Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Απόλυτα  σωστή! Αυτή είναι η σειρά  των βημάτων.. δεύτερη δοτρια..και αν δεν..τότε διπλή.. αλλά αυτά είναι από τα όχι συχνά..όταν το σπερμα  είναι καλό..  

Τι κάνουν τα μικρά villi? Αν θυμάμαι  καλα..2?

Όχι όχι, ένα αγοράκι έχω. Είναι πολύ πολύ καλά, έγινε δύο χρονών και είναι το αυτοκολλητάκι μου. 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Μπαινω κι εγω στο θεμα εδω που λεει 'προς εμβρυομεταφορα'.. και τελικα ειστε ολες εγκυες! Ε λοιπον θα κατσω και εγω για γουρι! Την Τετάρτη, 10η μερα περιοδου, εχω μετρηση ενδομητριου. Ε και ανυπομονω να δω τι γινεται! 

Καλώς την!! Καλή επιτυχία!! Εύχομαι να σου φέρουμε γούρι!!♥️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 809
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Μπαινω κι εγω στο θεμα εδω που λεει 'προς εμβρυομεταφορα'.. και τελικα ειστε ολες εγκυες! Ε λοιπον θα κατσω και εγω για γουρι! Την Τετάρτη, 10η μερα περιοδου, εχω μετρηση ενδομητριου. Ε και ανυπομονω να δω τι γινεται! 

Καλημέρα σ όλες σας κορίτσια μου @*Vasoula κορίτσι μου συγχαρητήρια  πολύ όμορφα τα νέα σου με το καλό να ερθουν τα ζουζουνια σου , @Lila86 αύριο θα ακούσεις τον πιο όμορφο θόρυβο της ζωής σου τις καρδούλες από τα μπεμπακια σου .

φιλια σ ολες σας εγω παω ν φτιάξω κουραμπιέδες 🤣🤣🤣 οποία θέλει το σπίτι είναι ανοιχτό 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 12 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλες σας κορίτσια μου @*Vasoula κορίτσι μου συγχαρητήρια  πολύ όμορφα τα νέα σου με το καλό να ερθουν τα ζουζουνια σου , @Lila86 αύριο θα ακούσεις τον πιο όμορφο θόρυβο της ζωής σου τις καρδούλες από τα μπεμπακια σου .

φιλια σ ολες σας εγω παω ν φτιάξω κουραμπιέδες 🤣🤣🤣 οποία θέλει το σπίτι είναι ανοιχτό 

Ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι να είναι όλα καλά!!! Αχ και να καθοσουν πιο κοντά θα ερχόμουν σίγουρα!!!🩷 

πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Μακάρι να είναι δύο εννοείται ♥️ Τι ώρα θα πας αύριο;

Σου έχει δώσει κάτι για τις ανακατοσουρες;αν είναι πες του το αύριο 

Το μεσημέρι θα πάω! Ναι εννοείται θα του το πω κι αν υπάρχει κάτι να το πάρω ευχαρίστως!!! Κάθε μέρα σαν άρρωστη ξυπνάω!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;; Εγώ τι το θελα και σας είπα είμαι καλύτερα; Χαχα μετά χειροτέρεψαν οι ανακατωσουρες και είμαι συνέχεια ξάπλα... Ευτυχώς δεν κάνω εμετό αλλά στριφογυρίζει συνέχεια το στομάχι μου!!! Αύριο πάμε επιτέλους για υπέρηχο 🤞🏼 εσείς όλα καλά; @*Vasoula μου πολλά συγχαρητήρια για τα μωράκια σου διάβασα στο άλλο θέμα για το ένα και ένα! Με το καλό να σου έρθουν όλα κοριτσάκι μου! Πολύ χάρηκα! 🩷

Ευχαριστώ Μαίρη μου αγαπημένη!!! Ζόρικες οι ανακατωσουρες και οι ζαλαδες το καταλαβαίνω!!!αύριο τι ώρα θα πας????έφτασε η ώρα για τον υπέρηχο!!! 🥰

1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Αύριο θα είναι ο πρώτος υπέρηχος @Lila86?? Υπομονή με τα συμπτώματα, έρχονται και φεύγουν!! Εύχομαι αύριο να δεις ένα ζουμπουρλουδικο σπορακι 🙏

Εγώ θα γκρινιαξω πάλι!! Εχθές μπήκα στην 8η εβδομάδα και από το Σάββατο έχουν ελαττωθεί οι ανακατοσουρες 😞 Μόνο κάτι τσιμπήματα, τραβήγματα νιώθω.Την Πέμπτη έχω υπέρηχο πάλι!

