Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Lila86 είπε:

Μόλις μπήκα για να δω αν εστειλες.. δεν έχουν ελπίδες να μεγαλώσει κι άλλο το ενδομήτριο;; Ελπιζω να γίνει η αλλαγή κορίτσι μου.. μήπως να σου δώσουν άλλη αγωγή; Δεν ξέρω κιόλας σκέψεις κανω. Στείλε μόλις μάθεις!

Θα με τρελάνουν ειλικρινά, οι εξετάσεις μ είπαν ότι είναι εκπληκτικές η ροή του αίματος στην μήτρα επίσης τέλεια, το ενδομητριο τριζωνικο απλά θέλουν να φουσκώσει και άλλο αλλά για την 10ημερα του κύκλου που είμαι τι θεωρούν φυσιολογικό, δευτέρα ξανά εξετάσεις και υπέρυχος.. εγώ πάντως κρατάω μικρό καλαθάκι.εσυ πως είσαι??? Έτοιμη ψυχολογικά??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Θα με τρελάνουν ειλικρινά, οι εξετάσεις μ είπαν ότι είναι εκπληκτικές η ροή του αίματος στην μήτρα επίσης τέλεια, το ενδομητριο τριζωνικο απλά θέλουν να φουσκώσει και άλλο αλλά για την 10ημερα του κύκλου που είμαι τι θεωρούν φυσιολογικό, δευτέρα ξανά εξετάσεις και υπέρυχος.. εγώ πάντως κρατάω μικρό καλαθάκι.εσυ πως είσαι??? Έτοιμη ψυχολογικά??

Πετάγομαι στην κουβέντα σας...αλλά αν σήμερα είναι 5 τότε δεν αποκλείεται  μέχρι τη Δευτέρα να έχει φτάσει στα 9!!!αρκεί να αρχίσει να φουσκώνει και θα πάει μια χαρά!! 😉

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Just now, *Vasoula είπε:

Πετάγομαι στην κουβέντα σας...αλλά αν σήμερα είναι 5 τότε δεν αποκλείεται  μέχρι τη Δευτέρα να έχει φτάσει στα 9!!!αρκεί να αρχίσει να φουσκώνει και θα πάει μια χαρά!! 😉

Εγώ πάλι έπεσα πολύ ψυχολογικά δεν ξέρω φταίνε τα χάπια δεν ξέρω τι φταίει αλλά θεωρώ ότι θα παει στραφει και αυτός ο κύκλος. Μακάρι να πάνε όλα καλά, καλά έκανες και μπήκες στην κουβέντα για αυτό είναι αυτήν η σελίδα για να τα λέμε μεταξύ μας .εσύ σε τι φάση είσαι? 

Οχι οχιιι μην πέφτεις!!!πραγματικά έχει ακόμα περιθώριο....στην τελευταία μου μεταφορά τώρα τον Ιούλιο στην 8η μέρα είχα 5,5 εμδομητριο....το αφήσαμε  σχεδον μια βδομάδα και έφτασε 8 και κάναμε τη μεταφορά φαντάσου μετά από μια βδομάδα που ειχε φτάσει περίπου 10,5...το τράβηξε αρκετά ο γιατρός αλλά είδαμε πως ανεβαινε....αργα βέβαια αλλά ανεβαινε σταθερά...και εφοσον έβγαιναν καλές και οι τιμές προχωρήσαμε σε μεταφορά...και είναι και ο κύκλος που έμεινα εγκυος.. 😁 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Just now, *Vasoula είπε:

Οχι οχιιι μην πέφτεις!!!πραγματικά έχει ακόμα περιθώριο....στην τελευταία μου μεταφορά τώρα τον Ιούλιο στην 8η μέρα είχα 5,5 εμδομητριο....το αφήσαμε  σχεδον μια βδομάδα και έφτασε 8 και κάναμε τη μεταφορά φαντάσου μετά από μια βδομάδα που ειχε φτάσει περίπου 10,5...το τράβηξε αρκετά ο γιατρός αλλά είδαμε πως ανεβαινε....αργα βέβαια αλλά ανεβαινε σταθερά...και εφοσον έβγαιναν καλές και οι τιμές προχωρήσαμε σε μεταφορά...και είναι και ο κύκλος που έμεινα εγκυος.. 😁 

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μπουμπούκι σου ,από το στόμα σου και στου Θεούλη το αυτί!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μπουμπούκι σου ,από το στόμα σου και στου Θεούλη το αυτί!!!

