Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Με την αναμονή δεν έχω θέμα η αλήθεια είναι. Πάνω από μισή ώρα δεν νομίζω πως έχω περιμένει. Αλλά οκ η επικοινωνία με το γιατρό γίνεται δύσκολα και περιορισμένα. Στην αρχή ο σύζυγος μου εκνευριζοταν που μας έπαιρναν κάθε μερα μέχρι να γίνουν τα ωάρια βλαστοκυστες γιατί έπεφτε η ψυχολογία μας, αλλά οκ καταλαβαίνω είναι η δουλεια τους. Καλύτερα να έχω συνεχή ενημέρωση παρά να μη ξερω τι γίνεται.

Σωστό, εμένα δεν με έπαιρναν κάθε μέρα αλλά είμαι υπομονετική από την φύση μου, χαχα. Αν ποτέ χρειαστεί να ξανακάνω οωληψια θα ρωτήσω περισσότερα και θα ζητήσω να με ενημερώσουν γιατί δεν τα αφήνουν για βλαστοκύστες 5 ημερών, όπου έχω διαβάσει πλέον, ειδικά στο εξωτερικό, λένε ότι βλαστοκύστες γίνονται πιο εύκολα πλέον με την τεχνολογία που υπάρχει για αυτό 3 ημερών είναι πιο σπάνιο να έχεις.

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Kate89 είπε:

Οι ορμόνες Λιλά μου βαρανε τουμπερλεκι που λέει και η @kate82 🤣🤣.. Εγώ εδώ προχθές έβλεπα παιδικά και με πήραν τα ζουμια σε κάποια φάση..του τρελού 

Δεν πειράζει που δεν έχεις ακόμα συμπτώματα! Είναι νωρίς ακόμα! Και εγώ έχω τώρα τελευταία κάτι ανακατοσουρες 

Καλέ κλαίω κι εγώ δύο μέρες τώρα με το παραμικρό!!! Ούφ... Ελπίζω να περάσει σύντομα!!! Δεν με πειράζει που δεν έχω σύμπτωματα ίσα ίσα μακάρι να πάει όλη η εγκυμοσύνη έτσι! Αλλά είναι το διάστημα μέχρι τον υπέρηχο που δεν νιώθεις κάτι και δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα σου!!! @kate82 αύριο θα γίνω κούκλα σήμερα πήγα όπως όπως στο σούπερ 😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 702
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@kate82 @Kate89 χρόνια πολλά κατερινακια!!!να χαίρεστε το όνομα σας και να έχετε ότι καλύτερο στη ζωή σας!!μόνο χαρές και με το καλό να ερθουν τα μπεμπάκια σας!!🥰

Τι κάνετε???πως είστε??

@kate82 συνεχίζει και σήμερα ο πονοκέφαλος???

@Lila86 Μαίρη μου πηγες σούπερ μάρκετ??από τις αγαπημένες μου βόλτες...πάντα μ αλλάζουν τη διάθεση!!😁

Just now, *Vasoula είπε:

@kate82 @Kate89 χρόνια πολλά κατερινακια!!!να χαίρεστε το όνομα σας και να έχετε ότι καλύτερο στη ζωή σας!!μόνο χαρές και με το καλό να ερθουν τα μπεμπάκια σας!!🥰

Τι κάνετε???πως είστε??

@Lila86 Μαίρη μου πηγες σούπερ μάρκετ??από τις αγαπημένες μου βόλτες...πάντα μ αλλάζουν τη διάθεση!!😁

Πήγα πήγα αλλά ήταν λίγα αυτά που θέλαμε κι έτσι δεν κάτσαμε πολύ χαχαχα!!! Άρχισα να αγαπώ το σούπερ στον κοβιντ που ήταν η μόνη μας έξοδος! Από τότε το έχω σαν βόλτα! Εντάξει σιγά σιγά θα αλλάξει που θα πάει..δεν είναι στο χέρι του!!! Αλλά είναι πολύ ενοχλητικό να είσαι έτσι καθόλου δεν θέλω! Εσύ Βασούλα μας τι κάνεις;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Τι κάνετε???πως είστε??

Ευχαριστώ πολύ @*Vasoula μουυυυ για τις ευχές σου !!!! Είναι η ώρα του ναι βαρύ και λίγο ζαλάδα 

πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Τι κάνετε???πως είστε??