@*Vasoula Πως είσαι με την αντιβίωση; Συγχαρητήρια και για τα μωράκια 🎄♥️

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!

Μη τα ξαναλέμε με τα συμπτώματα...έτσι θα πηγαίνουν και θα έρχονται για πολύ καιρό!!!μη σου πω και σε όλη την εγκυμοσύνη...εγώ ακόμα κάποιες μέρες ξυπνάω σαν να μην έχω τίποτα και κάποιες μέρες και έχω τα πάντα...δε στο παίζω χαλαρή...και εγώ ανησυχώ κάθε φορά...αλλααααα να που συμβαίνουν ακόμα.. χαχχχαχαα

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Κατερίνα μου θα έπρεπε να μένουμε πιο κοντά...γαμωτο...χαχαχχαχαχα

Σε ευχαριστώ για τις ευχές...και σε εσένα κοριτσακι μου τα καλύτερα εύχομαι!!

πρίν από 21 λεπτά , Makelen είπε:

Καλώς την και εδώ!!!!να έχεις τα ωραιότερα χριστουγεννιατικα νέα σου εύχομαι!!! 🥰

• Μου αρέσει 3

Just now, *Vasoula είπε:

Ευχαριστώ Μαίρη μου αγαπημένη!!! Ζόρικες οι ανακατωσουρες και οι ζαλαδες το καταλαβαίνω!!!αύριο τι ώρα θα πας????έφτασε η ώρα για τον υπέρηχο!!! 🥰

Μη τα ξαναλέμε με τα συμπτώματα...έτσι θα πηγαίνουν και θα έρχονται για πολύ καιρό!!!μη σου πω και σε όλη την εγκυμοσύνη...εγώ ακόμα κάποιες μέρες ξυπνάω σαν να μην έχω τίποτα και κάποιες μέρες και έχω τα πάντα...δε στο παίζω χαλαρή...και εγώ ανησυχώ κάθε φορά...αλλααααα να που συμβαίνουν ακόμα.. χαχχχαχαα

Το ξέρω κορίτσι μου το ξέρω, αλλά αν με το καλό έρθετε προς τα μέρη μας θα με πεις πιο νωρίς και θα σ ετοιμάσω ότι τραβάει η ψυχή σου 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula είπε:

Το μεσημέρι θα πάω Βασούλα μου! Και ανυπομονώ να δω το πλάσμα η τα πλασματακια που μου κάνουν πλυντήριο το στομάχι μου 😂

απλά από χθες το βράδυ έχω πόνους περιόδου όχι συνεχόμενα βέβαια. Μου είχαν πει ότι είναι φυσιολογικό αλλά και πάλι αναρωτιέμαι! 

πρίν από 25 λεπτά , Makelen είπε:

Με το καλόοοο!! Να δεις ένα ενδομήτριο τέλειο σου εύχομαι! 🤞🏼

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Το ξέρω κορίτσι μου το ξέρω, αλλά αν με το καλό έρθετε προς τα μέρη μας θα με πεις πιο νωρίς και θα σ ετοιμάσω ότι τραβάει η ψυχή σου 

Αμεεεε πολύ θα το ήθελα!!❣️

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Το μεσημέρι θα πάω Βασούλα μου! Και ανυπομονώ να δω το πλάσμα η τα πλασματακια που μου κάνουν πλυντήριο το στομάχι μου 😂

απλά από χθες το βράδυ έχω πόνους περιόδου όχι συνεχόμενα βέβαια. Μου είχαν πει ότι είναι φυσιολογικό αλλά και πάλι αναρωτιέμαι! 

Είναι όντως φυσιολογικά γιατί μεγαλώνει και η μήτρα κορίτσι μου και θα νοιώθεις τέτοιες ενοχλήσεις...φαντάζομαι δεν είναι πονος πονος ε????πιο πολύ σαν τραβήγματα...

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Αμεεεε πολύ θα το ήθελα!!❣️

Είναι όντως φυσιολογικά γιατί μεγαλώνει και η μήτρα κορίτσι μου και θα νοιώθεις τέτοιες ενοχλήσεις...φαντάζομαι δεν είναι πονος πονος ε????πιο πολύ σαν τραβήγματα...

Ναι πως είναι όταν περιμένεις περίοδο που έχεις κάτι πονακια όχι δυνατά αλλά ενοχλητικά.. έτσι νιώθω! 

πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλώς την και εδώ!!!!να έχεις τα ωραιότερα χριστουγεννιατικα νέα σου εύχομαι!!! 🥰

Χαχαχαχ άστα Βασούλα μου.Εχω μουρλανει και τον άντρα μου κάθε τρεις και λίγο γιατί δεν έχω το ένα γιατί δεν έχω το άλλο 🤣🤣

πρίν από 10 λεπτά , Lila86 είπε:

Μην αγχώνεσαι για @Lila86για τους πόνους.Τα ίδια έχω και εγώ και είναι φυσιολογικό είπε ο γιατρός 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Kate89 είπε:

Χαχαχαχ άστα Βασούλα μου.Εχω μουρλανει και τον άντρα μου κάθε τρεις και λίγο γιατί δεν έχω το ένα γιατί δεν έχω το άλλο 🤣🤣

Μην αγχώνεσαι για @Lila86για τους πόνους.Τα ίδια έχω και εγώ και είναι φυσιολογικό είπε ο γιατρός 

Με ανακούφισε λίγο τώρα που το λες! Σε ευχαριστώ! Ούτως η άλλως αύριο έχω μια σελίδα ερωτήσεις!!! 😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Με ανακούφισε λίγο τώρα που το λες! Σε ευχαριστώ! Ούτως η άλλως αύριο έχω μια σελίδα ερωτήσεις!!! 😂

Και πολύ καλά θα κάνεις να τον βομβαρδίσεις με ερωτήσεις αύριο! Αντέχουν αυτοί 🤣🤣

• Χαχα 1

πρίν από 22 λεπτά , Kate89 είπε:

Και πολύ καλά θα κάνεις να τον βομβαρδίσεις με ερωτήσεις αύριο! Αντέχουν αυτοί 🤣🤣

Ναι καλέ σιγά μη τον λυπηθώ!!!😂 Θα του δώσω τη σελίδα και θα του πω ορίστε...απαντα!!! 😂

• Χαχα 4

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλησπέρα! Είμαι και εγώ μαζί σου, ελπίζω να μας κολλήσουν τα κορίτσια γούρι! Πήγα σήμερα 11η μέρα εγώ για υπέρηχο και μου βρήκαν το τέλειο ενδομήτριο θεωρητικά, είναι ήδη 10 σε πάχος. Αυτή την Παρασκευή πάμε για έμβρυομεταφορά!😊 Όσο για τα συμπτώματα που συζητάτε, εγώ περιμένω πώς και πώς για να μπορώ να γκρινιάξω με την ησυχία μου που καταπιέζομαι τόσο καιρό, χαχαχα , Παρθένος στο ζώδιο και θα πάρω πίσω το αίμα του συζύγου που είναι Καρκίνος, καταλαβαίνεις.. Καλή επιτυχία για την Τετάρτη!🤞

• Μου αρέσει 4
  • Ευχή 2

πρίν από 32 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα! Είμαι και εγώ μαζί σου, ελπίζω να μας κολλήσουν τα κορίτσια γούρι! Πήγα σήμερα 11η μέρα εγώ για υπέρηχο και μου βρήκαν το τέλειο ενδομήτριο θεωρητικά, είναι ήδη 10 σε πάχος. Αυτή την Παρασκευή πάμε για έμβρυομεταφορά!😊 Όσο για τα συμπτώματα που συζητάτε, εγώ περιμένω πώς και πώς για να μπορώ να γκρινιάξω με την ησυχία μου που καταπιέζομαι τόσο καιρό, χαχαχα , Παρθένος στο ζώδιο και θα πάρω πίσω το αίμα του συζύγου που είναι Καρκίνος, καταλαβαίνεις.. Καλή επιτυχία για την Τετάρτη!🤞

Καλη επιτυχία κορίτσι μου!!! Με το καλό η έμβρυομεταφορά!!! Πολύ καλό ενδομήτριο! Πόσα έμβρυα θα βάλεις; Περιμένουμε από όλες νέα!!!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλη επιτυχία κορίτσι μου!!! Με το καλό η έμβρυομεταφορά!!! Πολύ καλό ενδομήτριο! Πόσα έμβρυα θα βάλεις; Περιμένουμε από όλες νέα!!!

Υπολογίζω να βάλω ένα αυτή την φορά. Έχω δύο βέβαια, δεν ξέρω τι θα πει ο γιατρός. Ελπίζω να μην αλλάξουμε γνώμη τελευταία στιγμή αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...