Μα στα λέω επειδή είχα απογοητευτει και εγώ...έλεγα είναι δυνατόν να κάνουμε μεταφορά στις 20-22  μέρες??μου φαινόταν πολύ αργά...αλλά κοίτα που δεν έπαιξε καμία σημασια...έτσι ήθελε να λειτουργήσει το σώμα μου και το ακούσαμε...αν και εσείς δείτε λοιπόν πως απλά θέλει το χρόνο του το δικό σου σώμα τότε να του το δώσετε...

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Μα στα λέω επειδή είχα απογοητευτει και εγώ...έλεγα είναι δυνατόν να κάνουμε μεταφορά στις 20-22  μέρες??μου φαινόταν πολύ αργά...αλλά κοίτα που δεν έπαιξε καμία σημασια...έτσι ήθελε να λειτουργήσει το σώμα μου και το ακούσαμε...αν και εσείς δείτε λοιπόν πως απλά θέλει το χρόνο του το δικό σου σώμα τότε να του το δώσετε...

Σ ευχαριστώ  πολύ κορίτσι μου θα δείξει την Δευτέρα, η αλήθεια είναι ότι δεν βιάζομαι εννοείτε πρέπει να είναι όλα σωστά, απλά έπεσα λίγο γιατί θεωρούσα ότι στανταρ θα προχωρούσαμε, όπως είπα θα δείξει την Δευτέρα ότι με πουν αυτοί ήταν θετικοί λόγο των καλών αιματολογικων που είχα, αναμονή λοιπόν μέχρι Δευτέρα και ότι είναι να γίνει θα γίνει 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

Τέλεια!!!να μη κρατάς καθόλου μικρό καλάθι για να στο λέει κάτι ξέρει!!! Ας ελπίσουμε τώρα μόνο να φουσκώσει που εγώ νομίζω θα είναι οκ! Λογικό να πέφτεις κιόλας κι εγώ έτσι ήμουν μέχρι που μου είπε προχωράμε! Αλλά προσπάθησε να κάνεις πράγματα να ξεχνιέσαι 🧡 @*Vasoula καλέ τι λες πετάγεσαι; Χαχα εμείς εδώ θέλουμε η μία την άλλη!!! 

Εγώ δεν έχω προλάβει ακόμη να σκεφτώ κάτι γιατί τρέχω με τη δουλειά αλλά από σκ που θα κάθομαι νομίζω θα αρχίσω να το σκέφτομαι!

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Τέλεια!!!να μη κρατάς καθόλου μικρό καλάθι για να στο λέει κάτι ξέρει!!! Ας ελπίσουμε τώρα μόνο να φουσκώσει που εγώ νομίζω θα είναι οκ! Λογικό να πέφτεις κιόλας κι εγώ έτσι ήμουν μέχρι που μου είπε προχωράμε! Αλλά προσπάθησε να κάνεις πράγματα να ξεχνιέσαι 🧡 @*Vasoula καλέ τι λες πετάγεσαι; Χαχα εμείς εδώ θέλουμε η μία την άλλη!!! 

Εγώ δεν έχω προλάβει ακόμη να σκεφτώ κάτι γιατί τρέχω με τη δουλειά αλλά από σκ που θα κάθομαι νομίζω θα αρχίσω να το σκέφτομαι!

Ουυυ μέχρι να το σκεφτεις θα έχει φτάσει η μέρα της μεταφοράς...🤞

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Εσύ δεν χρειάζεται να σκεφτείς τιποτααααα ,θ απολαύσεις την ξενοιασιά για όσο καιρό έχεις άδεια και θα ξεκουραστείς. Εγώ που έχω δικό μου μαγαζί να δω από που θα πάρω άδεια??? Από την σημαία χαχαχαχ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Ουυυ μέχρι να το σκεφτεις θα έχει φτάσει η μέρα της μεταφοράς...🤞

☺️ Σε ευχαριστώ @*Vasoulaμου 

Σκ θα χαλαρώσω όσο μπορώ και τότε θα έρθουν μαζεμένες οι σκέψεις! Δεν το πιστεύω ότι έχω φτάσει τόσο κοντα.. Εσύ πως είσαι;;

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εσύ δεν χρειάζεται να σκεφτείς τιποτααααα ,θ απολαύσεις την ξενοιασιά για όσο καιρό έχεις άδεια και θα ξεκουραστείς. Εγώ που έχω δικό μου μαγαζί να δω από που θα πάρω άδεια??? Από την σημαία χαχαχαχ

Βασικά αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και θα ελπίζω για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να κάνω και κάτι διαφορετικό άλλωστε.. 

Χαχαχα εννοειτε από τη σημαία!!! Δεν έχεις κάποιον συνάδελφο;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...