Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου ειλικρινά σας ευχαριστώ ολεςςςςςςς για ολαααααα ,ναι κανονικά γύρισα στο κλουβί μου δουλειά δουλειά.... συγνώμη που δεν απαντάω αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν ξέρω τι να πω και δεν θέλω να σας στεναχωρω ... 

Κορίτσι μου γλυκό να κάνεις όπως νιώθεις!!! Να πάρεις το χρόνο σου να το διαχειριστείς και να προχωρήσεις στα επόμενα σου βήματα!!!🩷 Μίλησες με τον γιατρό καθόλου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ειλικρινά σας ευχαριστώ ολεςςςςςςς για ολαααααα ,ναι κανονικά γύρισα στο κλουβί μου δουλειά δουλειά.... συγνώμη που δεν απαντάω αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν ξέρω τι να πω και δεν θέλω να σας στεναχωρω ... 

Μη δικαιολογεισαι κοριτσακι μου..παρε το χρόνο σου και κάνε όπως νοιώθεις εσύ...η αλήθεια είναι πως η εργασιοθεραπεια πάντα  βοηθάει...🥰

Από το πρωί ήθελα να σας γράψω μια καλημέρα αλλά γινόταν χαμός σήμερα στο μαγαζί, όλο έμπαινα και όλο με διακοπτανε.... θα σας πω λοιπόν 

Καλό μεσημέρι κορίτσια μου ,εύχομαι να είστε όλες καλά και οτιδήποτε χρειαστείτε να με στείλετε προσωπικό μήνυμα γιατί δεν προλαβαίνω δυστυχώς να διαβάζω τα πάντα..... 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Από το πρωί ήθελα να σας γράψω μια καλημέρα αλλά γινόταν χαμός σήμερα στο μαγαζί, όλο έμπαινα και όλο με διακοπτανε.... θα σας πω λοιπόν 

Καλό μεσημέρι κορίτσια μου ,εύχομαι να είστε όλες καλά και οτιδήποτε χρειαστείτε να με στείλετε προσωπικό μήνυμα γιατί δεν προλαβαίνω δυστυχώς να διαβάζω τα πάντα..... 

Γεια σου Κατερινάκι μας! Ελπίζω να είσαι καλυτερα! Τι καλά που είχες δουλίτσα το πρωί! Να περνάει ευχάριστα η μέρα!!! Με το γιατρό σου μιλήσατε; Πολλά φιλιααα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Lila86 είπε:

Γεια σου Κατερινάκι μας! Ελπίζω να είσαι καλυτερα! Τι καλά που είχες δουλίτσα το πρωί! Να περνάει ευχάριστα η μέρα!!! Με το γιατρό σου μιλήσατε; Πολλά φιλιααα

Δευτέρα θα έχω επικοινωνία μαζί του κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου εγώ έχω εδώ και ένα 3ημερο ανακατωσουρες και μια περίεργη γεύση στο στόμα. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς ακόμη να τα αισθανθω ή αν είναι από τα φαρμακα που περνούμε τόσο καιρό.. αλλά νιώθω συνέχεια το στομάχι μου πλυντήριο!!! Εσεις πως είστε;;

πρίν από 50 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσια μου εγώ έχω εδώ και ένα 3ημερο ανακατωσουρες και μια περίεργη γεύση στο στόμα. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς ακόμη να τα αισθανθω ή αν είναι από τα φαρμακα που περνούμε τόσο καιρό.. αλλά νιώθω συνέχεια το στομάχι μου πλυντήριο!!! Εσεις πως είστε;;

Καλέ αφού είσαι έγκυος τι περίμενες να νιώθεις ???? Τι νωρίς  ποτέ περιμένεις να έχεις ανακατοσουρες βρε παιδί μου στον 9ο ? 

• Χαχα 2

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Καλέ αφού είσαι έγκυος τι περίμενες να νιώθεις ???? Τι νωρίς  ποτέ περιμένεις να έχεις ανακατοσουρες βρε παιδί μου στον 9ο ? 

Δεν ήξερα ποτε ξεκινάνε γι'αυτό λέω είναι νωρίς!!! Βασικά αν με ρωτάς θα προτιμούσα στον 9ο θα γεννούσα θα περνούσαν!!!😂😂😂 Αν ξεκίνησαν από τώρα κλαφτα Χαράλαμπε!!!!

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Δεν ήξερα ποτε ξεκινάνε γι'αυτό λέω είναι νωρίς!!! Βασικά αν με ρωτάς θα προτιμούσα στον 9ο θα γεννούσα θα περνούσαν!!!😂😂😂 Αν ξεκίνησαν από τώρα κλαφτα Χαράλαμπε!!!!

Ε δεν κρατάνε Κ πολύ τις πρώτες 3 εβδομάδες είναι το πανηγύρι 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...