Ευχαριστώ πολύ Βασούλα μου! Με το καλό και εσύ να γεννήσεις τα μωράκια σου ♥️♥️♥️

πρίν από 24 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλέ κλαίω κι εγώ δύο μέρες τώρα με το παραμικρό!!! Ούφ... Ελπίζω να περάσει σύντομα!!! Δεν με πειράζει που δεν έχω σύμπτωματα ίσα ίσα μακάρι να πάει όλη η εγκυμοσύνη έτσι! Αλλά είναι το διάστημα μέχρι τον υπέρηχο που δεν νιώθεις κάτι και δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα σου!!! @kate82 αύριο θα γίνω κούκλα σήμερα πήγα όπως όπως στο σούπερ 😂

Και εγώ έχω το ίδιο άγχος όταν πλησιάζει ο υπέρηχος! Τώρα έχω άγχος για τις εξετάσεις για το στίγμα! Να βγουν και αυτές να ηρεμήσω λίγο..Κανε μια προσευχουλα στην Παναγίτσα όταν αγχώνεσαι.. βοηθάει 🙂

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Lila86 είπε:

Πήγα πήγα αλλά ήταν λίγα αυτά που θέλαμε κι έτσι δεν κάτσαμε πολύ χαχαχα!!! Άρχισα να αγαπώ το σούπερ στον κοβιντ που ήταν η μόνη μας έξοδος! Από τότε το έχω σαν βόλτα! Εντάξει σιγά σιγά θα αλλάξει που θα πάει..δεν είναι στο χέρι του!!! Αλλά είναι πολύ ενοχλητικό να είσαι έτσι καθόλου δεν θέλω! Εσύ Βασούλα μας τι κάνεις;;

Λογικό κοριτσακι μου...και φυσικά και δεν είναι στο χέρι σου..αλλά οι ορμόνες βαρανε κόκκινο τώρα...αύριο μπορεί να σηκωθείς και να είσαι μέσα στη τρελή χαρά!🥰

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Ευχαριστώ πολύ @*Vasoula μουυυυ για τις ευχές σου !!!! Είναι η ώρα του ναι βαρύ και λίγο ζαλάδα 

Ρώτησες το γιατρό ή λες να του τα πεις αύριο μια καλή??

πρίν από 2 λεπτά , Kate89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ Βασούλα μου! Με το καλό και εσύ να γεννήσεις τα μωράκια σου ♥️♥️♥️

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 

Εμείς κάναμε σήμερα την β επιπέδου κορίτσια μου και ήταν όλα καλά δόξα το θεό...πήρα μια μεγάλη ανάσα!!!!❣️

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

Just now, *Vasoula είπε:

Λογικό κοριτσακι μου...και φυσικά και δεν είναι στο χέρι σου..αλλά οι ορμόνες βαρανε κόκκινο τώρα...αύριο μπορεί να σηκωθείς και να είσαι μέσα στη τρελή χαρά!🥰

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 

Εμείς κάναμε σήμερα την β επιπέδου κορίτσια μου και ήταν όλα καλά δόξα το θεό...πήρα μια μεγάλη ανάσα!!!!❣️

Μπράβο κοριτσάκι μου!Τι όμορφα νέα ♥️♥️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Kate89 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου!Τι όμορφα νέα ♥️♥️

Μπράβο κορίτσι μου αν και ήμουν σίγουρη για σένα, με το καλό να ερθουν τα μπεμπακια σου 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Πότε με το καλό έρχονται τα νινακια??? Μάρτιο???

Λογικά αν δεν είναι πολύ πρωορα και τα καταφέρουμε αρχές μάρτη θα πάμε.. 7 του μάρτη μπαίνω στον μήνα μου...😁

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 

Μπραβο Βασούλα μου πολύ ωραία νέα!!! 🩷🌷 Μακάρι να σηκωθώ και να μαι μες τη τρελή χαρα αν με ρωτάνε οι ορμόνες μου παρακαλώωωω το προτιμώ!!! Χαχαχα

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Λογικά αν δεν είναι πολύ πρωορα και τα καταφέρουμε αρχές μάρτη θα πάμε.. 7 του μάρτη μπαίνω στον μήνα μου...😁

4 Μαρτίου έχω εγώ γενέθλια... λες????

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...