαβαίνεις.. Καλή επιτυχία για την Τετάρτη!🤞

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. με το καλο!! Αψογο ενδομητριο! Βλαστοκυστη 5ης μερας θα βαλεις;? Εμενα την πρωτη φορα μου ειχε βαλει βλαστοκυστες 5 ημερων.. την 6η μερα. Και επιασα. Λογικα και τωρα για την επομενη εβδομαδα θα παει η εμβρυομεταφορα (αν εχω καλο ενδομητριο βεβαια) 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 791
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@Lila86 πως είσαι; πηγές στο γιατρό;;

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Μόλις γύρισα κορίτσι μου!!! Όλα πήγαν καλά δόξα το θεό! Ακούσαμε και καρδούλα και όλα είναι όπως πρέπει! Είμαι 6+5 και σε δύο βδομάδες θα πάμε πάλι 🙂 δεν ξέρουμε τότε αν θα δούμε δεύτερο μωράκι αλλά σήμερα είδαμε ένα χαχα!!! Εσύ πως είσαι;;

• Μου αρέσει 5

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Μόλις γύρισα κορίτσι μου!!! Όλα πήγαν καλά δόξα το θεό! Ακούσαμε και καρδούλα και όλα είναι όπως πρέπει! Είμαι 6+5 και σε δύο βδομάδες θα πάμε πάλι 🙂 δεν ξέρουμε τότε αν θα δούμε δεύτερο μωράκι αλλά σήμερα είδαμε ένα χαχα!!! Εσύ πως είσαι;;

Τι ωραία!! Μπράβο κορίτσι μου!!😻😻

Καλά είμαι και εγώ! Νιώθω λίγο ατονία σήμερα, λίγο ανακατοσουρα, λίγο το κεφάλι μου, κάτι τσιμπιες από κάτω.. λίγο από όλα δηλαδή 🤣🤣

πρίν από 22 λεπτά , Lila86 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Μπήκα μόνο για να δω τα νέα σου σήμερα....συγχαρητήρια κοριτσακι μου!!!όλα ετσι καλά να συνεχίσουν!!!ωραίο πράγμα η καρδούλα ε?? 🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μπήκα μόνο για να δω τα νέα σου σήμερα....συγχαρητήρια κοριτσακι μου!!!όλα ετσι καλά να συνεχίσουν!!!ωραίο πράγμα η καρδούλα ε?? 🥰

Υπέροχο κοριτσάκι μου!!! Ούτε περίμενα πως θα νιώσω τέτοια ανακούφιση σήμερα!!! Σε ευχαριστώ πααααρα πολύ!!! Σε δύο βδομάδες πάλι γερά και με θετική σκέψη γτ αλλιώς δεν βγαίνει!!!(Μη νομίζετε τρελό άγχος έχω κι εγώ)

1 hour ago, kate82 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🥰🥰🥰

Κατερινάκι μου ευχαριστώ πολύ! Πως είσαι; Έφτιαξες κουραμπιέδες;; Πως πήγε με τον γιατρό μιλησατε;

1 ώρα πρίν, Kate89 είπε:

Τι ωραία!! Μπράβο κορίτσι μου!!😻😻

Καλά είμαι και εγώ! Νιώθω λίγο ατονία σήμερα, λίγο ανακατοσουρα, λίγο το κεφάλι μου, κάτι τσιμπιες από κάτω.. λίγο από όλα δηλαδή 🤣🤣

Να σαι καλά κορίτσι μου! Χαχαχα ωραία και σήμερα!!! Να πω ότι δεν σε καταλαβαίνω ψέμα θα ναι!!! Και μένα οι ανακατωσουρες εκεί ακόμη!!!

• Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

On 2/12/2024 at 8:01 ΜΜ, Makelen είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. με το καλο!! Αψογο ενδομητριο! Βλαστοκυστη 5ης μερας θα βαλεις;? Εμενα την πρωτη φορα μου ειχε βαλει βλαστοκυστες 5 ημερων.. την 6η μερα. Και επιασα. Λογικα και τωρα για την επομενη εβδομαδα θα παει η εμβρυομεταφορα (αν εχω καλο ενδομητριο βεβαια) 

Τα δικά μου ήταν όλα 3 ημερών, δεν ξέρω γιατί.

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγχαρητήρια! Με το καλό!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου εύχομαι να είστε όλες καλά!!! @Lila86μία χαρά είμαι σήμερα απόγευμα θα τους κάνω γιατί τις προηγούμενες μέρες πολυυυ δουλειά και ήμουν πτώμα... μίλησα με πήρε την Παρασκευή ενώ είχαμε ραντεβού Δευτέρα είναι πολύ θετικός στο ότι έπιασε και γενικώς για να μην τα πολυλογώ ήθελε να προχωρησω τώρα αλλά εγώ είπα από Ιανουάριο 10 Ιανουαρίου έχουμε ραντεβού από κοντά να συζητήσουμε τα περεταιρω.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Valo είπε:

Γεια σας κορουδες μου

μετα από έμβρυο μεταφορά έκανα τεστ στης 8 μέρες , αρνητικό 😭

δεν άντεξα να περιμένω 

μπορει όταν κάνω χοριακή την 10η μερα να αλλάξει κάτι; 

Κορίτσι μου καλημέρα μην πέφτεις κάνε την ζωριακη σου την μέρα που σ είπαν 

πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου εύχομαι να είστε όλες καλά!!! @Lila86μία χαρά είμαι σήμερα απόγευμα θα τους κάνω γιατί τις προηγούμενες μέρες πολυυυ δουλειά και ήμουν πτώμα... μίλησα με πήρε την Παρασκευή ενώ είχαμε ραντεβού Δευτέρα είναι πολύ θετικός στο ότι έπιασε και γενικώς για να μην τα πολυλογώ ήθελε να προχωρησω τώρα αλλά εγώ είπα από Ιανουάριο 10 Ιανουαρίου έχουμε ραντεβού από κοντά να συζητήσουμε τα περεταιρω.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Πάντα δουλειά να έχεις Κατερινάκι μου σου εύχομαι!!! Φέτος λέω να δοκιμάσω κι εγώ να κάνω λίγους!!! Καλά έκανες κορίτσι μου να κάνεις και τις γιορτουλες σου με ηρεμία και όλα θα πάνε καλα! 🙂 Φυσικά και είναι θετικό ότι κάτι πήγε να ξεκινήσει! Με το καλό εύχομαι!!!

5 ώρες πρίν, Valo είπε:

Γεια σας κορουδες μου

μετα από έμβρυο μεταφορά έκανα τεστ στης 8 μέρες , αρνητικό 😭

δεν άντεξα να περιμένω 

μπορει όταν κάνω χοριακή την 10η μερα να αλλάξει κάτι; 

Καλημέρα κορίτσι μου! Χωρίς να θέλω να σου δώσω ελπίδες γιατί δεν ξέρω το αποτέλεσμα όλα μπορούν να συμβούν! Μην απογοητεύεσαι μέχρι τη μέρα που θα κάνεις τη χοριακη!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...