Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μας τι γίνεται;; @kate82

Δεν μου τα στείλανε ακόμα κορίτσια μου ,είμαι σίγουρη ότι το κουλουράκι Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε και δεν ξέρουν πως να με τον πουν γιατί είναι φίλες μου 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν μου τα στείλανε ακόμα κορίτσια μου ,είμαι σίγουρη ότι το κουλουράκι Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε και δεν ξέρουν πως να με τον πουν γιατί είναι φίλες μου 

Ποτέ σου είπαν θα είναι έτοιμα;

Διαφημίσεις

Just now, kate82 είπε:

Ναι βρε τελείωσε αυτό ήταν... 0.33 έπεσε 

Λυπαμαι πολύ κορίτσι μου.. ότι και να σου πούμε ξέρω δεν θα απαλύνει τη στεναχώρια σου αυτή τη στιγμή.. αλλά κρατά δυνάμεις για την επόμενη φορά.. το ότι η πρώτη ήταν 11 σημαίνει ότι κάτι πήγε να γίνει και αυτό είναι το θετικό

• Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Ναι βρε τελείωσε αυτό ήταν... 0.33 έπεσε 

Γαμωτο πραγματικά πίστευα πως θα μας πεις ευχαριστα.....λυπάμαι πολύ κορίτσι μου....ότι θέλεις είμαστε εδώ...σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά!!

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου ειλικρινά σας ευχαριστώ ολεςςςςςςς για ολαααααα ,ναι κανονικά γύρισα στο κλουβί μου δουλειά δουλειά.... συγνώμη που δεν απαντάω αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν ξέρω τι να πω και δεν θέλω να σας στεναχωρω ... 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...